TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4277
6.6.13 10:13

@Schara jj je to krásné, takové hodně zvláštní, ale krásné :)…a ten klid pak, že je vše v pořádku, to je nade vše :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.6.13 10:28

Mam vybranej kocarek :dance: :lol: Takovej vesmirnej, zimni… jen teda nechci novej, bo to by Rick musel makat jen na kocarek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
6.6.13 10:52

@Barčí1411 mas obrazek? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.6.13 11:32

@Schara hned co budu na pc, poslu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.6.13 12:03

Toz…

http://bluesandbows.files.wordpress.com/…nter-kit.jpg

Ale teda bilej asi ne :lol:… Je takovej jinej, z pocatku se mi vubec nelibil, ale pak jsme ho i zkouseli, je lehounkej, vejde se v cajku i do pidi auta, jde na to nastelovat autosedacka, ma to hlubokou korbicku - jako sportak ze zacatku bude bohate stacit, ja mam pak takovej jinaci sportak/golface spis jen, jeste po Emce. No a ten kozuch na zimu :lol: Ale jako jeste nevyhral, je dost drahej :roll: Ale jsem z nej nejaka hotova :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
6.6.13 12:09

Toz vypada dost vymazlene :) a ty rukavicky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.6.13 12:18

@Schara to jo, ale je fakt drahej :lol: Jinak by nam maximalne vyhovoval. Je taaak lehouckej, ze bych ho klidne tahala az k nam do patra - bydlime v cinzaku a nemame to vytah, toz… a v kocarkarne bych ho nenechala :lol: Mozna tak se Sherlockem, kdyby se ho chtela snad nekdo jen dotknout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
6.6.13 12:27

Jo to chapu, taky bydlime v bytovce. je fakt peknej a podle vzhledu me hned napadlo ze jeho cena nebude lidova. ja se takovym kocarem muzu tak akorat kochat na obrazku. Mam sama danou financni hranici, dal bych k takovemu kocarku musela mit dalsi kocarky a jaksi neni kde je skladovat :mrgreen: a muj prakticky zalozeny muz by byl jasne proti :mrgreen: tudiz u nas bude kocar 3v1… a nevim teda jak bych do tohodle vozidla narvala 3M mimco ve fusaku :) ale je teda fakt kráááásnej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
6.6.13 12:29

@Barčí1411 jééé ten kočárek je fakt boží!!!  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
6.6.13 12:35

@Barčí1411 Až sa bojím opýtať kolko tá krása stojí… Ale som zvedavá! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.6.13 12:40

@Schara ma i hlubokou korbu, dost velkou - videli jsme live uz :lol: Tohle jen stazeny z netu, kde mi vyjel prvni obrazek :lol: Jinac, ja kupovala pro Emcu kocar asi za 5tis… Na zahradu byl dobrej, ale do auta se sotva vesel - u nas nikdo nema kombika a kvuli par mesicum na kocar mit ani nebude :lol: Byl tezkej, takze jsem hekala, kdyz jsem ho potrebovala slozit a nekam prenest, socka, eskalatory atd… No a pak jako 3v1 - dobrej jako hlubokej, ale jako sportak mi vubec nesednul, pac se to na prd ovladalo a byl fakt tezkej + nesla na nej nainstalovat autosedacka, takz ja pak tahla Emu treba po meste v autosedacce (nejen pro to, ale taky pro to, ze ten kocar se mi do auta nevesel :lol: ) Pak jsem pochopila, proc nekteri investuji o nejakou korunu navic… ted potrebuju jeste vic, aby byl funkcni, kdyz bydlime v byte a na cesty autem, pristi rok letadlem… To, ze mam doma jeste jeden sportak jsem rekla proto, ze kdyby z nej prcek vyrostl, tak mam doma golface :lol: Samozrejme za dvacku ho nekoupim. Zkusime najit pouzitej, treba s nejakou vadou nekde, ale proste ted zainvestuju. Mmj. pro Emcu jsem mela DorJan Spring Cool nebo jak to bylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.6.13 12:45

@lilli.c no… novej se da sehnat od cca 21tis., ale nasli jsme i za 27tis. :lol: To bychom samozrejme nekoupili, bohaci nejsme, chudi uplne taky ne, ale je to skoro jedna mesicni vyplata :nevim: Spis koupime pouzitej, ten se da sehnat do 17tis., ale i min, Rick nasel snad za 15tis., ale nelibila se nam barva, tak hledame dal. Ale jak jsem rekla - novej urcite nebude, takovi blazni nejsme :lol: Ale moc se mi libi :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
6.6.13 12:57

@Barčí1411 8o noooo tak cena dobrá. I na bazárový by muž pracoval cez mesiac… :roll: Ale je moc krásny. Ja by som si ho teda nekúpila, pretože do lesa a na polňačky škoda. Do mesta hoci chodíme, ale nepotrebujem až taký luxus. Ale ty chodíš po spevnených chodníkoch, a do Prahy. Tak ho určite užiješ… :palec: Skvelý výber!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
6.6.13 13:06

@Barčí1411 jo já chapu ze uz mas zkusenost s tim co koupit a nekoupit :) to je plus. My se s muzem domluvili na cene okolo 10-12.tisic coz si myslim je takovy pekny stred :) jinak teda my mame jak vytah, tak velke auto, kde se nam kocar vejde i neslozeny :) a taky nejsem primo z velkomesta, tudiz by takovy krasavec u nas leda trpel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
6.6.13 13:24

@Barčí1411 To je krásný kočárek??? Co je to za značku??? Kdepak jsi ho našla??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí