Poradna duly
Jana Čurdová
@anlendy. ty trdlo, tys vylozene delala vse proto abys tam v tom spitale skoncila
drzim pesticky a verim, ze bude vse v naprostem poradku
pekne lez a odpocivej a necti nesmysly, i kdyz z vlastni zkusenosti vim, ze nekdy to neda, kdyz se clovek navic nudi, jenze pak se clovek vystresuje jeste vic a to neni zapotrebi, takze NECIST ![]()
holky, ja jsem dneska 18+4tt a teda nevim, ale asi neco v tom brise zacinam citit, hlavne rano a vecer a kdyz lezim na boku
ale fakt si nejsem jista jestli to je ono… no uvidime, ono za par dni se to vyvrbi jestli je to ono nebo ne ![]()
takze holky preju pekny den a odpocinku zdar ![]()
@Schara já začala taky cítit cca v tomhle čase, bylo to nejpreve jen v podbřišku, takové tepání, jako když máš tik v oku, tak tenhle pocit (škubnutí), ale samosebou nepravidelné
to je ono
postupně to sílí a včera večer už mi normálně 3× nadskočil pupík, jak beruška kopla, nevěřila jsem vlastním očím, nejsem žádná hubenice, na pupku mám pořádnej kus tuku, ale prokopla to
jsem dnes 20+5.
@stephora, no to ja se priznam, ze hubenour jsem, nebo tak, byla jsem
jak jdou kilicka nahoru, seda me to jaksi na zadek i stehna
ale je pravda, je to jakove jemne tukani, treba trikrat za sebou v jednom miste a pak nic. no uvidime co z toho bude… jinak me to tuka jak kdy a jak kde nekdy v podbrisku a nekdy i malinko vys, ale je to furt stejne intenzita ![]()
@Schara to bude asi ono ![]()
kolik máš nahoře od začátku těhu? já se držím, jsem 3,5 kg, možná už 3,9kg, ale jsem pod průměrem - nezvracela jsem, nehubla, jím normálně, nemám chutě, tak snad to nezačne skákat teď raketově nahoru. Když tloustnout, tak jedině „do miminka“, ať to pak člověk nechá v porodnici a netahá si to na těle dalších 10 let ![]()
jinak já jsem typ, co tloustne na břiše, prsou a pažích, nohy a zadek ne, a stejně jsem v těhu, hlavně na začátku, přibrala právě do zadku a stehen, že mi začaly být rychle všechny džíny malé…tak snad to pujde pak samo dolu tak, jak to šlo samo nahoru ![]()
@stephora ja na zacatku zhubla 3kg, ale videt to moc nebylo, jen na vaze
a pak jsem raketove pribrala 3,5kg za 3 tydny a ted jsem se radeji 14 dni nevazila. ja prave chute mam, na vsechno
![]()
@Schara já se vážím každej tejden, ale já jsem na tohle šílená
no a jinak mě samo váží doktorka v poradně, ake to je ve 2trim zatím jednou měsíčně ![]()
@stephora A kolik cca jste od začátku přibralÿ holky? já zhubla ze začátku cca 4 kg oproti původní váze, ale ted mám tak +2 oproti původní už, a to prosím jím teprve tak měsíc a ještě málo mi přijde, a spíš jen ty melouny a banány.
Ahoj dievčatá! Jak tak pozerám, čím ďalej lepšie a lepšie. Naháňate mi trochu strach. Je teda pravda, že ja sa tiež zas až tak moc nešetrím, ale snažím sa i hoooodne odpočívať. Tak dúfam, skor verím, že to nejak zvládneme všetky doklepať až do zdarneho konca.
@anlendy. Nečítaj tie denníčky. Vetšinou sú písané v tem najhoršom psychickom rozpoložení. Na vrcholu smútku a beznádeje. Viem čo píšem. Ten denníček čo si tu spomýnala bol najskor asi moj. Moc sa ospravedlňujem, ak ti ublížil ale mne v tej dobe pomohol. A aby si mala teda trochu s toho i dobrý pocit: vidíš, teraz zas čakáme ďalšie miminko. A je asi dobre že ležíš, lebo TP máme na deň rovnaký jak sa malý narodil… Proste to tak malo byť…
Drž sa a už nečítaj tieto denníčky. Radšej choď na pokec do nejakej diskusie… Ono sa tu vždy niekto najde kto ti odpíše. Držím palečky nech si čo najskor doma! ![]()
@Gabra81 já nezhubla nic, žádné zvracení, ale také žádné extrémní chuťě - jsem 3,5-4 kg plus oproti původní váze
jím normálně, jako před těhu ![]()
@stephora Aha, tak to mě bylo tak zle, že utž jsem nevědala co dělat, at jsem jedla nebo nejedla a po 16. týdnu se to konečně otočilo a ted je mi zle jen občas, ale jen těžko, ale jinak už jím taky normálně, jen něco nemusím a chutě taky žádný nemám ![]()
@stephora kdyz je zdrava maminka, neni duvod bastit vic vitaminu ci jinych tabletek, bohate staci jen ty tehu ![]()
@Gabra81 ja uz mam nahore dost. V nem. jsem lezela s holcinou, co byla ve stejnem mesici a nemela zadny brisko, tak chodila hladit ten muj buben
Ale to je asi tak to posledni, co resim, kolik jsem pribrala ![]()
Zle mi bylo hodne, ale nezvracela jsem, snad jen jednou nebo dvakrat. Ale diky te anemii jsem byla hotovson ![]()
Jdu chrapat, jsem nejaka prejeta… Prsi celou noc, tak asi pocasim to je…
Ja mam dneska taky spici naladu
ted ale usnout nemuzu, mam v troube sunkofleky. tak se na ne tesim s cervenou repou mnami
a po obidku asi dam dvacet, se mi dnes blbe spalo, docela me bolel podbrisek a v krizi… ten podbrisek bych asi svedla na to vecerni tuleni… a ta zada svadim na to ze se me telo pod vlivem naseho mrnouska deformuje ![]()
@Barčí1411 ; @anlendy holky opatrujte se ať je vám líp… celý víkend
jsem tu nebyla a teď zírám
.
Jinak včera jsem prvně cítila pěkné kopanečky, tak jsem si to užívala ![]()
Dávejte na sebe všechny pozor, maminy ![]()
Ahoj holky. Tak já jsem zatím přibrala 4kg, ale hlavně v prsou a trošku v bříšku. Chutě mám jiné, než před těhu… Hlavně mám chuť na zavináče a věci, co jsem předtím nejedla. Špatně mi nebylo vůbec, jen mám hrozné výkyvy nálad, tak mi doktor řekl, že mám brát magnézium. Ale myslím, že je to i tím střídavým počasím. Přeji všem krásný den!!! ![]()
Ahojík. Tak ja som zatial pribrala 2,5kg. Min. týždeň som teda zhodila 1kg. Ale to bolo s toho neskutočného vedra a toho že mi nechutilo vobec nič jesť. len som pila jak dúha. Včera sme mali firemnú akciu tak som tam to kg nabrala naspeť. Som zhorená že nemožem mať ani tričko (ja chytrá som si vzala tielko aby som ladila s mužom) a teraz trpím jak pes.
Na chute netrpím. buď nemám chuť na nič, alebo na všetko. Takže asi tak.
Tiež berem magnézko, femibion a kys. listovú (takže denne 7 pilul) a to ma čoskoro čaká ešte zvýšenie magnézka + železo a vápnik. Ale čo. Ak je to potreba, tak je to potreba…