Poradna duly
Jana Čurdová
@Schara tak hlavne at Te to jde do hlavy, resp. at Te toho uceni v hlavicce zustane co nejvic
My jsme chuda rodinka
Zadnou extra TV nemame, samozrejme je vetsi nez pc, ale na spani je mi jedno, kde to bezi, vetsinou jen posloucham nez koukam, proto jsem psala, ze jeden film vidim tak 3× nez ho zkouknu celej a poradne. Behem dne si poslu filmiky do TV, to je urcite lepsi, ale na spinkani ne a porizovat si TV do loznice nechceme, to bysme z ty postele nevylezli uz vubec
Do nedavna jsme meli i v obyvaku televizi z roku raz dva
PC (Rickovo, co si privezl) bylo to jediny, kde se dalo prehravat HD a Blue ray ![]()
@Barčí1411 my kupovali telku kdyz jsme loni zarizovali novy bytecek, byl to takovy manzeluv sen, velka televize na fotbaly
stejne na ne chodi do hospody za chlapama
vsak ja taky cely den lezim na sedacce v obyvaku, tu jsme poridili vetsi taky
takze takhle ja se vyvaluju, mam to z ni kousek na zachod i do lednice
![]()
@Schara Rick kupoval telku asi 3 mesice zpet, ale od jeho kamarada, ten ji mel asi 2 mesice a pak si kupoval novou, takze s nejakou slevickou ji prodal nam. Ja jsem na tohle hrozna - pokud to joooo nepotrebujeme, tak to vetsinou nekoupim. Uz rok cumim na Soda Stream - u nas by se urcite zavaril, takze by se na nej neprasilo, ale jeste jsem si ho nekoupila ![]()
Gaucik mame velkej, ale uz je starsi, chceme novej, ale nevim jestli to letos zvladneme, ale zatim slouzi, nechala jsem si na nej usit potahy, tak vypada jako novej
- jsem uchyl na bytovej design, tak mam par vychytavek, jak udelat ze staryho novy, coz je velka vyhoda. U nas je kazda koruna dobra, sice nejsme socky, ale bohaci taky ne a potom az bude dlasi prcek, tak to bude zase jinak
Dokud nebyla ani Emca, mela jsem vsechno novy, nejnovejsi, kupovala jsem si telefony za desitky tisic, hadry jsem nemela uz kam davat, ale potom prisla Eminka a i kdyz jsem si myslela, ze se mame dobre, tak jsem se musela uskromnit a fakt pocitat desetkrat nez jsem neco koupila, a nejak mi to zustalo ![]()
@Barčí1411 Tak ať to u doktora dobře dopadne, pak napíš.
Anlendy: ty jdeš taky myslím na ten screeening, že? tak taky držím pěsti ať je vše ok. ![]()
Ahoj, tak jsem se vrátila od Dr. a vše je tak, jak má být
takže jsem happy!!! takže jsem už zase doma v posteli, no mě tohle zabije!
@Barčí1411 jak jsi dopadla? ![]()
@anlendy. To je dobre, ze je vsechno v pohode! Ja jdu k Dr. az na 12hod., mam ho za barakem, takze se zatim jeste povaluju ![]()
@Barčí1411 jak se můžeš dobrovolně povalovat? ![]()
Charlottka našla novou zábavu ve výtahu, takže jezdí barákem nahoru a dolů a pak jen zavolá, Moooooooom!' nebo, Dadddyyyyy'
dala si do Ornellky kočárku medvěda a plazí se a strká do kočáru
až začně běhat, to bude teprv mazec ![]()
@anlendy. po vcerejsi ture na nakupy je mi docela soufl, takze se raaaada povaluju. To je dablik
Rick s Emcou uz sedi v buse Plzen-Praha
Tak kolem 16hod. by mohli byt doma, pokud nepujdou nekam jeste shoppovat ![]()
Kocicaci u prarodicu maji kotatka - Emule je z nich zase uplne hotova a dle Rickovo vyrazu jsem zjistila, ze na me neco kujou! ![]()
EDIT: Jsem chtela rict, ze Charlotka je sikulka, Emina na Ricka volala v roce a pul jen Dad nebo Paaaaa, daddy na ni bylo asi moc dlouhy
Ted uz to ma teda na haku a vola stokrat tatiiiiiinkuuu, taaaaato, paaaaa que paso, loco?!!!
![]()
@Barčí1411 je tak to budete mít čičinu, co?
na ty já mám alergii, stejně jako na polovinu dalších věcí
jediné co máme a nemám alergii je naše Barunka(Německá boxerka) a tu bych nikomu nedala! takhle úžasnýho psa jsem neviděla. Hlavně miluje Charlottku a Charlottka ji, takže je to skvělá dvojka ![]()
UPRAVENO: Dan česky moc nerozumí a kdyby na něj mluvila tati, tak ani neví, co chce
babičkám říká baba a dědečkům papa
pak ještě říká naše jména a tím končíme
začala jsem jí učit Ornellku ale zatím z toho nic moc nevzniká, jen takové Lonelka
![]()
Příspěvek upraven 28.06.13 v 11:18
@anlendy. jo, mne prave taky ty kocicaci vadi
Prijedu k nasim a rypak mam jak bambuly a v krku jak kdybych mela chuchvalec chlupu… Nevim, co je lepsi, jestli kocka nebo nejakej ptak. Rick je na tohle hroznej…a Ema ho ma omotanyho kolem prstu
Boxerka chce Rickous taky
My mame u nasich 2 brazilsky fily, teda uz jen jednu, to mi staci
Jednou za cas se pomazlit a nazdar. Tim, ze jsem s coklikama a kocicakama vyrustala, tak ted uz je nechci, protoze vim jaka je to starost
uz se vidim, jak se potahnu se dvema panarama, coklem a kockou…zelvu s ptakem za krkem a ryby v pytliku
![]()
@Barčí1411 Šarlota nám má omotané všechny
co chce, to jí Dan koupí a začíná bejt pěkně rozmazlená
včera se vrátili a Šája v ruce Blackberry(telefon),tak se ptám Dana co to jako je? a on, že si koupil novej a tenhle chtěla Charlottka na hraní
takže moje devíti měsíční dítě má svůj vlastní telefon a haldu iPadů k tomu
co z ní vyroste nechci radši ani vědět ![]()
Holky, jste se nejak rozepsaly
ja vylestila a vydesinfikovala koupelnu a zachod a zametla… zbytek uz rikal ze udela muz, je to zlaticko ![]()
@Barčí1411 my na tom taky nejsme spatne, ale ani si nemuzeme machrovat zrovna. navic ted kdyz jsem doma… to mi vyplaticka spadne a az padnu na trilety rodicak, tak to bude teprve sranda
ale myslim, ze i tak to zvladneme pekne a nebudu o suchem chlebu
je pravda, ze ted co jsem otehotnela, tak me vydaje znacne klesly, za hadriky a tak, za to stoupaji nejak za jidlo ![]()
@anlendy. jsem rada ze je vse ok
jen lez, ja uz dneska budu taky, ani me nehne se hnout
ja doufam, ze my mrnouse nerozmazlime nijak, no uvidime jak nam ty plany vyjdou
ale tak Charlottka je jeste malinka a ma narok na rozmazlovani trosicku ![]()
@Schara nárok možná ale tohle je opravdu moc
ne, že by na to nebyly peníze ale dávat devíti měsíčnímu dítěti mobil, tablety atd.
já ležet nechci, okamžitě bych něco dělala
Charlotta je teď dole v garáži a evidentně tam dělá bordel
doufám, že jsem zapnula plachtu na bazénu a že tam Šája nespadne ![]()
@anlendy. tak to u me nehrozi, ze by Ema dostala, co chce. Za 1. na to nemam penize a za 2. ja jsem na tohle proste hrozna matka. Spoustu veci a hracek si musi zaslouzit - mluvim o sobe. Zlobila, tak nesla ani na pout
Ma doma rybouny a ted v unoru dostala zelvaka, takze musi se o ne starat - krmit a pomahat cistit akvarka
Rano vstane, pozdravi, jde se vycurat, nakrmit zvirata… S Rickem jdou pro zradlo a pritahnou vzycky nejakou novou rybu, to bych je zabila
Uz 3× jsme kupovali akvarko - vetsi
Rick ji koupi hooodne, ale ne vsechno, to bych asi prehanela.
Jinac Ricarduchi rozumi hoooodne dobre cesky a i se cesky tak nejak domluvi, takze Emca kdyz spusti jenom cesky na nej, tak sice ma diru v hlave, ale vetsinu rozumi…
smula
![]()
No, ja jdu dat rychle sprsku a jdu k Dr. ![]()
Anlendy: tý jo to máš šíleně akční dítě v 9t měsících, já myslela že to ještě skoro spí a leží
to bude asi po tobě, ty taky nevydržíš co tak čtu, hlavně opatrně.
Já mám též alegii na kočky i psy, ale tam moc jsem chtěla krátkosrtsou čivavu před 4 rokama, že jsme si ji vzali na zkoušku, byla jsem celá oteklá, soplila, vyrážku jak kdybych skočila do kopřvi, ale už jsem ji nedala, za měsíc to bylo lepší, a pak to vymizelo, proto jsem do toho šla, ji si pořídit že jsem četla na diskusích že se to stsát může, ale třeba jsme na dovolené bez ní, vrátíme se, ona mě oblízne a už tam mám vyrážku, jak to tělo si odvykne, ale jsem zvyklá jen na ni, našich pes mi to dělá furt, ikdyž omezeněj.