Poradna duly
Jana Čurdová
@stephora Já jsem 19+3. Jj, je to fakt úžasný!!! Mně kopal skoro velou noc, darebáček, usnula jsem někdy ve 4.00.
Ale je to super! ![]()
@Schara No, nespím…Nějak v tom druhém trimestru nemůžu v noci spát… Nevím, co s tím… ![]()
Co by jste tiply podle bříška?
Od začátku dle babskejch pověr mám všechny příznaky na holku i dle všeljakých výpočtů taky holka. Dokonce mi to tu počítala jedna maminka co to dělala cca 27 párům a jen u dvou to nevyšlo a ta mi taky řekla že o chlup ale holka.Dle DR je ale na UTZ spíše kluk.
16.7. budu snad moudřejší
jinak mám od začátku těhu nahoře 7kg ![]()
@Michaela99 ahojík! pupík krááásnej!
Myslím že asi chlapec. Ja to mám presne jak ty, všetky príznaky odzačiatku na dievča a už 2 Dr tam videli pinďoura. A jelikož nám to vravel i primár odd ULZ tak tomu verím. Len preorientovať sa na chlapčenské meno je nad moje sili. ![]()
@Michaela99 Krásné bříško to já nemám zatím skoro žádné a to jsem jen cca 9 dní od tebe
. Mě taky podle všech kalendářů a tipů okolí vše vycházelo na chlapečka, dokonce jsme mimi počali přesně v den ovu a nakonec je to holčička ![]()
@kamkakamka tak to nespani mě teď moří taky. Usnu v jednu, vzhůru jsem už mezi patou šestou a do toho spoustu živých snů.
a potom přes den usínám kdykoli;-)
@Michaela99 moc pěkné bříško;-) ja s holčičkou ho mám maličký a hodně dopředu a nahoru.;-)
Přála by sis někoho víc?;-)
všem přeji krasne ráno;-) ![]()
@Barčí1411 Jej tak já jsem asi fakt pohodlná, když nemusím tak se do ničeho nepouštím
. Si představ, kdyby byl tvůj manžel stejný jako ten můj, tak by jste jen stavěli a rekonstruovali ![]()
@lilli.c Tak o jménu mi povídej. taky jsem z toho uplně zoufalá a především to příjmení Linc a k tomu najít jméno
Na holčičku bych si našla ale na kluka. Manželovi se taky vše nelíbí
asi se bude jmenovat podle dne narození
![]()
@lucyfree Já jsem začínala na 60kg a mám 67kg při výšce 170cm.. a půpík mi vylezl pořádně až tak posledních 3-4 týdny zpět.. jinak jsem tam taky horko těžko hledala něco co by připomínalo těhu bříško.
@wena8621 Chtěla jsem spíše chlapečka ale okolí tlačí že to prostě musí bejt holka že to nic jiného bejt nemůže
a že s ničím jiným ani nepočítaji… tak se děsím že když to bude opravdu kluk tak ho zavrhnou ![]()
@Michaela99 Tak to už se těším, až budu mít taky takový pěkný bříško
Já začínala na 46kg a teď mám 49,5 a Dr. na velkém utz nám řekl, že je malá o týden menší než by být měla tak snad se to srovná, 16.7. jdu na kontrolu ke svému Dr. tak uvidíme
. Jinak s tím okolím to mám stejně jako ty skoro všichni čekali chlapečka a i když vím, že malou budou milovat tak se stejně bojím, že to nebude takové ![]()
@lucyfree to by bylo super
Delam na prototypce, takze tam se se svyma napadama muzu vyblbnout dosti dost
Ale stejne… jeden, dva projekty za cas je malo
Kdybych mela treba vic citu na domecky… nechces me seznamit s manzelem?
Ne, to byl vtip
Kolik ze mas kilo
Jinak taky mame prtavce - je o tyden mladsi, ale v techto tt to nevadi, muze se to lisit o tyden az dva, hlavne, ze roste a prosperuje!
Nejdulezitejsi to bylo v tom 1tr. screeningu, potom uz to tak presne nesedi - rikaji lekari, ne ja ![]()
@Michaela99 krasny brisanko mas
Ja mam uz obrovitanansky narozdil tady od holek, ale ja jsem normalne oplacanejsi, toz
Jinak hele, u nas okoli taky, ze to musi bejt kluk, ze uz holku mam - moje babca si ani nic jinyho nepripoustela, porad rikala, ze je tam kluk, ze to vi - ona vi vsechno ale…
Tak jsem s radosti oznamila, ze je tam holcicka
Nam to bylo jedno teda…
@Michaela99 jak tě tak vokukuju, příjde mi, že máš podobné bříško jako já, jen s tím rozdílem, že jsi štíhlá a nemáš pneumatičku jako já, takže to mám na bříšku navíc, ale jinak mám stejný tvar
já čekám holčičku
tak uvidíš
já přibrala od začátku těhu zatím 4,5 kg, jsem dnes 22+3.
a na okolí se vyprdni, ať si očekávají co chtějí
je to tvoje miminko a budeš se radovat z čehokoliv
proč by ho neměli přijmout a s takovým pohlavím, s jakým se narodí? přece jedno pohlaví není méněcennější než druhé, holčička bude stejně krásná jako chlapeček ![]()
@lucyfree no jooo tak to ty jsi hubeňour.. jakou máš výšku?
@Barčí1411 vím o čem mluvíš.. máme stejnou babičku
Nám je to taky tak nějak jedno.. já jen z praktických důvodů jsem chtěla kluka.. protože už jednoho mám a po něm plno oblečení takže… ![]()
Ahoj Holky, snad vás neruším a některá napíše, jsem z Ostravy je mi 20.let a čekáme miminko 17.11 ![]()
@stephora No jsem na to zvědavá co na mě DR vychrlí 16 tého…já budu ráda ať je to cokoliv…už jen přežít to stěhování co mě čeká po, út a pak ještě pá a bude to ok. Všechno tahat do 4 patra bez výtahu to bude pocuc ![]()