TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
31.5.13 20:12

@anlendy. :lol: Muj manzel je z Karibiku, zdedil domek po dedeckovi, zatim se nam tam o nej staraji jeho rodice, kteri bydli pobliz… Pac mam dcerku z prvniho manzelstvi, neni tak jednoduche odcestovat - cekame na spravnou chvili, ex malou nevidel uz rok… :nevim: Jinak ses blazen s litanim :lol: Ja bych se bala, nebo spis bojim, letet nekam s pupkem. Ale kdyz je clovek zdravej a mimco taky, tak asi proc ne! Mas tu rodinku taky pekne rozhiazenou po svete :lol: Jo a dej vedet, jak mala zvladne takovej dlouhej let… Emina mela treba problem to vydrzet, tak diky bohu, ze jsme meli 2 prestupy, nam tam z CR nic primo nelita..a hlavne to vyjde i levneji s prestupama, nas to vyslo pro vsechny na 15tis. - Praha-Barcelona, Barcelona-Miami, Miami-Portoriko :dance:

Holky dekuju za pochvaly smerujici k Emuline :lol:… se s ni rada chlubim :lol:

Jinac ja jdu do prace po 18mesicich jen na polovicni uvazek, aby mi to misto nevyfoukli, jinak RD na 2 roky, ze zkusenosti jsou 3 rok vic nez dost - u Emci uz jsem si po 2 letech hledala praci, nemela problem bejt pul dne s nekym jinym… Jinac my mame prd penize, takze 2 platy by se nam urcite hodily, ne kazdej cizinec je bohac :nevim: :lol:

Ted jsme prijeli z kina, bylo to mooooc pekny, na konci se mi plasily hormony, tak jsem byla dojata. Nakonec s nami sel i Rick, tak Emicka byla spokojena, ze s sebou mela spojence:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
31.5.13 20:32

@Barčí1411 rodinu mám rozházenou pěkně :lol: táta má barák na okraji Sydney a jezdí tam každý rok na léto a přes zimu jsou tu :lol: já myslím, že to Charlo zvládne bez problému, doufám! taťka má se současnou manželkou dvě holčičky a nejmladší je rok a půl :lol: celou cestu spinká ve spacích pytlích pro děti :lol: a vzhledem k tomu, že Alice(manželka táty) si svůj porod dobře nevypočítala, tak porodila v Austrálii :lol: letenky přímé s jedním mezipřistáním nás dva vyšli na 90tisíc(tam i zpět),což není zas tak moc :lol: u nás je to Praha-Dubaj(tam máme vždy čas, takže Dubaj máme prošlou celou), Dubaj-Sydney :lol:
Na čempak jste byli? :) jako těhotná bych do kina už nešla :lol: stačilo mi to minulý rok, kdy jsem šla do kina s neteří a už jsem byla na začátku 7.měsíce a myslela jsem si, že mi prcek vyskočí z břicha :lol: a to jsem ještě nepodotkla, že jsem celej film prořvala :lol: koukám teď na Notting Hill a zase řvu, jak mimino :lol: ach ta romantika! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
31.5.13 21:47

@anlendy. :lol: Byli jsme na Kralovstvi lesnich strazcu 3D, takze pohoda :lol: Ja jsem taky moc nechtela jit, ale videla jsem ukazky a bylo to v cajku, tak jsem to riskla a fakt dobry, jen me bolely zada :lol: Sezrala jsem velky nachos a byla jsem spokojena a prcek taky - spinkal… Ted cucime na Novu, takze taky pohoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
31.5.13 21:52

@Barčí1411 jééé nachos! :srdce: já mám zase na něco chuť :lol: hospodyně byla nakoupit, takže asi zavítám do lednice :lol: :lol: 3D? jej, tak to by mě ještě bolela hlavička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
1.6.13 05:56

@anlendy. taky jsem se bala, ze mi bude bolet hlava, ale nic, asi dobrej vyber filmiku pro deti :nevim: :lol: Ja vecer jeste pekla kure a brambory, ale uz jsem si nic nedala, byla jsem mrtva, ani nevim, jak jsem vytuhla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
1.6.13 09:20

@Barčí1411 koukám na tvuj prispevek z rana a hlavne na ten cas… no brrr :-)

jinak holky vás dočítat dává zabrat, po chvili jsemto vzdala a jen to narychlo prolitla :mrgreen: já jsem upřímně ráda že je víííkend a mohla jsem se vychrupčit. ted uz mam vse zase nachystane hotove a jen čeká mě jen válendo.
včera u telky jsem si sahla na bricho a mela jsem tam takovou krasnou malou boulicku asi 4 cm sirokou. se tam asi to mrne vrti a asi tam fakt je. vzhledem k tomu ze jsem dneska 15+2 tak to necitim, ukazovala jsem to hned manzelovi a cumel jak trdlo na to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
1.6.13 10:00

@Schara On sel manzel do prace, vzdycky s nim vstavam, proste uz potom nemuzu spat :lol: Kdyz ma sem tam nocni, tak zase strasim do noci, pac se mi blbe spi, kdyz neni doma, ale hysterka nejsem :lol: Mam asi nejakou degeneraci z ditete, kdyz je Ema u prarodicu, taky se mi ble spi :lol:

No, ja jedu do prace se podivat, dneska vyjimecne makaji a budou tam jen ti normalnejsi, tak jim jdu udelat statistiky a uvolnit vyrobu a mrknout na protypy, co frci na vystavu. Emca jede se mnou, rada tam ty lidi otravuje pri praci a oni ji dovoli same blbosti - toz jede v teplakach radeji :lol:

Dneska se budu patlat s bramborovym salatem, mam na nej deeeeesnou chut, ale bude spis az k veceri, se vratime tak kolem 13hod… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
1.6.13 11:18

@Barčí1411 já jsem zatím extrémně spavý typ… pravě jsem zvědavá co semnou udělá noční vstávání k mrněti :) jééé bramborový salát jsem dělala nedávno, protoze me na nej popadla silena chut :-) a desne jsem si na nej posmakla. Já dneska upekla babovku a udelala rybickovou pomazanku. tak nejak mam chut na oboji, ale dam si to solo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
1.6.13 13:12

@Schara Ja spim tak nejak normalne, spis min nez vic, ale unavena teda jsem…s Emcou si ale proste nedachnu pres den, takze mam smulu :lol: Mne prave psala mamina, ze maji salatek, tak jsem na nej dostala takovou chut, ze si ho dnes - uz za chvili - udelam :lol: Ted si dame k obedu kure a americke brambory na muj zpusob :lol: Nic nepecu, dneska mame s Eminkou pyzamkove odpoledne, takze pohadky, zradlo a gaucik :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
1.6.13 16:18

@stephora Také jsem na to zvědavá..první syn šel o 13dní později a to přenášení nebylo nic fajn tak doufám že teď už to půjde alespoń trochu na termín. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
1.6.13 19:01

@Barčí1411 já bych v našem baráku sama nikdy nebyla :lol: na to jsem moc velkej srab, takže vždycky volám mamce :lol: já dneska vstávala nějak podobně, protože jsem šla asi po 100letech pomáhat na atletické závody(několik let jsem dělala závodní atletiku, tak si mě tam pamatují). Teda nosit těžký překážky s břichem a ještě v dešti není zrovna krásné :lol: promočená až na kost, protože jsem si zapomněla deštník, takže jsem tam hodila v pytli :lol: prcek si taky zrovna dvakrát neliboval :lol: jestli budu před odletem nemocná, tak mě šibne! už takhle budu mít problém s několika hodinovým letem a v horečkách ho letět tedy nepotřebuji :( před chvilkou jsme přijeli z koncertu na Konopišti( manžel je pořadatel akce, takže jsem tam měla naštěstí pohodlíčko) a jsem urvaná jak pes :lol: no tak já jdu uklidit koupelnu( Dan koupal malou, takže máme v baráku další bazén :lol: ) udělat Charlo kaši a jde spinkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
1.6.13 19:11

@anlendy. Je ty se mas :lol: Ja se serkam s bramborovym salatem, Rick pritahne z prace kolem 21hod., Emina na nej samozrejme bude cekat, takze zadna pohodicka :lol: To jsi mela teda pestrej den - ja jsem jela do prace uvolnit vyrobu a mrknout na prototypku, udelat statistiky, poklabosit s chlapama na lakovne a jela jsem domu. Prisly Emci kamosky - mame na patre sousedy, kazdej ma vicemene stejne stare holky, tak byl byt plnej ujecenej hysterek a ted teprve odesla ta posledni :lol: Ta moje netrpelive vycekava u Williho Foga na salatek a na taticka. Vcera jsme byli v tom kine vsichni, docela me zmohlo jen tohle, ale zase to tapani po Praze, cesta vlakem, vyslap domu potom… Doma jsem jeste rychle pekla kure a brambory, aby mel Rick na dnesek do prace nejakej obed :lol: Musim se pochvalit, ze on nechce jist zadny blivajzy z prace nebo nekam chodit jist, protoze si ode me cvachta jako prasatko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
1.6.13 19:26

@Barčí1411 Dan doma teda nikdy nejedl, vždycky jde s kamarády někam do restaurace :lol: vařím jenom pro sebe a malou :lol: zítra přijede segra a teta s prckem, takže bude veselo :lol: když Dan slyšel, že přijedou, tak okamžitě prohlásil, že jde na golf i kdyby padaly kroupy :lol: teta, které je tedy 19let přivede nějakého svého přítele, takže se pokochám nějakým krásným chlapem :lol: neříkám, že ten můj chlap není krásnej ale pěti letech manželství se ráda podívám na nějakého mlaďocha :lol: snad si Dan nepřečte emimi :lol: malá teda u žádné pohádky nevydrží dlouho, ale Auta-Cars se jí moc líbí, takže to viděla na dvakrát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
1.6.13 19:58

@anlendy. Tak to ja vyvaruju, takze Rick ani nechce moc do restauraci. Oba dva radi varime, takze si udelame i luxus zranici doma :lol: Takze ja fakt kazdej den vyvaruju. Hahaaa, teta mladice, taky takovou jednu mam, je to desna kravka a jeji jiz soucasny manzel se mi vubec nelibi jako chlap, takze ani neni na co koukat :lol: Muj prcinak Rickous taky neni modelka, ale myslim si, ze vypada dobre a jeste je to mladoch :lol: Jinac Ema vydrzi cumet celej den, takze kdyz si chci odpocinout, tak ji pustim pohadky :lol: Kouka na vsechno, od Ice Age po Madagaskar a stolety pohadky jako Zlatovlaska, Ptak Ohnivak, v kine vydrzi, u anglicky vydrzi - takovej nas maniak :lol:

Ze ja kravka se dala do toho salatu :lol: Uz me to nebavi, loupu brambory… 2 kila brambor :lol: To tu budu sedet jeste zejtra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
1.6.13 20:29

@Barčí1411 mám i mladší tetičky :lol: Rosince je rok :lol: dědeček je pořád čilej na to kolik mu je :lol: i můj tatínek si našel o xx let mladší slečnu :lol: jéé to se mááš! u nás je úspěch 3O minut v kuse :lol: malá začla lézt, běhám sem a tam :lol: včera objevila zázrak výtahu, takže chce furt jezdit :lol: včera si málem rozbila hlavu, protože si sedla ke skříni s hrncema, začala je vyndavat a klepla se..naštěstí se nic nestalo!
v noci nám odtáhli auto, protože Dan nechtěl zajíždět do garáže a ráno odjížděl brzo..ráno samozřejmě auto pryč..Dan nasranej, takže si vzal Mini a odjel..teď se vrátil zase úplně nasranej, protože nám ho poškrábali :cert: :cert: sem na mrtvici!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí