TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1491
28.5.13 19:45

Ahojky, mám termín 3.11. můžu se přidat do diskuze? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
28.5.13 19:49

@anlendy ahojda :) já si myslím že ano :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
28.5.13 19:55

Koukám, že tu občas někdo něco špitne o kočárku..vzhledem k tomu, že mám osmi měsíční dceru a obávám se, že se kočárku u ní jen tak nezbavím tak proto jsme se rozhodli pro sourozenecký kočárek..nemáte některá zkušenost s kočárkem Easywalker Duo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
28.5.13 21:25

@Barčí1411 ty brďo tak to jsi dobrá, to teda čumím 8o a můžu tiše závidět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
28.5.13 22:03

@Schara uz jsem trochu v klidu, ale stejne mi to neda…Porad nad tim premyslim… Fakt des bes! Hahaha, kocarek za 27tis. je fakt libovouckej :lol: Ale nejsme bohaci, takze poridime kocarek do 10tis., aby splnoval alespon to, ze se nam v klidu vejde do auta :lol:
@HruštičkaT neni co zavidet :lol: :nevim:
@anlendy. Ahoj a vitej :pankac: Koukam, ze jste si s druhym prckem pospisili 8o Ja bych to takhle nezvladla - mit decka od sebe rok :lol: Ja a muj bracha jsme oba dva listopadovi, deli nas jeden jedinej rok bez 13 dnu - vztah k sobe beztak nemame zadnej, jen jsme mati dali fakt zabrat s timhle vekovym rozdilem - ja zacala utikat a bracha se zacal plazit, chudak mama nevedela, ke komu skocit driv :lol: Moji Emicce budou 4 roky v cervenci a diky Bohu za to, ze je vetsi uz, samostatna a moc sikovna, tak to budu mit s prckem jednodussi, kdyz mam doma uz takovou malou pomocnici - ta se prcka nemuze dockat, uz stroji svoje postylky pro panenky a planuje si, jak ze to vsechno vlastne bude :lol: Takze klobouk dolu :potlesk:

Jdu spat :lol: Nacpala jsem do sebe jeste jednoho langose, zbylych milion snedl Rick (doufam, ze bude v noci hekat, jak ho bude palit zaha)… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
29.5.13 11:03

Vybavicku hych rada taky kupovala az po 20.tydnu, ale musim rict svrbi me ruce uz ted, kdyz vidim to krasne oblecenicko:-) ale gubec netusim co veschnonakoupit, obzvlast kdyz to bude na zimu :-)
Po kocarcich se taky koukam, moc se mi libi od CAM, ale 18 tis mi porad prijde zbytecne moc, tak kdo vi jestli nevyhraje Dorjan. Ale koupe koucarku bude nejspis az po lete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
29.5.13 11:32

@Deeh Dorjan jsme meli - Dorjan Cool Spring nebo jak to bylo :lol: Pokud mate velky auto, nebo nejlepe - pokud nebudete nikam moc nejzdit, tak je docela dobrej pro zacatek - jako sportak za hovinko :lol: Do auta se nam nevesel, vesel se jen do vetsiho kombiku. Vyuzila jsem ho jen na leto, kdy se Ema narodila a vicemene v nem prochrapala cele leto, na zimu jsme moc nepouzivali, pac jsme bydleli na samote u lesa a proste se nedalo, kde jezdit… A jako sportak se vubec neosvedcil - mam na mysli to, aby ditko sedelo cumakem dopredu a nejelo pozpatku - nedal se nic moc dobre ovladat. Ale byl peknej a levnej :lol: A supr krosil lesni cesty do doby, nez zacaly uchazet kolecka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
29.5.13 13:41

@Barčí1411 Ahoj,druhé mimčo plánované zatím nebylo..bude to hodně těžké, vím :? snad to zvládneme :) já mám mám několik sester a jsme tak věkově rozházené, že nejmladší je rok a nejstarší 37let a to mezi tím jsem ještě já a má dvě ségry(20,4)..vztahy mezi námi fungují na jedničku s hvězdičkou ale takhle bych to já sama nechtěla :) nejstarší ségra taky čeká mimčo už za dva měsíce, takže budou prckové blízko u sebe :) naše Charlo je nejradši středem pozornosti a další mímo bude záhul! hold se bude muset zapojit i babička s dědečkem :) malá tedy ještě nepochopila proč se mi zvětšuje bříško a proč nesmí na mě skákat atd. takže leze za manželem :) ale tak my to zvládneme, musíme si věřit! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
29.5.13 13:55

:pocitac:mi to spadlo, uz jsem mela napsanej koment :pocitac:

@anlendy. Ahoj :lol: No ty jo, tak to mate taky pekne rozdily vekove. Ale ono je to koneckoncu jedno. Taky bych asi nechtela mit decka od sebe 30 let, tyhle 4 roky mi bohate staci :lol: Takze fakt obdivuju a drzim palce, at zvladate bez problemu! :dance:

Ja se dneska tak nudim…Ale jsem taky lina a neco na me leze nebo co… Nekam bych se sla podivat, ale samotnej se mi nechce… Pocasi na prd… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
29.5.13 16:55

@Barčí1411 věkové rozdíly jsou opravdu velké..můj tatínek si našel novou ženu lépe řečeno slečnu, která je o 35let mladší jak on, takže bylo jasné, že bude chtít i mimča :) ale tak, když jim to klape, tak ostatně proč ne :) dnes jsem byla na KO a jsme v pořádku, všechno jak má být :) měříme 19cm :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
29.5.13 16:59

@anlendy. no, proc ne, ja ty vekovey rozdily u nikoho neodsuzuju, muj byvaly manzel byl o 15let starsi nez ja, muj soucasny je jen o rok a kousek :lol: Deti budou o 4 roky…kdyz vse bude v poradku :) a uz tu padlo neco i o tretim prckovi 8o to byl doufam jen vtip meho neomaleneho manzela :lol: :lol:
Gratuluju k dobrym zpravam a teda - 19cm uz? 8o To mi pripomina, ze jsem svyho prcicka fakt nevidela dlouho..uvidim v utery… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
29.5.13 17:10

@Barčí1411 tedy takhle CRL máme 13cm ale celková míra je 19cm..alespoň takhle to popsal pan doktor :) koukám na moje zápisky z minulého těhotenství a jsem na tom úplně stejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
29.5.13 17:17

@Barčí1411 už na třetí? tedaa :D to u nás zatím nepadlo, naštěstí :D ačkoli vím, že to brzy po porodu přijde protože můj manžel má děti velmi rád a chce jich mít co nejvíc, jak mi řekl na začátku prvního těhu 8o já jsem s manžele o osm let a problémy nemáme, naopak! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
29.5.13 18:08

@anlendy. napodobne :lol: My se mame cim dal lip spolu :lol: Uz se zname, nesnazime se navzajem nijak menit, respektujeme se… On neni zadna pipinka, takze me drzi zkratka, jinak ja jsem hrozna drzka :lol: Muj ex byl desna baba, ja si vubec potom nepripadala jako zenska… A takovej stydlivka to byl… Rick se s nama desna rad chlubi, ted i s pupikem, takze ja byla u nej v praci a tak 150 lidem ukazoval muj pupek :lol: :srdce: A Emicku uz tam znaji, to on uz se s ni byl pochlubit… A ted prisel s tim, ze chce jeste treti :lol: Je fajn, kdyz mas vedle sebe nekoho takovyho, ze? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
29.5.13 18:21

@Barčí1411 jako bych to psala já :lol: úplně stejný vztah! Dennis(já mu říkám Dan, tak kdybych psala někdy Dan a někdy Dennis abyste věděli) si Charlo bere občas do práce, když si třeba potřebuji někam dojít a u něj v práci všichni ví, jak se máme, co děláme, v kolikátém jsem týdnu atd. :lol: nebo když mi leží na břiše a povídá něco mimnču, to je tak roztomilé :srdce: já ho miluju snad čím dál tím víc! a je neuvěřitelně fajn, mít někoho jako je on vedle sebe a doufám, že nám to spolu dlooouuuho vydrží :srdce: tak za pár měsíců po porodu druhého se můžete začít snažit o to jeho vysněné třetí, že? :lol: já budu ráda, když mě z těch dvou neklepne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí