Poradna duly
Jana Čurdová
Toz Lianka je v cajku, drzela se hlavu, tak si asi rikala ‚Boze, kdo do me zase rejpe‘
Pak na nas pohrozila rucickou
Jooo, neni nad moji bujnou fantazii ![]()
Placenta porad stejna, takze muj denni rezim nemam nijak menit, ale teda rekla mi, ze si!!! v klidu!!! muzu delat domaci prace, ne abych litala z patra do patra jako pred tim
10.7. jdu znovu na KO
Chodim nejak casto
Jo, taky jsem od Dr. dostala darek, nejakou krabici pro tehotny maminky, jeste jsem to nerozdelala - prekvapila me, dokonce mi i dobrovolne vysvetlovala to s tou placentou a ze kdyz se nepresune tam, kde ma byt, tak klidne muze byt i cisar
To me doufam jen strasila…
No a zase me prohrabla, jestli se neotviram, pac mne tvrdne pupek, dokonce i u ni, jak jsem si lehla, tak sup a byl jak sutr, ale prej je to zaspuntovany dobre, toz to tak snad taky vydrzi!
Prdelka me pekne okopava, vcera jsem ji citila - konecne - uz i pres pupek, tak Rick se nemuze dockat az ho taky nakopne
No a o Emince ani nemluvim. Ted jsou na poste v Praze, vyzvedavaji si balicek, meli nejaky problem, pac tchan to posilal Rickovi do prace a neuvedl tam jeho jmeno - OPET
Tak jsem to tam slecne musela pres telefon vysvetlit, Rick predlozil prohlaseni a pry to snad dostane
Naposledy mu to taky dali… Musim tchanovi dat na krk cedulku, aby psal Rickovo jmeno, nebo k rukam Rickovo… Nebo priste narazime na nejakyho blba a nic nam neda ![]()
Jezisi, zase roman… Pardon ![]()
@Barčí1411 Tak hlavně že jste v pořádku, jen abys to s těma domácíma prácema nepřehnala
šetřit se šetřit se. Jo tak jestli je to taková bílofialová kragbička tak to já jsem dostala když mi vypisovala průkazku, je tam vzorek proti stsriiím, najký sleva na pappers a nějaký povídání pro maminy. To bude asi ono ![]()
@Gabra81 Asi jo, je to bilofialovy - tak to ani nebudu otvirat
Strie uz mam, takze mi na to pomuze ledatak nova kuze
Ja to dostala az ted
Asi cekala az to bude vhodny, kdyz tam pisou od 6.mes. tehotenstvi
![]()
Ja se budu setrit, ale uz se nebudu celej den valet jako do ted! Za hodinuku a pul tu budu mit prcinaky moje, tak se tesim. Obema jsem nakoupila takovych blbosti dneska. Emince spoustu sladkosti, vcera hadriky a mega velky omalovanky (ty jsou i tak trochu pro mne…
), Rickovi dneska kratasy na doma, meli v F&F hezoucky a fusekle, tech ma porad nedostatek
Jsem mu koupila sportovni, mekkoucky a bilou cokoladku a nejakou kosmetiku, co rikal, ze nutne potrebuje
SObe jsem si koupila ledatak velky prd jako vzdy ![]()
@Gabra81 tak jsem kufrik ted otevrela
Mela jsem tam Sudokrem 15g, avivaz od Lenoru na testik, pidi fuseklicky a byndacek a neco od pampers - je tam asi plinka jedna a casak Pempers a casak Happy baby a tam taky neco je, ale nemam cas to ted zkoumat
Tam asi bude ten krem na strie ![]()
@Barčí1411 Tak to budeš mít asi novější verzi, to máš víc vzorečků než já, já měla v tom skoro prd, tak jak jsem psala, navíc poukaz na slevu na plíny je do této neděle, tak copak budu kupovat plíny 5 měsíců dopředu? to asi ne, takže užiju tak na strije a hotovo, ikdyž ten vzoreček asi moc nepomůže haha
@Gabra81 kdo vi, co do tech krabic davaji a jak - jedna krabice poloprazdna, druha poloplna… Ja jeste nerozbalila ty casaky, tam bylo neco mekkyho a treba tam bude i slevy na ty pliny - ty ja bych koupila - to bylo to jediny, co jsem si u Emci hromadila skoro od zacatku ![]()
No, ja mam ty moje dva cestovatele doma uz za chvilinku, uz rozbalili ve vlaku balik od Rickovych rodicu, tak Emca volala: Maminko, to budes koukat, jak jsem vyparadena!… A maminko, tata ma novy boty, tamty byly smradlavy uz… ![]()
@stephora Tak co, jak jsi dopadla?
@Barčí1411 krabici jsem dostala taky a kromě pár věcí a haldou letáků v ní není nic podstatného
já jsem zase cestovala po Praze(dr.+shop) a jsem unavená!
mě dokud nezavřou do nemocnice, tak se hejbat budu a to si pořád říkám, že nee budu ležet ale já to prostě nevydržím! vozíček jsem využila snad jednou, no stydím se
já se snad k té posteli přikovám!
tak jsou prázdniny a pro mě se nic nemění, jsem doma už třetím rokem a musím říct, že mi fakt chybí práce! nejradši bych okamžitě volala, že beru noční let do Toronta a klidně další sto letů kamkoli! takže až porodím, tak budu doma max. tři-čtyři měsíce a pak tradá do nebe
Danek mi to už teď zakazuje, že nechce abych pracovala, protože nebudu mít o něj pak zájem a budu zase zažraná do toho svého létání ![]()
@anlendy.
mne ta krabice udelala radost ![]()
Ja uz tu mam bobany, jeste leteli ted rychle nakoupit suroviny na vecu a pak chilleeeex ![]()
@Barčí1411 děkuju ![]()
Ahoj, tak dnes jsem podstoupila amnio v Podolí. Ráno jsem se dostavila v 7:15 na odd UTZ, nemusela jsem být na lačno, představil se mi doktor, co mě bude amnio provádět, sestra semnou udělala papíry (souhlasy se zákrokem, termíny dalších vyšetření atd…) Pak jsem chvíli čekala na odpočívárně a cca v půl 9 jsem šla na to.
položili mě na lehátko, pan doktor utz zkontroloval polohu miminka, odezinfikovali mi celé břicho, přišla ještě další paní doktorka, která se zas starala o píchnutí a odběr, zatímco pan doktor kontrioloval stále utz mimi. Sledovala jsem vše na monitoru, na jehlu jsem se nedívala. Upozornili mě, kdy píchnou, píchali mě kousek pod pupíkem.
jehla prošla tukem v pohodě (až jsem si říkala, že je to fakt brnkačka) a pak bylo potřeba probodnout plodový vak, což zabolelo – sestřička mě konejšivě hladila po noze, pomáhalo to. Pak už to jen trošku tupě bolelo, opavdu nic hrozného. Nabrali 4×50ml zkumavky – dělá se to dnes již vakuetami, tedy vám netahají násilím vodu z břicha, teče sama a odpadá tak bolestivý tlak. Během zákroku jsem dost mělce dýchala, z obavy, aby se mi jehla víc nezabodávala do břicha, tak se mi po zákroku trochu točila hlava.
celé to bylo za 10 minut hotové, samotný odvběr trvá cca 3 minuty, nebolí, jen to je nepříjemné. Pak mě odvedli na odpočívárnu, kde jsem 2hod odpočívala, v 10:30 provedli kontrolni utz, kde bylo vše ok a seznámili mě s termíny dalších kontrol a poučili mě o klidovém režimu. Potom už jsem jen čekala na odvoz a teď doma ležím – odpo jsem prospala, naše holčička se hýbe, jak mám v bříšku víc vody, tak ji cítím víc.
zrychlené výsledky budou po víkendu (down, patau, edwards) zbytek za 14 dní.
Ahoj holčičky…Jsem ráda, že se máte dobře. Já se mám taky fajn. Chtěla jsem se zeptat, jestli si některá dá občas nějaký alkohol, tím myslím víno nebo pivo. Mám totiž hroznou chuť na pivo, takové to ovocné, má to 2% alkoholu…Co myslíte?
![]()
@kamkakamka já si dala to ovocné před odletem a nic mi to neudělalo, takže si myslím, že jedno či méně ti neuškodí
ale tak nejsem doktor, říkám vlastní zkušenost, jestli se tomu tak dá říct ![]()
@anlendy. No, asi si trošku dám, když to tělo žádá…Můj má jedno grepové v lednici.
Zajímavé je, že před otěhotněním jsem byla skoro úplný abstinent a pivo jsem nepila vůbec. ![]()
Ahojda holky
klasika, snidane u emimina ![]()
@stephora tak pekne odpocivej
jak dlouho ti naridili? neboj, vikend utece a vysledky budou raz dva ![]()
@Barčí1411 tak co jake bylo odpoledne a vecer s tema tvyma laskama? hned lespi nez sama doma co?
ja pujdu odpoledne trosku ven, jen tady akce, tak pujdu na pokec mezi lidi trosku
resp. pojedu ![]()
ale priznam se, jak sem vcera uklidila, pak odpo jela s muzem na chvili na chatu a pak na nakup, tak bricho mi tvrdlo teda casteji… takze on ten klidovy rezim vic odpocinku, mam asi taky neco do sebe ![]()
hezký den
@Schara 3 dny ležet a nechodit mezi lidi (kvůli jakékoliv infekci), další týden klidový režim - nezvedat těžké věci, moc nechodit, nepřepínat se, a no a do konce července nikam na dovolenou, velké výlety a náročné akce typu stěhování, návštěvy u příbuzných atd…
už teď mě příšerně bolí záda a to ležím jen včera odpo a dnes. ale když sedím, není mi nejlíp, trochu se mi motá hlava, tak poslušně hajám. Chlap dojede dnes i zítra pro oběd a v pondělí už si něco ukuchtím.
@stephora vyprdni se v pondeli jeste na nejake kuchteni
a pekne lez… me teda zada z lezeni zatim neboli, ale pravda ze me predtim bolely fest v praci, takze u me ted klidnejsi rezim je opravdu znat na vsech frontach
a fakt odpocivej, kazdy mi rika, ze tak jak si uziju odpocinku ted, tak uz si nikdy takovy klid neuziju, a ja jim verim ![]()
holky, ja udelala svickovou a jsem lepsi a lepsi
to je vam takova dobrota, ze si pujdu dat 4. knedlik
![]()