Poradna duly
Jana Čurdová
Čauky těhule.. tak jak se tu pokračuje? Já se začínám šíleně kulatit.Toto zase obrečím po porodu
jsem furt někde v tahu tak se tu vyskytnu jen občas. ![]()
@Michaela99 hele, probrali jsme prsa, podprsenky, sex, tchýně…tady se děsně žvaní ![]()
@Michaela99
taky se kulatime ![]()
Tak jsem se objednala konecne k zubari
Abych v tom nebyla sama, beru i Emcu a hned v zapeti pujde i Rick (chaaachaaa) ![]()
Taky jsem koukala, kde tu malou vopici vyprdnu - uz vite, kde budete rodit? Ja bych jela nejradsi do Plzne, neni tam zadna spolecna hekarna, pekne soukromi vsude.
Dneska dostavam pekny kopance, uz to vypada jako malickej vetrelecek v pupku ![]()
Ahojda holky
taky se kulatim, ted snad za poslednich par dni me to ten pupik nejak vyskocil
mrnous dneska lenosi, sem tam lehce stouchne jinak nic moc. za to dny pred tim se cinil ![]()
no ja pojedu ppa do Havl. Brodu ![]()
@Schara jedes na vylet?
… Promin za zvidavost, mam opozdenej obed, tak lenosim a bastim tady s vama ![]()
@Barčí1411 ne nejde, cekam kolegyne a jinak srotim at mam z krku tu zkousku, ten Havl. Brod je odpoved na tvou otazku kde mam v planu to nase zlato vyprdnout
![]()
@Barčí1411 mě taky dneska berula kope! hele, já sem registrovaná do Thomayerky, máme to pod barákem a prá je to tam dobré - do Podolí sem nechtěla a jedna mami, co semnou byla na amnio, říkala, že už tam rodila - porodní sály bomba, ale šestinedělí hrozný - 3-4 na pokoji a nezájem ve všem…V Thom jsou jen dvě baby na pokoji mimo nadstandard, to jde. na návštevy se sice chodí na chodbu, ale kdo by to ty 3 dny nevydržel, že?
Plzeň doporučuju, rodila bych tam taky, nemít to 120km ![]()
jinak mě poskočila váha, sem smutná - jak jsem 3 dny ležela po té amnio, mám už nahoře 4,3 kg :-/ musím začít chodit ven a trochu to vychodit v lese - ještě před dvěma týdny jsem se pyšnila, že mám jen 3,5kg navrch
a i břicho mi poskočilo, jsem 21+6 dnes a mám ho faktr větší - asi se mi po amnio vytvořilo víc plodovky ![]()
Zároven se tedy zeptam, mate v planu, nebo vy co budete rodit po druhe… praktikovaly jste nejake ty masaze hraze a jine procedury pred porodem? ja to nijak v planu nemam…
@stephora z vahy si nic nedelej
ja ted cetla, ze v tom 6.lunarnim mesici se docela pribyva na vaze ![]()
@Schara jezisi, to jsem ale debilek
Toz.. Havl. bord mam z ruky ![]()
@stephora ja byla v Plzni na Lochaci a byla to krasa. Zadna hekarna s dalsima hysterkama
Na pokoji jsme byly teda 3, ale to mi nevadilo - v tu dobu se mi hodila pomoc zkusenych mamin - kojit mi naucila mamina, co tam porodila 3. ditko
Ale to bylo to posledni, mne jde spis o to soukromi pri porodu, nechci rodit nikde za nejakym hadrem
Me takovy prostredi desne stresujou. Kazdej si chvali Podoli a mne se tam nelibilo, normalne jsem skoro brecela, ze je to tam jak za krale klacka - ale to jsem rozmlsana z Plzne asi
Jak to vypada v Thomayerce? ![]()
@Schara asi na tom neco bude, nepřibrat je nemožný
ale spíš mě vyděsilo, že to tak poskočilo. jnak jsem s váhou normálně na průměru, takže plaším zbytečně. mě to břicho fakt příjde nějaký olbřímí
nechci už větší holkýýý, nechci - takhle by to mohlo bejt až do konce - ale nedělám si iluze, když má berula teď cca půl kila a měla by se narodit minimálně se třema ![]()
@Barčí1411 každá rodí ve svým pokojíčku, žádné plenty. nějakej má prý i sprchu, ale asi ne všechny - podívat jsem se tam nebyla, ale jsou to prostě malé pokojíky, kde máš sebou chlapa a jste tam jen vy dva. Hekárny nevim, tam snad jste dvě, ale ono tam hodně maminek jezdí a už rodí, takže jdou rovnou na ten soukromej sálek a tam jsou celou dobu s doprovodem. šestinedělí je pak po dvou (mimo nadstandard), jídlo na chodbě v jídelně, návštěvy na chodbě před odd. - ale já tam nikoho kromě chlapa nechci, všichni se pěkně přijedou podívat až k nám, až budu mít malou trochu zvládnutou ![]()
Jo, jeste:
@Schara masaz ne-ee. Nemela jsem ani u Eminy, ani me nemuseli nastrihavat, nic… Byla to fakt pohodicka
Toz neplanuju ani ted. Spis si zacnu osetrovat hemeroudy, aby mi nepopraskaly pri porodu, bo pak bych se uz vubec nevy…
Toz klasika sedaci lazne, mne to na to pomaha.
A
@stephora hele, ja kynu a kynu a kynu a kynu… a kynu… ![]()
@stephora
tak asi zkusim hodit rezervacku tam
I kdyz fakt silne premyslim o Plzni… Ale zase pak ta predstava se tahnout pomalu 3 hodky s prcinou autem.. pfffff, se mi moc nechce…
Hele a nestezuj si na brisko, mame stejny
Takze me urazis
Neee, ale rozhodne bude jeste vetsi
On potom ten frmol kolem prcka bude takovej, ze to nejhorsi vybehas
Zbytek doma s tatou vyskacete ![]()
@Barčí1411 jo vyskáčeme - my nemáme sex tak často jak tu píšete vy, kopretinky
ale nějak a někde to vyskáču určitě ![]()