TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1633
2.7.13 12:40

Čauky těhule.. tak jak se tu pokračuje? Já se začínám šíleně kulatit.Toto zase obrečím po porodu :mrgreen: jsem furt někde v tahu tak se tu vyskytnu jen občas. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
2.7.13 13:33

@Michaela99 hele, probrali jsme prsa, podprsenky, sex, tchýně…tady se děsně žvaní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
2.7.13 14:06

@Michaela99 :nevim: taky se kulatime :lol:

Tak jsem se objednala konecne k zubari :lol: Abych v tom nebyla sama, beru i Emcu a hned v zapeti pujde i Rick (chaaachaaa) :lol:

Taky jsem koukala, kde tu malou vopici vyprdnu - uz vite, kde budete rodit? Ja bych jela nejradsi do Plzne, neni tam zadna spolecna hekarna, pekne soukromi vsude.

Dneska dostavam pekny kopance, uz to vypada jako malickej vetrelecek v pupku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
2.7.13 14:31

Ahojda holky :) taky se kulatim, ted snad za poslednich par dni me to ten pupik nejak vyskocil :mrgreen: mrnous dneska lenosi, sem tam lehce stouchne jinak nic moc. za to dny pred tim se cinil :D
no ja pojedu ppa do Havl. Brodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
2.7.13 14:34

@Schara jedes na vylet? :lol:… Promin za zvidavost, mam opozdenej obed, tak lenosim a bastim tady s vama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
2.7.13 14:45

@Barčí1411 ne nejde, cekam kolegyne a jinak srotim at mam z krku tu zkousku, ten Havl. Brod je odpoved na tvou otazku kde mam v planu to nase zlato vyprdnout :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
2.7.13 14:46

@Barčí1411 mě taky dneska berula kope! hele, já sem registrovaná do Thomayerky, máme to pod barákem a prá je to tam dobré - do Podolí sem nechtěla a jedna mami, co semnou byla na amnio, říkala, že už tam rodila - porodní sály bomba, ale šestinedělí hrozný - 3-4 na pokoji a nezájem ve všem…V Thom jsou jen dvě baby na pokoji mimo nadstandard, to jde. na návštevy se sice chodí na chodbu, ale kdo by to ty 3 dny nevydržel, že? :) Plzeň doporučuju, rodila bych tam taky, nemít to 120km :)

jinak mě poskočila váha, sem smutná - jak jsem 3 dny ležela po té amnio, mám už nahoře 4,3 kg :-/ musím začít chodit ven a trochu to vychodit v lese - ještě před dvěma týdny jsem se pyšnila, že mám jen 3,5kg navrch :nevim: a i břicho mi poskočilo, jsem 21+6 dnes a mám ho faktr větší - asi se mi po amnio vytvořilo víc plodovky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
2.7.13 14:47

Zároven se tedy zeptam, mate v planu, nebo vy co budete rodit po druhe… praktikovaly jste nejake ty masaze hraze a jine procedury pred porodem? ja to nijak v planu nemam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
2.7.13 14:49

@stephora z vahy si nic nedelej :) ja ted cetla, ze v tom 6.lunarnim mesici se docela pribyva na vaze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
2.7.13 14:54

@Schara jezisi, to jsem ale debilek :lol: Toz.. Havl. bord mam z ruky :lol:

@stephora ja byla v Plzni na Lochaci a byla to krasa. Zadna hekarna s dalsima hysterkama :lol: Na pokoji jsme byly teda 3, ale to mi nevadilo - v tu dobu se mi hodila pomoc zkusenych mamin - kojit mi naucila mamina, co tam porodila 3. ditko :lol: Ale to bylo to posledni, mne jde spis o to soukromi pri porodu, nechci rodit nikde za nejakym hadrem :nevim: Me takovy prostredi desne stresujou. Kazdej si chvali Podoli a mne se tam nelibilo, normalne jsem skoro brecela, ze je to tam jak za krale klacka - ale to jsem rozmlsana z Plzne asi :lol: Jak to vypada v Thomayerce? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
2.7.13 14:54

@Schara asi na tom neco bude, nepřibrat je nemožný ;-) ale spíš mě vyděsilo, že to tak poskočilo. jnak jsem s váhou normálně na průměru, takže plaším zbytečně. mě to břicho fakt příjde nějaký olbřímí :D nechci už větší holkýýý, nechci - takhle by to mohlo bejt až do konce - ale nedělám si iluze, když má berula teď cca půl kila a měla by se narodit minimálně se třema :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
2.7.13 14:59

@Barčí1411 každá rodí ve svým pokojíčku, žádné plenty. nějakej má prý i sprchu, ale asi ne všechny - podívat jsem se tam nebyla, ale jsou to prostě malé pokojíky, kde máš sebou chlapa a jste tam jen vy dva. Hekárny nevim, tam snad jste dvě, ale ono tam hodně maminek jezdí a už rodí, takže jdou rovnou na ten soukromej sálek a tam jsou celou dobu s doprovodem. šestinedělí je pak po dvou (mimo nadstandard), jídlo na chodbě v jídelně, návštěvy na chodbě před odd. - ale já tam nikoho kromě chlapa nechci, všichni se pěkně přijedou podívat až k nám, až budu mít malou trochu zvládnutou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
2.7.13 15:04

Jo, jeste:

@Schara masaz ne-ee. Nemela jsem ani u Eminy, ani me nemuseli nastrihavat, nic… Byla to fakt pohodicka :) Toz neplanuju ani ted. Spis si zacnu osetrovat hemeroudy, aby mi nepopraskaly pri porodu, bo pak bych se uz vubec nevy… :roll: Toz klasika sedaci lazne, mne to na to pomaha.

A

@stephora hele, ja kynu a kynu a kynu a kynu… a kynu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
2.7.13 15:07

@stephora :think: tak asi zkusim hodit rezervacku tam :lol: I kdyz fakt silne premyslim o Plzni… Ale zase pak ta predstava se tahnout pomalu 3 hodky s prcinou autem.. pfffff, se mi moc nechce…
Hele a nestezuj si na brisko, mame stejny :lol: Takze me urazis :lol: Neee, ale rozhodne bude jeste vetsi :lol: On potom ten frmol kolem prcka bude takovej, ze to nejhorsi vybehas :lol: Zbytek doma s tatou vyskacete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
2.7.13 15:27

@Barčí1411 jo vyskáčeme - my nemáme sex tak často jak tu píšete vy, kopretinky ;-) ale nějak a někde to vyskáču určitě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí