TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1491
3.6.13 18:10

@Barčí1411 no ve 36tt nejsem ani zdaleka :lol: ale minulý rok jsem byla v 39tt a taky mě pustili :lol: jinak to, že se má chlap starat jsem myslela u tvého případu, že tvůj ex malou už rok neviděl..
by mě zajímalo, kam ty ženský ty děti schovávaj? :lol: já ho nemám kam schovat :lol: no a o kozách nemluvím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
3.6.13 18:15

@anlendy. teda pekne brisko, takove nemam ani zdaleka i kdyz se napakam… ale je pravda ze ja jsem teprve v 16.tydnu…

holky ja mrne jeste necitim, ale neni divu jako prvotehule. akorat se mi obcas tak stahne ten bruch a ztvrdne… takova velka tvrda boule. takze to asi bude to tvrdnuti? ale myslela jsem ze je na to brzo jeste. no pristi tyden jdu na kontrolu tak se poptam.

ale jinak vas docitat teda ;) jinak ja kdyz sem si delala salat tak s majolkou, nicim jsem to nesidila, zatim nejsou ani vedra tak si obcas nejakou podobnou prasarnicku dam :-) i kdyz plisnaky nejim, protoze me ani nechutnaji. a co se tyce mazani, tak mazu jen po sprse vecer, musi stacit :-) a kdyz ne holt budu mit strie…ktery budu mit asi tak jak tak kdyz vidim mamku, neb brachu jak rychle vyrostl a nebo moje prsa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
3.6.13 18:20

@anlendy. podle tech boků to byla podvyživenina podvyživená hubená :) takže by to mohlo být, asi byla předtím hodně vychrtlá. Ale hustý, takový mám já normálně, ani nemusím být těhu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
3.6.13 18:22

@anlendy. pekné bruško! Také som mala ešte pred tehu :lol: Teraz radšej ani nefotím praskla by čočka… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
3.6.13 18:23

@Schara já jsem ve středu 19.týdnu :) jojo to je to známe a trošku nepříjemné tvrdnutí :lol: a podle mého to brzy není :) já břicho mažu po koupání jinak ne :lol: strie mám už z prvního těhu, takže v druhém je už moc nevylepším :lol: majonézu jím se vším s čím se dá :lol: mám na ní hrozný chutě :D až je to prasácký :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
3.6.13 18:26

@anlendy. no prave, ja kdyz v obchode vidim treba pochoutak nebo tak… nebo chlebicek s dobrym salatkem, jejda :) a v blizke dobe mam v planu smazak, brambory a tatarku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
3.6.13 18:28

@Schara jééé mňaaaam!! já mám v plánu tatarák, ačkoli bych ho neměla :lol: :lol: strašné chutě todleto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
3.6.13 18:35

Přidávám také fotečky ale je to jen focené webkou. Takové nic moc bříško… snad nejsou na Vás moc odhalující :mrgreen: a včera první viditelné kopanečky.. uplně jsem se nad tím rozplývala :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
3.6.13 18:36

@Michaela99 v jakém jsi TT? :D to má největší břicho nebo co? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
3.6.13 18:43

Ahoj, dneska sem mela neco podobnyho jako traveni po jidle ale takovy jiny-co to muze byt :)? A myslite ze kdyz jsem skoro ve 4.mes.a na kontrilu jdu za 14 dni, ze uz by mi rekli co to bude??diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
3.6.13 18:46

@Jeinynka každý to má jinak :) já to věděla s Charlo v 15tt a celou dobu mi tvrdili, že to bude kluk :lol: a v druhém těhu mi to řekli v 17tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
3.6.13 18:51

Tak my kvůli dvou měsícům v Austrálii budeme kupovat nový kočárek na Charlo, protože Dan nechce tahat náš Concord :lol: no mě do toho odletu jebne :lol: takže my budeme mít kočárek za patnáct tisíc, ačkoli máme doma normální suprovej kočár :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
3.6.13 19:09

Jezisi vy jste vychrtliny :lol: Ja se fotit nebudu, mam tak 100× vetsi bruch nez vy :lol: Takze mezi modeliny se plest nebudu :lol:

@anlendy. jo tak jsi to myslela s otcem… To jo no, ale tak - my jsme radi, ze je to takovej… Jednou se nam to bude hodit a jemu se to jednou vymsti :)

Jdu si udelal zemlbabu k veceri :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
3.6.13 19:11

@Barčí1411 alespoň máš klid, co? :) jéé zemlbába :srdce: :srdce: nech mi něco prosím? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
3.6.13 19:25

@Barčí1411 Jaký modelíny :D fotky zkreslují :D
@anlendy. jukni na metřík jsem 17+5tt :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...