Poradna duly
Jana Čurdová
@Barčí1411 no ve 36tt nejsem ani zdaleka
ale minulý rok jsem byla v 39tt a taky mě pustili
jinak to, že se má chlap starat jsem myslela u tvého případu, že tvůj ex malou už rok neviděl..
by mě zajímalo, kam ty ženský ty děti schovávaj?
já ho nemám kam schovat
no a o kozách nemluvím ![]()
@anlendy. teda pekne brisko, takove nemam ani zdaleka i kdyz se napakam… ale je pravda ze ja jsem teprve v 16.tydnu…
holky ja mrne jeste necitim, ale neni divu jako prvotehule. akorat se mi obcas tak stahne ten bruch a ztvrdne… takova velka tvrda boule. takze to asi bude to tvrdnuti? ale myslela jsem ze je na to brzo jeste. no pristi tyden jdu na kontrolu tak se poptam.
ale jinak vas docitat teda
jinak ja kdyz sem si delala salat tak s majolkou, nicim jsem to nesidila, zatim nejsou ani vedra tak si obcas nejakou podobnou prasarnicku dam
i kdyz plisnaky nejim, protoze me ani nechutnaji. a co se tyce mazani, tak mazu jen po sprse vecer, musi stacit
a kdyz ne holt budu mit strie…ktery budu mit asi tak jak tak kdyz vidim mamku, neb brachu jak rychle vyrostl a nebo moje prsa ![]()
@anlendy. podle tech boků to byla podvyživenina podvyživená hubená
takže by to mohlo být, asi byla předtím hodně vychrtlá. Ale hustý, takový mám já normálně, ani nemusím být těhu ![]()
@anlendy. pekné bruško! Také som mala ešte pred tehu
Teraz radšej ani nefotím praskla by čočka… ![]()
@Schara já jsem ve středu 19.týdnu
jojo to je to známe a trošku nepříjemné tvrdnutí
a podle mého to brzy není
já břicho mažu po koupání jinak ne
strie mám už z prvního těhu, takže v druhém je už moc nevylepším
majonézu jím se vším s čím se dá
mám na ní hrozný chutě
až je to prasácký ![]()
@anlendy. no prave, ja kdyz v obchode vidim treba pochoutak nebo tak… nebo chlebicek s dobrym salatkem, jejda
a v blizke dobe mam v planu smazak, brambory a tatarku ![]()
@Schara jééé mňaaaam!! já mám v plánu tatarák, ačkoli bych ho neměla
strašné chutě todleto ![]()
Přidávám také fotečky ale je to jen focené webkou. Takové nic moc bříško… snad nejsou na Vás moc odhalující
a včera první viditelné kopanečky.. uplně jsem se nad tím rozplývala
![]()
Ahoj, dneska sem mela neco podobnyho jako traveni po jidle ale takovy jiny-co to muze byt
? A myslite ze kdyz jsem skoro ve 4.mes.a na kontrilu jdu za 14 dni, ze uz by mi rekli co to bude??diky
@Jeinynka každý to má jinak
já to věděla s Charlo v 15tt a celou dobu mi tvrdili, že to bude kluk
a v druhém těhu mi to řekli v 17tt ![]()
Tak my kvůli dvou měsícům v Austrálii budeme kupovat nový kočárek na Charlo, protože Dan nechce tahat náš Concord
no mě do toho odletu jebne
takže my budeme mít kočárek za patnáct tisíc, ačkoli máme doma normální suprovej kočár ![]()
Jezisi vy jste vychrtliny
Ja se fotit nebudu, mam tak 100× vetsi bruch nez vy
Takze mezi modeliny se plest nebudu ![]()
@anlendy. jo tak jsi to myslela s otcem… To jo no, ale tak - my jsme radi, ze je to takovej… Jednou se nam to bude hodit a jemu se to jednou vymsti ![]()
Jdu si udelal zemlbabu k veceri
![]()
@Barčí1411 alespoň máš klid, co?
jéé zemlbába
nech mi něco prosím? ![]()
@Barčí1411 Jaký modelíny
fotky zkreslují ![]()
@anlendy. jukni na metřík jsem 17+5tt ![]()