TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
865
12.6.13 19:14

@Schara :palec: len sa šetri! ono práca nieje zajac… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
13.6.13 15:21

Lillian Adele

Zdravicko, damy :mavam: :lol:

Tak jake byly kontroly? Jak se maji nasi poloaustralane? :lol:
Zitra mi konecne prijede Emicka, sice az na vecer, ale - huraaaa :dance: Cely tyden jsme se flakali, ani jsem nevarila, takze jsem si to dneska musela zkusit :lol: Uvarila jsem kulajdu - vyjimecne se mi dnes povedla, uz do sebe leju druhej talir :lol: A jeste si pecu novy bramburky s rozmarynem a cherry rajcatkama :lol: Vecer chci delat roladu - takovou tu malovanou - poprve, nikdy jsem ji nedelala. Jedeme si vyzvednout Eminu do Podebrad, nasi tam maji nejake zname, ke kterym jedou a na nejaky sraz Toyota Celica, takze nam Eminku privezou tam - bych jim tam dovezla neco sladkyho, tatka zboznuje :lol:

Jo - musim se taky pochlubit nasi cacorkou, a pokud se to nezmeni, tak si vam dovolujeme predstavit nasi roznozku Lillian Adele Leon Nazario :srdce: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
13.6.13 16:06

@Barčí1411 Nádherná fotečka. A mená ste tiež krásne vybrali :palec: super!

No ja som dnes volala ohladne Triple a vraj vše OK. Tak som rada. Vpodstate som nič iné ani nečakala, ale potešilo ma to. Aspoň o starosť menej.
Včera sme s mužom vraveli o tom že ak by somnou nemohol do tej Prahy na screening tak by sme potom šli na 3D. Nech malé vidí. On je vždy s toho tak na meko…a hlavne by som chcela asi fotečku. Nech máme pamiatku.
Ja viem som prdlá, keď to bude na svete tak si to budem moc fotiť o 106. Ale predsa len…najprv som nechcela. Je to dosť penez, ale ak nebude mocť ísť tak predsa muža neukrátim od toho aby malé videl, nie??? :oops: Nejak si to zdovodniť musím! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
13.6.13 16:46

@lilli.c dekujeme :) mmj. - chudak dite az se bude muset podepisovat, ale to jsem i ja chudak, lec mam ty jmena jen tri :lol: Jinac ja si rikam o fotecku z kazdyho screeningu :lol: Od Emci mam asi 12 fotek z pupku :lol: Neni to to same jako kdyz je na svete uz - v brisku je to preci uplne jine :lol: A jsem rada, ze jste usetreni od nejakych „zbytecnosti“ jako je napr. blbe vychazejici tripl. Fakt o starost min!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
13.6.13 16:52

@Barčí1411 jj pravda. Ja mám zatial 3 fotečky. a len na tej poslednej je už niečo vidieť… Teda že je to človiečik. A to máme z 12.tt. Už sa neviem dočkať toho screeningu v 20.tt. Teda mi ideme až 21.tt ale to je už v podstate jedno… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
13.6.13 17:11

@lilli.c ja uz si je strkam do albumu :lol: Mam z 5.tt a 8.tt, 11.tt a ted z 19.tt :lol: Jdu na dalsi 28.6. jeste - takovej kontrolni kvuli srdicku :srdce: Doufam, ze tam na nas nebude cekat zadne prekvapeni a zustaneme u holcicky :lol: Dneska me krasne okopava - jak bramboru :lol:

Jsem zase vytocena :lol: Jsem si tu precetla denicek jeden… Uplne pozitivne jsem na nej zareagovala, povzbudila autorku a nejaka krava, ktera to tu hlta plnymi dousky a vysedava tu 24hodin denne se nezapomnela ozvat- aby byla za hvezdu nejspis… Takovym nanam bych dala pres cumak :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
13.6.13 17:49

@Barčí1411 jméno je pěkné, no delší ale co, u nás kdyz to bude holcicka tak bude mit jmeno a prijmeni a taky to bude dlouhe… njn tady je to to slavné OVÁ, ale naše přijmení by vypadalo bez toho divně :mrgreen: :lol: já budu držet pesti aby se tam zadnej pidnour nevyloupnul :mrgreen: dle fotky uz by nemusel ;)

holky ja mam fotecky zatim 2 z 8tt a 12tt, ted budu mit z 21tt :) to bude 3Dfoto a pak jeste nejakou, do toho mam schovany i testiky, takze do alba budeme mit slusny zaklad uz pred narozenim :mrgreen: :lol:

@Barčí1411 no co se tyce komentaru nekterych pod ruznyma denickama a i nekteryma diskuzema me obcas zustava rozum stat, ale nic nenadelam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
13.6.13 18:07

@Schara u ceskyho jmena bych taky mela OVA :lol: U tech cizackych mi to nesedi - ale teda u nektrych klidne jo, ale zrovna ty nase dve s OVA fakt nejdou :lol: Dve jmena nema proto, protoze je dava kazdej, ale proto, ze v cizine je to bezne a manzel si to proste pral, je to jakoby jejich tradice no - jinak bych dala taky jedno. Eminka ma jedno, pac ma ceskyho tatu, cesky klasicky prijmeni OVA…zatim…
Ja vzdycky Dr. nutim, aby mi dala fotku - kterou si extra platim :lol: 3D bych se asi nedoplatila :lol:

Ty komentare… :lol: Ja nevim. Clovek aby se bal rict svuj nazor :lol: Ja vim, ze mam prispevku tri prdky - ale to jsem si nastradala, kdyz jsem byla tehu s Emou :lol: Za posledni 3 roky jsem nic neprispela, az ted, co jsem zase tehotna :lol: To je asi nejaka degenerace, clovek se chce pochlubit prckem a poklabosit s nekym, kdo je ve stejnym stavu momentalnim :lol: Ne tu resit osobni veci - manzely, tchyne apod. - nektery veci proste vocad pocad… Tot muj nazor, ktery se ne kazdymu libi :lol: A je mi to jedno, ale rozciluje me to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
13.6.13 18:17

@Barčí1411 je tak to ja zatim zadnou fotku neplatila, nic po me nechtel a to me z toho 12tt dal dve, jednu mam ja a jednu ma manzel :)

ja mam taky prispevku mrak, je pravda ze za kratsi dobu :) presne tak, clovek sem jde probrat veci se stejne „postizenyma lidma“ :mrgreen: pac kolegyne a kamaradky ktere nejsou tehotne a nemaji treba ani deti me vydrzi poslouchat chvili a ani se jim nedivim :lol: :mrgreen: nebo nedokazi s poradit, protoze fakt nevedi… no pres net probirat osobni veci je fakt risk v dnesni dobe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
13.6.13 18:53

@Schara mas soukromyho Dr.? Ja treba u myho soukromyho Dr. v Plzni taky neplatila za zadnou fotecku, ale pravidelne jsem kazdy rok prispivala na vybaveni apod… Tahle Dr. je sice soukroma, ale takvoa ta soukromo-statni ci jak to nazvat, takze nic extra nemam a chci-li fotku, musim si zaplatit :lol: Ani krev mi neodebere, pac bere prachy od jinych, ke kterym nas tehule posle :nevim: Jeee, manzel nosi taky fotku prcicka? To je rozkosny :lol: Muj muz ma v mobilu no - ale vcera si vse vymazal, bo dal tovarni nastaveni ci co a vymazal si vse :lol: :lol:… Tak je asi jedno za jakou dobu mas milion prispevku :lol: No, skoda mluvit :lol: Jsem rozhorcena :lol: :lol: :lol: kazda z nas to tu zatim bere tak nejak normalne - ale to je tak ze zacatku vzdy. Holky z diskuze, kam jsem chodila, kdyz jsem tehulela s Emcou se do toho potom desne zazraly - ne vsechny, ale treba 6 znich. Typicke maminy, ktere opecovavaji maximalne, bio jidla, resi kazdej vlasek, proste vse… To uz je na me moc :lol: Nikdo neni zvedavej cist 10× do tydne, ze Karel s Pepou maji teplutku 38,2 a o dva dny pozdeji si prdli :nevim: :lol: Takze jsem tam prestala chodit…ja jsem „staro-moderni“ mamina. Krmim dite svickovou, gulasem a burgrama, zmrzkou - da si treba i 3 :lol: Ale zase chodime plavat, hrat si ven - ja teda moc ne, ja sedim a koukam, jak se bavi. Necham ji si namlatit cumak, kdyz neposlechne, napleskam ji a je mi jedno, ze bude mit otisk ruky na zadku 2 dny… Nechci prece smrade, co se mi bude vztekat… :lol: Proste matka, kterou by vetsina maminek na emimi zabila :lol: :lol: :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
13.6.13 19:01

@Barčí1411 no soukromej je a neni jak pises. ale proste po me nic nechce :) je fajn, i dobry odbornik a za to jsem moc rada. Jo to mi povidej, nektere maminy tady… taky to mam v planu, nekrmit dite dle tabulek, ale celkem normalne. kdyz bude vetsi a bude zlobit, klidne ho po zadku placnu a nemam v planu neustale desinfikovat domacnost :mrgreen: jo a holdam sve dite nechat v klidu naockovat… protoze diskuze ze ockovani je fuj me taky dostava, kor kdyz tomu oboru malililinkato rozumim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
13.6.13 19:16

@Schara taky jsem mela, ale jak jsme se prestehovali, tak jsem musela k jinymu..teda k jinej a moc ji neverim..ted musim k zubari a asi pojedu ke svy zubarce (teta) do Plzne extra, nechci cizaka dalsiho :lol:… Bodejt, mas recht :lol: Domacnost jsem teda ani jednou nedesinfikovala, ba naopak…vsude tapali psi, kocky… :lol: Ted v byte teda ne, ale taky nejsme otroci domacnosti, takze nelezu s hadrem a vysavacem 10× denne :lol:Stejne tak jako kdyz se nam nechce varit - objedname si jidlo :lol: A co ty mas co spolecneho s oborem ohledne ockovani? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
13.6.13 19:26

@Barčí1411 trosicku rozumim zdravotnictvi, nijak zavratne, ale tak ze sama dokazu racionalne zhodnotit ktere ockovani ano a ktere ne :) a kdyz vidim, jak nektere nechteji ockovat vubec tak me to privadi k silenstvi, ale nekomentuji to v tech danych diskuzich, protoze je to kazdeho vec. jen se podivuju.

jejda zubar je pro me to nejhorsi co existuje a jeho pripadna zmena je pro me des bes. jo my radne uklizime 1× tydne a dle me to staci. je pravda ze se me tady parkrat projede ten muj robotickej kvuli prachu co tady seda :) a pokazde kdyz nekdo prijde tak se nedesi protoze i presto vsechno tu je uklizeno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
13.6.13 19:35

@Schara aha, jsem myselela, jestli nedelas do zdravotnictvi…ale to bys byla jinak prdla :lol: Jo, asi je lepsi nekomentovat, ale mne to nekdy neda :lol: Nekdy si z toho udelam srandu - jako treba diskuze o X desitkach stranek o Vynaseni odpadku :lol: To je spis sranda a presto to nektere berou tak vazne, ze se nestacis divit :lol: Ockovani neresim, mame jen jedno extra, vic jich nepotrebujeme- zase abychom to s tim neprehaneli :pankac:
Zubar je taky moje smrt :lol: Uklizim teda obden - preci jen uz tu lita Ema a dela bordel, vecer neprojdes od dveri k oknu :lol: Ale prach a spinavou podlahu tu navstevy nenajdou - ja su asi alergicka na prach, pac pak kejcham, takze to poctive utiram a podlahu musim, pac jak rikam, nase cunatko s hrackama a sama si dela piti, sem tam neco rozleje, opatla, tak abych se za chvili k te podlaze neprilepili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
13.6.13 19:49

@Barčí1411 ahojík! S tých príspevkov a komentárov pod denníčkom si nič nerob. Nie každý sa vie vžiť do života iného človeka. Čo si budeme rozprávať, ľudia sú sebestredný. A ten príspevok že anglicky vie každý blb (neviem presne jak to tam bolo napísané) nieje pravda. Ja si o sebe nemyslím že by som bola nejak blbá, ale anglicky som nevravela od strednej školy (13r) takže bohužial, anglicky už neviem ani slovo.

čo sa týka zubára. Asi som v tomto divná. Mne návšteva zubára nič nerobí. A to teda mám zuby opravované takmer všetky. No mám to bohužial po mame. Takže som si nejak na to zvykla. Idem tam v pondelok a už sa teším, pretože už konečne vyrieši jeden zub čo rieši už 2,5 roku a nejak sa vždy snaží zachrániť. Teraz budem nekompromisná VON!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí