TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
4.7.13 15:37

@Mája B od věku 25-ti let je to povinné, i kdyz je pravda ze dneska muzes odmitnout vsechno od genetiky az po buh vi co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
4.7.13 15:41

@Schara to jsem byla já :) a jmenuje se to „kojící polštář“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.7.13 15:48

@Schara mela jsem nizko posazenou placentu - jakoze docela hodne nizko a odloupavala se mi, takze krvaceni je temer „normalni“ v tomhle pripade. Ted uz se mi vytahla a je vicemene tam kde ma byt, ale samozrejme jsem trochu uklziela, takze jsem si ji asi podrazdila..No, ale uz dobry. Do konce tehu ale musim dodrzovat maximalni klid, maximalne se valet v pelechu, aby se zase neco nepotentockovalo :) Staci fakt par ohnuti - treba k troube, nebo jen do drepu k Emce, tak hned spinim. Ono je to taky pry kvuli kyretazim a spatny srazlivosti - navim mam dedicnou mutaci genu - prave blbou srazlivost, v tehu Xkrat vyssi riziko trombozy + jsem RH negativni - samy lepsi :lol: Takze mi staci malo :lol: Ale jak jsem rekla, dneska uz dobry (musim zatukat teda). uz se jen valim zase a nic nedelam :)

Jooo, na cukrovku jdu, mamka je diabeticka s inzulinem 3× denne :lol:

Prosiiiiim, poslete mi trochu deste, tady je tak hnusny dusno, ze se asi udusim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
4.7.13 16:04

@stephora ano, jmenuje :) uz i manzel se na nem valel u telky :mrgreen:

@Barčí1411 tady taky… spadlo par kapek jinak nic… ale ja mam doma celkem prijemne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.7.13 16:13

@Schara :roll: my jeste nemame klimosku a jsme v mezonetovym byte, takze tady je to fakt hnus :roll: Pristi tyden nam ji prijedou zapojit, tak uz bude prijemne a Rick slibil, ze nam do loznice a Emce do pokoje koupi nejakej vetracek malej alespon, bo je to fakt hrozny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
4.7.13 16:25

Ahojky holky můžu se k Vám ještě přidat? Nečetla jsem celou diskuzi tak ani nevím, kolik Vás tu je, ale určitě bych to dohnala ;). Čekám první mimi s termínem cca 20 listopadu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
4.7.13 17:18

@lucyfree ahoj, vítej - už víš, co čekáte? nebo si nenecháte prozradit? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
4.7.13 17:18

Ahoj @lucyfree, mam termin skoro jako ty 21.11. :mrgreen: a co velky utz, kdy te ceka? a vite co cekate?

@Barčí1411 jo tak to chapu, tam byva teplo, my jsme v klidku ve tretim patre, takze pohoda celke. ale kdyz byly ty vedra pred tydnem apul tak to bylo i tady desne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.7.13 17:30

@Schara mezonety sice krasny, ale na tohle jsou fakt prizemi k nezaplaceni. Myslela jsem si, ze alespon dole budeme mit chladneji nez potom v patre, kde mame loznice, ale prd :? A jeste mraky utekly, takze asi nesprchne a ja pojdu :lol:

Jsem se dala do objednavani nejakych vecicek… Nejak mi to nedalo :lol:

@lucyfree vitej, vitej :) taky se zvedave optam, jestli vite, co cekate :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
4.7.13 17:45

@lucyfree vítaj medzi nami! :mavam:
@Mája B ja idem na cukor hlavne skrz mamku a babičku. Cukrovku máme v rodine. Nič vážneho teraz je mamka už len na diete, ale aj tak…pre istotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
4.7.13 17:49

@Schara No nás upozornili že viac než 2 hlty nesmiem aby to neskreslilo výsledky. Vraveli mi to i minule a teda musím sa priznať že ja v noci pijem jak dúha. Tak 2 litríky ak je hnusne vedro úplne vpoho. (a potom sa divím že behám čo 1/2 hoďku na wc :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
4.7.13 17:54

@lilli.c vsak ja myslela par loku a taky zalezi v kolik hodin, o pulnoci bych si dala i tri loky a v pet rano radeji jen dva :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
4.7.13 17:59

@Schara a 1,5l flašu vody sebou na odbery. Až bude po tak ten nedostatok tekutin budem musieť dohnať.. :lol: a najlepšie na jeden šup :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
4.7.13 18:01

Ahoj, na cukrovku se chodi podle me automaticjy.. Je lepsi „navic“ jedno vysetreni nez mit zanedbanou tehu cukrovku… Me se tedy dr ani neptal a rekl, ze na pristi kontrolu za pet tydnu si mam vyzvednout na recept v lekarne tu glukozu a ze me ztestujou… Od pulnoci pry maximalne lok ciste vody na zvlhceni, ale zadne piti… Jinak je to ale v pohode, ten rortok se da… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
4.7.13 18:02

@lilli.c a svacinku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie