TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1491
27.6.13 17:08

@Schara děláš VŠ? můžu se zeptat jakou? :lol: já na VŠ dvakrát přerušila a dodělala jsem jí až před třemi lety a v životě se svému vystudovanému oboru věnovat nebudu :lol: jako letuška jsem VŠ nepotřebovala ale dělala jsem si jí pro sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
27.6.13 17:13

@anlendy. z tchyne si nic nedelej… je to na tobe a pokud je mala zdrava a nedela ji cestovani problem a bude tam o ni postarano tak co… jo zacla jsem si delat dalsi skolu pri praci :mrgreen: biochemii… chtela bych ted ten druhak doklepnout a pak se uvidi, jak to bude s mrnouskem. ale kdyz ji nedodelam, tak mi to ani vadit nebude, jednu vs uz mam, takze si spis jen rozsiruju okruh znalosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
27.6.13 17:19

@Schara s cestování problém nemá, vůbec :) je zvyklá. Tahala jsem jí už ve čtyřech měsících letadlem :lol:
aha, já dodělala vš(finanční a správní-marketingová komunikace a PR) a hned otěhotněla, měla jsem to akorát :lol: teď bych už studovat nemohla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
27.6.13 17:23

@anlendy. no ja prave uvidim jak to pujde, kdyz ne, tak se na to vyprdnu, na prvnim miste bude mimco a rodina. přeci jen je asi nejhorsi vystresla matka :mrgreen: :lol: co to pak prenasi na dite a muze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
27.6.13 17:27

@Schara já sama za sebe bych to nezvládala, to vím jistě :lol: :lol:
poraďte mi prosím nějakou komedii, už mě nic nenapadá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
27.6.13 17:29

@anlendy. za mě teda Marmaduke :mrgreen: ale to uz si asi videla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
27.6.13 17:38

@Schara já už jsem viděla snad všechno :lol: knížky taky snad všechny přečtené :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
27.6.13 17:40

@anlendy. to je pak tezke, ja obcas hledam info na csfd :) vetsinou tam nejaky tip najdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
27.6.13 17:42

@Schara taky jsem tam teď zavítala :) mám vybráno-Svět podle Garpa :) knížku jsem četla několikrát a teď film :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
27.6.13 17:52

@Schara fuj, uceni Te nezavidim, jsem rada, ze tohle uz mam prozatim za sebou, zvladla jsem to pred Emcou, v tehu a s Emcou :lol: Vejs uz asi ne, to uz se mi nevyplati, pac se tomu zrejme asi ani venovat nebudu a kdyby jo, tohle mi staci :lol: Ale zase ja jsem na tohle hrozna, tak kdo vi s cim prijdu za 2 mesice.. Nazdar holky, tak nez pujdu rodit, pujdu do skoly… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
27.6.13 17:56

Mi serkate s tema filmama.. Ja uz jsem z toho uplne drevena, videla jsem celou nasi zasobu, postahovala vse mozny, vcera pred spanim jsme cuceli na Life of Pi :srdce: A ted bych si dala nejakou komedii, ale ja u televize vzdycky vytuhnu, pokud to neni jooooo dobry :lol: Takze potom vidim jeden film tak 3×, nez ho celej zkouknu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
27.6.13 18:06

@Barčí1411 já jsem hroznej filmák! :lol: znám skoro všechny filmy zpaměti :lol:
tak přemýšlím, mám jít do práce po porodu? a jak dlouho po porodu :nevim: už bych zase potřebovala do vzduchu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
27.6.13 18:38

@Barčí1411 ty vtipálku :lol: pred porodem do skoly :lol: ja kdyz jsem do skoly sla, tak jsem jeste mimco nechtela, ale pak se to nejak zlomilo :mrgreen: no a ted se snazim dokoncit rocnik s tim, ze se uvidi…
@anlendy. blbni s prací po porodu :mrgreen: :lol: s dvouma mrnouskama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
27.6.13 18:42

@Schara s Emcou jsem sla pred tehu a zkousky jsem mela v 1.tr. a pred terminem porodu, zbyle zkousky jsem mela v sestinedeli :lol: Bylo to opravdu bajecne :lol: Ovsem se dvema detickama bych uz nic takovyho nedala :lol:

Jeee, ja se do prace tesim :lol: Pujdu brzo, nebudu doma 3 roky, i s Emcou jsem sla vicemene po 2 letech, sice jen na polovicni uvazek, ale sla jsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
27.6.13 18:50

@Barčí1411 ja mam v planu byt doma se dvema detma, k nam do prace to na pul uvazek ani nepujde… a pak po dvou detickach budu makat az az az… :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí