TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
26.6.13 19:57

@anlendy. koukám na zprávy a nějaká potratová tabletka bude nově dostupná – já tomu docela fandím, když se to ohlídá a nebude se s tím kšeftovat, i když tady v ČR nevím :nevim: Každopádně je lepší děti o sexu poučit bezestudu právě proto, aby věděly, že když se nebudou chránit, budou mít průser :think: mě máma všechno naservírovala poměrně na talíři a prospělo mi to. žádné schovávání u nás nebylo, tak sand to podobně v pohodě předám své dceři :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.6.13 20:03

@stephora mně to teda máma nijak neříkala, na to jsem měla sourozence :lol: mamka byla vždycky v těhle věcech nekonkrétní a moc info nepředala..a když jsem se zeptala, tak odpověď zněla: Zeptej se Marty! na tyhle blbosti nemám čas.. :nevim:
já bych bez té tabletky, měla už jedno dítě a bůh ví, kde bych byla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
26.6.13 20:12

No teda holky :) jste se rozepsaly :) a co to tady ctu, jsem vedle vas jak jeptiska :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.6.13 20:15

@Schara máme za sebou bouřlivou minulost v podobě sexu atd. :lol: :lol: a to není zdaleka všechno, alespoň u mě :lol: drogy a další hnusy sice ne, to bych nikdy neudělala ale bylo spousta jinejch věcí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
26.6.13 20:18

Vy hříšnice :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.6.13 20:20

Jsem se vlastně chtěla zeptat, Charlottce jsme kupovali komplet Concord Fusion 2010(korba+sporťák+vajíčko+velká sedačka) a říkám si, jestli kupovat nové vajíčko, když máme ještě tohle po Šáje ale zase máme nový kočárek a na ten tohle vajíčko nesedí. Dřív jsme verzi kočár+sedačka docela dost využívali.
Mám koupit novou sedačku nebo ne? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.6.13 20:27

Ja se tady na to musela poradne nacpat :lol: Rick mi donesl hambace :lol: Ted volala tchyne, aby mi nadiktovala, co mame v balicku, pac musim udelat prohlaseni kvuli procleni… Desnej vopruz - nas tam musi uz znat a vedet, ze nam rodice holt posilaji darky :lol:

Ja nic… Ja jsem svata :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.6.13 20:31

@Barčí1411 svatá? :lol: :lol: já papala čínu, co mi Denísek přinesl :) na zítřek jsem si objednala sushi, mňaaaaam!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
26.6.13 20:34

No a já taky papala :mrgreen: :lol: burtgulas k obedu, pak kesvacine, pak meloun, pak rohlik s anglickou, pak tatranku a banan :oops: ale byla to dobrota :mrgreen:, no uvidime jak me bude v noci blbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.6.13 20:42

@anlendy. já nemám sourozence, tak to musela zastat mamka - ale ujala se toho se ctí :) my máme takový ten vztah, kdy máma bez okolků řekne „my máme s tátou teď takový milovací období a cítím se jako by mi bylo 20“ :) a já jí teď zas na oplátku říkám „mami, vůbec nemám chuť na sex, to těhotenství je naprd“ :D

jinak já taky děsně prasím v jídle - fajnovky z mekáče občas, čína (tofu se zeleninou a rýží, rizoto s kuřecím a rýžový nudle), no potom sushi, ale to jen někdy, je to tady v práglu děsně drahý a hlavně to nemám kolem domova, musela bych pro to někam jet…i když sushi není žádný prasení, ale zdravý jídlo :-D

a dnesdka jsem měla kousíček hermelínu v Panini, parmskou šunku a játrovou paštiku - nic z toho se v těhu nemá jíst…ale já měla takovou chuť! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
26.6.13 20:48

Tak hlavne ze nam chutna ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.6.13 20:51

@stephora já se s mámou(nevlastní) nebavím vůbec, žije v Německu, nemá vůbec zájem o Charlottu a když jsem jí řekla, že jsem těhotná, tak mě poslala do p*dele se slovy, že si kazím život dětma a ještě k tomu s chlapem, kterej kromě peněz a majetku nemá nic..tím to pro mě skončilo. Mám tu své dvě nevlastní maminky, jedna je sice mladší, jak já ale rozumíme si a kecáme jako kamarádky :)
já jsem jedla tyhle prasárničky, než jsem se dostala do špitálu :lol: taková krkovice na grilu nebo dršťkovka no mňam!!
*jen abych ještě dodala, takhle maminka je má nevlastní, moje biol. umřela v mích 17 ale s touhle jsem žila prakticky od narození, protože má maminka měla rakovinu, ležela v nemocnici a nemohla se o mne starat..párkrát jsem jí viděla a měla jsem jí ráda i přes to všechno :)

Příspěvek upraven 26.06.13 v 21:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
26.6.13 20:53

No holky jen tak dal, delate mi pekne chute… a pak nemam tak zrat :mrgreen: :lol: zapnu telku, vsude jidlo, zapnu komp vsude jidlo :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.6.13 21:00

Mně kdyby se Denísek něco nenosil, tak jsem tu o hladu a mám už pár kilo dole :lol: první den jsem do sebe zkusila nacpat nemocniční bram. kaši a div jsem neletěla na záchod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
26.6.13 21:16

No to chapu, nemocniční strava :mrgreen: :lol: jeste ze toho muze mas a zachrani te od padnuti hladem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí