Poradna duly
Jana Čurdová
@Schara oni v tech pokynech píšou, že máš mít 3 dny dietu od sladkého ![]()
dáš mi odkaz na ten tvůj polštář (popř. na nějakej podobnej?) začíná se mi špatně spát a tak řeším alternativy…
Brej den ![]()
@wena8621 gratulace k dobrym zpravam a holcicce ![]()
No, ja ted pritahla z nemocnice kvuli tomu spineni, dneska jsem jim teda utekla o fous, chteli me tam na pozorovani na 24hod. Placenta se vytahla, Lillianka je v poradku, takze jen dodrzovat maximalni klid - uz se valim na gauci a nic nedelam
Kdyby neco, mam ihned prifrcet. Diky dobrym zpravam budu verit, ze uz me tam neuvidi ![]()
Jdu snas nakrmit, jeste jsme dneska s Liankou nic nejedly ![]()
EDIT: Jsem se chtela pochlubit, ze od 12.6. jsem nic nepribrala
Si me dnes prevazili a porad stejne, mozna o nejaky deko min nez pri kontrole 12.6.
![]()
Příspěvek upraven 04.07.13 v 11:45
Hola, hola ![]()
Tak jsem dnes měla pestré ráno. Přišla jsem v osm do kuchyně s tím, že už nemůžu spát a v domnění, že ještě celý barák spí-ejhle! Na sedačce sedí Alice(má nevlastní mamka) a drží v ruce TT a brečí. Oko hodím na TT a tam dálnice D1 a 4+2tt. Ptám se, proč brečí? je to přece super ne? a ona, že se bojí, aby neměla zase holku, že si prý přeje kloučka
následně příjde táta, vidí ubrečenou Ali a aniž by viděl TT, který jsem v ruce držela já, řekl:,,Nechceš mi snad Alčo říct, že jsi těhotná, protože aby měl 70 letej dědek další dítě, se stává snad jen v Hollywoodských filmech
ale co, budu ten nejšťastnější děda a zároveň táta! ''
Tak takové já mám rána, budu mít dalšího sourozence a zároveň vlastní druhé mimčo ![]()
Přeji krásný den!
@anlendy.
Jooo, kez by byli takhle plodni vsichni
gratulace k ocekavanemu dalsimu sourozenci - kolik uz jich mas? ![]()
@Barčí1411 tenhle bude šestý(počítám i s bráchou, který umřel na rakovinu)
mně se zdá, že můj tatínek je extrémně plodný i v sedmdesáti ![]()
@anlendy. ordinace v růžové zahradě hadr
![]()
slre je to krásnej příběh, gratulace
![]()
Dámy, děkuji
dostala jsem za úkol, to nějak říci Rosi, protože je o něco málo starší, jak Charl, takže s oznamováním miminka mám prý zkušenosti
jenže naše Charlotta to do teď nepochopila, takže je to zbytečné říkat takhle malému dítěti
Anežka už to ví, běhá tady po baráku a řve, že bude mít bráchu
musím jí vytáhnout ven, takže jdeme do kina na ty Příšerky
první díl miluju, takže uvidíme co ten druhý
![]()
@Barčí1411 Ty jo 3 nedele nič nepribrať! Jak to robíš? Ja sa teda hoooodne hlídám ale aj tak tá ručička skáče +- 0,5kg.
Na cukor ideme za 3 týždne a okrem toho že od polnoci nemám nič jesť ani piť mi nič nepovedali. Dúfam že v noc pred testami bude vedro jak kráva a že budem chodiť celú noc po baráku jak smedný dromedár…
@Barčí1411 tak to abychom se připravili, že v devadesáti bude mít těch dětí dvacet
doufám, že můj manžel nebude taky takhle plodný a že budu mít děti snad jen dvě max. 3 ![]()
EDIT: já tedy taky nějak extra nepřibírám, za to naše Ornellka je dacánek
od začátku jsem přibrala 5kg z toho 2-3kg jsou kozy, pak Orny a pak tuk
kozy váží určitě nejvíc ![]()
Holky clovek si chvili pospi a zase docita romany ![]()
@anlendy. gratlulace s sourozenci a preju toho chlapecka ![]()
no to s tou cukrovkou je teda peknej blabol drzet tri dny pred „dietu“ k cemu by to potom bylo
a ver, ze vim o cem mluvim a i s tim nepitim od pulnoci @lilli.c kdyz si das jeste behem noci par loku obyc vody, jako ze ja takhle v noci piju porad, tak se nic nestane, samozrejme, ze nesmis vylemtat litr vody
nemela by si nic sladkeho, stavy a zadny dzus apod.
@Barčí1411 ja jsem se taky vazila a od 11.6. kdy jsem se vazila u dr. jsem ted mela jen 0,5kg nahore, na to jak si zeru, si myslim, ze je to celkem pekne
dneska jsem se odbyla jen lecem, ale zitra se hodlam pustit do plnenych paprik, mam na ne chut ![]()
Jsem si ted vzpomnela, ze se nekdo ptal na ten polstar… koupila jsem ho na mall.cz, protoze jsem tam objednavala vice veci a mela jsem to bez postovneho. stal me 500kc, ale maji i drazsi a nevim, teda jestli jsou i lepsi tim padem ![]()
Holky, ja zeru jako prase, ale asi ona i ta nemocnice a ten stres kolem dela svy. Jinak do me pada jidlo jako do cerny diry, tak jsem taky cucela - na druhou stranu nesnim takove velke porce, pac zaludek mam az v krku a jakmile se nacpu vic, tak je mi fakt blbe a tezko. Taky jsem od zacatku, narozdil od vas, pribrala uz nejakych 8 kilo, toz bylo na case, aby se to trochu pozastavilo ![]()
10.7. mam poradnu, tak uvidime, kolik naberu za ten tyden - doufam, ze nic ![]()
@Schara drazsi terabag asi neni lepsi
Ja ho kupovala teda pred 5 lety skoro, stal m teda 700,– ale kupovala jsem navic i povlak, ten stal asi 150 kacek + k tomu byly nahradni kulicky - jeste jsem je nedosypavala, ale uz by to chtelo ![]()
Jinak mne dneska uvaril Rick - zelicko, masicko a knedl - ten jen ohral
A bylo to vynikajici
Ted je mi teda soufl. Jsem jak kdybych se mela poblejt a odpadnout
Ale ovsem je venku hnusne, dusno, takze se ani nedivim… bude prset.. Emca jde za chvilku s tou nasi znamou ven, t ak snad jim nebude prset az vecer. ![]()
Holkyyy, nějak vás zanedbávám ![]()
@Barčí1411 jak se ti stalo to špinění? něco jsi tahala, buď na sebe opatrná, holka… ![]()
já měla mít předevčírem prenatal kardio a nějak to nevyšlo s hlídáním, tak jsem se omluvila, a pak zjistila, že další volnej termín je až za 3týdny, což už je sakra pozdě
no ale 2× bylo vše ok, bude i po 3. ![]()
holky, vy jdete všechny na test cukrovky? to není povinný, ne? já myslela, že teď mě to mine, v minukým těhu mi to doporučili kvůli velikosti plodu, ale teď je o pár dní menší, tak snad ńení důvod ![]()