TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
27.6.13 09:00

@Schara :nevim: potrebuju udelat zakladni veci :nevim: Oni prijedou az tak kolem 16hod., ja tu nemam uz nic ani k snidani, natoz treba k obedu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
27.6.13 09:07

@Barčí1411 no ja to chapu ;) ver tomu, ale mysli na toho mrnouska v brisku, popr. si cinknu treba k mudr. jestli je moc rizikove dojit si nakoupit :)
kdybych mohla, pujcim ti sveho robota, co vysava zatim co ja sedim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
27.6.13 09:15

@Schara :lol: No s uklizenim to prehanet nebudu nijak extra. Ona mi zitra stejne prijede Eminka, takze stejne budu muset zacit alespon trochu fungovat. Mluvila jsem s tou moji kamaradkou - dela na rizikovym, videla moji zpravicku, rikala, ze nic neprehanet, ale fungovat v ramci moznosti muzu. Navic jdu zitra k Dr., takze stejne budu muset zvednout zadek, slezt ze 4.patra a dojit do auta :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
27.6.13 09:19

@Barčí1411 tak, ale bud na sebe opatrna!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
27.6.13 09:24

@Schara budu, budu :pankac: Vsak uz hodinu uklzim - zatim jsem presunula papirky od susenek do odpadkoveho kose a zapnula pracku s prvni varkou pradla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
27.6.13 09:33

@Barčí1411 jéééé pracka, no vidis, taky musim vyprat a jdu si delat obidek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
27.6.13 09:35

@Gabra81 císař je strašně nebezpečnej, já bych do něj dobrovolně nešla. navíc v Čr není legální si ho vybrat dobrovolně, nejde to, to můžou třeba v USA. v čr se to dělá se tak, že se podplatí doktor, takže to stojí navíc peníze - aspoň co vím.

taky se bojím porodu a komplikací, ale rozhodně míň než císaře, protože operace není žádná legrace - hrozí infekce, embolie, selhání orgánů…Pokud není k císaři opravdu důvod, dobrovolně bych si ho nevybrala, toť můj názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
27.6.13 09:39

@Schara jo, to je nervama! jsem hrozně vynervená as neumím to nějak potlačit - např, jsem si před chvíli vylila do svého ntb vodu do klávesnice, sadkou ondrášovku, takže suším a modlím se, aby fungoval, je jen rok starej :-/ vyklepaná jak hovězí, fakt…

už aby to bylo zamnou, fakt…

na to nic nepomáhá, furt na to myslím, i když hraju hry a chatuju a uklízím a vařím…btw - se bojím si i udělat oběd, abych se neopařila, nepořezala ani jinak neporanila, když jsem tak rozklepaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
27.6.13 09:46

@Schara uz nam dosly spodary, musela jsem ji zapnout :lol: A k obidku tu nic nemam, toz :nevim: :lol:

@stephora jsem si ani neuvedomila, ze cisare tu nedelaji jakoze - nechci rodit, chci cisare. Ale je to fakt. Ja se teda porodu, prirozeneho, nebojim. Spis jen to, ze vim tak nejak, co me ceka… :lol:… me trochu desi, hlavne urcite momenty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
27.6.13 09:51

@Barčí1411 jojo, nejde to tu nijak si to vybrat. ale obchází se to a ještě na tom porodníci vydělávaj. ale já si myslím, že je to dobře, že si to nemůžeš dobrovolně zvolit. ono si tím porodem jakoby vytvoříš prý silnější pouto k miminku, ty hormony prý u toho císaře nemaj čas začít působit - ale to mám jen načtený, sama nevím… Ostatně, porod sice není nic moc, ale kdyby se nedal zvládnout, tak už jsme dávno vymřeli :)

závidfím, že už máš zkušenost, hned se to zvládá líp :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
27.6.13 10:03

@stephora ja chapu, ze mas nerva, taky bych mela, ale vse bude OK, zitra to budes mit za sebou a pak jen a jen odpocivat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
27.6.13 10:06

@Schara už se těšíím. no, kéž by to byl jedinej problém na světě, že? :) máme jich ale i dost dalších, to je prostě život :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
27.6.13 10:07

@stephora tak je pravda, ze by mohla byt moznost se rozhodnout jaky porod si prejes, ale zase na druhou stranu - ti, co jsou po cisari taky nezari radosti, ze vse slo v pohode. Nevim, co je na tom pravdy, jestli prirozenym porodem ma matka silnejsi vztah k diteti.. U nas to teda tak je, ale myslim, ze by to tak bylo, i kdyby sla Emca ven cisarem… :nevim:

Hahaaaa, neni co zavidet :lol: Mozna jediny plus je to, ze vim, kdy je cas rodit :lol: Porod asi nebude totoznej s tim prvnim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
27.6.13 10:09

@stephora vse bude v pohode, uvidis! Dneska pekne odpocivej cely den.

Ja jdu mrknout na skolicku tady za barakem - soukroma, anglicko-ceska, premyslim, ze by Emca chodila alespon 2× v tydnu, treba jen na dopoledne, abych si dachla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
27.6.13 10:19

No tak uvidíme, nějak to dopadne. Já se teda bojím že když to není císař že může být víc komplikací když se mimi třeba zaseken nebo tak, no já nevím.
@Barčí1411 A jak na malou mluvíte, Rick AJ a ty ČJ nebo jak vlastně doma mluvíte, aby v té školikče nebyla moc napřed :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí