Poradna duly
Jana Čurdová
@stephora to nemusi bejt 100× za den - ne, ze my bychom jej 100× za den meli - ted treba vubec
![]()
Dite mi zdrhlo ven, toz jdu rychle douklidit nez prijde a udela mi tu zase curbes ![]()
Brej večír
![]()
Tak jak se máme? co dělají mimíšové? ![]()
Mi dneska přijel tatínek s holčičkama a Alicí, takže jsme vyrazili do zoo. Sem si říkala, že tam nikdo nebude a ono ejhle 4200 lidí
Ornellka sebou občas hejbla tak, že mě to sráželo do kolen, takové rány
Zítra jdu s Anežkou do toho kina, tak uvidíme, jak to v tom kině přežiju. Jsem takhle byla na posledním díle Harryho Pottera a myslela jsem, že mi Charlotta vyletí z břicha
Nejsem tu celej dnešek a vy nažvaníte dvě stránky, kdo to pak má dočítat? ![]()
Jsem dneska zase 100× volala do Maroka a stejně nejsem v klidu
ne, že bych Denimu nevěřila, ale jakmile to nemám pod kontrolou jsem na prášky
Četla jsem něco o květáku, mňam mňam! já teda dneska jedla výjimečně prasácky ala KFC ![]()
Taťulda je s holkama u nás v bazénu, tak tu kecáme s Alicí a ségrou, dámská pohodička ![]()
Tak vás zdravím a hezký večer ![]()
@stephora Ahojík! Blahoželám k dobrým výsledkom. Dnes sme boli s mužom na ULZ a tak som si na teba spomenula. Bol tam véééélky obrázok jak sa to robí. Celú dobru v čakárni (2,5hod) som to mala pred očami. Som rada že to dobre dopadlo a aj tie ostatné výsledky dopadnú dobre, neboj!
My sme dnes dopadli dobre. Máme 2 ruky, 2 nohy a 1 miminko…doktor srandista. Srdiečko vraj je tiež OK tak sme spokojný. Jo a bude to vraj chlapec. Takže super. Ale čo, hlavne nech je zdravý. Je to salámista. Takmer vobec sa tam nemrskal. Vlastne v poslednej dobe o ňom ani neviem. Dúfam že si to po príchode na svet bude chcieť vynahradiť…
@lilli.c
super, ze jste taky v poradku! A gratulka k chlapeckovi! Je treba ty zensky rady posilnit o poradnyho chlapa! A vzdyt vis, ze chlapi jsou liiiiniii, on Ti to vynahradi az bude na svete
Mmj. - mas kraaasnej profilovej obrazek, takova nevestinka ![]()
No, ja jsem uklidila, udelala veceri, Ema se koupe, ja si dam sprchu a lehneme k televizi
Zitra mame doma tatu, tak to budu mit zase nozky nahore ![]()
@Barčí1411 Ďakujem za pochvalu fotečky. Ono moc fotiek ja, ani my nemáme. Snáď len s tej svatby. Ono najviac fotíme čo robíme okolo baráku nech vieme jak to tu vypadalo a jak to pomaly dávame dokopy. A potom len pes pes pes. Po porode sa to zmení a zas to bude len malý malý malý+pes.. ![]()
@lilli.c ahoj, moc děkuju
tak to moje malá kope jak drak, občas se učůrnu, a to má jen 22 tejdnů! jsi hodná, že sis vzpomněla - taky jsem tam volala asi na 4×, než jsem se trefila, skoro mě tu trefil ráno šlak ![]()
gratulace ke zdravému chlapečkovi!
moje doktorka na prvním screeningu taky srandistka, ve zprávě mám napsáno „končetiny: přítomny“ - tomu jsem se smáli asi měsíc - na dalším utz se už počítaly prstíky ![]()
@Barčí1411 ty Barčí, na co koukáte takhle po večerech??? my jsme nešťastný, protože filmů je míň a míň a nějak není na co koukat - seriály už jsme taky zkoukli - celý série a nějak nic nemáme, je to vopruz… na externím disku filmů jak zrní, ale neche se nám moc koukat na starý
jsme strašný zmlsaniny zmlsaný ![]()
@anlendy. ahoooj, mimíska mi ukopne žaludek, pak močák a bude to
bazén - to je sen
závidím…já se byla dnes projít poprvé na procházce po AMC a ještě mě maličko píchalo v bříšku, tak jsem cestou odpočívala - díky bohu za lavičky v Kunraťáku ![]()
na co jdete do kína?
@stephora
nám malý ukazoval len jednu ručičku tak tú druhú hladali a hladali ale vraj našli. Až mňa i muža vyľakali že má len jednu. Ale vraj má obe.
Noo malí len ležal asi spal, drobek. Nezájem že sa naň mamina s tatinom tešili aby sa predviedol. Proste nič. Ležal, spal ani nekopol. Len sa válal…no salámista. Už sa teším jak mi to osladí až bude na svete. To si asi užijem! ![]()
@lilli.c hele, já chtěla kopacího kluka a mám kopací holku - tak vy zas holt máte salámistíka ![]()
@Barčí1411 čítala som tu niečo že chceš zmeniť dr. Tá moja určo bere. Je to súkromníčka. Tak ak chceš: http://www.sanatorium-kolin.cz/
Ja som spokojná, nič nieje problém. Je príjemná na pokec a vysvetlenie si vždy najde čas aj keď má plnú čakáreň. Ešte som nezažila že by mi niečo (nejaké vyšetrenie) odmietla… Je teda pravda že sa tam platí roční poplatok, ale to si myslím že asi všade. ![]()
@stephora Jdeme na Univerzitu pro příšerky, ségra to chtěla vidět v češtině, protože se jí anglický dab. nelíbí
také jsem měla bazén jako sen, ale už vím, co to je mít ho-extrémní výdaje za ohřívání a údržba za sta tisíce
jéé v Kunraťáku jsem se něco nachodila s kočárem, teď jsem tam dlouuuho nebyla ![]()
@stephora no vidíš. Ja som zas chcela holku. A máme kluka. Ale čo hlavne že sú tí naši drobečci vporiadku…
@lilli.c třeba se ti stane to, co mně
všechny UTZ klučík a nakonec je to holčina
přesně tak, ať je to zdravé! ![]()
@anlendy. tak to by ma potešilo
Ono mi cez hubu nejde iné meno než Barunka. A aby som na chlapca volala Barunko je fáááákt blbé ![]()