TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
27.6.13 16:03

@anlendy. ale jeste neodjeli :nevim: Ja mam od zitrka do pondeli Ricka doma, tak se tesim az na nej hodim nozky, Emca hodi nozky na me a budeme relaxovat vsichni :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
27.6.13 16:05

Jo… tady slibovany tajne nataceny video toho, jak si Eminka hraje a zpiva :lol: :srdce:

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
27.6.13 16:05

@Barčí1411 zatím né :) večer mi přijede Charlottinka s Danečkem, tak se na ně těším!! :srdce: zítra se musím vypravit na 2.scr.,tak doufám, že bude vše ok..mám docela strach, kvůli všem těm komplikací, které proběhly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
27.6.13 16:09

@anlendy. to bude dobry urcite. Ja jdu taky zitra, ale jen na kontrolni, pac poprve na tom 2.scr. nebylo vsechno videt tak, jak by si Dr. pral, takze mam kontrolni a rovnou i KO kvuli ty placente :nevim: Tak jsem zvedava… Tobe uz prijedou vecer, to Ti zavidim. Mne prijedou az zitra vecer… Ale prijedou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
27.6.13 16:11

@Barčí1411 jenom vyprdelit se z baráku bude záhul :lol: jinak Emička zpívá krásně! je hrozně roztomiloučká :) :srdce: jsem teď dokoukala film, zase jsem bulela, jak mimino :lol: ach ty hormony :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
27.6.13 16:20

@anlendy. ;) prcinka moje :srdce: :lol:… Ja cucim na Prime na Cineme, to me tolik nedojima, dopo jsem koukala na Dum snu a u toho jsem rvala jak kravka a pritom je staveli dum :nevim: :lol: :lol: Na co jsi koukala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
27.6.13 16:25

@Barčí1411 I love you Philip Morris :lol: někdo se u toho směje a jenom já řvu :lol: večer se budu koukat na můj nejmilovanější film Moulin Rouge-jak já ho miluju :srdce: :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
27.6.13 16:27

@anlendy. ty jo, dobry typy na filmy…ale zitra mi to prestane :lol: Ledabych to stihla zkouknout dnes v noci. Tu jsem sama uplne, pac Rick jede po praci rovnou za Eminkou… se tu budu bat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
27.6.13 16:30

@Barčí1411 já bych sama v baráku nikdy nebyla :lol: sem moc velkej posera :lol: až bude Dan s malou pryč, tak tu budu mít nevl. mamču a pak taťku s holkama a Aličkou :lol: naštěstíí!! :lol: no to já mám takovéhle filmíky ráda! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
27.6.13 16:36

@anlendy. vy mate strasidelnej palac, tam bych sama taky nebyla :lol: V nasem skromnem bytecku mne to nevadi - i kdyz mam rozsviceno vsude…pro jistotu… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
27.6.13 16:41

@Barčí1411 hlavně,když tu v noci šumí veškeré kotle např. ohřev vody v bazénu :lol: pak je tu na třetí ráno nastaven jakýsi alarm, že to pokaždé začne pípat, když je vše ok a nikdo v baráku není :lol: cca před půl rokem jsem tu byla taky sama a čirou náhodou to ve tři ráno nepípalo, takže já pos*aná s baterkou a pepřákem v ruce chodila po baráku a nic nenašla :lol: bylo to rozbité, naštěstí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
27.6.13 16:46

@anlendy. diky Bohu za skromne pribytky bez moderni techniky :lol: Tata ma doma alarm a ten pro zmenu zase porad hulaka, ale ja jsem hlucha, kdyz spim, neslysela bych ani kdyby vedle me padaly bomby :lol: Ale je pravda, ze treba u nasich uz se v baraku bojim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
27.6.13 16:49

@Barčí1411 co se týče té moderní techniky, já to doma taky nechtěla a ani nepotřebuji, Dan to musím všechno mít, aby prý nebyl mezi úhlobarony nejméně moderní :lol: jeho důvody bych chtěla mít :lol: ale co jsou to za výdaje na měsíc? no hrůza děs, to na co jiní šetři, třeba půlroku, tak to my vrazíme do baráku za měsíc :roll: já jinak taky spím, jak zabitá a nevzbudí mě vůbec nic :lol: jen na tohle jsem už zvyklá a najednou to nebylo :lol: Dan ten zase slyší, jak za oknem roste tráva a v zimě slyší padat vločky sněhu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
27.6.13 16:59

Tak jsem právě schytala sprdanec od tchýne, že jsem prý úplně blbá, když posílám devíti měsíční dítě do Maroka a že je to jenom proto, abych se já nemusela starat :nevim: achjooo, proč zase já? :cert: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
27.6.13 17:05

Ahoj @anlendy. je super ze jsi doma, tak se pekne setri ;) screening bude ok :)

Holky ja jsem nekdy posrana i v nasem byte :lol: kdyz jsem tady sama :lol: jinak teda upozornuju, ze zase zeru :mrgreen: toz nejaky filmek bych taky dala, ale pristi tyden jdu na zkousku, tak se snazim ucit, i kdyz me to moc nejde :( ale musim se hecnout :) jdu uz na druhy pokus, tak bych to chtela zmaknout, ale moc si nefandim :mrgreen: s tim mym pristupem

@Barčí1411 to je roztomile video :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital