Poradna duly
Jana Čurdová
Femibion jsem brala taky a teď beru Calibrum mami, ale jen 1 tabletu a ne 2, jak je uvedeno. Sice to není prokázané dle doktora, ale trošku se bojím, abych pak neměla obří mimi.:) Jak se říká, na každém šprochu pravdy trochu.
Zase si říkám, že tenkrát maminky nebraly nic a byly ok.:)A kdo ví, kolik těch vitamínů tam opravdu je. ![]()
Teda holky, ja dneska snad padnu nebo co. Na chvili jsem usnula, ale je mi snad jeste hur, motam se jak ozrala a citim se…no…divne
Pujdu si zase dachnout asi ci co ![]()
Kdyz jsem byla tehotna s Emickou, ujizdela jsem na ovoci, na posezeni jsem doslova sezrala treba 3 grepy a k tomu 2 pomerance a mnou oblibeny banan
To bylo vitaminuuuu ![]()
Holky, ja brala listovku jen v 1.trimestru, dal uz me to mudr nedoporucil a zadne jine vitaminy neberu, jim v podstate vse vcetne zeleniny a ovoce, takze si myslim, ze zadne extra vitaminy nejsou potreba
ted do sebe teda valim ten horcik a probiotika kvuli zazivani…
Ahojík holky, hlásím, že mimčo je v pořádku. Jen na mě to tu nějak spadlo a připadá si, že jsem totálně nezodpovědná matka.
Dnes tu byl Danek s malou, tak mi přinesl ovoce a kukuřičné křupky(na nich opravdu ulétávám). Malá se má u známých dobře, je tam s mým bratrancem, který je jen o rok mladší, jak Charlo.
@Gabra81 jak jsem tu už jednou psala, tak my jsme taková celosvětová rodinka
já jsem Němka a Švédka zároveň a tatínek žije v Austrálii. Manžel je Angličan. Česká jména nemáme ani zdaleka
ani by se to nějak nehodilo k ostatním jménům. Těhu se Charlo bylo celou dobu nejisté, co to bude. Nejdřív kluk, pak holka a nakonec kluk
ono ejhle a byla to holka
byla špatně natočená, jako tohle mimi ale tady nám řekli, že je to docela 100%
tak snad! Olivera bych chtěla pořád ale už počítám s tou holčičkou ![]()
Já unavená nejsem vůbec, jen mě bolej hrozně kozy
dostala jsem na ně tvaroh a teda jako nic nezabralo ![]()
@anlendy.
… Ale dobre, ze jste v pohode a mas co jist. Mne tam Rick kazdy den nosil dobrutky a jidlo, jinak bych asi umrela hlady
Tak pekne odpocivej a basti ![]()
Ja jdu objednat dortik pro Emcu
Jsem dlouho premyslela jakej a nakonec me doslo, co ma vlastne nase ditko uchylny na miniaturni hracky rado nejvice!
Jen doufam, ze to pani, co mi ho bude delat, nezabije… I kdyz to zase bude docela jednoduche…Mam jasnou predstavu
… No a darecky holt pres net
Ted jsem si to uvedomila, ze nic nemame a ze se nikam uz nedostanu :/ Rick s ni pojede jen vybrat koleckovy brusle a helmici - aby ji to bylo.. Zbytek holt po netu ![]()
Olá,
v nemocnici jedná báseň-dělám si srandu, příšerná nuda! Z Podolí mě převezli do Thomayerky, mají málo místa, což jsem zuřila, ségru mám pryč, švagra mám pryč a rodinný dohled
psala mi teta, že se pohádala s mámou, takže radši nechci tušit, co mě čeká, až mě pustí
tak užívejte domova a bříšek!! pááčkooo
![]()
ještě vlastně otázka, jsem jediná, která ještě nebyla na 2.scr? nebo ještě někdo? ![]()
@anlendy. píše:
Olá,
v nemocnici jedná báseň-dělám si srandu, příšerná nuda! Z Podolí mě převezli do Thomayerky, mají málo místa, což jsem zuřila, ségru mám pryč, švagra mám pryč a rodinný dohled![]()
psala mi teta, že se pohádala s mámou, takže radši nechci tušit, co mě čeká, až mě pustí
![]()
![]()
![]()
ještě vlastně otázka, jsem jediná, která ještě nebyla na 2.scr? nebo ještě někdo?
já jdu zítra na II. screening
![]()
@anlendy. píše:
Olá,
v nemocnici jedná báseň-dělám si srandu, příšerná nuda! Z Podolí mě převezli do Thomayerky, mají málo místa, což jsem zuřila, ségru mám pryč, švagra mám pryč a rodinný dohled![]()
![]()
![]()
![]()
ještě vlastně otázka, jsem jediná, která ještě nebyla na 2.scr? nebo ještě někdo?
Já jdu na 2. screening až 18.7. k Apolináři.
Doufám, že už mi konečně řeknou, jestli to bude kluk nebo holčička, už chci začít nakupovat pomalu nějaké věcičky.:) ![]()
@anlendy. Ahoj, my se chystame pristi tyden a uz se nemuzu doskat prcka videt, snad nam vsem reknou dobre zpravy!!! ![]()
@anlendy. ty si neodpustis cestovat ani po nemocnicich, co?
A jinak, jak se citis?
Ja uz byla na 2.tr.scr. a jdu jeste na kontrolni ted v patek
Jak jsem nadavala, ze malickou malo vidim, tak ted ji vidim kazdy tyden
![]()
Tady nepretrzite chije a chcije uz od vcerejska
Jeste, ze nikam nemusim
Dneska budumit piratskej den, protoze se uz nudim - tak si postahuju nejaky filmy. Fuj, ted jsem se skoro strachy po*****…
Mame morske akvarko a nastaveny osvetleni - a ted se zapnulo, tak jsem se lekla, jak to bliklo
Vcera nam vyskocila zelva z terarka na stul a ze stolu na zem
A ja se ji bojim, cuza je to kousava, jste mely videt, jak jsem ji tu nahanela
Mela stesti, ze jsem mirumilovna, jinak bych ji nechala na podlaze nez by prijel Rick z prace ![]()
@anlendy. takze exkurze po nemocnicich
ja jdu na 2.screening 8.7., tak uz se moc moc moc tesime
snad se bude i malej pekne vrtet at ma vyznam nechat si nahrat to dvd ![]()
@Barčí1411 u nas taky nepretrzite od vcerejsi noci chcije a to doslova a i tam celkem fouka… taky nastesti nikam nemusim. no nebo tak, chtela jsem jet na tresne odpoledne, si jich par nazobat, ale v tomhle bohuzel ne
a ja na ne mela takovou chut ![]()
honit zelvu, co te to napada??? nemela by si jen lezet, vzit si max jidlo a jit si na zachod? a ty honis zelvu po baraku ![]()
s tim piratstvim mi neco povidej ![]()
dneska za chvili mi prijde opravar na telku, pry nam tam nefunguje prijem na digi vysilani ci co… tomu prd rozumim, no ale tak snad tu nebude dlouho prudit… ale aspon me ji neodvezou, my jsme ted s televizi docela kamosky
![]()
mam v sob svatek, tak jdu neco ukuchtit tem mym cacoram do prace, kdyz jsem tak necekane a narychlo odesla
budou cubrnet
a prece si neprijdu vyklidit skrinku s prazdnou, ze jo ![]()
@Schara no, tak intenzivne jsem ji nenahanela
To jen, aby to vyznelo akcne
Ty jo, tresne, mnam, ja si necham dovezt od nasich az mi povezou Eminku
se zase po**ru
Jinac poctive odpocivam. Chudak Rick vcera v noci myl nadobi a pripravoval mi maso na dnesek, jen hodim do trouby ![]()
Mame stejnou pritelkyni, momentalne jedinou, nejlepsi, nejvernejsi
Ja se v praci na ne vyprdla, pac jsem tam do minuleho tydne porad jezdila
Ale ve ctvrtek me prijedou kolegove a kolegyne navstivit domu, tak budu muset pozadat manzela, aby mi pro ne upekl - pece takovy straaaasne dobry neco, ja tomu rikam sneci
A ja to neumim tak dobre, on to ma nadejchany jako oblacky, nevim, jak to dela..Vim, ze to desne dlouho a porad kyne ![]()
@stephora drak mrak ![]()
Jsem si prepinala TV progrmay a narazila jsem na neco slovenskeho - 2 u soudu jsou tam, docela se u toho bavim
Stava se ze me uchylak zavisly na TV ![]()
My jdeme na 2. screening 2.7. takže přesně za týden, dnes jsem byla v poradně, tady taky děsně chčije, takže i muj velkej deštník mě neuchránil, a potvrdili holčičku, takže to slyšíme podruhé, tzn jsem zvědavá co nám řeknou toho 2.7., ale UTZ dnes dělala zase zevnitř, tzn já na tom nic nepoznám, prej to je prdelka a to je to, ale já tam fakt nic nevidím, jen srdíčko pak slyším.
Anlendy: to tě jako jen tak stěhovali? to je drsný ne? jakože v županu, sanitou a tak, no to mě poser v takovým počasí, to je blbý že to máš bez ségry ted, ale ona zachvíli stejně pomaže dom, že? Ale švára aspon mohl být.
Barčí: to je jak ten vtip jak byl tak pomalej ošetřovatel v zoo, že mu utekla želva mezitím co jí otvíííííral dveře a dááááával jí tam jídlo
Ty hlavně lež a odpočívej.
Hele holky, budete rodit všechny normálně? Co si myslíte o plánovaným císaři, je to horší jakože pro matku a lepší pro dítě? Já mám od narození problémy s kyčlí levou, špatnou hybnost a připravoval mě dříve ortoped na to, že asi císař, dnes mě doktoraka řekla, že by mi to musela napsat, ale že si myslí že přirozený je přirozený, já si zase říkala že císař jemožná lepší? Co myslíte?