Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabra81 jj když sedím a mačkám si břuch, tak mi to taky příjde výš - takže asi to bude ono, neni možné, aby nám takhle zlobily střeva oběma, ne?
úúú smažáááák mňááám ![]()
@HruštičkaT rybičky, to je ono!
já tomu říkám tiky, je to prostě takové šimrání, něco, co tam předtím nebylo
jsem jen o 6 dní napřed před tebou, prvně jsem pohyb cítila před dvěma dny večír ![]()
@stephora já už to mám asi 4 dny, ale tak jednou, maximálně dvakrát za den, ale vůbec jsem nevěděla, zda to je, či není ono
tak jsem ráda, že to ono je, teď ještě aby to nabralo intenzitu, abych furt nemusela přemýšlet, zda je to mrňous, nebo střeva ![]()
@Gabra81 já zas ulíávám na hermelínový pomazánce z Lidla z pobslužného úseku - je v tom spíš salám, vajíčka, toho hermoše tam moc nebude - už jsem ji měla 2× a OK. Hermelínovou pomazánku bezpečně zkaženou poznáš, protože jinak smrdí, to bych samo nejedla, ale smaženej hermelín je podle mě úplně v cajku ![]()
@HruštičkaT však já to taky necítím pořád - vlastně jen 3× - v sobotu večer poprvé v autě jeden větší dloubanec, včera kolem druhé taky v autě tak 4× menší dloubanečky a dnes ráno taky asi 3×, jinak nic - je to vždy, když sedím a trochu si mačkám podbřišek - jinak já to cítím v podbřišku ![]()
@anlendy. Jo, ona se obsluhuje uz sama. ANi piti ji nesmim delat, vezme si zidli, prisoupne k lince, je vysoka, tak dosahne vsude ze zidle a hotovo
ty jo, to teda nezavidim takovou alergii
hlavne se dostante v pohode tam i zpet ![]()
@stephora ja jsem si taky rikala, jak to tam vypada, kdyz je to u reky, ale zatim jsem nenasla ani neslysela ve zpravach nic, tak snad je to tam v cajku. Jinak zkousej volat, taky jsem se dovolala az na potreti asi - a to jsem volala minuly tyden s predstihem, pac maji docela plno ![]()
Muj muz jel do Tesca nakoupit a uz mi 4× volal, aby se ujistil, co ze to ma koupit
Eminka je v pokojicku, ma tam ultra mega bordel, jak rika a cuci na pohadky… Ja se valim, nic nedelam, jsem jak prejeta. Mam hlad a je mi na omdleni
Rick slibil, ze nam uvari, tak jeste, ze fakt nemusim nic, jinak bych neuvarila ani do vecere.. si tohle tehu fakt vyziram ![]()
@stephora to jsi dobrá, já bych si to nelajzla…ale občas si i já sobě říkám, že z toho magořim, že bych to neměla řešit… jinak pokud je hermelín tepelně zpracovaný, tak by neměl být problém, ty plísně by se měly zničit, ne?
@stephora jj ono to chce asi čas a ty kopanečky se rozjedou
už aby to bylo ![]()
Hermelinek, mnamky
Ale v tehu na syry moc chut nemam, jinak za normalniho stavu je zboznuju
Ted ujizdim na bananech a pecenych bramborach
Jinak ja teda moc neprozivam co muzu a co ne, spis prozivam to, jak mi po tom je a jestli chci trpet nebo nechci
Takze nejim nic moc jidla, po kterych mi pali zaha, nebo pak nemuzu na zachod
Ale rada se cpu samyma prasarnama - mekac, KFC. chodime casto do T. G.I., tam delaj americky prasarny, mnam
Takze na zelenince a ovocicku moc nejsem, ale taky ho bastim, hlavne ty banany, jak opice ![]()
Jinac ty kopanecky taky citim nepravidelne, ale normalni je je citit az dyl a prvorodicky treba az kolem 24.tt … ja toho raracha citim vsude, az jsem se jednou lekla, ze je jich tam vic
Ale to druhy byly spis streva ![]()
@Barčí1411 taky mám zvýšenou potřebu prasáren - číny a burgerů z Burger King
ale dokrotka mě hnala, když jsem se jí přiznala a říkala, ať si to dávám vyjímečně - takže tak do měsíce 3× max dodržuju. Na plísňový sýry běžně taky nemám chuť, jen na tu pomazánku od Lidla - to mi šla huba šejdrem, tak jsem to riskla - ale uspokojila jsem se a už jí nemusím ![]()
@HruštičkaT - taky se těším, až se to zinenzivní, budu si jistější, že se prdolka hýbe…furt plašim, aby se něco nepoto… Jo, ještě bych neměla sushi, teda to rybí, ale když mě tolik chutná! taky jsem si už dala, když je to z přemražených ryb (což jsou v čechách všechny mořské), je to ok ![]()
@stephora ono na jednu stranu je lepší nevědět…v japonsku holky taky sushi baští…a naše maminy o tom tolik nevěděly a taky zbouchaly, na co přišly…a mají zdravé děti ![]()
jinak máš pravdu, já se taky furt děsím, aby se něco nepo… proto bych si přála už ty kopanečky… na jednu stranu až mrňousek usne a my neucítíme kopání, tak taky budem vyšilovat
![]()
@Barčí1411 Emča je fakt sluníčko!!! ty banány to máme stejný, říkám že budeme mít asi nějakýho opičáka
) musím ho mít jako první jídlo a když mě je šoufl a nevím co, nemám na nic chuť a pak už je mi blbě hladem, tak banán to furt jistí, ale musí být takovej ten polozelenožlutej, jak je moc žlutej tak to už bleeee. No to máš dobrý, to si užívej když máš Ricka dnes doma a Emča je hodná s pohádkama a ty odpočívej. Je to blbý co? jednou nahoru a jednou dolů mi přijde, a těžko si něco naplánavoatz, neb ten den co se něco má, tak zaručeně nemůžu.
@stephora jo tak to máš jak já, já se furt bojím abych něco nezakřikla, něco se nepo,,, prostě aby vše bylo ok a něco se nestalo, vím že se na to nemá myslet, ale je toho kolem tolik, že i v pátým to najednou nevyšlo, že se holt bojím no.
holky, nesmíme šílet…mě se to podařilo včera, náhodou jsem tady klikla na deníčky a vyskočil tam na mě jeden o zamlklém těhu v 18tt! řikala jsem si „neotvírej to, vyděsí tě to“ ale co myslíte, samozřejmě jsem si ten bolesný příběh přečetla a bulela u toho jak želva a pak tu v jiný diskusi plašila, že jsem 17+5 a miminko necítím a že se bojím atd atd…no dneska už je to lepší, ale jsem pitomá, vůbec nemůžu takové věci číst! Vše bude OK! ![]()
@stephora Tak ja to taky nejim kazdej den ke svace
Vsechno tak 1× do mesice, ono to je docela drahy zradlo - teda abych se nacpala poradne, tak to stoji par stovek
Fujky, ta pomazanka se mi ted nelibi, ale jinak ji delam domaci a zboznuju ji, ale ted neeee ![]()
@Gabra81 Jo, Emulina je prdka hodna - ne vzdy teda
Ale umi se zabavit sama, diky Bohu
TY jo, tak to jsme stejne bananovy - nejlepe at jsou vic zelenejsi, takovy fresh
Rick mi jel koupit, doveze mi za chvili. K snidani jsem mela dva
A jinak teda to mame stejne, taky je zeru kdyz mam na neco chut nebo je mi blbe nebo uz nevim co by
No a jogurty ovocny, mnaaaaaam, ale smetankovy, zadny hnusny Activie nebo Hollandie, poradne Florian, Mullera apod.
My urcite cekame opicaka… Vzdyt je z tropu
![]()
Aaaaaa, milacek prijel z nakupu po hodine - a to jel pro 6 veci, 5× mne volal… :lol ![]()
@stephora jj taky jsem si přečetla něco podobného a nakopala bych si za to
prostě na to nemyslet