Poradna duly
Jana Čurdová
@lilli.c hmmmm, v petactyriceti bude brecet, ze deti mit nemuze.. Ach jak ja jsem stastna za to, ze jsem necekala na odbite bio hodiny ![]()
@anlendy. jééé to je krásna fotka! Krááásna podarila sa (malá).
Čo sa týka mien, tak dievčenské sme mali Barborku a chlapčenské asi Marek alebo Matej. Ešte neviem. Mužovi je to jedno i u prvého povedal že to nechá na mne. Veď keby náhodou boli nejaké protestý z jeho rodiny tak si to tak či tak ods.rem ja, tak čo.
Len tak pre zaujímavosť „tchýne“ je nevlastná. S mužom (mojim) žila pod jednou strechou 4 týždne a sťahovali sme sa preč. Tak vobec nechápem prečo sa do toho ser.. Ale čo! Ohriala som si parené buchty a liečim nervy sladkým… ![]()
Jéé děkujeme
poprvé jsem sem dala fotku Šáji, nerada zveřejňuji fotky rodiny..tak se moc fotek ode mne nedočkáte ![]()
Ja tu mam jeste trochu zemlbaby, ale jsem lina si pro ni dojit do kuchyne ![]()
@anlendy. tak to sme na tom stejne. Ale možno raz sa odvážim a niečo pridám…
@Barčí1411
tak nebuď lína a daj si do pupíka
Ono cukry sú tiež potreba ![]()
@lilli.c já tu fotku možná časem smažu
mojí pupkatou jsem už smázla, nemusí každej vidět můj pupek ![]()
já pekla muffinky, celé je snědla a následně vyzvracela ![]()
Ja su ale taaaak lina
Byli jsme dneska u cinanu na obede
Emca sezrala nudle, ja taky, ale takovej mega talir
Cekam na Ricka az prijede, aby me obslouzil
![]()
@Barčí1411 Tak to tiež, sem-tam provozuju. Hlavne keď sa necítim 2× dobre. Tak si naordinujem ležing v posteli, snídani, obed, svačinky a muž ma obslúži. Zas tak často to teda nieje, ale prečo by si ma nemohol trochu obslúžiť, nie? Keď mu je špatne tak to tiež dostáva všetko pod rypáček… ![]()
Ahoj holky, úplně Vás chápu s těma jménama, nám se tchýně taky furt snaží vnutit Filipa - já to jméno prostě nesnášim… Mě by se nejvíce líbilo Maxmilián/Maxim…ale máme klasické české příjmení - Hruška -co myslíte, neni to moc kostrbaté?
@Barčí1411 gratuluji k dobrým výsledkům ![]()
@Barčí1411 Tak to je fajn. Hlavne si to teraz užívajte (keď si 2v1). ![]()
@lilli.c děkuji, jsi zlato
tchýně se do mě pěkně pustila, bych jí nejradši nakopala
… přitom moje mamina je z toho nadšená, to je moje podpora… ale od tchýně mě to dost mrzelo… ale co, ať se vzteká
![]()