Poradna duly
Jana Čurdová
@Schara když si neuvařím v pondělí, nebudu mít co k obědu
ale já si uvařím nějaký nudle, toť vše ![]()
ve středu 3.7, (to bude 6 dní po zákroku) mám u své gyne prohlídku - poradnu, stejně mě chtěla vidět a udělá mi kontrolní utz a bílkovinu v moči a tlak, takže budu sand zas klidnější, i když bych se nejradši nevydávala na cestu metrem 5 dní po amnio…ale zas kontrola je prý ok.
Krásné odpoledne přeji ![]()
Vyspaná, napapaná a s dobrou náladou-to jsem dnes já
Hačáme(já ležím) na zahrádce se ségrou, Charlottka a Lillianka spinkájí v kočárku, manžela mám zase někde na golfu, tak si užíváme pohodičky
Zítra jim zabalím do Maroka a zase tu budu sama
Včera jsem se neudržela a zavolala do práce, takže za rok nastupuji, ale budu mít jen pár letů týdně.
@Barčí1411 mně také udělala radost, jen jsem řekla, co v ní je ![]()
Ahojky dievčatá! Tak jak pozerám pár dní bez internetu a vy ste prekecali cez 13 stránok… Nooo čítať nemám kedy tak dúfam že ste všetky vporiadku, už doma z nemocnic, výsledky ULZ vpohode i iných vyšetrení. Už totiž neviem ktorá kam mala ísť
(za čo sa ospravedlňujem).
Jak sa vám darí? Dúfam že žiadna už nieje v nemocnici, pretože je to otrava.
My sa máme zatial dobre. V utorok ideme na velký ULZ tak sa už neviem dočkať. Malé moc často necítim (tak až večer keď si idem lahnúť) takže som celý deň trochu nervná či je vše OK. Ale musím veriť…
Prajem vám krásny večer, my za chvílu ideme na vítanie prázdnin. Tak dúfam že si to užijeme. Takže ešte raz, pekný večer.. ![]()
@lilli.c Ahoj,jsem už také doma a vše je ok
Hezký večer i tobě ![]()
teda dámy, dnes je tady nějak pusto
kde všechny jste?
to zase jako jediná ležím do na prdeli a koukám do blba? ![]()
@stephora tak hlavne, at je vse v poradku!
A - pekna fotka, ta je aktualni? ![]()
@Schara jeeezis, uzivam si je oba dva, Eminka je zlaticko, hned je tu veseleji a vetsi bordel a vcera vstavala uz v 6!!!
Dneska asi dospava, oba dva jeste chrapou, vlastne vsichni tri chrni
Takze pujdu udelat poradnou snidani, abych je probudila smradkem z vareni
Mam chut na chlebik obaleny ve vajicku ![]()
@lilli.c
My jsme v cajku take. Doma, normalne funguju, jen teda musim vic odpocivat, ale jinak je vse OK. Ohledne prcka v brisku - myslim, ze kdyby jsi mela doma UTZ, tak by jsi videla, jak vesele si tam to zvire maly poskakuje. Akorat je to porad prcicek malej, tak ty pohyby nejsou tak intenzivne citit - alespon tak mi to Dr. vysvetlila, pac taky plasim, kdyz mi jeden den nic moc nekopne. Kdy jdes na kontrolu/poradnu?
My jsme meli vcera pekne rodinnej den, nebylo nic moc pocasi, takze jsme byli doma - stejne nemuzu nikam chodit, toz… ale bylo to fajn. Rano jsem poklidila, odpo udelala polivcicku, Rick griloval, odpo nam sjel pro tocenou zmrzku a dortiky a jen jsme se valeli u televize - kupodivu davali nejaky pohadky - a cpali se
… porad vsichni spi…
… asi je pujdu vzbudit ![]()
Ahojda holky
tak ja byla vcera odpoledne na te akci, vydrzela jsem tam do 10 hodin a pak jsem uplne KO padla do pelechu
dneska se musim sprtat, jsem se dva dny neucila vubec a zitra musim na tu zkousku, no to bude komedie v mem podani
moc vedomosti tam zatim nemam v ty hlavince ![]()
@stephora tak musis mrknout na muze at ti dneska neco uklohni k obidku na zitrek
ja mam plnej kotel te svickove, ale fakt desne dobra, tak nevim, jestli do zitra zbyde
to jsi asi ty na te fotecce co? v kolikatem tt je to focene?
Ahoj všechny
můžu se k Vám přidat? Cekam své první a termín máme 23.11. A pohlaví zatím nevíme, ale ve středu jdu na velký UTZ, tak už se nemůžu dočkat
. A jakpak jste na tom s pohyby? Já zatím nic moc:-(
Ahoj @wena8621 ja myslím, ze se pridat muzes
to mame TP skoro stejny
ja mam 21.11. a taky to bude prvni ditko. no pohyby asi citim, spis jen rano trosku a vecer, uz vim jak ho rozpohybovat s dobrym umyslem, v posteli lehnu na zada a uz nestoucham do bricha jen tak nezcilne, ale mazu bricho dukladne a mrnousek se za chvilku na chvilku mrska. Pak usinam s blazenym pocitem
na velky utz jdu 8.7. na 3D tak se tesime az uvidime maleho v plne krase a o tyden dele jdu ke svemu dr. na KO i s velkym utz… ten 3D je jen ma iniciativa ![]()
jinak si hodlam holky objednavat kojici polstar, hlavne pro sebe do postele ![]()
Jo a jinak se jdu ucit, je 9:28 a jsem zvedava kdy tu budu znova
![]()
@Schara
terabag mam a chrapu s nim i kdyz tehotna nejsem, krade mi ho i Rick s Emou
Na kojeni mi nebyl nic moc k nicemu, ale to zalezi na „stylu“ kojeni. JInac - hodne stesti u uceni, vuuubec Ti to nezavidim a zitra drzim palce, at to das! ![]()
@wena8621 Ahoj a jen se pridej
Pohyby citim, ale nejsou pravidelny, ale taky je rozdil kazdeho tydne - my mame termin konec rijna zacatek listopadu a bude to v poradi jiz druha holcicka. Prvni budou 4 roky za par dni ![]()
@wena8621 Ahoj,vítám tě
já čekám druhé a TP mám 3.11.
jinak koukám na tvůj metřík a ty čekáš první, tak mi to nedá a musím se zeptat kdo je Samík?
Pohyby cítím tak moc, že bych radši nic necítila-dělám si srandu
@Schara jen se pěkně uč!
tohle mám už naštěstí za sebou
držím palečky! @Barčí1411 jste si pěkně užívali
já musím zítra ráno odvést ty svoje prciny na letiště. Už mi zase odlítaj, achjooo
večer naštěstí přijede ségra a bude tu spát a v úterý táta z AUS a jsou tu celý týden, ufff
no tak já se jdu vyvalit z postele a dovést se do kuchyně
včera jsem si volala se švagrem a říkal, že podle všeho už nemusím mít tak maximální klid a už se můžu pomalu začít více hýbat-jupíííí! ![]()
@anlendy. Dekuji moc za přijetí;-) Samika jsem si v 18 ti měsících vyvdala, je to manželovo syn z prvního manželství a naše velké zlaticko;-). Tak proto o tehotenstvi nic nevím;-)
@Schara teda to učení ti vůbec nezávidím
ja před 14. Dny dělala statnice a fuj fuj, byl to pěkný hnus. Teď už naštěstí jen ve čtvrtek promoci a po letech studií při práci klidek a jen casik na Samika a bříško;-)
@wena8621 aha
já právě koukala, že tam máš ještě jedno dítko ![]()
Tak jsem po dlouuuuhé době zase uvařila něco domácího, tak uvidíme, jak se mi na domácí papáníčko Denísek zase zašklebí
ho fakt nakopnu ![]()
@anlendy.
Dneska repete, jen ti dva chteji snad do kina nebo co
Taky uz tak nejak funguju, na radu Dr. ale vic odpocivam a neprehanim to. Ja uz budu mit Eminku doma, tak tu nebudu sama pres den ani noc - Rick ma od zitrka nocni asi 2 dny, nebo jak to me ![]()
Uz mam objednanej dortik pro Emcu k narozkam
Nakonec mi ho udela kamaradka od nasich z vidlakova, dela fakt krasny a dobroucky. Zkousela jsem i nejakou cukrarku ze Zelence, to mame za rohem, ale kdyz jsem videla tu cenu, to bych si ho snad radsi udelala sama ![]()