TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
865
6.7.13 09:11

@Petka8 ahoj a vítaj medzi nami dievčatami :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.7.13 09:13

@Petka8 ahoj, nerušíš, vítáme každou novou členku :) já jsem sice z Prahy, ale to nevadí, internet je celorepublikový ;-) už víte, co čekáte? nebo si nenecháte říct? ;)
já mám TP 6.11. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
6.7.13 09:14

@Petka8 Vítej :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
6.7.13 09:16

@Michaela99 no mne to tiež bolo tak nejak jedno ale nevl. tchýne furt že to musí byť chlapec a Honza. S iným ani nepočíta. :pocitac: Tak sme chceli radšej holku nech máme klud.. A ono ho… No ale Honza určite nebude, to sa nebojím, muž vraví že je ich už v rodine hoooodne. Muž je Honza 8 generácia a ešte má sestru, nevl. sestru, tetu a nevl.mamu Janu. Takže myslím že je ich tam až až… Je to na palici… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
6.7.13 09:18

@Michaela99 Tak to sťahovanie ti nezávidím. Dúfam že ty sťahovať nebudeš!!! Max tak hračky a drobnosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.7.13 09:19

@Michaela99 nic netahej, to je nebezpečné, rozhodně ne nábytek! max nějakou lehkou tašku nebo krabci, nic co má víc než 5 kg nesmíš nosit!
já bych se stěhovala hned, do lepšího, většího :) my budem v nájmu 2+kk než se nějak vyřeší jiné bydlení ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
6.7.13 09:21

Ahojda holky, tak jsem vas poctive docetla a snad nezapomenu nekomu odepsat na co jsem chtela a kde jsem byla zminena :mrgreen:

Jinak te vitam @Petka8

@stephora koukam ze jste si dali pekny maratonech po obchodech ;) co se tyce toho bytu, my jsme koupili byt v panelaku, pekne uplne na kraji mestecka a cumime do prirody. Hypo sice mame, ale „jen“na 20let a splatky v pohode. krasne jsme ho uuuuuplne cely prebourali, zrekonstruovali, nova elektrika proste vsechno a jsme spokojeni. na baracek jsme proste nemeli, nebo spis tak, nechteli jsme brat tak veliky uver a pak se stresovat jak vsechno zaplatime. ted jsme spokojeni. ale chapu i ze v praze jsou jine ceny bytu nez u nas… to je taky kamen urazu hodne. za penize co bysme koupili stary panelakovy byt v praze ho mame koupeny, predelany a vybaveny a jeste by i zbylo… no otazka bydleni je v dnesni dobe docela slozita pokud nemas rodice co ti neco daji ci koupi, coz my nemame :lol: :mrgreen:

@kamkakamka no tak to ja spim… nemam stim celkem problem, sice se budim casto, mam zive sny, nekdy i hnusne… ale spim celkem slusne, nastesti :mrgreen:

@Barčí1411 tak to si s tim predelavanim sikovna holka :potlesk: ja jsem tak trosku leva na spoustu rucnich praci :mrgreen: :lol: takze siti asi nebude nikdy moje hobby a ostatni asi taky ne :lol: no kazdy jsme holt na neco jineho… kdyz tak premyslim, tak ani vlastne nevim, na co jsem ja :lol: :mrgreen: jinak u nas vcera poradne sprchlo i se ochladilo… takze parada :)

@Michaela99 jeee tak ja mam brisko asi jako ty tedka, nejak me vyskocilo behem tydne :mrgreen: a mame tam schvaneho Filípka ;) ale podle briska to brat asi ani nejde. okoli muze byt jedno jestli je to kluk ci holka :mrgreen:

koukam ze jdeme na kontrolu snad vsechny 16.7. :mrgreen: :lol: i ja, jen me jeste ceka v pondeli ten utz, moc se na nej tesim :) dneska jsem cely den sama doma, tak budu vegetit :mrgreen: asi si uklidim skrinku s uceni, kdyz mam ten druhak za sebou a necham pak muze at me to odnese do sklepa at to tady nezavazi :lol:

se omlouvam za roman :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.7.13 09:35

Jé holky, děkují za přivitání :-)
Stephora : Ahoj, jasné, že to nevadí :-) no my si to necháváme říct, ale zatím nám to nedokázali říct přesně :-) 2× už nám řekli, že to nejde vidět, jelikož bobek je moc nízko a má nožičky u sebe, ale pán doktor říkal, že typuje holčičku, ale je to pořád jen typ, tak čekám a bude nějak jinak otočené :-) co vy čekáte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
6.7.13 09:43

@Barčí1411 Zrovna včera večer jsem manželovi říkala, jak jste tu akční a že by jsi to brala a on hned jestli by si nemohl psát místo mě :lol: S tou velikostí jsi mě uklidnila, měla jsem docela strach, aby to nebyl nějaký problém :? Jinak váhu mám stejnou asi od 9 třídy změna byla vždy cca. +- 1 kg :)
@Michaela99 Já jsem mrňavá měřím 163 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.7.13 09:53

@Schara právě, že rodiče dát nemohou, sami nemají, takže je to jen na nás :nevim: problém je ten, že vlastní úspory moc nejsou (nebylo moc z čeho šetřit)a hypo ti daj jen na tu nemovitost, ale na rekonstrukci už bychom peníze neměli. Já jsem navíc bez práce, po 7mi letech mě těhotnou vykopli…rozhodně to není idylka.

My víme, že tohle naše žití v nájmu a v malém bytě prakticky s jedním samostatným pokojem, není ideální, a vhodnou nemovitost hledáme přes půl roku, jen jsme po mojí výpovědi přehodnotili podmínky. ale nenacházíme, protože nechceme ten panelák, víme, že už ho pak nikdy neprodáme, za 15 let už to nikdo nebude chtít. Já bych se chtěla vrátit do Plzně, kde jsme žili předtím 12 let, do prahy jsme šli za prací, tam je žití levnější…

jenže přítel by musel denně dojíždět a to není legrace, sama jsem to dojížděla 2 roky, než jsme se přestěhovali, a je to fakt vopruz, navíc by vůbec nebyl s námi, jen někde na cestách…takže uvidím, jak tohle dopadne…věřím, že se něco objeví časem a prostě do toho pujdem, že nesmíme nic uspěchat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.7.13 09:53

@Petka8 Ahoj a vitej :pankac: Uz vite, co cekate? - netradicni otazka :lol: Jinak my mame termin zacatkem listopadu, termin dle UTZ 6.11., ale cekame to driv :lol:

@Michaela99 taky babicka vseznalka :palec: :lol: Hlavne at je prcicek v poradku :! A prdet na ostatni. V klidu s tim stehovanim, pobalit a nechat chlapy to odnosit! JInak soucitim s Tebou, bydlime ve 4.p bez vytahu ;) Po porodu to bude paradicka, to se dobre hubne litanim po schodech - ted je to ovsem na dve veci :zed:

@Schara hele, ja nejsem zadnej profik :lol: Ani u toho nevydrzim celej den, delam to treba mesic :lol: Ale bavi me to vymejslet a idealni by bylo mit nekoho, kdo by mi treba sil…ja bych na oplatku vymejslela, natirala, brousila :lol:

Ja musim dneska prat, jsem se k tomu porad nedokopala, ale uz fakt musim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.7.13 10:04

@Petka8 holčičku :) jinak tu máme skoro všechny v popisech metříky, kde je vše jkrásně vidět - když si v nastavení dáš „zapnout podpisy“, tak o nás uvidíš skoro všechno :) :palec:

@Barčí1411 jsem ani nevěděla, že máme stejnej TP :) a nás to dřív nebude, berula je strašně tabulková, tak nějak oscilujeme max +- 1 den a v Podolí mi to vždycky do papíru napíšou přesně na toho 6.11. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.7.13 10:16

@stephora on se ten TP lisi temer kazdy UTZ :lol: Ale zasadni TP je ten v 1tr. screeningu. Jenomze diky tomu, ze mi to proste vypocitaval jen podle UTZ, tak to mame az 6.11., ale podle MS to vychazi na 31.10. :nevim: Ale ona mi tu MS vubec neresila, ale to jsem uz psala :lol: U nas byla tabulkova Emca a sla presne na termin, Dr. rekl a zapsal 16.7. a 16.7. taky sla poslusne :lol: Lillinka je skoro stejna jako byla Emca, ale porad je lehci o nejakej gramik a mensi no. Ve CT mi Dr. rikal, ze je jakoby o tyden mladsi, ale ze to nevadi, oni tam beztak udavaji +- 14dni v pokrocilem tehu, takze je to v pohode. Holt to nebude dlouhonozka jako Eminka, ale bude to typicka Portoricanka drobna a az bude stara, bude to koule :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
6.7.13 10:31

@Petka8 Ahoj,vítej :kytka: už víte co čekáte?

Teda Vás dočítat, to je jak číst několika stránkovou knížku :lol: koukala jsem @Michaela99 máš krásné bříško :) mám podobné i tvarově, akorát já tam mám holčičku, doufám :lol:
Orny kope jako o život, v noci jsem kvůli tomu vůbec nespala. Do toho Charlotta se převalovala a Anežka brečela ze spaní-úžasná noc to byla :lol: ráno mi volal Dan, že ho jeho brácha přetáhnul omylem golfovou holí a že má 4 stehy na noze, no paráda :lol: mám zajímavou rodinku :lol:
No tak my jedeme opět do kina, beru poprvé i Charlottu a jdeme na Já padouch 2 :lol:
Zdravíme všechny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.7.13 10:40

@Barčí1411 :mrgreen: koule :mrgreen: to se uvidí :)
tak to já mám pěkně podle průkajdy poslední MS 30.1.2013, TP 6.11.2013, mě tam gyne započítávala vše, ale třeba v 10+0 byly podle ní výpočty na 10+5 :) ale pak jsem šla do Podolí na 1tr. scr. a tam potvrdili 6.11. :nevim: sa teď ve 22+0 co mi dělala zase gyne utz, tak tam máme porod už 5.11. zas podle měření miminka :dance: ale to je jedno, stejně vím, že můžu rodit v rozmezí půlka října - pulka listopadu, takže nestresuju, jen v téhle době budu holt sedět doma na zadku, kdyby něco 8o ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí