Poradna duly
Jana Čurdová
@anlendy. nebud blazen
Snad to se trema nemyslel vazne
Vzdyt uz by to bylo moje asi 5. tehotenstvi, jsem rada, ze prezijeme tohle
Ale jako, kdyby to slo, tak mozna jo, ale rozhodne zase s nejakym odstupem, nejsem sebevrah
… No, ale abych ho jen nevychvalovala - taky me pekne serka
Je ho az az! Ale tak nejak vzdy v ramcich zdraveho chovani ![]()
@Barčí1411 já se hrozně ráda hádám
takže to se mnou taky nemá lehký..vždycky jenom poslouchám od jeho brachy:,,Ty ho chudáka utrápíš''
já teda doufám, že u nás to bude končit u dvou dětí
ale tak jsme spolu dlouho a vždycky byla řeč jen o dvou, tak to doufám i zůstane
těhotenství je fajn ale podruhé mi to bohatě stačí ![]()
@anlendy. taky ses pekne drzkata
To je ale dobre!
… No, u nas se nemluvilo o druhym moc… jsme to nechali tak nejak bejt…
No a ted najednou i treti! Vzdyt jsme se nebavili ani o tom druhym! ![]()
Holky, vite, co delam? Venecky
… ja viiim, jaaa viiim ![]()
@Barčí1411 u nás se bavilo o dvou ale to až někdy časem a ne osm měsíců po narození Charl
když jsem se dozvěděla, že jsem těhotná málem mě kleplo
ale manžel byl štěstím bez sebe ![]()
teď jsem dopekla linecký koláč a malou na zádech a připadám si jak po maratonu ![]()
@anlendy.
To mi povidej, ja se tahla s nakupem do 4.patra
Mame mezonetovej byt, ale bohuzel - vytah tu chyby
… Hele, vy jste taky nejaka mezinarodni rodinka?
Teda alespon podle jmen Charl a Dennis??? NEni typicke ceske ![]()
Koukam, ze je dnes pecici den, ja tu zas placala dortik pro tatuldu ![]()
@Barčí1411 my máme naštěstí baráček
no takhle, ani já ani manžel češi nejsme
manžel je angličan, jen příjmení má po své matce, která je češka..já jsem němka a švédka zároveň(maminka němka, tatínek švéd)
oba jsme se však narodili v čr a vyrůstali tu
a jména pro děti taky nemáme česká
ačkoli u nás je to už jedno, já jsem Annika, manžel je Dennis, dceru máme Charlotte a další mimčo bude buď Ornelle nebo Christiaan
jsme trošku trhlá rodinka ![]()
@anlendy.
Polovicni Svedka, ja Te zeru
Miluju Svedsko! mam ho cely projety, byla jsem tam nejakou dobu ve Vasteras
Tak to jste taky takova pekna mezinarodni rodinka
Ja jsem teda cistokrevna Ceska, ale manzel je American - Portorikanec
Ukradli jste mi jmeno pro kluka, ale manzel rika, ze zna tolik Christianu, ze mam smulu…
… Baracek vam zavidim, alen trochu, cely zivot jsem bydlela v mega dome s mega pozemkem kolem, ze se mi to zhnusilo
Sekani travy, starani se o to, aby ten dum vypadal… My mame teda byt velkej (120m2 + 9m2 terasku), tak nam to staci
Pred domem mame detske mega hriste, auta tu nesmi jezdit - i kdyz sem tam projedou, ale musi krokem, toz skoro jako zahrada
Jen bych brala bazen ![]()
Ahoj, přidávám se do klubu těch, co budou rodit v listopadu
TP mám 6.11., dnes jsme 17+1, rodit budu v Praze v Krči ![]()
jsem z Prahy Chodova, kdyby některá maminka chtěla jít na kafe ![]()
Ahojky, já mám termín 15. 11. Může se přidat? Není některá z Blanska a okolí? Holky je Vám ještě špatně? Já to mám tak obden pořád blbý ![]()
@Gabra81 píše:
Ahojky, já mám termín 15. 11. Může se přidat? Není některá z Blanska a okolí? Holky je Vám ještě špatně? Já to mám tak obden pořád blbý
jasně že se přidej ![]()
mě bylo špatně celej první trimestr - ne, že bych zvracela, ale pořád se mi motala hlava, Žaludek na vodě, únava, když jsem se nenajedla do 15min, co jsem dostala hlad, tak na zvracení, a ve vydýchaném autě či místnosti - to bych i vrhla
Ve druhý trimestru to ale přešlo, jen mě občas pálí žáha, ale to jen když se moc najím ![]()
@Michaela99 jůůů, tak schválně, jestli se alespoň jedna trefí ![]()
@Barčí1411 na to, že jsem poloviční Švédka, tak jsem byla ve Švédku jen dvakrát
my máme baráček trošku větší.. celkově je pět pater jen to páté pronajímáme..bazén s vířivkou a saunou máme v baráku, na naší mini zahrádku by se nám bazén nevešel
mega barák ale mini pidi zahrádka
každopádně bych raději bydlela v nějakém menším domečku..sama s malou se tu přes noc bojím, takže vždycky volám mámě
sama bych barák taky nikdy neuklidila, takže jsem si musela najmout uklízečku
schody v baráku jsou naprosto příšerně ostrý, takže jsou v podstatě jen na okrasu proto manžel nechal vystavět výtah
ale tak, co jsme si postavili to máme
![]()
Ale já už jsem v 16. týdnů
Je to lepší, ale furt to nejsem já a o únavě a chtějí se spát ani nemluvím. Navíc mě začaly bolet záda, si říkám jestli to mám vyzobat všechno? ![]()