Poradna duly
Jana Čurdová
@Barčí1411
tak snad tu 6tou věc nezapomněl
@Hruštička - jo, nebudem blbý…nebudem plašit, jsme chxtrý holky ![]()
@Barčí1411 ty Barčí, ale stejně, co je na tom tak drahýho, viď? v podstatě všechny burgerfastfoody jsou děsně předražený…a taky co do toho dávají, že mi to tak chutná ![]()
@stephora píše:
@Barčí1411 ty Barčí, ale stejně, co je na tom tak drahýho, viď? v podstatě všechny burgerfastfoody jsou děsně předražený…a taky co do toho dávají, že mi to tak chutná
@anlendy. píše:
Teď jsem si dočetla deníček šestnáctileté a těhotné..tohle mi hlava nebere, jak to vůbec může někdo dopustit? Zákon o prvním pohlavním styku bych dala až od osmnácti let! co bude dělat šestnáctiletý dítě s miminem? a hlavně plánovat v šestnácti svatbu? no co to je? jak tak holka myslí? bohužel, vše je o výchově jejích rodičů(taky ne vždy za to můžou rodiče)![]()
![]()
![]()
![]()
pošli odkaz na ten deníček. my tady v obci máme jednu holčinu, která se vyspala s nevl. otcem když jjí matka byla v porodnici, bylo jí 15, otěhotněla a rodila v 16.letos malému bude rok a ona má 17.Řekla bych že jsou to ty siciální případy.
@magda82 http://www. emimino. cz/denicky/16-a-tehotna-10606/
tak jsem se teď vrátila..v Praze je blázinec a jak jsem zjistila, část naší vesnice je pod vodou
hrůza! malá má alergii pořád stejnou a prý ani není na ústupu, ačkoli nám říkali, že by mohla do roka zmizet
mála spí a já už dneska nemám v plánu vylézt z postele
hold se dneska bude muset tatínek starat
golfové hřiště mu zatopila voda, takže nebude mít žádné výmluvy o tom, že musí na golf
jdu ukuchtit nějakou véču, ačkoli se bude Dan zase šklebit, že to není z restaurace ![]()
@anlendy.
to bych Ricka nakopala, kdyby se mi sklepbil na domaci jidlo
… No, mu rekni, ze kazdej den holt neni posviceni
![]()
Ja jsem si nacpala pupek bramb. kasickou a veprovyma rizeckama, co jsme spolecnyma silama delali spolecne s Rickem - nevydrzim u toho stat, nejak odpadavam
A jeste okurcickovej salatek a Rick mi potom delal banana split
jako dezert ![]()
Celej den cucime na ty povodne, uz mi z toho hrabe, ale potrebuju mit informace z Prahy, abych zitra vedela, jak to tam vypada a dostala se do toho Podoli
Jinac u nas porad chcije, jeste ze tu nemame zadnou reku, to bysme uz jisto jiste plavali ![]()
@Barčí1411 taky to sleduju celý den, ale o Podolí ani slovo, tak sand to bude OK.
jinak jsi mě pěkně namlsala s tím bramborovým salátem - uvažuju, že si koupím ingredience a udělám si ho jen tak trochu, aby se do dvou dní snědl…úplně mi na něj jde huba šejdrem ![]()
@stephora
Vyprdni se na nej, vis jaka je to pakaran? Teda zalezi na tom, jak ho delas
Ja mam rodinej recept a vsechny igredience jsou mikro malicky, takze uz jen to krajeni a pak loupani brambor a krajeni brambor - se mi rozbilo kolecko ctvereckovy, skrz ktery bych je jen protahla, tak jsem musela krajet na pidi kosticky 2kg brambor
Jsem myslela, ze se zabiju
Ale posmakla jsem si na nem ![]()
Udelej si neco jinyho, jednoduchyho ![]()
@Barčí1411 vím, dělám ho tunu pro celý rod každej rok na vánoce společně se 4ma vánočkama
ale za ty léta jsem to vypilovala do dokonalosti - těsto na vánočky mi hněte pekárna na chleba, na bramborovej salát kupuju mraženou zeleninu pod svíčkovou v kostičkách, rozvařím jí v láku a pak ji v takovém elektrickém sekači párkrát podrtím, stejně tak okurku, aby to bylo fakt na drobno. Jen bez mřížky na brambory je to fakt vopruz, to uznávám ![]()
z bramborovýho salátu mě spíš bolej vždy ruce, jak tu masu míchám v tý velký míse
ale to by teď nehrozilo…
@Barčí1411 tak to ten můj chlap přežil a dokonce bych řekla, že mu to i chutnalo
malá je s Danem v bazénu a já mám klídek(no není to úžasné, když se chlap stará?) zítra jdu s malou k naší praktický pro nějaké papíry před odletem..sem nevěřila, jak je to těžkého zařizování, když chci odletět na delší dobu s osmi měsíčním batoletem
a to nemůžeš s malou nikam odletět, když je tvého ex? nebo musíš mít povolení od něj?
@stephora taky delam, ale s mamcou.. na Vanoce, tak z 10kg brambor pro celou familii odstehovani, zacinali jsme od nuly, takze tyhle drobnosti teprve dokupujume
Muj mile EX mi nechal jen dluhy
lol: Ale vzdycky s mamcou a babca se prida..Takze to jde rychle a ony maji spesl vsechno, takze taky si pokraji v mixerkach apod., ja mam ho-no
Jsme nove
@anlendy. no, kvuli EX, on teda Emcu uz pres rok nevidel, ale porad je treba mit povoleni, pokud bych odletela na delsi dobu… Jinak na dovcu muzu, ale ted nesmim, pac mam to tehu komplikovanejsi, mam dedicny mutace takovy pojebany, ktery jsou v tehu horsi, tak by to se mnou pri vzletu mohlo taky seknout nebo neco prasknout, bohuzel naplneny kozy by to nebyly ![]()
Ted jsem cetla diskusi nejaky blaznivy maminy, ktera si mysli, ze jeji manzel se dost nevenuje detem… Asi se mi plasihormony, ale chtela jsem ji po jeji story dat facku
![]()
@Barčí1411 takový chlapy bych třískla! maj dítě, tak ať se taky starají ne?
teď jsem četla, že by do letadla neměli pouštět těhulky, které už přesáhly 36tt..no tak v případě mě se stala někde chyba
trošku riskuju..
koukám do alba této maminky a moc se mi to nezdá..takovéhle nicbřicho ve 35tt? ![]()
https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…
@anlendy. tak ja nevim, ja mam opacnej nazor
Pani pise, ze manzel maka 12ctky, vedlejsak, prescasy… a ona ho pak sjede za to, ze nevymejsli aktivity pro deti.. Aktivity pro Emu ani ja nevymejslim, natoz Rick treba…
Nebo abych po nem vriskala, ze neschopnej a neumi si hrat s EMou… To bych si radsi urvala hlava nez abych to vypustila z huby
Vezme ji nakolo, hriste, plavat - to mne uplne bohate staci. A to, ze ji pusti pohadku misto toho, aby tvorili Sfingu z kartonu, je mi taky sumak
Jak si to spolu udelaji, tak to maji, rozhodne mu jeho autoritu pred Emou nepodtrhuju zadnym hystercenim, ze si s ni neumi hrat
uz ses ve 36.tt? ![]()
Hele, sestrenka nemela ve 35.tt zadny brisko.. Ja potkala u gyndarky zenskou po dvou detech, cekajici treti, byla ve 25.tt a byla jako anorekticka… Jsem na ni koukala a pak ji ukazovala Rickovi a on mi rika - kde ma to dite? Kde ma ty kozy ze kterejch chce udajne kojit do 5 let veku ditete?
![]()
Zdravíme
pardón, že nejsem celá-nejsem namalovaná a vypadám hrozně
![]()