Poradna duly
Jana Čurdová
@Barčí1411 nojo, jenže mě ten můj nikdy neholil a bojím se, že mě pořeže…a on je z toho taky nějakej rozpačitej, ale asi by to pro mě udělal…
Holky, tak ja mam zatim mensi brisko, tak to zvladam
ale jinak jsem uz muze varovala, ze je mozne, ze me bude muset pomoct alespon pred kontrolou u dr.
prej se bude bat a zaroven se tesi, lupinek jeden
![]()
Tak ja jsem se ted pekne nazuchla tim kvetak s bramborem a tatarcickou a aby to nebylo tak prasacky, mela jsem k tomu zeleninouvy salat
no a az mi slehne, mam v lednicce vetrnicek k tomu dnesnimu sroceni, ale musim vydrzet do zitra a kdyz to zmaknu, tak bude lehaaaaro
![]()
Ahoj, jsem v centru a pisu z mobilu, takze se omlouvam za pripadne chyby ![]()
Ja teda take nemam bricho nejak moc velke, takze zatim ok..se Charlottoi jsem to resila zrcadkem, abych tam videla a Danovou penou na holeni a jeho holitkem
jinak bych byla zarostla, jak opice-fujky
jsem dneska byla na ortopedii kvuli me vrozene vade patere, takze by me pry po druhe normalne rodit nenechal
taka zbytek az prijdu domu, psat za chuze a jeste na mobilu-hruuuuza! Doufam, ze tu nebude zade 100× kopie ![]()
Příspěvek upraven 03.07.13 v 14:28
@Schara tím květákem mi děláš chutě
, pojedu dnes nakupovat, tak asi přihodím i květák… Květáková polévka a zbytek usmažit, hmmm ![]()
Já se těšila na krásný slunečný den a tady se zatáhlo a hřímá, ach jo ![]()
@verča 1 ja mela smazeny vcera a dneska s vajickem, fakt jsem si pochutnala, jsem ho dlouho nemela
tady je zatim hezky, slunce sviti, sem tam mracek, ale desne fouka, mam pradlo prikurtovane na balkone a i tak ho radsi chodim kontrolovat, jestli tam je vse ![]()
dneska mi prisel uz i ten polstar na spinkani, takze jsem povlak hned vyprala a dneska budeme mit premieru spinkaci
![]()
@anlendy. takze to vypada na cisare jo? heled porad lepsi to, nez aby se pak neco podelalo nebo tak pokud ti tam hrozi nejaka rizika ![]()
@Schara Já měla císaře plánovaného hned od začátku, kvůli tomu, že je Orny cvalda a protože je pořád špatně natočená a podle všeho by se ani nestihla otočit hlavičkou dolů
ale ten císař mi ani nijak nevadí, jsem docela i ráda ![]()
Dámy, chtěla jsem se zeptat, poznala jste některá z Vás podle břicha, co čeká? hádáme se se ségrou o tom, co čeká naše tetka podle břicha, protože nám to nechtějí říct
jak já nemám ráda tyhle předporodní překvapení, protože nikdy nevím, co mám koupit ![]()
Já mám taky ještě malé bříško, takže holení v pohodě. Jde mi to bříško spíše do stran než dopředu. A pořád ještě nevím, co čekám…
Už jsem chtěla začít něco pomalu nakupovat, ale když nevím, tak ještě musím čekat. Holky, spíte ještě i na bříšku? Já jo, ale nejsem si jistá, jestli můžu??? ![]()
@kamkakamka neboj, brzy se to dozvis a kdyz nevis, muzes zacit kupovat neutralni vecicky, ty jsou stejne nejhezci
ja teda na brichu nespim, protoze me to tlaci uz, ale spim tak napul s nohou hodne pokrcenou… a dnes budu mit premieru s tim kojicim polstarem
jinak myslim, pokud ti spani na brichu nevadi, tak by to nemelo byt na zavadu ne? co myslite vy ostatni?? ![]()
@Schara Taky už jsem přemýšlela o nějakém speciálním polštářem!
Spím totiž hrozně špatně, pořád se budím, mám divné sny…hrůza! Usínám každý den čím dál později, někdy až kolem třetí ráno.
Bojím se, že mi mimi potom taky nebude spávat! Jinak u nás začíná pěkná bouřka.
Já se dnes vrátila z velkého UTZ, vše v pořádku a máme 0,5kg!!! ![]()
jinak tedy stále nevíme, co to bude ![]()
@kamkakamka já nikdy na břiše nespala, takže spím jenom na boku ![]()
@Klairs to máte jen 0,5kg? tiše závidím, ten náš cvalda máš už 738g
jinak gratuluji k dobrý zprávám ![]()
@Klairs Opravdu??? Já počítám s tím, že to na druhém UTZ už budu vědět na 100%!!! Protože nejprve to byl na 60% kluk a naposled na 60% holka…Jdu 10. na gyndu, takže doufám, že to půjde vidět!!! A 18.7. na velký utz… Já se snad nedočkám… ![]()
@kamkakamka určitě se dočkáš
jaký jsi tt? nějak mi to vypadává z hlavy ![]()