Poradna duly
Jana Čurdová
@lilli.c já radši sestřičce zavolám, zda na to není ještě brzo a kdy by bylo nej tam jít…mě tam taky posílala sestřička, doktorka nic neříkala…ale ono, jak je to asi rutina, tak tam posílaj sestry… ![]()
Tak som to našla na nete je to medzi 24-28tt tu je odkaz: http://www.abctehotenstvi.cz/…stvi-narok_1
@stephora tak jak to nasla lilli. c tak je to v pohode a nemusis nikam volat a tak par dni pred kontrolou jit na to vysetreni… s tim, ze se asi vsude musite objednat… nebo ne?
u nas teda dr. posilaji maminky od 26.-28.tt
ja abyste si nemyslely ze jsem si to vymyslela
![]()
@Schara u nás sa neobjednáva. prídeš, stúpneš do rady, dostaneš číslo, počkáš až ťa zavolajú a potom po hoďkách klopeš že ideš po hoďke na odber…
@lilli.c tak tady u nas se objednava, chodi vzdy tak 2-3 podle toho kolik je lidi. objednaji se hned na rano, aby nemuseli pacienti dlouho lacnit a meli to brzy za sebou ![]()
No ja plánujem tam byť už o 6. nech to mám za sebou a možem sa dochlastať…
(myslím vodou) ![]()
@Schara jak píše @lilli.c, u nás taky neobjednávaj - všichni se dostaví v 7 ráno a pak to asi jde jak na běžícím páse ![]()
No nejsem primo z pardubic, bydlim v pardubickem kraji
ale do pardubek to mam kousicek
@Schara aha
už som si myslela…
No ja tiež niesom priamo z Kolína ale s Kolínska o 3km ďalej je už Pardubický kraj, a o asi 5km Hradecký. Takže keď sa ma naší teraz pri povodňiach pýtali v ktorom som kraji a kam majú na mape pozerať tak furt hlásim že rozhranie Pardubide, Hradec, Stredné čechy…
Dámy, omlouvám se, ale dočítat tolik stránek nemůžu, bohužel kvůli mému překvapení č.2 ![]()
Překvapení č.2 ![]()
Jdeme do kina s Any na ty Příšerky(jinak super filmík) a po skončení, že zajdeme někam na véču
Volá mi táta, který byl s Alou a Rosi doma, že mám překvapení a že budu určitě hrozně šťastná
V hlavě se mi začala promítat možná překvapení, které by to mohla být
Tak dopapáme a jdem(mňam grilovaná krkovička)
Otevřem dveře a vyřítí se na mě Charlotte v autíčku
?co tady dělá? vzápětí vidím švagrovou, jak si povídá s Ali
říkám:,,Co tu děláte? proč nejste v Maroku? stalo se něco?-připadala jsem si jak nějaká hysterka
švagrová na to:,,No on Dan říkal, že si ti po malé hrozně stýská a že chceš, aby byla už doma(
nevybavuju si, že bych tohle říkala) a navíc Dan s Alešem chtějí mít klid na golf, takže nám zaplatil letenku a jsme tu''
aaa golf, tak už vím proč poslal švagrovou s Charlottou domů
mám manžel opravdového vyčůránka
byl tu klídek, nikdo mi tu nejezdil výtahem nahoru a dolů, nikdo mi tu nelezl po zádech a neřval, že se chce tohle a támdle to(jinak mám naprosto hodné a milující dítě) ![]()
Takže o zábavu mám postaráno-vítej Charlottko
![]()
@anlendy. no tak to je pekné prekvapenie. Ty si to dnes asi užiješ. Neboj do tretice všetko dobré. Ono sa ešte niečo vyskitne
![]()
@lilli.c začínám se bát, co to bude?
ale taková kytice růží od neznámého ctitele by také nebyla k zahození
jsem naivní, až to bolí ![]()
@anlendy. prečo? bolo by to určo príjemné!
Mne sa to nestáva ani od manžela…
Ale vieš čo, ja ti teda pošlem, ju