Poradna duly
Jana Čurdová
@anlendy.
Muj manzel je z Karibiku, zdedil domek po dedeckovi, zatim se nam tam o nej staraji jeho rodice, kteri bydli pobliz… Pac mam dcerku z prvniho manzelstvi, neni tak jednoduche odcestovat - cekame na spravnou chvili, ex malou nevidel uz rok…
Jinak ses blazen s litanim
Ja bych se bala, nebo spis bojim, letet nekam s pupkem. Ale kdyz je clovek zdravej a mimco taky, tak asi proc ne! Mas tu rodinku taky pekne rozhiazenou po svete
Jo a dej vedet, jak mala zvladne takovej dlouhej let… Emina mela treba problem to vydrzet, tak diky bohu, ze jsme meli 2 prestupy, nam tam z CR nic primo nelita..a hlavne to vyjde i levneji s prestupama, nas to vyslo pro vsechny na 15tis. - Praha-Barcelona, Barcelona-Miami, Miami-Portoriko ![]()
Holky dekuju za pochvaly smerujici k Emuline
… se s ni rada chlubim ![]()
Jinac ja jdu do prace po 18mesicich jen na polovicni uvazek, aby mi to misto nevyfoukli, jinak RD na 2 roky, ze zkusenosti jsou 3 rok vic nez dost - u Emci uz jsem si po 2 letech hledala praci, nemela problem bejt pul dne s nekym jinym… Jinac my mame prd penize, takze 2 platy by se nam urcite hodily, ne kazdej cizinec je bohac
![]()
Ted jsme prijeli z kina, bylo to mooooc pekny, na konci se mi plasily hormony, tak jsem byla dojata. Nakonec s nami sel i Rick, tak Emicka byla spokojena, ze s sebou mela spojence:lol:
@Barčí1411 rodinu mám rozházenou pěkně
táta má barák na okraji Sydney a jezdí tam každý rok na léto a přes zimu jsou tu
já myslím, že to Charlo zvládne bez problému, doufám! taťka má se současnou manželkou dvě holčičky a nejmladší je rok a půl
celou cestu spinká ve spacích pytlích pro děti
a vzhledem k tomu, že Alice(manželka táty) si svůj porod dobře nevypočítala, tak porodila v Austrálii
letenky přímé s jedním mezipřistáním nás dva vyšli na 90tisíc(tam i zpět),což není zas tak moc
u nás je to Praha-Dubaj(tam máme vždy čas, takže Dubaj máme prošlou celou), Dubaj-Sydney ![]()
Na čempak jste byli?
jako těhotná bych do kina už nešla
stačilo mi to minulý rok, kdy jsem šla do kina s neteří a už jsem byla na začátku 7.měsíce a myslela jsem si, že mi prcek vyskočí z břicha
a to jsem ještě nepodotkla, že jsem celej film prořvala
koukám teď na Notting Hill a zase řvu, jak mimino
ach ta romantika! ![]()
@anlendy.
Byli jsme na Kralovstvi lesnich strazcu 3D, takze pohoda
Ja jsem taky moc nechtela jit, ale videla jsem ukazky a bylo to v cajku, tak jsem to riskla a fakt dobry, jen me bolely zada
Sezrala jsem velky nachos a byla jsem spokojena a prcek taky - spinkal… Ted cucime na Novu, takze taky pohoda ![]()
@Barčí1411 jééé nachos!
já mám zase na něco chuť
hospodyně byla nakoupit, takže asi zavítám do lednice
3D? jej, tak to by mě ještě bolela hlavička ![]()
@anlendy. taky jsem se bala, ze mi bude bolet hlava, ale nic, asi dobrej vyber filmiku pro deti
Ja vecer jeste pekla kure a brambory, ale uz jsem si nic nedala, byla jsem mrtva, ani nevim, jak jsem vytuhla ![]()
@Barčí1411 koukám na tvuj prispevek z rana a hlavne na ten cas… no brrr ![]()
jinak holky vás dočítat dává zabrat, po chvili jsemto vzdala a jen to narychlo prolitla
já jsem upřímně ráda že je víííkend a mohla jsem se vychrupčit. ted uz mam vse zase nachystane hotove a jen čeká mě jen válendo.
