TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1491
25.6.13 22:45

Paneboze! kolikrat je to rozkopirovalo?? moc se omlovam, nemuzu za to, nejak mi to vsechno blbne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491

Paneboze! kolikrat je to rozkopirovalo?? moc se omlovam, nemuzu za to, nejak mi to vsechno blbne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.6.13 22:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.6.13 22:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
25.6.13 23:02

@anlendy. v pohodě občas to asi blbne
jinak jméno máme i nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.6.13 07:37

@anlendy. :lol: :palec: :palec: :palec: Jsem se lekla, ze se toho tady tolik nakecalo a to jsi jenom tyyyy :lol: V poho, taky jsem obcas poslala vickrat :D Jinak je fajn, ze pujdes domu bry. Hlavne se opatruj!!!

Mne zitra jede Rick pro Eminku :srdce: :dance: Tak se tesiiiiiim. Hroooozne moooooc se mi styska :,( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.6.13 08:06

@anlendy. klid, aspoň je to hodně dobrých zpráv - no asi 40× :-D
tak to je supr, že tě pustí :dance: hlavně pomalu a nepřepínat se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
26.6.13 09:25

@anlendy. tak to bylo dobry :mrgreen: ale je fajn ze te pusti, to znamena, ze je vse na dobre ceste a lezet muzes i doma :)resp. asi musis :)

holky ja dneska v noci byla dve hodky vzhuru, spis rano teda… od pul 4 do pol 6 a ne a ne zabrat… no pak jsem zabrala a vysledek? ted snidam :mrgreen:

chci se zeptat… na zacatku tech pohybu je jaka frekvence? ja vcera pred usnutim porad dloubala a stouchala do bricha, dokud se malej nezacal vrtet, chudacek, tak brzo a uz ho matka terorizuje :mrgreen:… ale zase se me krasne usinalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.6.13 09:38

@Schara já jsem mimi zpočátku cítila jen v určité poloze, kdyý jsem seděla u PC a vlastně si trochu mačkala bříško - to bylo někdy v půlce 18 tt a mimi ťukalo na podbřišek. Frekvence se tedy řídila tím, kdy jsem byla v té poloze - většinou ale obecně cítim mimi vždy po jídle :) dopoledne, pak až večer při večeři a v posteli před spaním taky - jsem dnes 21+0 a už mě kope kolem pupíku - partnera koplo předevčírem do ucha, když mi bříško „poslouchal“ :potlesk:

jsou ale dny, dy je línější a zas dny, kdy se hýbe víc - nevysledovala jsem, co na to má vliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
26.6.13 09:43

@stephora moc dekuju :) ja spis at pak nejsem nervozni kdyz rano do me stoucha v posteli pac se mu nelibi jak lezim a pak az treba vecer :) ja porad rikam ze jsem strasna tehule jak to vsechno prozivam :mrgreen:
a co manzel slysi? muj muz to obcas taky zkusi :) rikal ze to tam zblunka, nebo neco takoveho, ale kdovi co slysel :mrgreen:
Dneska kdyz malej stouchal tak jsem mu dala jeho ruku na bricho a malej prestal :mrgreen: :lol: se mu asi nelibilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí