TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1491
26.6.13 21:19

@Schara no on je zvyklej na stravu výhradně z restaurací, takže asi tušil, že trpím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
26.6.13 21:24

No jo nemocnice neni 5* :mrgreen: :lol: me by muz sice asi nosil laskominy, ale jidlo, nevim nevim jestli by ho to napadlo, bych si musela rict :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.6.13 21:32

@Schara na to, že se jí stravu z restaurací denně, tak tlustej není a cholesterol atd. má taky v pořádku. Já jen řekla, že se ta kaše nedala jíst a hned jsem měla na stolečku druhej den sushi, salátek a těstovinky se sušenýma rajčátkama :srdce: jsem myslela, že ho láskou sežeru :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
26.6.13 21:35

No tak to chapu, to musi byt milacek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.6.13 21:41

@Schara je! ale někdy bych ho zabila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
26.6.13 21:47

Jo tak to je asi vsude stejne :), muj muz je laska nejvetsi :srdce:, ale jsou chvile :zed: ale to same ma i on se mnou :oops:

ja jdu dat sprsku a chrupcit… malej dneska nejak lenosi, ale stouchat do nej dneska nebudu :mrgreen:… preci jen ma par deka, zlaticko moje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.6.13 22:16

Jezisi vy jedete, Kelisky :lol: Ja jdu spat. Psala jsem ty papiry k tomu procleni a jeste rezervovala tem mym vopicakum jizdenku SA. Jdu se taky vomejt a chrapat. Zitra jsem uuuuuplne sama samotinka - az do patku nez dorazi ti moji dva prdelacci :lol:
Rick jeste smrdi na balkone, tak ja jdu do sprchy, nez ji zabere - je tam vzdycky pul hodiny :nevim: :lol:

Ja budu zrat ledatak velky prd zitra, pac tu toho moc nemam a nemuzu si dojit do kramu a jeste se tahat s nakupem, tak musim pockat az tu bude Rick s Emcou, aby mi nakoupili :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
26.6.13 22:18

@anlendy. A kde budes rodit?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.6.13 22:28

@Máma21 zatím nevím, nejspíš asi zase Neratovice ale zatím vážně nevím..nikam jsem se ještě nepřihlašovala :) ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
27.6.13 08:27

Brej den :lol:

Jdu uklizet, abyste vedely :lol: Odpoledne mi prijdou kolegove z prace, tak at se tu nepoblijou :lol: Od nedele jsem na nic nehrabla :lol: Zrovna jsem to zapnula a vyskocilo mi tema Fly lady - uklizeci plan :lol: Kdyz jsem to videla, nevedela jsem, jestli se smat nebo brecet nebo zapalit byt a nechat si udelat novej :nevim: :lol:… Nejsem ja prase? :lol:

Dneska mi jede Rickousek pro Emulacka a zejtra pritahnou :dance: :srdce: Potrebuju jit do kramu, holky!!! Z toho 4.p. bez vytahu se mi moc nechce, ale zejtra z nej musim urcite slezt, pac jdu na kontrolu, takze si dam nacvik uz dnes nejspis… se boji, ale asi spis jen prehanim :lol: Kdyz pujdu pomalu, holt si drepnu na schody a budu odpocivat v kazdym mezipatre :lol: A v kramu to bude v cajku, vsechno pomalicku… Zitra mi Rick nakoupi, ale ja tu mam dnes velky prd :lol: Vy jste skoro vsechny taky lazarkove jako ja, tak vas nemuzu ani popichnout, abyste mi prijely nakoupit :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
27.6.13 08:46

@Barčí1411 hele, na uklid se vykašli :) jen povrchově, aby to vypadalo - já vždycky sklidim všechny blbiny do šuplíků, načechrám polštáře, srovnám cerepetičky
ěqay nádobí naházim do myčky, utřu stoly a linku a mám hotovo :) samo velkej úklid dělám taky nejsem prase, ale jestli už musíš uklízet, tak radši jen tak naoko, ať se nepřepneš :)

já včera šla od gyne a začalo mě bolet břicho v podbřišku, taková divná bolest - jako ne menstruační, tak mám strach před to zítřejší amnio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
27.6.13 08:51

No vy jste teda zase splkly :) To když to tak čtu tak jsem proti Vám světice, my jsme spolu s manželem od 16ti a ted je mi 32 :mrgreen: Já mám chutě občas, jaksi víc na sladký teď, ale jinak spíš mám chut a nevím na co, takže nevím, jaksi mě to zatím asi nepoznamenalo :?: Já vám nevím já se toho ormálníno porodu jaksi bojím, hodně lidí kolem mě to mělo komplikovaných, přiškrcený děti, kleště atd, a že císař je prostě pro dítě i matku bezpečnej, kor když to můžu mít kůvli té kyčli tak o tom furt přemýšlím, že bych na to šla, ale nevím? nemáte posbíráno víc názorů na to? Tak dnes nám tu svítí sluníčko - na Moravě, tak že by se nám léto vrátilo? No já si vždycyxk ted říkám že udělám velkej uklíd a pak mě bolí záda nebo mám nafouklý břicho, jaksi mě přijde že je furt tvrdý nebo co, takový ne moje :mrgreen: a jakýsi velký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
27.6.13 08:54

@Barčí1411 vykasli se na uklid… presne jen tak povrchove ;) vsak kolegove vedi ze mas jen lezet a odpocivat ne? to same plati pro nakup, popros nekoho z nich at ti nakoupi :mrgreen: nerikam mega nakup, ale takovy ty nenutnejsi veci co potrebujes. me kdyby o to napsala nejaka kolegynka v tve situaci, tak bych nevahala :)

@stephora neboj ;) to bude i nervama, preci jen to podvedomi udela sve. A me v tom podbrisku skoro porad neco pichne, dloubne a zaboli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
27.6.13 08:56

@Gabra81 velky teprve bude :mrgreen: :lol: a neboj ja jsem svetice jako ty :mrgreen: nejsi v tom sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
27.6.13 08:58

@stephora nic velkyho delat nebudu, to ne… Ale potrebuju uz prat - takze povesit pradlo, vysat a vytrit, utrit prach :lol: Takova normalka… Hlavne bych potrebovala jit do kramu. Nejsem zvykla nemit doma ani kousek peciva, coz ted nemam :lol: Pisu kamaradce, je to porodnice, takze tyhle RT ma zmaknuty :lol: Ptam se ji jak maly dite, jestli si muzu dojit nakoupit…pomalu… :lol: Zadny moje fofr nakupy, kdy vyslovene litam po kramech za hodinku i s vypitym koktejlem :lol:

@Gabra81 na tohle se asi ptej doktoru nez laiku… I ti, co mely cisare ti asi nedaji spravnou odpoved, kazda to ma jinak :nevim: A na netu se toho da najit jiste dost. Ja osobne teda - pokud mi sam Dr. nerekne, ze je nutnej cisar, tak klasika prirozenej, na kterej se opravdu mooooc tesim :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí