Poradna duly
Jana Čurdová
Paneboze! kolikrat je to rozkopirovalo?? moc se omlovam, nemuzu za to, nejak mi to vsechno blbne
Paneboze! kolikrat je to rozkopirovalo?? moc se omlovam, nemuzu za to, nejak mi to vsechno blbne
@anlendy. v pohodě občas to asi blbne
jinak jméno máme i nemáme.
@anlendy.
Jsem se lekla, ze se toho tady tolik nakecalo a to jsi jenom tyyyy
V poho, taky jsem obcas poslala vickrat
Jinak je fajn, ze pujdes domu bry. Hlavne se opatruj!!!
Mne zitra jede Rick pro Eminku
Tak se tesiiiiiim. Hroooozne moooooc se mi styska
![]()
@anlendy. klid, aspoň je to hodně dobrých zpráv - no asi 40× ![]()
tak to je supr, že tě pustí
hlavně pomalu a nepřepínat se ![]()
@anlendy. tak to bylo dobry
ale je fajn ze te pusti, to znamena, ze je vse na dobre ceste a lezet muzes i doma
resp. asi musis ![]()
holky ja dneska v noci byla dve hodky vzhuru, spis rano teda… od pul 4 do pol 6 a ne a ne zabrat… no pak jsem zabrala a vysledek? ted snidam ![]()
chci se zeptat… na zacatku tech pohybu je jaka frekvence? ja vcera pred usnutim porad dloubala a stouchala do bricha, dokud se malej nezacal vrtet, chudacek, tak brzo a uz ho matka terorizuje
… ale zase se me krasne usinalo ![]()
@Schara já jsem mimi zpočátku cítila jen v určité poloze, kdyý jsem seděla u PC a vlastně si trochu mačkala bříško - to bylo někdy v půlce 18 tt a mimi ťukalo na podbřišek. Frekvence se tedy řídila tím, kdy jsem byla v té poloze - většinou ale obecně cítim mimi vždy po jídle
dopoledne, pak až večer při večeři a v posteli před spaním taky - jsem dnes 21+0 a už mě kope kolem pupíku - partnera koplo předevčírem do ucha, když mi bříško „poslouchal“ ![]()
jsou ale dny, dy je línější a zas dny, kdy se hýbe víc - nevysledovala jsem, co na to má vliv ![]()
@stephora moc dekuju
ja spis at pak nejsem nervozni kdyz rano do me stoucha v posteli pac se mu nelibi jak lezim a pak az treba vecer
ja porad rikam ze jsem strasna tehule jak to vsechno prozivam ![]()
a co manzel slysi? muj muz to obcas taky zkusi
rikal ze to tam zblunka, nebo neco takoveho, ale kdovi co slysel ![]()
Dneska kdyz malej stouchal tak jsem mu dala jeho ruku na bricho a malej prestal
se mu asi nelibilo