včera u telky jsem si sahla na bricho a mela jsem tam takovou krasnou malou boulicku asi 4 cm sirokou. se tam asi to mrne vrti a asi tam fakt je. vzhledem k tomu ze jsem dneska 15+2 tak to necitim, ukazovala jsem to hned manzelovi a cumel jak trdlo na to ![]()
@Schara On sel manzel do prace, vzdycky s nim vstavam, proste uz potom nemuzu spat
Kdyz ma sem tam nocni, tak zase strasim do noci, pac se mi blbe spi, kdyz neni doma, ale hysterka nejsem
Mam asi nejakou degeneraci z ditete, kdyz je Ema u prarodicu, taky se mi ble spi ![]()
No, ja jedu do prace se podivat, dneska vyjimecne makaji a budou tam jen ti normalnejsi, tak jim jdu udelat statistiky a uvolnit vyrobu a mrknout na protypy, co frci na vystavu. Emca jede se mnou, rada tam ty lidi otravuje pri praci a oni ji dovoli same blbosti - toz jede v teplakach radeji ![]()
Dneska se budu patlat s bramborovym salatem, mam na nej deeeeesnou chut, ale bude spis az k veceri, se vratime tak kolem 13hod… ![]()
@Barčí1411 já jsem zatím extrémně spavý typ… pravě jsem zvědavá co semnou udělá noční vstávání k mrněti
jééé bramborový salát jsem dělala nedávno, protoze me na nej popadla silena chut
a desne jsem si na nej posmakla. Já dneska upekla babovku a udelala rybickovou pomazanku. tak nejak mam chut na oboji, ale dam si to solo ![]()
@Schara Ja spim tak nejak normalne, spis min nez vic, ale unavena teda jsem…s Emcou si ale proste nedachnu pres den, takze mam smulu
Mne prave psala mamina, ze maji salatek, tak jsem na nej dostala takovou chut, ze si ho dnes - uz za chvili - udelam
Ted si dame k obedu kure a americke brambory na muj zpusob
Nic nepecu, dneska mame s Eminkou pyzamkove odpoledne, takze pohadky, zradlo a gaucik
![]()
@stephora Také jsem na to zvědavá..první syn šel o 13dní později a to přenášení nebylo nic fajn tak doufám že teď už to půjde alespoń trochu na termín. ![]()
@Barčí1411 já bych v našem baráku sama nikdy nebyla
na to jsem moc velkej srab, takže vždycky volám mamce
já dneska vstávala nějak podobně, protože jsem šla asi po 100letech pomáhat na atletické závody(několik let jsem dělala závodní atletiku, tak si mě tam pamatují). Teda nosit těžký překážky s břichem a ještě v dešti není zrovna krásné
promočená až na kost, protože jsem si zapomněla deštník, takže jsem tam hodila v pytli
prcek si taky zrovna dvakrát neliboval
jestli budu před odletem nemocná, tak mě šibne! už takhle budu mít problém s několika hodinovým letem a v horečkách ho letět tedy nepotřebuji
před chvilkou jsme přijeli z koncertu na Konopišti( manžel je pořadatel akce, takže jsem tam měla naštěstí pohodlíčko) a jsem urvaná jak pes
no tak já jdu uklidit koupelnu( Dan koupal malou, takže máme v baráku další bazén
) udělat Charlo kaši a jde spinkat ![]()
@anlendy. Je ty se mas
Ja se serkam s bramborovym salatem, Rick pritahne z prace kolem 21hod., Emina na nej samozrejme bude cekat, takze zadna pohodicka
To jsi mela teda pestrej den - ja jsem jela do prace uvolnit vyrobu a mrknout na prototypku, udelat statistiky, poklabosit s chlapama na lakovne a jela jsem domu. Prisly Emci kamosky - mame na patre sousedy, kazdej ma vicemene stejne stare holky, tak byl byt plnej ujecenej hysterek a ted teprve odesla ta posledni
Ta moje netrpelive vycekava u Williho Foga na salatek a na taticka. Vcera jsme byli v tom kine vsichni, docela me zmohlo jen tohle, ale zase to tapani po Praze, cesta vlakem, vyslap domu potom… Doma jsem jeste rychle pekla kure a brambory, aby mel Rick na dnesek do prace nejakej obed
Musim se pochvalit, ze on nechce jist zadny blivajzy z prace nebo nekam chodit jist, protoze si ode me cvachta jako prasatko ![]()
@Barčí1411 Dan doma teda nikdy nejedl, vždycky jde s kamarády někam do restaurace
vařím jenom pro sebe a malou
zítra přijede segra a teta s prckem, takže bude veselo
když Dan slyšel, že přijedou, tak okamžitě prohlásil, že jde na golf i kdyby padaly kroupy
teta, které je tedy 19let přivede nějakého svého přítele, takže se pokochám nějakým krásným chlapem
neříkám, že ten můj chlap není krásnej ale pěti letech manželství se ráda podívám na nějakého mlaďocha
snad si Dan nepřečte emimi
malá teda u žádné pohádky nevydrží dlouho, ale Auta-Cars se jí moc líbí, takže to viděla na dvakrát ![]()
@anlendy. Tak to ja vyvaruju, takze Rick ani nechce moc do restauraci. Oba dva radi varime, takze si udelame i luxus zranici doma
Takze ja fakt kazdej den vyvaruju. Hahaaa, teta mladice, taky takovou jednu mam, je to desna kravka a jeji jiz soucasny manzel se mi vubec nelibi jako chlap, takze ani neni na co koukat
Muj prcinak Rickous taky neni modelka, ale myslim si, ze vypada dobre a jeste je to mladoch
Jinac Ema vydrzi cumet celej den, takze kdyz si chci odpocinout, tak ji pustim pohadky
Kouka na vsechno, od Ice Age po Madagaskar a stolety pohadky jako Zlatovlaska, Ptak Ohnivak, v kine vydrzi, u anglicky vydrzi - takovej nas maniak ![]()
Ze ja kravka se dala do toho salatu
Uz me to nebavi, loupu brambory… 2 kila brambor
To tu budu sedet jeste zejtra ![]()
@Barčí1411 mám i mladší tetičky
Rosince je rok
dědeček je pořád čilej na to kolik mu je
i můj tatínek si našel o xx let mladší slečnu
jéé to se mááš! u nás je úspěch 3O minut v kuse
malá začla lézt, běhám sem a tam
včera objevila zázrak výtahu, takže chce furt jezdit
včera si málem rozbila hlavu, protože si sedla ke skříni s hrncema, začala je vyndavat a klepla se..naštěstí se nic nestalo!
v noci nám odtáhli auto, protože Dan nechtěl zajíždět do garáže a ráno odjížděl brzo..ráno samozřejmě auto pryč..Dan nasranej, takže si vzal Mini a odjel..teď se vrátil zase úplně nasranej, protože nám ho poškrábali
sem na mrtvici!