Poradna duly
Jana Čurdová
@Schara jj je to krásné, takové hodně zvláštní, ale krásné
…a ten klid pak, že je vše v pořádku, to je nade vše ![]()
Mam vybranej kocarek
Takovej vesmirnej, zimni… jen teda nechci novej, bo to by Rick musel makat jen na kocarek ![]()
Toz…
http://bluesandbows.files.wordpress.com/…nter-kit.jpg
Ale teda bilej asi ne
… Je takovej jinej, z pocatku se mi vubec nelibil, ale pak jsme ho i zkouseli, je lehounkej, vejde se v cajku i do pidi auta, jde na to nastelovat autosedacka, ma to hlubokou korbicku - jako sportak ze zacatku bude bohate stacit, ja mam pak takovej jinaci sportak/golface spis jen, jeste po Emce. No a ten kozuch na zimu
Ale jako jeste nevyhral, je dost drahej
Ale jsem z nej nejaka hotova ![]()
@Schara to jo, ale je fakt drahej
Jinak by nam maximalne vyhovoval. Je taaak lehouckej, ze bych ho klidne tahala az k nam do patra - bydlime v cinzaku a nemame to vytah, toz… a v kocarkarne bych ho nenechala
Mozna tak se Sherlockem, kdyby se ho chtela snad nekdo jen dotknout ![]()
Jo to chapu, taky bydlime v bytovce. je fakt peknej a podle vzhledu me hned napadlo ze jeho cena nebude lidova. ja se takovym kocarem muzu tak akorat kochat na obrazku. Mam sama danou financni hranici, dal bych k takovemu kocarku musela mit dalsi kocarky a jaksi neni kde je skladovat
a muj prakticky zalozeny muz by byl jasne proti
tudiz u nas bude kocar 3v1… a nevim teda jak bych do tohodle vozidla narvala 3M mimco ve fusaku
ale je teda fakt kráááásnej ![]()
@Barčí1411 Až sa bojím opýtať kolko tá krása stojí… Ale som zvedavá! ![]()
@Schara ma i hlubokou korbu, dost velkou - videli jsme live uz
Tohle jen stazeny z netu, kde mi vyjel prvni obrazek
Jinac, ja kupovala pro Emcu kocar asi za 5tis… Na zahradu byl dobrej, ale do auta se sotva vesel - u nas nikdo nema kombika a kvuli par mesicum na kocar mit ani nebude
Byl tezkej, takze jsem hekala, kdyz jsem ho potrebovala slozit a nekam prenest, socka, eskalatory atd… No a pak jako 3v1 - dobrej jako hlubokej, ale jako sportak mi vubec nesednul, pac se to na prd ovladalo a byl fakt tezkej + nesla na nej nainstalovat autosedacka, takz ja pak tahla Emu treba po meste v autosedacce (nejen pro to, ale taky pro to, ze ten kocar se mi do auta nevesel
) Pak jsem pochopila, proc nekteri investuji o nejakou korunu navic… ted potrebuju jeste vic, aby byl funkcni, kdyz bydlime v byte a na cesty autem, pristi rok letadlem… To, ze mam doma jeste jeden sportak jsem rekla proto, ze kdyby z nej prcek vyrostl, tak mam doma golface
Samozrejme za dvacku ho nekoupim. Zkusime najit pouzitej, treba s nejakou vadou nekde, ale proste ted zainvestuju. Mmj. pro Emcu jsem mela DorJan Spring Cool nebo jak to bylo ![]()
@lilli.c no… novej se da sehnat od cca 21tis., ale nasli jsme i za 27tis.
To bychom samozrejme nekoupili, bohaci nejsme, chudi uplne taky ne, ale je to skoro jedna mesicni vyplata
Spis koupime pouzitej, ten se da sehnat do 17tis., ale i min, Rick nasel snad za 15tis., ale nelibila se nam barva, tak hledame dal. Ale jak jsem rekla - novej urcite nebude, takovi blazni nejsme
Ale moc se mi libi
![]()
@Barčí1411
noooo tak cena dobrá. I na bazárový by muž pracoval cez mesiac…
Ale je moc krásny. Ja by som si ho teda nekúpila, pretože do lesa a na polňačky škoda. Do mesta hoci chodíme, ale nepotrebujem až taký luxus. Ale ty chodíš po spevnených chodníkoch, a do Prahy. Tak ho určite užiješ…
Skvelý výber!
@Barčí1411 jo já chapu ze uz mas zkusenost s tim co koupit a nekoupit
to je plus. My se s muzem domluvili na cene okolo 10-12.tisic coz si myslim je takovy pekny stred
jinak teda my mame jak vytah, tak velke auto, kde se nam kocar vejde i neslozeny
a taky nejsem primo z velkomesta, tudiz by takovy krasavec u nas leda trpel ![]()
@Barčí1411 To je krásný kočárek??? Co je to za značku??? Kdepak jsi ho našla??? ![]()