Poradna duly
Jana Čurdová
@Schara tak ja taky nejdu hned po porodu, ale az po dvou letech… Ja diky tomu, kde delam, tak muzu no a spousty si toho muzu vzit domu. Hlavne bych nerada, aby mi tam slecna, co me tam ted jakoze zastupuje, vypustila korinky.. Takovou praci uz bych tu nenasla
![]()
@Barčí1411 jo tak to chapu
no ja u nas snad pak taky najdu svuj flek, ale to je jeste daleko ![]()
@Schara ráda bych to řešila po porodu, ale já musím dát papír rok či míň před nástupem na palubu
tak nevím, jestli to mám podat už teď
já bych létala noční lety(tam i z5),abych byla přes den doma ![]()
@Schara
ja tady ne, no
A hlavne me to tu bavi, takze by me fakt mrzelo, kdybych uz to nedelala
… Jdu se nacpat a koukat na Simpsony.
@anlendy. no tak pockej az se mrnous narodi, pak uvidis par tydnu jak to pujde a pak muzes podat zadost
jestli pujdes do prace o pul roku driv ci pozdeji, to uz by tak snad nevadilo ne? ![]()
@Barčí1411 no ta ja bych prave v miste bydliste taky tak dobrou praci nesehnala, ale s tim bohuzel nic nenadelam, kdybych takhle mela premyslet, tak nemam dite nikdy… se pekne nacpi, ja si taky dam jeden chlebik a pak uz nic, pak me je v noci blbe akorat
dneska jsem mela celkem zdrave odpoledne broskev, banan jogurt a pak slatek rajcatka, okurka, mozarelka a bazalka. no a mam zas hlad
musim se asi krotit, at pak cvalik ze sebe netlaco obrika ![]()
@Schara tak za rok, bych už chtěla být normálně v práci. Záleží ale na tom kde, protože pro Travel se mi nechce, nejde o plat ale o podmínky
ono za 24h stihnout třeba 5-6 letů je docela masakr a takhle fungují letušky u Travel servise, což je děs! mě vyřídí dva lety a představa, že bych měla mít 5 letů denně,
![]()
@anlendy. no me konkretne vyridi jeden let a to tam jen sedim
vzdy tam mam nejvetsi depku, ze budu blejt ![]()
@Schara po padesáti prolétaných hodinách si zvykneš
ještě na začátku těhu se Šájou jsem létala Londýn-Toronto a z5
a pak chartery ![]()
@Schara ja mela spis na mysli to, ze je to prace, ktera me bavi a dost vyrazne muzu ovlivnovat jeji vyvoj - to mi jen tak nekdo neumozni za normalnich okolnosti - matka, manzelka
Jinak by praci jistila Praha, zatim jsem nikdy nemela problem praci sehnat, ale nebyla to nikdy prace, kterou bych chtela delat i v budoucnu ![]()
No, ja jdu lehnout - i s pc - mam Eminku s Rickem na drate, aby mi pry nebylo lito, ze tam jsem sama
Po ceste do kramu jsem koupila Emce par hadriku, ukazala jsem ji pres webku, tak uz je na ne nadrzena
To bude zitra modni prehlidka ![]()
@Barčí1411 i ja mela svou praci moc rada
naplnovala me… co mi vadilo bylo ranni vstavani
![]()
to si ten nakup vzala poctive teda
no vzhledem k tomu, ze budu mit chlapecka, tak me tohle asi nehrozi, i kdyz kdo vi co z nej vychovam(e)
![]()
jinak ja teda s pocitacem vesme jen lezim, na boku, to mam ale uz drevenou ruku… na nohy a na bricho ho moc nepokladam…
@anlendy. no tak asi by si clovek zvyknul, ja si vzdy loupla radeji kinedryl a mela nachystany igelitovy pytlik, pac ty papirove v letadle mi prisly smesne
zvlastni je ze me nikdy nebylo ani blbe… jestli ten kineryl ci co ![]()
@Schara kindedryl jsem za doby povolání letušky neměla snad ani jednou
musela jsem si ho vzít, až teď do AUS a ještě to nebyl kinedryl ale cocculine(nebo jak se to píše) ![]()
@anlendy. toz to by bylo divne kdyby sis jako letuska bravala v praci kinedryl
ale jako pasazer ted s mrnouskem i chapu ![]()
tak a ja musim vypnout pocitac, jinak se nic nenaucim, nejak nemam vuli
se tady holky dneska mejte
a zitra zas ahoj ![]()
dobré ráno holky ![]()
Anlendy: jojo létání, to jsem taky chtěla, ale jak jsem pak začala jako pasažér, tak jsem víc viděla jaká je to docela dřina těch letušek, že to žádnej med jak se mi na základce zdálo není. A ten Londýn - Toronto to jste lítali bez noci tam, jakože hned zpět? to snad ne? to by bylo maso teda. Já ti nevím jestli se na to dá zvyknout, já jsem vždycky po delším letu jak po mladejch ikdyž se snažím třeba zaspat.
Anledny, Barči, Schara: to já dofám, že mi něco z práce nechají na doma, ikdyž nevím jak to zkloubím, ale pokud by za mě dali náhradu tak už se nevrátím to je jasný, tak to holt funguje u nás, a o tuto práci bych taky přijít nechtěla, tzn. jsem oznámila, že bych chtěla za 6 měsíců pak zpět, ale většinu dělat z domu, tak se řeší, že bych si něco nechala, co se nemusí sedět u PC pravidelně a pořešit to třba večer nebo ráno, mezitím by se co by šlo a neměla bych já rozdělilo mezi kolegy a pak bych si to posstupně brala zpět, ale co já vím, zda se to dá zvládnout, když nevím co budu s mrnousem dělat? ![]()
Tak včera jsem si dámy udělala špagety, dala si na to ostrý kečup, nastrouhala 300 gramu sýru zapekla v mikrovlnce a následně na to prolisovala 6 velkých stroužků česneku, doma jsme měli jak v uupířím doupěti když přišel manžel a řekl mi že jsem blbá, že česnek se určitě takto nemůže, že jestli chci jako Sofince něco udělat, že česnej je přírodní anibiotikum a že toho bylo moc. Myslíte že jako fakt, mě docela vyplašil, ale dobrý to jakože bylo ![]()
@stephora drzim palce dneska!!!
Jinac bry ranko.
Tak ja dneska strasim od 4 hodin
Neco jsem si tu pracovala, pripravovala nejaky blbosti pro Emcu az prijede a bla bla bla. Samozrejme jsem uz neusnula, ale pujdu odpoledne nez mi prijedou prcinaci.
@Gabra81 ja nevim v jakym mnosztvi se co muze
Mne osobne po cesneku pali zaha, takze si ho davam fakt minimalne.
@Schara ja mam pc vzdycky na stolecku a do postele si ho beru na filmiky - mame pred posteli takovej uloznej „stolecek“, takze pc mam vzdy tam, maximalne ho mam vedle sebe a taky lezim na boku - coz mi ted moc nejde, takze jedine sedet.
Ja jdu na 12hod. k Dr. na tu kontrolu, jsem zase nejaka nervozni nebo co. No, snad vse bude v cajku.
Tak se mejte, ja si jdu dat druhou snidani - prvni byla asi v pul 5
Je mi nejak soufl ![]()
Holky, co jste dnes u dr. drzim pesti at je vse OK ![]()
ja si prave filmecky pretahuju na externak a koukam na nasi mega telce
prece jen jsem tak trosku slepa
a na ty velky telce me to prijde lepsi
ja dneska spala v kuse… ale je pravda, ze jsem sla spat v 11
ani na zachod jsem v noci nesla, ale pravda ze jsem se pak vzbudila a musela az me brousek z toho plneho mocaku bolel ![]()
me ted zacne intenzivnejsi uceni, protoze jsem to doted flakala
a v pondeli jedu
a je toho celkem hodne, ale to bych nebyla ja abych to nenechala na posledni chvili ![]()