Poradna duly
Jana Čurdová
@lilli.c ooo děkujeeem
já kytky od manžela dostávala každý den ještě v době zamilovanosti
naposled mi jí dal po porodu-ooobrovskou kytici růží
bylo to fajn, se už těším, až porodím Orny ![]()
@anlendy. Noooo ja dostala len jednu-svadobnú aj tú som si vybrala, zaplatila a on ju už len vyzdvihnul (a zabudol u kamaráta musel sa vracať) No ale on to nemal kde pochytiť ale inák je zlatíčko. Len bohužial kvietky a darčeky sú tabu… Ale nesťažujem si…už som si zvykla…
@lilli.c to já jsem se na začátku našeho vztahu také měla
dovolené, dárečky(dostala jsem prste s perlou, takže jsem ho měla na sobě snad jen tenkrát, je hezky schovaný),kytička-no měla jsem se výborně
už to taky ale ustalo a taky si nestěžuji, jen mi to občas chybí
@anlendy. no to je ale prekvapko. jak si to ti chlapi umi vylozit po svem vsechno a zaridit
ale radost si mela ne?
@Schara jee máš nový metřík
no radost byla, jen jsem myslela, že si budu ještě pořád užívat ![]()
@anlendy. to vis, uz mam cas na hlouposti, tak mam i metriky
no tak si holt budes uzivat se charlottkou
i tak mate dum plny lidicek, takze jedna mala princezna se tam ztrati ![]()
Jéé holky moc děkuji za krásné přivítání ![]()
@Schara Na velkém utz jsem byla včera a překvápko bych asi nevydržela takže pokud se doktor nespletl tak čekáme holčičku
jsme v rodině samé ženské tak jsme doufali v mužskou posilu, tak snad to vyjde na druhý pokus ![]()
Podle tohohle utz mám termín 18.11. a podle mého Dr. 23.11. tak to třeba na toho 21.11. nakonec vyjde ![]()
A můžu se zeptat, co čekáte vy? U někoho jsem viděla v metříku a koukám, že tady to vypadá taky na ženskou posilu
A odkudpak jste?
@lucyfree ahoooj, vitej a gratuluji k dobrym zpravam
jsou tu skoro same holciny
ja cekam druhou..
Jinak holky nemate nektera z vas zkusenost s internetem od vodafonu? Dneska jsem si ho koupila, myslim tu sim do iPada ale internet neni
budu platit dva litry na mesic a jeste ten nebudu mit?
co to je?? Myslim, ze tohle je to prekvapeni cislo tri ![]()
Já jdu na KO ve 27.tt a nic neříkal o cukrovce, no uvidím
nevyžaduju to ![]()
@lucyfree gratrulace a vítej v klubu holčiček, nějak nám to tu zrůžovělo
pindíků je tu pomálu, ale jsou ![]()
Holkýýýýýý, včera jsem ucítila první kopanečky!!! Takový zvláštní pocit!!! Jako bych měla v břiše bubliny nebo nevím, jak to popsat!!!
Jsem prvorodička, takže jsem z toho úplně „mimo“!!! ![]()
@lucyfree dalsi frndicka
no jeste my mame toho pindika a jeste tady v tyhle diskuzi myslim dva jsou ![]()
@kamkakamka tak to je krasna zprava
prosim te a ty nespis?
nebo jsi nam to musela rychle sdelit
ja u tech prvnich pohybu vahala tak tri dny jestli to je ono nebo pohyb strev
kdyz se to opakovalo treti den a jen v mistech kde je deloha tak jsem si rekla ze je to teda asi ono
zatim to teda citim kazdy den, nekdy v mensi intenzite a nekdy ve vetsi, treba po zelenym caji a coca-cole to Filipkovi kopalo dost
i vcera po te cokolade
jinak me okopkava jemne rano a pak kdyz jdu spat. a nekdy i mezitim ![]()
@anlendy. tak zkusenost teda s timhle netem nemame… cinkni operatorovi, ten ti poradi co a jak ![]()
Bry rano.
@kamkakamka
myslim, ze v tomhle tydnu uz jsou ty kopanecky temer rozeznatelny od strev ![]()
Na to, ze tam mam pidizvika, tak citim kopance uz dost intenzivni a teda muze je citit a videt uz i Rick s Emcou
Za posledni 3 dny uz mam vychytano, kdy chrape a za jak dlouho do me asi tak stouchne. Jinac taky kdyz si dam sklenicku coly nebo cokoliv sladkyho, tak to dite je snad nadopovany a dela tam hrozny veci
Uz se nemuzu dockat, az tak za 4 tydny budu misto priblbyhlo usmevu z kopanecku rikat, au, ty smradatko, to bolelo ![]()
No, jinac dneska uz nespinim, zadna krev, zadny spineni, takze je mi bajecne vlastne. Az na to, ze me v noci sezrali komari ![]()
V pondeli prijdou maliri, nebo asi jen jeden, musi se podivat co a jak a aby mi rekl, kolik za to budou chtit
Doufam, ze moc ne
![]()