Poradna duly
Jana Čurdová
@anlendy. ale jeste neodjeli
Ja mam od zitrka do pondeli Ricka doma, tak se tesim az na nej hodim nozky, Emca hodi nozky na me a budeme relaxovat vsichni ![]()
Jo… tady slibovany tajne nataceny video toho, jak si Eminka hraje a zpiva
![]()
@Barčí1411 zatím né
večer mi přijede Charlottinka s Danečkem, tak se na ně těším!!
zítra se musím vypravit na 2.scr.,tak doufám, že bude vše ok..mám docela strach, kvůli všem těm komplikací, které proběhly ![]()
@anlendy. to bude dobry urcite. Ja jdu taky zitra, ale jen na kontrolni, pac poprve na tom 2.scr. nebylo vsechno videt tak, jak by si Dr. pral, takze mam kontrolni a rovnou i KO kvuli ty placente
Tak jsem zvedava… Tobe uz prijedou vecer, to Ti zavidim. Mne prijedou az zitra vecer… Ale prijedou ![]()
@Barčí1411 jenom vyprdelit se z baráku bude záhul
jinak Emička zpívá krásně! je hrozně roztomiloučká
jsem teď dokoukala film, zase jsem bulela, jak mimino
ach ty hormony
![]()
@anlendy.
prcinka moje
… Ja cucim na Prime na Cineme, to me tolik nedojima, dopo jsem koukala na Dum snu a u toho jsem rvala jak kravka a pritom je staveli dum
Na co jsi koukala?
@Barčí1411 I love you Philip Morris
někdo se u toho směje a jenom já řvu
večer se budu koukat na můj nejmilovanější film Moulin Rouge-jak já ho miluju
![]()
@anlendy. ty jo, dobry typy na filmy…ale zitra mi to prestane
Ledabych to stihla zkouknout dnes v noci. Tu jsem sama uplne, pac Rick jede po praci rovnou za Eminkou… se tu budu bat… ![]()
@Barčí1411 já bych sama v baráku nikdy nebyla
sem moc velkej posera
až bude Dan s malou pryč, tak tu budu mít nevl. mamču a pak taťku s holkama a Aličkou
naštěstíí!!
no to já mám takovéhle filmíky ráda! ![]()
@anlendy. vy mate strasidelnej palac, tam bych sama taky nebyla
V nasem skromnem bytecku mne to nevadi - i kdyz mam rozsviceno vsude…pro jistotu…
![]()
@Barčí1411 hlavně,když tu v noci šumí veškeré kotle např. ohřev vody v bazénu
pak je tu na třetí ráno nastaven jakýsi alarm, že to pokaždé začne pípat, když je vše ok a nikdo v baráku není
cca před půl rokem jsem tu byla taky sama a čirou náhodou to ve tři ráno nepípalo, takže já pos*aná s baterkou a pepřákem v ruce chodila po baráku a nic nenašla
bylo to rozbité, naštěstí ![]()
@anlendy. diky Bohu za skromne pribytky bez moderni techniky
Tata ma doma alarm a ten pro zmenu zase porad hulaka, ale ja jsem hlucha, kdyz spim, neslysela bych ani kdyby vedle me padaly bomby
Ale je pravda, ze treba u nasich uz se v baraku bojim ![]()
@Barčí1411 co se týče té moderní techniky, já to doma taky nechtěla a ani nepotřebuji, Dan to musím všechno mít, aby prý nebyl mezi úhlobarony nejméně moderní
jeho důvody bych chtěla mít
ale co jsou to za výdaje na měsíc? no hrůza děs, to na co jiní šetři, třeba půlroku, tak to my vrazíme do baráku za měsíc
já jinak taky spím, jak zabitá a nevzbudí mě vůbec nic
jen na tohle jsem už zvyklá a najednou to nebylo
Dan ten zase slyší, jak za oknem roste tráva a v zimě slyší padat vločky sněhu ![]()
Tak jsem právě schytala sprdanec od tchýne, že jsem prý úplně blbá, když posílám devíti měsíční dítě do Maroka a že je to jenom proto, abych se já nemusela starat
achjooo, proč zase já?
![]()
Ahoj @anlendy. je super ze jsi doma, tak se pekne setri
screening bude ok ![]()
Holky ja jsem nekdy posrana i v nasem byte
kdyz jsem tady sama
jinak teda upozornuju, ze zase zeru
toz nejaky filmek bych taky dala, ale pristi tyden jdu na zkousku, tak se snazim ucit, i kdyz me to moc nejde
ale musim se hecnout
jdu uz na druhy pokus, tak bych to chtela zmaknout, ale moc si nefandim
s tim mym pristupem
@Barčí1411 to je roztomile video ![]()