TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
3.7.13 11:48

@Barčí1411 nojo, jenže mě ten můj nikdy neholil a bojím se, že mě pořeže…a on je z toho taky nějakej rozpačitej, ale asi by to pro mě udělal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
3.7.13 11:52

Holky, tak ja mam zatim mensi brisko, tak to zvladam :mrgreen: ale jinak jsem uz muze varovala, ze je mozne, ze me bude muset pomoct alespon pred kontrolou u dr. :lol: prej se bude bat a zaroven se tesi, lupinek jeden :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
3.7.13 12:48

Tak ja jsem se ted pekne nazuchla tim kvetak s bramborem a tatarcickou a aby to nebylo tak prasacky, mela jsem k tomu zeleninouvy salat :mrgreen: no a az mi slehne, mam v lednicce vetrnicek k tomu dnesnimu sroceni, ale musim vydrzet do zitra a kdyz to zmaknu, tak bude lehaaaaro :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
3.7.13 12:54

Ahoj, jsem v centru a pisu z mobilu, takze se omlouvam za pripadne chyby :D
Ja teda take nemam bricho nejak moc velke, takze zatim ok..se Charlottoi jsem to resila zrcadkem, abych tam videla a Danovou penou na holeni a jeho holitkem :D jinak bych byla zarostla, jak opice-fujky :D jsem dneska byla na ortopedii kvuli me vrozene vade patere, takze by me pry po druhe normalne rodit nenechal :( taka zbytek az prijdu domu, psat za chuze a jeste na mobilu-hruuuuza! Doufam, ze tu nebude zade 100× kopie :D

Příspěvek upraven 03.07.13 v 14:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
3.7.13 13:27

@Schara tím květákem mi děláš chutě :), pojedu dnes nakupovat, tak asi přihodím i květák… Květáková polévka a zbytek usmažit, hmmm :lol:
Já se těšila na krásný slunečný den a tady se zatáhlo a hřímá, ach jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
3.7.13 13:54

@verča 1 ja mela smazeny vcera a dneska s vajickem, fakt jsem si pochutnala, jsem ho dlouho nemela :) tady je zatim hezky, slunce sviti, sem tam mracek, ale desne fouka, mam pradlo prikurtovane na balkone a i tak ho radsi chodim kontrolovat, jestli tam je vse :mrgreen:

dneska mi prisel uz i ten polstar na spinkani, takze jsem povlak hned vyprala a dneska budeme mit premieru spinkaci :mrgreen: :lol:

@anlendy. takze to vypada na cisare jo? heled porad lepsi to, nez aby se pak neco podelalo nebo tak pokud ti tam hrozi nejaka rizika ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
3.7.13 14:26

@Schara Já měla císaře plánovaného hned od začátku, kvůli tomu, že je Orny cvalda a protože je pořád špatně natočená a podle všeho by se ani nestihla otočit hlavičkou dolů :nevim: ale ten císař mi ani nijak nevadí, jsem docela i ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
3.7.13 15:31

Dámy, chtěla jsem se zeptat, poznala jste některá z Vás podle břicha, co čeká? hádáme se se ségrou o tom, co čeká naše tetka podle břicha, protože nám to nechtějí říct :lol: jak já nemám ráda tyhle předporodní překvapení, protože nikdy nevím, co mám koupit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
3.7.13 16:44

Já mám taky ještě malé bříško, takže holení v pohodě. Jde mi to bříško spíše do stran než dopředu. A pořád ještě nevím, co čekám… :,( Už jsem chtěla začít něco pomalu nakupovat, ale když nevím, tak ještě musím čekat. Holky, spíte ještě i na bříšku? Já jo, ale nejsem si jistá, jestli můžu??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
3.7.13 17:52

@kamkakamka neboj, brzy se to dozvis a kdyz nevis, muzes zacit kupovat neutralni vecicky, ty jsou stejne nejhezci ;) ja teda na brichu nespim, protoze me to tlaci uz, ale spim tak napul s nohou hodne pokrcenou… a dnes budu mit premieru s tim kojicim polstarem :mrgreen: jinak myslim, pokud ti spani na brichu nevadi, tak by to nemelo byt na zavadu ne? co myslite vy ostatni?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
3.7.13 18:41

@Schara Taky už jsem přemýšlela o nějakém speciálním polštářem! :roll: Spím totiž hrozně špatně, pořád se budím, mám divné sny…hrůza! Usínám každý den čím dál později, někdy až kolem třetí ráno. :( Bojím se, že mi mimi potom taky nebude spávat! Jinak u nás začíná pěkná bouřka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
3.7.13 19:29

Já se dnes vrátila z velkého UTZ, vše v pořádku a máme 0,5kg!!! 8o
jinak tedy stále nevíme, co to bude :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
3.7.13 19:47

@kamkakamka já nikdy na břiše nespala, takže spím jenom na boku :)
@Klairs to máte jen 0,5kg? tiše závidím, ten náš cvalda máš už 738g :lol: jinak gratuluji k dobrý zprávám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
3.7.13 19:50

@Klairs Opravdu??? Já počítám s tím, že to na druhém UTZ už budu vědět na 100%!!! Protože nejprve to byl na 60% kluk a naposled na 60% holka…Jdu 10. na gyndu, takže doufám, že to půjde vidět!!! A 18.7. na velký utz… Já se snad nedočkám… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
3.7.13 19:53

@kamkakamka určitě se dočkáš :) jaký jsi tt? nějak mi to vypadává z hlavy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí