TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
26.6.13 18:36

@anlendy. @Barčí1411 - hele, moje mamka taky udělala max a dnes jsem sice možná rozumná, ale na pěst jsem byla strašně, se jí ndivim, že to vůbec vydržela :D

ta moje cácorka se ve 21 týdnu zatím hlásí jen tak malinko, občas mě pořídně nakopne, ale jinak je zatim hodná…tak si to budu užívat, než začne zlobit :)

já jsem mámě taky nepřišla domů zbouchnutá, ale já jsem si na panenství strašně zakládala a přišla o něj až v 17 (ne, že by to nešlo dřív) - ale jak píše Barčí, čůza jsem byla, to zas jooo :) ale teď máme s mámou krásnej vztah :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.6.13 18:44

@stephora tak zbouchnutá jsem domů taky nepřišla, tedy až na jeden prasklej kondom v 19,kterej se naštěstí zachránil a nic z toho nebylo :lol: o panenství jsem přišla v 16(dřív to ale nešlo) a od 16 do cca 20 jsem chrápala s každým, kdo přišel pod ruku :lol: se za to až stydím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.6.13 18:47

@anlendy. ale to se nestyď - já s prvním klukem chodila 4 roky, pak mě poslal do paďous, já šla na VŠ a konečně si začala užívat a usadila jsem se zas až před 7mi lety ;-) takže za nic se nestydět, zkušenosti se maj nabírat! :palec: jen se maj nabírat bezpečně a bez rizik pokud možno :-O 8) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.6.13 18:51

@stephora … no, ja jsem si skocila poprve v 16ti :lol: Ale k tomu me donutil muj soucasny manzel :lol: Pak jsem radila jak cerna ruka :lol: Taky se divim, ze to se mnou prezili, resp. ze jsem to ja prezila, ze me nezabili :lol: :lol: Se za to obcas i stydim, ale zase - rychle jsem zacala a docela rychle i zkoncila a ted jsem v cajku :lol:.. O Emine ani nemluvim… :lol: A o Liane nasi - obavam se, ze moje a Rickovo geny z ni udelaji…no…ultra mega super cuzu :lol: Ale treba ne :nevim: Treba i EMca bude hodna a ne jako ja :lol:

V nem. mi slecna rikala, kdyz videla Ricka, ze budeme mit nadherny dite. Jak bude hezky mixnuty…Rick je tmavsi - ale ne moc, neni to typickej tmavej portorikanec :lol: a ja jsem sejrak :lol: Liana bude Tmavovlasa, zelenooka pipinka :lol: Emca je cela moje, sejratoucka, blondska se zeleno-modrejma vocickama :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.6.13 18:54

@stephora tak jako zodpovědnost tam byla vždycky, bez kondomu ani ránu, ale když ten kondom praskne, tak je to někde. Naštěstí jsem bydlela u Thomayerky, takže jsem seběhla dolů a rychle pro tabletku :lol: si pamatuju, že byla do 24h po styku a stála 500kč :lol: naštěstí jsem prý byla zodpovědnější než ségra, která do 18 utratila veškeré svoje kapesné za těhotenské testy :lol: ale dítě má až v 38letech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.6.13 18:59

@anlendy.:lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.6.13 19:04

@Barčí1411 se směješ, ale víš, co to byly za nervy? v té době ty tabletky nebyly 100% a těhule jsem v devatenácti bejt nechtěla :lol: sem musela studovat přeci! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.6.13 19:07

@anlendy. ja to chapu :lol: Ja to teda nikdy nepotrebovala, ani jsem se nijak nechranila..takovej ja jsem byla strelec…a nikdy nic - bodejt, kdyz jsem byla jak slepice, co nenese vejce :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.6.13 19:11

@Barčí1411 jo to se někdo má, že jo :lol: a to u nás, jsem byla já vždycky ta slušnější než ségra a teď je to přesně naopak :lol: pařit chodím jenom já(tedy, když jsem ještě mohla) a ona prd :lol: vždycky Dan nadával, že on hlídá a já si užívám :lol: zlaté časy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.6.13 19:16

@anlendy. :lol: no, tak tohle me prestalo bavit od ty doby, co mam Emcu… Teda kdyz je Emca u nasich, tak jdeme spolecne s Rickem, pac jsme nemeli tolik moznosti si spolu poradne a legalne zaradit :lol: Ale to uz je ted taky fuc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.6.13 19:19

@Barčí1411 mě to po Charlottě začalo bavit snad ještě víc, než dřív :lol: kamarádky jsou naštěstí stejné, takže pěkně někam do klubu není problém :lol: asi doháním to, co jsem do 18 neměla :lol: teda měla jen velmi málo. To bylo vždycky do 23h a pak tam na mě čekal táta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
26.6.13 19:44

@anlendy. Ahojky, hlavně že jsi v pořádku a brzo budeš doma, jen na sebe dávej pozor a fakt to nepřeháněj a bud ráda, že budeš sama v klidu :mrgreen: To bříško je dobrý, takový nějaký mám taky, ale asi to je nějaký spešl týden nebo co, protože mě za poslední 2 týdny roste jaksi šíleně rychle a je takový jiný jakože tvrdší a fakt velký mi přijde na to jak to šlo před tím pomalu, tak snad malá dobře roste. Tý, anlendy, tvůj švagr je ten gyndař, jakej má názor na císaře, jak rodila ta tvá ségra a ty Charlotku? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.6.13 19:50

@anlendy. a tak ja jak jsem byla mimo domov dlouho, tak jsem to mela takovy volnejsi :lol: nez jsem se vdala poprve, tak jsem toho zvladla i hodne videt…zazit… :lol: a ted jsem hodna..ale tim, ze jsem si poridila deticky brzo - v pravy cas, tak budu mit jeste tolik casu na radeni :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.6.13 19:51

@Barčí1411 tak to naše beruška bude zelenooká špinavá bloncka, ale opalovat se bude asi dobře - my jsme oba špinavý blond, Pavel je modrookej, já mám oči tmavě zelené a líp se opaluju, nečervenám :)no budou to kočky ty naše holky ;)

@anledy. koukám na zprávy a nějaká potratová tabletka bude nově dostupná - já tomu docela fandím, když se to ohlídá a nebude se s tím kšeftovat, i když tady v ČR nevím :nevim: Každopádně je lepší děti o sexu poučit bezestudu právě proto, aby věděly, že když se nebudou chránit, budou mít průser :think: mě máma všechno naservírovala poměrně na talíři a prospělo mi to. žádné schovávání u nás nebylo, tak sand to podobně v pohodě předám své dceři :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.6.13 19:53

@Gabra81 přesně tak, můj švagr je gyndař a porodník :) já šla se Šájou přiro a ségra taky :) teď jdu ale CŘ..názor má asi jako většina porodníků..sice nebyl dvakrát nadšenej, když mi to oznamoval ale co se dá dělat..on sám dává CŘ jen v nutném případě a pokud to nejde jinak..jak sám říká, dítě by mělo projít porodními cestami samo a je to ten nejpěknější zážitek, jak pro to dítě, které si to sice nepamatuje ale hlavně pro tu matku, která miminko dostane hned k sobě a nemusí být sešívaná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí