Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, na cukrovku se chodi podle me automaticjy.. Je lepsi „navic“ jedno vysetreni nez mit zanedbanou tehu cukrovku… Me se tedy dr ani neptal a rekl, ze na pristi kontrolu za pet tydnu si mam vyzvednout na recept v lekarne tu glukozu a ze me ztestujou… Od pulnoci pry maximalne lok ciste vody na zvlhceni, ale zadne piti… Jinak je to ale v pohode, ten rortok se da… ![]()
@Klairs No hej, roztok sa dá…ale vydrž nepiť od pol noci keď si zvyknutá piť vodu jak ťava po mesačnom pobite na sahare.. ![]()
@lilli.c to mi povídej, dneska jsem se v noci nevzbudila vubec a rano jsem mela susaka jako po peti pivech ![]()
No fujky, holky…
Ja teda ten roztok nemohla dopit, jsem skoro vrhla, kam se hrabe prislovi „sladkej jako cecek“, tohle bylo snad jeste horsi
Jinac ja mam problem vypit i litr vody, takze to bude v cajku, ovsem po tom roztoku… to vypiju ty litry tak 4 ![]()
@lilli.c no jsem na to taky zvědavá, jdu na začátku srpna, tak doufám, že budou třicítky a půjdu s jazykem na vestě…
![]()
Je fakt, že mě bylo 23, když jsem čekala Vikču, akorát se mě zeptala, jestli máme cukrovku v rodině a jestli na to chci jít, šla jsem dobrovolně…
v kolikátým, že se chodí?
@Mája B mě to nijak neurčili - naplánovala jsem si to sama na příští týden - mám žádanku a mám si dojít do laborky kdykoliv, objednávat se nemusím… jsem dnes 22+1 ![]()
@Schara ty a nebude problém, že mě tam poslali už teď? mám totiž další KO u gyne právě 26+0 ![]()
no, asi ví, co dělaj ![]()
@stephora, no to se zeptej asi… ale třeba jim to nevadi.
asi jsem si udelala metrik, no uvidime jestli se me tady ukaže ![]()
@Schara zatím ho nevidím, ale zkus f5, to mi pomáhá na obnovení když měním profilovku - tedy doufám, že to není alt+f5 nebo ctrl+f5, abych ti tu nekecala, ale f5 je tam určitě ![]()
No ja neviem, dievčatá, ale mne povedali že tam mám ísť po 24tt
Tak jak pozerám je to všade iné! Každý Dr si to asi robí podla seba. Teda mna neposlala Dr ale sestrička. Hoci som jej tvrdila že Dr povedala že ma tam pošle až nabudúce, stoj čo stoj mi tvrdila že tam musím ísť v tom 24tt. Nebudem sa predsa rozčulovať, nie. Žiadanku som si vzala a pojdem tam až pojdem… ![]()