Poradna duly
Jana Čurdová
@Mája B od věku 25-ti let je to povinné, i kdyz je pravda ze dneska muzes odmitnout vsechno od genetiky az po buh vi co ![]()
@Schara mela jsem nizko posazenou placentu - jakoze docela hodne nizko a odloupavala se mi, takze krvaceni je temer „normalni“ v tomhle pripade. Ted uz se mi vytahla a je vicemene tam kde ma byt, ale samozrejme jsem trochu uklziela, takze jsem si ji asi podrazdila..No, ale uz dobry. Do konce tehu ale musim dodrzovat maximalni klid, maximalne se valet v pelechu, aby se zase neco nepotentockovalo
Staci fakt par ohnuti - treba k troube, nebo jen do drepu k Emce, tak hned spinim. Ono je to taky pry kvuli kyretazim a spatny srazlivosti - navim mam dedicnou mutaci genu - prave blbou srazlivost, v tehu Xkrat vyssi riziko trombozy + jsem RH negativni - samy lepsi
Takze mi staci malo
Ale jak jsem rekla, dneska uz dobry (musim zatukat teda). uz se jen valim zase a nic nedelam ![]()
Jooo, na cukrovku jdu, mamka je diabeticka s inzulinem 3× denne ![]()
Prosiiiiim, poslete mi trochu deste, tady je tak hnusny dusno, ze se asi udusim ![]()
@stephora ano, jmenuje
uz i manzel se na nem valel u telky ![]()
@Barčí1411 tady taky… spadlo par kapek jinak nic… ale ja mam doma celkem prijemne ![]()
@Schara
my jeste nemame klimosku a jsme v mezonetovym byte, takze tady je to fakt hnus
Pristi tyden nam ji prijedou zapojit, tak uz bude prijemne a Rick slibil, ze nam do loznice a Emce do pokoje koupi nejakej vetracek malej alespon, bo je to fakt hrozny ![]()
Ahojky holky můžu se k Vám ještě přidat? Nečetla jsem celou diskuzi tak ani nevím, kolik Vás tu je, ale určitě bych to dohnala
. Čekám první mimi s termínem cca 20 listopadu ![]()
@lucyfree ahoj, vítej - už víš, co čekáte? nebo si nenecháte prozradit? ![]()
Ahoj @lucyfree, mam termin skoro jako ty 21.11.
a co velky utz, kdy te ceka? a vite co cekate?
@Barčí1411 jo tak to chapu, tam byva teplo, my jsme v klidku ve tretim patre, takze pohoda celke. ale kdyz byly ty vedra pred tydnem apul tak to bylo i tady desne…
@Schara mezonety sice krasny, ale na tohle jsou fakt prizemi k nezaplaceni. Myslela jsem si, ze alespon dole budeme mit chladneji nez potom v patre, kde mame loznice, ale prd
A jeste mraky utekly, takze asi nesprchne a ja pojdu ![]()
Jsem se dala do objednavani nejakych vecicek… Nejak mi to nedalo ![]()
@lucyfree vitej, vitej
taky se zvedave optam, jestli vite, co cekate ![]()
@lucyfree vítaj medzi nami! ![]()
@Mája B ja idem na cukor hlavne skrz mamku a babičku. Cukrovku máme v rodine. Nič vážneho teraz je mamka už len na diete, ale aj tak…pre istotu.
@Schara No nás upozornili že viac než 2 hlty nesmiem aby to neskreslilo výsledky. Vraveli mi to i minule a teda musím sa priznať že ja v noci pijem jak dúha. Tak 2 litríky ak je hnusne vedro úplne vpoho. (a potom sa divím že behám čo 1/2 hoďku na wc
)
@lilli.c vsak ja myslela par loku a taky zalezi v kolik hodin, o pulnoci bych si dala i tri loky a v pet rano radeji jen dva
![]()
@Schara a 1,5l flašu vody sebou na odbery. Až bude po tak ten nedostatok tekutin budem musieť dohnať..
a najlepšie na jeden šup ![]()
Ahoj, na cukrovku se chodi podle me automaticjy.. Je lepsi „navic“ jedno vysetreni nez mit zanedbanou tehu cukrovku… Me se tedy dr ani neptal a rekl, ze na pristi kontrolu za pet tydnu si mam vyzvednout na recept v lekarne tu glukozu a ze me ztestujou… Od pulnoci pry maximalne lok ciste vody na zvlhceni, ale zadne piti… Jinak je to ale v pohode, ten rortok se da… ![]()