Poradna duly
Jana Čurdová
@Schara no on je zvyklej na stravu výhradně z restaurací, takže asi tušil, že trpím ![]()
No jo nemocnice neni 5*
me by muz sice asi nosil laskominy, ale jidlo, nevim nevim jestli by ho to napadlo, bych si musela rict ![]()
@Schara na to, že se jí stravu z restaurací denně, tak tlustej není a cholesterol atd. má taky v pořádku. Já jen řekla, že se ta kaše nedala jíst a hned jsem měla na stolečku druhej den sushi, salátek a těstovinky se sušenýma rajčátkama
jsem myslela, že ho láskou sežeru ![]()
Jo tak to je asi vsude stejne
, muj muz je laska nejvetsi
, ale jsou chvile
ale to same ma i on se mnou ![]()
ja jdu dat sprsku a chrupcit… malej dneska nejak lenosi, ale stouchat do nej dneska nebudu
… preci jen ma par deka, zlaticko moje ![]()
Jezisi vy jedete, Kelisky
Ja jdu spat. Psala jsem ty papiry k tomu procleni a jeste rezervovala tem mym vopicakum jizdenku SA. Jdu se taky vomejt a chrapat. Zitra jsem uuuuuplne sama samotinka - az do patku nez dorazi ti moji dva prdelacci ![]()
Rick jeste smrdi na balkone, tak ja jdu do sprchy, nez ji zabere - je tam vzdycky pul hodiny
![]()
Ja budu zrat ledatak velky prd zitra, pac tu toho moc nemam a nemuzu si dojit do kramu a jeste se tahat s nakupem, tak musim pockat az tu bude Rick s Emcou, aby mi nakoupili ![]()
@Máma21 zatím nevím, nejspíš asi zase Neratovice ale zatím vážně nevím..nikam jsem se ještě nepřihlašovala
ty?
Brej den ![]()
Jdu uklizet, abyste vedely
Odpoledne mi prijdou kolegove z prace, tak at se tu nepoblijou
Od nedele jsem na nic nehrabla
Zrovna jsem to zapnula a vyskocilo mi tema Fly lady - uklizeci plan
Kdyz jsem to videla, nevedela jsem, jestli se smat nebo brecet nebo zapalit byt a nechat si udelat novej
… Nejsem ja prase? ![]()
Dneska mi jede Rickousek pro Emulacka a zejtra pritahnou
Potrebuju jit do kramu, holky!!! Z toho 4.p. bez vytahu se mi moc nechce, ale zejtra z nej musim urcite slezt, pac jdu na kontrolu, takze si dam nacvik uz dnes nejspis… se boji, ale asi spis jen prehanim
Kdyz pujdu pomalu, holt si drepnu na schody a budu odpocivat v kazdym mezipatre
A v kramu to bude v cajku, vsechno pomalicku… Zitra mi Rick nakoupi, ale ja tu mam dnes velky prd
Vy jste skoro vsechny taky lazarkove jako ja, tak vas nemuzu ani popichnout, abyste mi prijely nakoupit
![]()
@Barčí1411 hele, na uklid se vykašli
jen povrchově, aby to vypadalo - já vždycky sklidim všechny blbiny do šuplíků, načechrám polštáře, srovnám cerepetičky
ěqay nádobí naházim do myčky, utřu stoly a linku a mám hotovo
samo velkej úklid dělám taky nejsem prase, ale jestli už musíš uklízet, tak radši jen tak naoko, ať se nepřepneš ![]()
já včera šla od gyne a začalo mě bolet břicho v podbřišku, taková divná bolest - jako ne menstruační, tak mám strach před to zítřejší amnio.
No vy jste teda zase splkly
To když to tak čtu tak jsem proti Vám světice, my jsme spolu s manželem od 16ti a ted je mi 32
Já mám chutě občas, jaksi víc na sladký teď, ale jinak spíš mám chut a nevím na co, takže nevím, jaksi mě to zatím asi nepoznamenalo
Já vám nevím já se toho ormálníno porodu jaksi bojím, hodně lidí kolem mě to mělo komplikovaných, přiškrcený děti, kleště atd, a že císař je prostě pro dítě i matku bezpečnej, kor když to můžu mít kůvli té kyčli tak o tom furt přemýšlím, že bych na to šla, ale nevím? nemáte posbíráno víc názorů na to? Tak dnes nám tu svítí sluníčko - na Moravě, tak že by se nám léto vrátilo? No já si vždycyxk ted říkám že udělám velkej uklíd a pak mě bolí záda nebo mám nafouklý břicho, jaksi mě přijde že je furt tvrdý nebo co, takový ne moje
a jakýsi velký ![]()
@Barčí1411 vykasli se na uklid… presne jen tak povrchove
vsak kolegove vedi ze mas jen lezet a odpocivat ne? to same plati pro nakup, popros nekoho z nich at ti nakoupi
nerikam mega nakup, ale takovy ty nenutnejsi veci co potrebujes. me kdyby o to napsala nejaka kolegynka v tve situaci, tak bych nevahala ![]()
@stephora neboj
to bude i nervama, preci jen to podvedomi udela sve. A me v tom podbrisku skoro porad neco pichne, dloubne a zaboli ![]()
@Gabra81 velky teprve bude
a neboj ja jsem svetice jako ty
nejsi v tom sama
@stephora nic velkyho delat nebudu, to ne… Ale potrebuju uz prat - takze povesit pradlo, vysat a vytrit, utrit prach
Takova normalka… Hlavne bych potrebovala jit do kramu. Nejsem zvykla nemit doma ani kousek peciva, coz ted nemam
Pisu kamaradce, je to porodnice, takze tyhle RT ma zmaknuty
Ptam se ji jak maly dite, jestli si muzu dojit nakoupit…pomalu…
Zadny moje fofr nakupy, kdy vyslovene litam po kramech za hodinku i s vypitym koktejlem ![]()
@Gabra81 na tohle se asi ptej doktoru nez laiku… I ti, co mely cisare ti asi nedaji spravnou odpoved, kazda to ma jinak
A na netu se toho da najit jiste dost. Ja osobne teda - pokud mi sam Dr. nerekne, ze je nutnej cisar, tak klasika prirozenej, na kterej se opravdu mooooc tesim
![]()