Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem doma, konečně! V podstatě nic jiného než kecy jsem neposlouchala. Nakonec se Dan naštval svou matinku sprdnul a odjeli jsme
Její řeči beru už z vtipného pohledu, jen jediné co mě naštvalo a docela mrzelo bylo, že mi řekla:,,Těhotenství není nemoc a to, že simuluješ neznamená, že budeš pro Dennise zajímavější''
na Charlottu říkala, že je opožděná a že nic neumí atd. ![]()
jinak já přibrala zatím 4,5kg a před těhu jsem měla 62kg a 169cm, takže taky žádný vychrtlina
jediné na co se můžu vymluvit je to, že jsem devět měsíců po porodu a ještě to nemám na své původní váze ![]()
Dneska mě začala bolet prsa a to jako fakt extrémně. Dan se chtěl pomuchlovat a to prostě nešlo. Malinko se dotknul a já vyjekla. Chudáček můj malej
Mám si na ně dát prý tvaroh, tak to zkusím a uvidím ![]()
@Barčí1411 dort je krásnej
naše Charlotta taky miluje Mrňousky, jediné u čeho vydrží koukat
já taky viděla ukázky na Příšerky a pak jsem si volala s Anežkou a ta hned: Sister, please come with me to the cinema to see Monsters? pleaseeeeeee ![]()
@anlendy. no tak z tchyne si nic nedelej, to mas hodneho muze ze se te tak zastane, kolikrat co tady ctu, tak nektery chlapi jsou dost mamankovsky. tak a pekne odpocivej!!! tehotestvi sice neni nemoc, ale rizikove tehotenstvi tam z nejakeho duvpdu to slovo RIZIKOVE ma. A podle me co tak povidas o sarlotce, neprijde mi zaostala, ale sikovna mala holcicka ![]()
co se tyce te vahy tak ja jsem byla holka akorat 170/63-4kg, pekne zpevnena tim cvicenim a sama ze sebou spokojena
ted jak necvicim od zacatku tehot zacinam byt takva meksi a rozkydlejsi
![]()
@Schara Hodného muže mám, to jo
Měla narozeniny, tak jsme tam museli, jináč bych tam nejela. Ona mi říká, jak blbě vychovávám, přitom ona nikdy mému muži neřekla, kdo je jeho otec a v 17letech ho nechala v Anglii a odjela, takže ta ať raději mlčí
Charlottka jde podle dr. hodně napřed, ačkoli ještě nechodí, ale co se týče mluvení, tak je na úrovni šestnácti měsíčního dítěte, tím se však nechci nijak chvástat, jen předávám to, co mi bylo řečeno ![]()
To já v podstatě nikdy moc necvičila, pobíhání v letadle mi stačilo ![]()
@anlendy. jo povinna navsteva, to chapu
i kdyz teda ja mam tchyni vybornou, takze tak
a jen se klidne chvastej, kazda mamina je na sve ditko a na to co umi pysna ne? ![]()
@Schara já bych měla výbornou tchýni, kdybych zůstala s bývalým přítelem, ale to dál nešlo, nějak jsme se v ničem neshodli
no já pak nechci vypadat, jak nějaká matka, co se jen vytahuje se svým dítětem, tyhle maminy totiž nemám v oblibě ![]()
@anlendy. vsak nikdo nerika, ze nam mas rikat o kazdem prdiku
ale pochvalit ci pochlubit se jednou dvema vetama je uplne normalni
dle meho nazoru
no je celkem jasne ze s chlapem zenska neni podle toho jak si rozumi s tchyni, ale jde o to rozumet si s chlapem, vsak vetsinou bydlis s nim a ne tchyni
a ty co ziji s chlapem a tchyni v jednom to maji blbe pokud maji zle vztahy ![]()
@Schara tak s tchýni bych žít v jednom domě opravdu nemohla
no kdybych se měla řídit podle toho, jak si rozumím s tchýní, tak jsme dáávno rozvedený ![]()
@anlendy. tak jsme se ted vratili z kina - ty jo, nic moc
Jako dobry, ale prvni dil byl lepsi no.
@stephora taky jsem premyslela, ze si je prevazim. Hele, ja si bud koupim 2 podprdy za nekrestansky prachy, ale vydrzi mi desne dlouho, anebo si proste 3× do roka objednam - vetsinou na aukru, pac pokud jsou nekvalitni, tak mi nestoji za to vyhazovat vic nez si vydrazim
Jinak v normalnim obchode na me podkozenky taky nemaji, a kdyz maji, jsou hnusny
Takze bud investovat a vystacit si se dvema + starejma, anebo proste levny ne moc kvalitni, co se po trech prani rozpadaji - v ruce neperu, peru jen na machani, takze to je skoro jako v ruce…na prani v ruce jsem moc lina ![]()
@lilli.c ja teda pecu, ale nic extra, u nas se obyc buchty nepapaji, medovnik taky nepapame - jsme asi jedini, kterym to nechutna
Ale treba boruvkovy kolac s drobenkou delam, ten bastime
A potom takovy vic akcnejsi dezerty - naposledy ty venecky, ruzny plneny kosicky - s tim, ze i ty kosicky si delam sama, ze nekupuju uz hotovy atd. Ale na tohle musim mit naladu, protoze jsou to desny piplacky. Ale nijak extra to neprehanim. Mne staci, ze jim vyvarim obedy o 2 chodech + treba salatek ![]()
Ten muj malej zmetek prijel domu a je tak sprosta - moje mati se moc nekontroluje, jak pred ni mluvi - takze hadam, ze to pochytila od nasich, protoze my doma cesky sprosty slova nepouzivame vubec
Takze je bita jako zito za kazdy sprosty slovo… Pak se vsichni divi, ze nechci, aby k nim Ema jezdila, pac proste nevi, co jim leze z huby a mysli si, ze kdyz ji reknou nerikej to, ze bude tak hodna a nic nerekne… To je asi jediny, co mi jako fakt vadi a dost si zakladam na tom, aby z ni nelezly slova typu cu***u, ty vole, ty jsi blbej apod… Dneska z ni vypadly vsechny
Pardon, jsem rozcilena, musela jsem si postezovat
Ted jdu do sprchy, jsem nejaka zmozena po ty ceste a lehnout.
@anlendy. tchýně je teda pekná krá*va…ale obdivuju tě, že ty návštěvy dáváš. já jsem s přételem 7 let a po roce jsem návštěvy vzdala, protože když jsem jeh uřvanou matku slyšela, co o mě hnusnýho vykládá do telefonu, i když jsem se k ní chovala falt slušně a snažila jsem se s ní spřátelit, řekla jsem si dost a od té doby se vídáme minimálně a na max 5 minut mezi dveřma.
já jsem horká hlava, kdyby o mejch dětech a mužovi tvrdila, že jsoi zaostalý a mě říkala, že sjem simulantka, vyřvala bych jí asi hodně sprostě, za rámeček by si to nedala…jenže jedinej, kdo by tim trpěl,. by byl přítel, po něm by se pak vozila. Tak jen doufám, že až se naše malá narodí, tchýně dodrží, co mu řekla „vopovaž se mí děti, já se ti o žádnýho parchanta starat nebudu“ a nebude se dožadovat babičkovský role, protože jinak bude život s ní peklo…
@Barčí1411 voni ty podrpdy z anglie z brastopu nejsou drahý, furt tam maj nějaký výprodeje a slevy, takže v průměru kupuju 1 podprdku za 15 liber, normálně je peru v pračce na 40, moc se s tím nemažu. a jsou úžasný, prostě furt držej i při denním nošení tech mejch velekoz. Když si koupím v triumphu, do půl roka vytahaný na obvodu…
@stephora no co mám dělat, musím to vydržet. Nevídám se s ní často max. dvakrát do roka a to je záležitost na půl hodinky, než se pohádáme. Manžel nikoho jiného kromě ní a jeho bratra nemá a já nechci bejt taková ta ženuška, co mu něco zakazuje. To ona si s ním nevolá-volá si se mnou, abych to asi měla upřímně bo co
a to vynechávám ty kecy typu:,,Ty seš s Dennisem jenom proto, že má peníze a je bohatej o nic jiného ti nejde. Chudák Dennis si zase naletěl a teď cpe prachy do tebe místo toho, aby třeba mě poslal do lázní kam potřebuju''
já na ní se*u, tohle jsem přestala řešit po dvou letech manželství, nic jiného mi nezbývá. Charlottu viděla třikrát a to ne déle, než půl hodiny. Ona má problém sama se sebou a to tak, že nemá chlapa. Neříkám, že se tím její povaha vylepší, alespoň nebude mít čas do mě rejpat!
Začínám si klást otázku, zda mám kupovat postýlku pro mimčo, když naše Charlotta nespí nikde jinde, než v kočáře
my nakonec všechny kočáry ještě využijeme ![]()
Začínám si říkat a doufat, že tohohle panděra letos nedosáhnu
joo tam se nám ještě schovávala Charlottka ![]()
@wena8621 Vítej mazi náma ![]()
Sephora: tak hlavně odpočívej a v klidu, hlavně, že jsi to zvládla, a výsledky snad budou brzo. Tak ty prsa, to mě nedělá.
Barčí: ten dort je krásnej! Fakt nádhera, to bude asi hodně marcipánový, to já ráda ![]()
Anlendy: no to je vidina za rok do práce
Kdo bude hlídat pak?
no já uvidím, jesti mě něco nechaj dělat z domu, ale moc bych chtěla, abych měla tady pak jistý místečko.
Co se týče toho bříška, tak mám asi poloviční jak Sephora, jem 21. týden, zítra jdeme na velký UTZ, a mám cca 2,5 kg nahoře, ale to jsem před tím 4 kg shodila jak mi bylo zle, tzn 2,5 oproti standardní váze, jsem 170/58 kg. No prsa mám asi tak nulky, takže podprsenky zatím nosím furt ty svoje vycpaný
akorát jsem si z toho vytáhla ty vycpávky, takže asi něco povyrostlo, že to není uplně plochý ![]()
Já s tchýní teď musím zaklepat, ale co jsme oznámili, že čekáme mimi, tak je skvělá, zajímá se víc než naši, snaží se, dříve jsme občas spory měly, ted je to zlatý, tak jen doufám, že to vydrží. No to je asi vše. Jdu si dát makovec, jaksi na tom ujížídm, mám 1 makovec na 2 snídaně prosím ![]()
@anlendy. opravdu smekám, to aby byl člověk svatej! ona o mě asi říká také takové věci, ale nevím o tom, protože se fakt nestýkáme. Přítel se s ní ale samosebou stýká, takže o zakazování nemůže být řeč:) navíc oni ani my nemáme ani vindru, takže na mě nemůže zkoušet kecy o bohatství a vypočítavosti. Obě mají evidentní problém! Ta moje tchýně má normálně manžela, ale všechny koníčky mu zatrhla časem, že prej se jí dostatečně nevěnuje, takže podpantoflák neskutečnej, je to moc hodnej pán, je mi ho líto, ale ona ho utrápí k smrti a pak s ní bude k nevydržení
toho se bojim, co příjde pak, protože přítel bude muset kolem ní skákat, bude otravovat ještě víc než teď…
ad postýlka - moje kámoška má od dubna holčičku a v postýlce spí minimálně, spíš porád na sedačce na podložce, nebo v kočárku…ale to niokdy člověk neví dopředu. zas nepoužívaná postýlka se dá dobře prodat ![]()
@Gabra81 ten makovec je hustej - jeden na dvě snídaně
mě přestal mák chutnat pro změnu, ale já sem se po něm nikdy moc neumlátila ![]()
výsledky budou zítra, nervní jsem byla v sobotu, včera klidná, dnes zatím taky klid, tak uvidíme, co bude dál - podle mě mě zas přepadne večer nějaká schýza a budu strašně bulet. Já se vlastně bojím si cokoliv myslet, jen si přeju, aby to bylo OK, samozřejmě
abych to jako nezakřikla - zkoumat svou intuici vážně nechci, aby mi nenakukala, že je vše OK a já pak byla o to víc v pr… ![]()
já mám navrch 4 kila a pupík jsem měla od začátku, mám tukovou pneu a ta dělá pulku těhu pupíku, ale naštěstí to má aspň jakž takž hezkej tvar.
s tchýní je kříž - ale naši jsou skvělý - mamka radí, pomáhá psychicky (jsme od sebe daleko, takže po telefonu) těší se na nového člena
tchýně o tom, že bude v listopadu babičkou, ještě neví
přítel se jí to chystá říct snad teď o víkendu, mají nějakou rodinnou session, na kterou nejedu, protože jsem po té amnio a nikam nesmím, ale obávám se, že mu vynadá a bude strašně otravná a přechytralá, že jsme měli nejdřív bydlet a kdesi cosi (a jak asi - jsme spolu 7 let, oba jsme dřeli v bance jak kreténi, ale nemáme nic - já mám svoji garsonku na svoji hypo, on splácí auto a v Pze žijeme v podnájmu - na nějakej byt tu prostě nemáme peníze, že…)
@stephora v Triumphu snad ani na nase kozy podprdy nemaji - nikdy jsem tam zadnou nenasla
Mne posila ted tchyne, maji tot am levnejsi a dokonce i ty padaky jsou hezky a kvalitni - obcas, at zase nedelam, ze jsou NEJ.
Ty jo, to je neco s tema tchynema
Takovou tchyni i s babickou si vyzenil Rick, takze chudacek… Ja mam tchyni bajecnou, ale ta pred ni byla taky na ranu.
Jinak rano me probudil telefon a volala kamaradka, jestli ji ve CT pujcime Emicku
Ma pry jednu permici navic tady k nam do Mirakula, tak ji dlouze vysvetluji, ze na takove tury proste nemuzu, takze prej - ale my te s sebou nepotrebujeme, my chceme jenom Emicku, ty jdi treba spat
Je to zlaticko, takovi kamaradi jsou k nezaplaceni
Ja nikdy neprosim nikoho o pomoc, to se radeji sedru
Takze jsem vzdycky dojata z toho, ze mi zbylo par dobrych kamaradu, kterym neni treba se vnucovat… Taky se porad nabizim, ze kdyby cokoliv, tak… TUhle u nas bydlela kamardka se synkem, pac se stehovala od ex…pred tim Rickovo kamarad, kdyz se rozvadel…
My jsme tu takovej hotel zadarmo
Kdyztak taky prijdte… ![]()