Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravicko, damy
![]()
Tak jake byly kontroly? Jak se maji nasi poloaustralane? ![]()
Zitra mi konecne prijede Emicka, sice az na vecer, ale - huraaaa
Cely tyden jsme se flakali, ani jsem nevarila, takze jsem si to dneska musela zkusit
Uvarila jsem kulajdu - vyjimecne se mi dnes povedla, uz do sebe leju druhej talir
A jeste si pecu novy bramburky s rozmarynem a cherry rajcatkama
Vecer chci delat roladu - takovou tu malovanou - poprve, nikdy jsem ji nedelala. Jedeme si vyzvednout Eminu do Podebrad, nasi tam maji nejake zname, ke kterym jedou a na nejaky sraz Toyota Celica, takze nam Eminku privezou tam - bych jim tam dovezla neco sladkyho, tatka zboznuje ![]()
Jo - musim se taky pochlubit nasi cacorkou, a pokud se to nezmeni, tak si vam dovolujeme predstavit nasi roznozku Lillian Adele Leon Nazario
![]()
@Barčí1411 Nádherná fotečka. A mená ste tiež krásne vybrali
super!
No ja som dnes volala ohladne Triple a vraj vše OK. Tak som rada. Vpodstate som nič iné ani nečakala, ale potešilo ma to. Aspoň o starosť menej.
Včera sme s mužom vraveli o tom že ak by somnou nemohol do tej Prahy na screening tak by sme potom šli na 3D. Nech malé vidí. On je vždy s toho tak na meko…a hlavne by som chcela asi fotečku. Nech máme pamiatku.
Ja viem som prdlá, keď to bude na svete tak si to budem moc fotiť o 106. Ale predsa len…najprv som nechcela. Je to dosť penez, ale ak nebude mocť ísť tak predsa muža neukrátim od toho aby malé videl, nie???
Nejak si to zdovodniť musím! ![]()
@lilli.c dekujeme
mmj. - chudak dite az se bude muset podepisovat, ale to jsem i ja chudak, lec mam ty jmena jen tri
Jinac ja si rikam o fotecku z kazdyho screeningu
Od Emci mam asi 12 fotek z pupku
Neni to to same jako kdyz je na svete uz - v brisku je to preci uplne jine
A jsem rada, ze jste usetreni od nejakych „zbytecnosti“ jako je napr. blbe vychazejici tripl. Fakt o starost min!
@Barčí1411 jj pravda. Ja mám zatial 3 fotečky. a len na tej poslednej je už niečo vidieť… Teda že je to človiečik. A to máme z 12.tt. Už sa neviem dočkať toho screeningu v 20.tt. Teda mi ideme až 21.tt ale to je už v podstate jedno… ![]()
@lilli.c ja uz si je strkam do albumu
Mam z 5.tt a 8.tt, 11.tt a ted z 19.tt
Jdu na dalsi 28.6. jeste - takovej kontrolni kvuli srdicku
Doufam, ze tam na nas nebude cekat zadne prekvapeni a zustaneme u holcicky
Dneska me krasne okopava - jak bramboru ![]()
Jsem zase vytocena
Jsem si tu precetla denicek jeden… Uplne pozitivne jsem na nej zareagovala, povzbudila autorku a nejaka krava, ktera to tu hlta plnymi dousky a vysedava tu 24hodin denne se nezapomnela ozvat- aby byla za hvezdu nejspis… Takovym nanam bych dala pres cumak ![]()
@Barčí1411 jméno je pěkné, no delší ale co, u nás kdyz to bude holcicka tak bude mit jmeno a prijmeni a taky to bude dlouhe… njn tady je to to slavné OVÁ, ale naše přijmení by vypadalo bez toho divně
já budu držet pesti aby se tam zadnej pidnour nevyloupnul
dle fotky uz by nemusel ![]()
holky ja mam fotecky zatim 2 z 8tt a 12tt, ted budu mit z 21tt
to bude 3Dfoto a pak jeste nejakou, do toho mam schovany i testiky, takze do alba budeme mit slusny zaklad uz pred narozenim
![]()
@Barčí1411 no co se tyce komentaru nekterych pod ruznyma denickama a i nekteryma diskuzema me obcas zustava rozum stat, ale nic nenadelam ![]()
@Schara u ceskyho jmena bych taky mela OVA
U tech cizackych mi to nesedi - ale teda u nektrych klidne jo, ale zrovna ty nase dve s OVA fakt nejdou
Dve jmena nema proto, protoze je dava kazdej, ale proto, ze v cizine je to bezne a manzel si to proste pral, je to jakoby jejich tradice no - jinak bych dala taky jedno. Eminka ma jedno, pac ma ceskyho tatu, cesky klasicky prijmeni OVA…zatim…
Ja vzdycky Dr. nutim, aby mi dala fotku - kterou si extra platim
3D bych se asi nedoplatila ![]()
Ty komentare…
Ja nevim. Clovek aby se bal rict svuj nazor
Ja vim, ze mam prispevku tri prdky - ale to jsem si nastradala, kdyz jsem byla tehu s Emou
Za posledni 3 roky jsem nic neprispela, az ted, co jsem zase tehotna
To je asi nejaka degenerace, clovek se chce pochlubit prckem a poklabosit s nekym, kdo je ve stejnym stavu momentalnim
Ne tu resit osobni veci - manzely, tchyne apod. - nektery veci proste vocad pocad… Tot muj nazor, ktery se ne kazdymu libi
A je mi to jedno, ale rozciluje me to ![]()
@Barčí1411 je tak to ja zatim zadnou fotku neplatila, nic po me nechtel a to me z toho 12tt dal dve, jednu mam ja a jednu ma manzel ![]()
ja mam taky prispevku mrak, je pravda ze za kratsi dobu
presne tak, clovek sem jde probrat veci se stejne „postizenyma lidma“
pac kolegyne a kamaradky ktere nejsou tehotne a nemaji treba ani deti me vydrzi poslouchat chvili a ani se jim nedivim
nebo nedokazi s poradit, protoze fakt nevedi… no pres net probirat osobni veci je fakt risk v dnesni dobe ![]()
@Schara mas soukromyho Dr.? Ja treba u myho soukromyho Dr. v Plzni taky neplatila za zadnou fotecku, ale pravidelne jsem kazdy rok prispivala na vybaveni apod… Tahle Dr. je sice soukroma, ale takvoa ta soukromo-statni ci jak to nazvat, takze nic extra nemam a chci-li fotku, musim si zaplatit
Ani krev mi neodebere, pac bere prachy od jinych, ke kterym nas tehule posle
Jeee, manzel nosi taky fotku prcicka? To je rozkosny
Muj muz ma v mobilu no - ale vcera si vse vymazal, bo dal tovarni nastaveni ci co a vymazal si vse
… Tak je asi jedno za jakou dobu mas milion prispevku
No, skoda mluvit
Jsem rozhorcena
kazda z nas to tu zatim bere tak nejak normalne - ale to je tak ze zacatku vzdy. Holky z diskuze, kam jsem chodila, kdyz jsem tehulela s Emcou se do toho potom desne zazraly - ne vsechny, ale treba 6 znich. Typicke maminy, ktere opecovavaji maximalne, bio jidla, resi kazdej vlasek, proste vse… To uz je na me moc
Nikdo neni zvedavej cist 10× do tydne, ze Karel s Pepou maji teplutku 38,2 a o dva dny pozdeji si prdli
Takze jsem tam prestala chodit…ja jsem „staro-moderni“ mamina. Krmim dite svickovou, gulasem a burgrama, zmrzkou - da si treba i 3
Ale zase chodime plavat, hrat si ven - ja teda moc ne, ja sedim a koukam, jak se bavi. Necham ji si namlatit cumak, kdyz neposlechne, napleskam ji a je mi jedno, ze bude mit otisk ruky na zadku 2 dny… Nechci prece smrade, co se mi bude vztekat…
Proste matka, kterou by vetsina maminek na emimi zabila
![]()
@Barčí1411 no soukromej je a neni jak pises. ale proste po me nic nechce
je fajn, i dobry odbornik a za to jsem moc rada. Jo to mi povidej, nektere maminy tady… taky to mam v planu, nekrmit dite dle tabulek, ale celkem normalne. kdyz bude vetsi a bude zlobit, klidne ho po zadku placnu a nemam v planu neustale desinfikovat domacnost
jo a holdam sve dite nechat v klidu naockovat… protoze diskuze ze ockovani je fuj me taky dostava, kor kdyz tomu oboru malililinkato rozumim…
@Schara taky jsem mela, ale jak jsme se prestehovali, tak jsem musela k jinymu..teda k jinej a moc ji neverim..ted musim k zubari a asi pojedu ke svy zubarce (teta) do Plzne extra, nechci cizaka dalsiho
… Bodejt, mas recht
Domacnost jsem teda ani jednou nedesinfikovala, ba naopak…vsude tapali psi, kocky…
Ted v byte teda ne, ale taky nejsme otroci domacnosti, takze nelezu s hadrem a vysavacem 10× denne
Stejne tak jako kdyz se nam nechce varit - objedname si jidlo
A co ty mas co spolecneho s oborem ohledne ockovani? ![]()
@Barčí1411 trosicku rozumim zdravotnictvi, nijak zavratne, ale tak ze sama dokazu racionalne zhodnotit ktere ockovani ano a ktere ne
a kdyz vidim, jak nektere nechteji ockovat vubec tak me to privadi k silenstvi, ale nekomentuji to v tech danych diskuzich, protoze je to kazdeho vec. jen se podivuju.
jejda zubar je pro me to nejhorsi co existuje a jeho pripadna zmena je pro me des bes. jo my radne uklizime 1× tydne a dle me to staci. je pravda ze se me tady parkrat projede ten muj robotickej kvuli prachu co tady seda
a pokazde kdyz nekdo prijde tak se nedesi protoze i presto vsechno tu je uklizeno ![]()
@Schara aha, jsem myselela, jestli nedelas do zdravotnictvi…ale to bys byla jinak prdla
Jo, asi je lepsi nekomentovat, ale mne to nekdy neda
Nekdy si z toho udelam srandu - jako treba diskuze o X desitkach stranek o Vynaseni odpadku
To je spis sranda a presto to nektere berou tak vazne, ze se nestacis divit
Ockovani neresim, mame jen jedno extra, vic jich nepotrebujeme- zase abychom to s tim neprehaneli ![]()
Zubar je taky moje smrt
Uklizim teda obden - preci jen uz tu lita Ema a dela bordel, vecer neprojdes od dveri k oknu
Ale prach a spinavou podlahu tu navstevy nenajdou - ja su asi alergicka na prach, pac pak kejcham, takze to poctive utiram a podlahu musim, pac jak rikam, nase cunatko s hrackama a sama si dela piti, sem tam neco rozleje, opatla, tak abych se za chvili k te podlaze neprilepili ![]()
@Barčí1411 ahojík! S tých príspevkov a komentárov pod denníčkom si nič nerob. Nie každý sa vie vžiť do života iného človeka. Čo si budeme rozprávať, ľudia sú sebestredný. A ten príspevok že anglicky vie každý blb (neviem presne jak to tam bolo napísané) nieje pravda. Ja si o sebe nemyslím že by som bola nejak blbá, ale anglicky som nevravela od strednej školy (13r) takže bohužial, anglicky už neviem ani slovo.
čo sa týka zubára. Asi som v tomto divná. Mne návšteva zubára nič nerobí. A to teda mám zuby opravované takmer všetky. No mám to bohužial po mame. Takže som si nejak na to zvykla. Idem tam v pondelok a už sa teším, pretože už konečne vyrieši jeden zub čo rieši už 2,5 roku a nejak sa vždy snaží zachrániť. Teraz budem nekompromisná VON!!!