TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1714
5.7.13 23:55

@stephora Já jsem 19+3. Jj, je to fakt úžasný!!! Mně kopal skoro velou noc, darebáček, usnula jsem někdy ve 4.00. :( Ale je to super! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
6.7.13 00:01

@Schara No, nespím…Nějak v tom druhém trimestru nemůžu v noci spát… Nevím, co s tím… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
6.7.13 07:04

Bříško :)

Co by jste tiply podle bříška? :think: Od začátku dle babskejch pověr mám všechny příznaky na holku i dle všeljakých výpočtů taky holka. Dokonce mi to tu počítala jedna maminka co to dělala cca 27 párům a jen u dvou to nevyšlo a ta mi taky řekla že o chlup ale holka.Dle DR je ale na UTZ spíše kluk. :nevim: 16.7. budu snad moudřejší :kytka: jinak mám od začátku těhu nahoře 7kg :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
6.7.13 07:54

@Michaela99 ahojík! pupík krááásnej! :palec: Myslím že asi chlapec. Ja to mám presne jak ty, všetky príznaky odzačiatku na dievča a už 2 Dr tam videli pinďoura. A jelikož nám to vravel i primár odd ULZ tak tomu verím. Len preorientovať sa na chlapčenské meno je nad moje sili. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
6.7.13 08:11

@Michaela99 Krásné bříško to já nemám zatím skoro žádné a to jsem jen cca 9 dní od tebe :think:. Mě taky podle všech kalendářů a tipů okolí vše vycházelo na chlapečka, dokonce jsme mimi počali přesně v den ovu a nakonec je to holčička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
6.7.13 08:15

@kamkakamka tak to nespani mě teď moří taky. Usnu v jednu, vzhůru jsem už mezi patou šestou a do toho spoustu živých snů. :-( a potom přes den usínám kdykoli;-)
@Michaela99 moc pěkné bříško;-) ja s holčičkou ho mám maličký a hodně dopředu a nahoru.;-)
Přála by sis někoho víc?;-)
všem přeji krasne ráno;-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
6.7.13 08:16

@Barčí1411 Jej tak já jsem asi fakt pohodlná, když nemusím tak se do ničeho nepouštím :D. Si představ, kdyby byl tvůj manžel stejný jako ten můj, tak by jste jen stavěli a rekonstruovali :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
6.7.13 08:18

@lilli.c Tak o jménu mi povídej. taky jsem z toho uplně zoufalá a především to příjmení Linc a k tomu najít jméno :( Na holčičku bych si našla ale na kluka. Manželovi se taky vše nelíbí :pocitac: asi se bude jmenovat podle dne narození :mrgreen: :mrgreen:

@lucyfree Já jsem začínala na 60kg a mám 67kg při výšce 170cm.. a půpík mi vylezl pořádně až tak posledních 3-4 týdny zpět.. jinak jsem tam taky horko těžko hledala něco co by připomínalo těhu bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
6.7.13 08:20

@wena8621 Chtěla jsem spíše chlapečka ale okolí tlačí že to prostě musí bejt holka že to nic jiného bejt nemůže :nevim: a že s ničím jiným ani nepočítaji… tak se děsím že když to bude opravdu kluk tak ho zavrhnou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
6.7.13 08:28

@Michaela99 Tak to už se těším, až budu mít taky takový pěkný bříško ;) Já začínala na 46kg a teď mám 49,5 a Dr. na velkém utz nám řekl, že je malá o týden menší než by být měla tak snad se to srovná, 16.7. jdu na kontrolu ke svému Dr. tak uvidíme :think:. Jinak s tím okolím to mám stejně jako ty skoro všichni čekali chlapečka a i když vím, že malou budou milovat tak se stejně bojím, že to nebude takové :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.7.13 08:41

@lucyfree to by bylo super :potlesk: :lol: Delam na prototypce, takze tam se se svyma napadama muzu vyblbnout dosti dost :lol: Ale stejne… jeden, dva projekty za cas je malo :lol: Kdybych mela treba vic citu na domecky… nechces me seznamit s manzelem? :lol: Ne, to byl vtip :lol: Kolik ze mas kilo 8o 8o 8o Jinak taky mame prtavce - je o tyden mladsi, ale v techto tt to nevadi, muze se to lisit o tyden az dva, hlavne, ze roste a prosperuje! :) Nejdulezitejsi to bylo v tom 1tr. screeningu, potom uz to tak presne nesedi - rikaji lekari, ne ja :lol:

@Michaela99 krasny brisanko mas :srdce: Ja mam uz obrovitanansky narozdil tady od holek, ale ja jsem normalne oplacanejsi, toz :nevim: :lol: Jinak hele, u nas okoli taky, ze to musi bejt kluk, ze uz holku mam - moje babca si ani nic jinyho nepripoustela, porad rikala, ze je tam kluk, ze to vi - ona vi vsechno ale… :nevim: Tak jsem s radosti oznamila, ze je tam holcicka :srdce: Nam to bylo jedno teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.7.13 08:55

@Michaela99 jak tě tak vokukuju, příjde mi, že máš podobné bříško jako já, jen s tím rozdílem, že jsi štíhlá a nemáš pneumatičku jako já, takže to mám na bříšku navíc, ale jinak mám stejný tvar :palec: já čekám holčičku :dance: tak uvidíš :nevim: já přibrala od začátku těhu zatím 4,5 kg, jsem dnes 22+3.

a na okolí se vyprdni, ať si očekávají co chtějí :) je to tvoje miminko a budeš se radovat z čehokoliv :) proč by ho neměli přijmout a s takovým pohlavím, s jakým se narodí? přece jedno pohlaví není méněcennější než druhé, holčička bude stejně krásná jako chlapeček :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
6.7.13 09:00

@lucyfree no jooo tak to ty jsi hubeňour.. jakou máš výšku?
@Barčí1411 vím o čem mluvíš.. máme stejnou babičku :D :mrgreen: Nám je to taky tak nějak jedno.. já jen z praktických důvodů jsem chtěla kluka.. protože už jednoho mám a po něm plno oblečení takže… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.7.13 09:04

Ahoj Holky, snad vás neruším a některá napíše, jsem z Ostravy je mi 20.let a čekáme miminko 17.11 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
6.7.13 09:10

@stephora No jsem na to zvědavá co na mě DR vychrlí 16 tého…já budu ráda ať je to cokoliv…už jen přežít to stěhování co mě čeká po, út a pak ještě pá a bude to ok. Všechno tahat do 4 patra bez výtahu to bude pocuc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí