TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
4.7.13 11:35

@Schara oni v tech pokynech píšou, že máš mít 3 dny dietu od sladkého :palec:

dáš mi odkaz na ten tvůj polštář (popř. na nějakej podobnej?) začíná se mi špatně spát a tak řeším alternativy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.7.13 11:36

Brej den :mavam:

@wena8621 gratulace k dobrym zpravam a holcicce :srdce:

No, ja ted pritahla z nemocnice kvuli tomu spineni, dneska jsem jim teda utekla o fous, chteli me tam na pozorovani na 24hod. Placenta se vytahla, Lillianka je v poradku, takze jen dodrzovat maximalni klid - uz se valim na gauci a nic nedelam :) Kdyby neco, mam ihned prifrcet. Diky dobrym zpravam budu verit, ze uz me tam neuvidi :lol:

Jdu snas nakrmit, jeste jsme dneska s Liankou nic nejedly :lol:

EDIT: Jsem se chtela pochlubit, ze od 12.6. jsem nic nepribrala :lol: Si me dnes prevazili a porad stejne, mozna o nejaky deko min nez pri kontrole 12.6. :lol: :dance:

Příspěvek upraven 04.07.13 v 11:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
4.7.13 11:41

Hola, hola :mavam:
Tak jsem dnes měla pestré ráno. Přišla jsem v osm do kuchyně s tím, že už nemůžu spát a v domnění, že ještě celý barák spí-ejhle! Na sedačce sedí Alice(má nevlastní mamka) a drží v ruce TT a brečí. Oko hodím na TT a tam dálnice D1 a 4+2tt. Ptám se, proč brečí? je to přece super ne? a ona, že se bojí, aby neměla zase holku, že si prý přeje kloučka :lol: následně příjde táta, vidí ubrečenou Ali a aniž by viděl TT, který jsem v ruce držela já, řekl:,,Nechceš mi snad Alčo říct, že jsi těhotná, protože aby měl 70 letej dědek další dítě, se stává snad jen v Hollywoodských filmech :lol: ale co, budu ten nejšťastnější děda a zároveň táta! ''
Tak takové já mám rána, budu mít dalšího sourozence a zároveň vlastní druhé mimčo :)
Přeji krásný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.7.13 11:49

@anlendy. :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :lol: Jooo, kez by byli takhle plodni vsichni :lol: gratulace k ocekavanemu dalsimu sourozenci - kolik uz jich mas? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
4.7.13 11:53

@Barčí1411 tenhle bude šestý(počítám i s bráchou, který umřel na rakovinu) :) mně se zdá, že můj tatínek je extrémně plodný i v sedmdesáti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
4.7.13 11:58

@anlendy. ordinace v růžové zahradě hadr :potlesk: :potlesk: :potlesk:
slre je to krásnej příběh, gratulace :dance: :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.7.13 11:58

@anlendy. :palec: takovej skoro Karel :lol: cim starsi, tim plodnejsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
4.7.13 12:43

@anlendy. :lol: Blahoželám k ďalšiemu súrodencovi! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
4.7.13 12:44

Dámy, děkuji :) dostala jsem za úkol, to nějak říci Rosi, protože je o něco málo starší, jak Charl, takže s oznamováním miminka mám prý zkušenosti :lol: jenže naše Charlotta to do teď nepochopila, takže je to zbytečné říkat takhle malému dítěti :nevim: Anežka už to ví, běhá tady po baráku a řve, že bude mít bráchu :lol: musím jí vytáhnout ven, takže jdeme do kina na ty Příšerky :srdce: první díl miluju, takže uvidíme co ten druhý :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
4.7.13 12:47

@Barčí1411 Ty jo 3 nedele nič nepribrať! Jak to robíš? Ja sa teda hoooodne hlídám ale aj tak tá ručička skáče +- 0,5kg.

Na cukor ideme za 3 týždne a okrem toho že od polnoci nemám nič jesť ani piť mi nič nepovedali. Dúfam že v noc pred testami bude vedro jak kráva a že budem chodiť celú noc po baráku jak smedný dromedár…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
4.7.13 12:52

@Barčí1411 tak to abychom se připravili, že v devadesáti bude mít těch dětí dvacet :lol: doufám, že můj manžel nebude taky takhle plodný a že budu mít děti snad jen dvě max. 3 :lol:
EDIT: já tedy taky nějak extra nepřibírám, za to naše Ornellka je dacánek :lol: od začátku jsem přibrala 5kg z toho 2-3kg jsou kozy, pak Orny a pak tuk :lol: kozy váží určitě nejvíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
4.7.13 13:34

Holky clovek si chvili pospi a zase docita romany  :lol:

@anlendy. gratlulace s sourozenci a preju toho chlapecka :)

no to s tou cukrovkou je teda peknej blabol drzet tri dny pred „dietu“ k cemu by to potom bylo :mrgreen: :lol: a ver, ze vim o cem mluvim a i s tim nepitim od pulnoci @lilli.c kdyz si das jeste behem noci par loku obyc vody, jako ze ja takhle v noci piju porad, tak se nic nestane, samozrejme, ze nesmis vylemtat litr vody :mrgreen: nemela by si nic sladkeho, stavy a zadny dzus apod.

@Barčí1411 ja jsem se taky vazila a od 11.6. kdy jsem se vazila u dr. jsem ted mela jen 0,5kg nahore, na to jak si zeru, si myslim, ze je to celkem pekne :) dneska jsem se odbyla jen lecem, ale zitra se hodlam pustit do plnenych paprik, mam na ne chut :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
4.7.13 14:34

Jsem si ted vzpomnela, ze se nekdo ptal na ten polstar… koupila jsem ho na mall.cz, protoze jsem tam objednavala vice veci a mela jsem to bez postovneho. stal me 500kc, ale maji i drazsi a nevim, teda jestli jsou i lepsi tim padem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.7.13 14:51

Holky, ja zeru jako prase, ale asi ona i ta nemocnice a ten stres kolem dela svy. Jinak do me pada jidlo jako do cerny diry, tak jsem taky cucela - na druhou stranu nesnim takove velke porce, pac zaludek mam az v krku a jakmile se nacpu vic, tak je mi fakt blbe a tezko. Taky jsem od zacatku, narozdil od vas, pribrala uz nejakych 8 kilo, toz bylo na case, aby se to trochu pozastavilo :lol:
10.7. mam poradnu, tak uvidime, kolik naberu za ten tyden - doufam, ze nic :lol:

@Schara drazsi terabag asi neni lepsi :lol: Ja ho kupovala teda pred 5 lety skoro, stal m teda 700,– ale kupovala jsem navic i povlak, ten stal asi 150 kacek + k tomu byly nahradni kulicky - jeste jsem je nedosypavala, ale uz by to chtelo :lol:

Jinak mne dneska uvaril Rick - zelicko, masicko a knedl - ten jen ohral :lol: A bylo to vynikajici :srdce: Ted je mi teda soufl. Jsem jak kdybych se mela poblejt a odpadnout :lol: Ale ovsem je venku hnusne, dusno, takze se ani nedivim… bude prset.. Emca jde za chvilku s tou nasi znamou ven, t ak snad jim nebude prset az vecer. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
4.7.13 15:31

Holkyyy, nějak vás zanedbávám :)

@Barčí1411 jak se ti stalo to špinění? něco jsi tahala, buď na sebe opatrná, holka… :hug:

já měla mít předevčírem prenatal kardio a nějak to nevyšlo s hlídáním, tak jsem se omluvila, a pak zjistila, že další volnej termín je až za 3týdny, což už je sakra pozdě :zed: no ale 2× bylo vše ok, bude i po 3. :D

holky, vy jdete všechny na test cukrovky? to není povinný, ne? já myslela, že teď mě to mine, v minukým těhu mi to doporučili kvůli velikosti plodu, ale teď je o pár dní menší, tak snad ńení důvod :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí