TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
29.5.13 18:29

@anlendy. nebud blazen 8o :zed: :lol: Snad to se trema nemyslel vazne :lol: Vzdyt uz by to bylo moje asi 5. tehotenstvi, jsem rada, ze prezijeme tohle :lol: Ale jako, kdyby to slo, tak mozna jo, ale rozhodne zase s nejakym odstupem, nejsem sebevrah :lol:… No, ale abych ho jen nevychvalovala - taky me pekne serka :lol: Je ho az az! Ale tak nejak vzdy v ramcich zdraveho chovani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
29.5.13 18:56

@Barčí1411 já se hrozně ráda hádám :lol: takže to se mnou taky nemá lehký..vždycky jenom poslouchám od jeho brachy:,,Ty ho chudáka utrápíš'' :lol: já teda doufám, že u nás to bude končit u dvou dětí :D ale tak jsme spolu dlouho a vždycky byla řeč jen o dvou, tak to doufám i zůstane :lol: těhotenství je fajn ale podruhé mi to bohatě stačí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
29.5.13 20:00

@anlendy. taky ses pekne drzkata :lol: To je ale dobre! :lol:… No, u nas se nemluvilo o druhym moc… jsme to nechali tak nejak bejt… :nevim: No a ted najednou i treti! Vzdyt jsme se nebavili ani o tom druhym! :lol:

Holky, vite, co delam? Venecky :lol:… ja viiim, jaaa viiim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
29.5.13 20:10

@Barčí1411 u nás se bavilo o dvou ale to až někdy časem a ne osm měsíců po narození Charl :lol: když jsem se dozvěděla, že jsem těhotná málem mě kleplo :lol: ale manžel byl štěstím bez sebe :dance:
teď jsem dopekla linecký koláč a malou na zádech a připadám si jak po maratonu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
29.5.13 20:16

@anlendy. :lol: To mi povidej, ja se tahla s nakupem do 4.patra :lol: Mame mezonetovej byt, ale bohuzel - vytah tu chyby :lol:… Hele, vy jste taky nejaka mezinarodni rodinka? :lol: Teda alespon podle jmen Charl a Dennis??? NEni typicke ceske :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
29.5.13 20:41

Koukam, ze je dnes pecici den, ja tu zas placala dortik pro tatuldu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
29.5.13 21:44

@Barčí1411 my máme naštěstí baráček :D no takhle, ani já ani manžel češi nejsme :lol: manžel je angličan, jen příjmení má po své matce, která je češka..já jsem němka a švédka zároveň(maminka němka, tatínek švéd) :lol: oba jsme se však narodili v čr a vyrůstali tu :lol: a jména pro děti taky nemáme česká :) ačkoli u nás je to už jedno, já jsem Annika, manžel je Dennis, dceru máme Charlotte a další mimčo bude buď Ornelle nebo Christiaan :lol: jsme trošku trhlá rodinka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
30.5.13 11:26

@anlendy. :lol: Polovicni Svedka, ja Te zeru :lol: Miluju Svedsko! mam ho cely projety, byla jsem tam nejakou dobu ve Vasteras :srdce: Tak to jste taky takova pekna mezinarodni rodinka :lol: Ja jsem teda cistokrevna Ceska, ale manzel je American - Portorikanec :lol: Ukradli jste mi jmeno pro kluka, ale manzel rika, ze zna tolik Christianu, ze mam smulu… :lol:… Baracek vam zavidim, alen trochu, cely zivot jsem bydlela v mega dome s mega pozemkem kolem, ze se mi to zhnusilo :lol: Sekani travy, starani se o to, aby ten dum vypadal… My mame teda byt velkej (120m2 + 9m2 terasku), tak nam to staci :lol: Pred domem mame detske mega hriste, auta tu nesmi jezdit - i kdyz sem tam projedou, ale musi krokem, toz skoro jako zahrada :lol: Jen bych brala bazen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
30.5.13 14:09

Ahoj, přidávám se do klubu těch, co budou rodit v listopadu :D TP mám 6.11., dnes jsme 17+1, rodit budu v Praze v Krči :)
jsem z Prahy Chodova, kdyby některá maminka chtěla jít na kafe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
30.5.13 14:48

@stephora Ahojky,také mám termín 6.11. vítej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
30.5.13 15:49

Ahojky, já mám termín 15. 11. Může se přidat? Není některá z Blanska a okolí? Holky je Vám ještě špatně? Já to mám tak obden pořád blbý :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
30.5.13 15:58
@Gabra81 píše:
Ahojky, já mám termín 15. 11. Může se přidat? Není některá z Blanska a okolí? Holky je Vám ještě špatně? Já to mám tak obden pořád blbý :,(

jasně že se přidej :palec:
mě bylo špatně celej první trimestr - ne, že bych zvracela, ale pořád se mi motala hlava, Žaludek na vodě, únava, když jsem se nenajedla do 15min, co jsem dostala hlad, tak na zvracení, a ve vydýchaném autě či místnosti - to bych i vrhla :poblion: Ve druhý trimestru to ale přešlo, jen mě občas pálí žáha, ale to jen když se moc najím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
30.5.13 15:59

@Michaela99 jůůů, tak schválně, jestli se alespoň jedna trefí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
30.5.13 16:13

@Barčí1411 na to, že jsem poloviční Švédka, tak jsem byla ve Švédku jen dvakrát :D my máme baráček trošku větší.. celkově je pět pater jen to páté pronajímáme..bazén s vířivkou a saunou máme v baráku, na naší mini zahrádku by se nám bazén nevešel :lol: mega barák ale mini pidi zahrádka :lol: každopádně bych raději bydlela v nějakém menším domečku..sama s malou se tu přes noc bojím, takže vždycky volám mámě :lol: sama bych barák taky nikdy neuklidila, takže jsem si musela najmout uklízečku :lol: schody v baráku jsou naprosto příšerně ostrý, takže jsou v podstatě jen na okrasu proto manžel nechal vystavět výtah :lol: ale tak, co jsme si postavili to máme :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
30.5.13 16:24

Ale já už jsem v 16. týdnů :( Je to lepší, ale furt to nejsem já a o únavě a chtějí se spát ani nemluvím. Navíc mě začaly bolet záda, si říkám jestli to mám vyzobat všechno? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí