Poradna duly
Jana Čurdová
@lilli.c já měla Olivera a celé těhu jsem naší Charlotinku oslovovala Oliverku
no mě to potěšilo a zároveň vyděsilo
hned co jsem jí vyprdla, tak jen čekám větu,,Máte krásného chlapečka'' a ono místo chlapečka byla holčička
myslela jsem, že mě trefí ![]()
@anlendy.
no mna takmer trafilo keď mi to povedali poprvé. Nemohla som sa s toho 4 dni spametať. Ale dnes som toho pindoura tiež nevidela. Ale dr. bol presvedčený že je tam. Tak asi je. Ono sa budem zas pýtať až budem na tom 3.screeningu. To ho už snáď uvidím… ![]()
@lilli.c já jsem nikdy nepoznala na normálním UTZ jestli tam je
až na tom 3D a to byl dr. nejistý, jestli je to prstíček nebo pindík
a byl to prstíček ![]()
@stephora - prosim Te, Rick mi vzdycky nastahuje ruzny filmy - ted jsem koukala na Banderase, original ve spanelstine - zrejme za trest
„La piel que habito / The skin I live in“ - je to takovy, no.. mne se to libilo, ale normalne na takovy filmy nekoukam
Pisou, ze je to psychologicky thriller - ja bych vynechala to slovo thriller asi
Taky ujizdim na „Life of Pi“ - to uz jsem videla asi 6×, ale porad mam potrebu na to koukat - kdyz je dobra TV, uzijes si bezva pokoukanicko
No a „Heat“ - Robert De Niro - baaaajecnej filmik, moje srdcovka ![]()
@lilli.c jeee, to jsi hodna, dekuju za info o Dr. - ja uz poslala mailiky do prahy, tak pockam, jestli se ozvou. Jinak uz mam zubare
Alespon nec - uspech. Pristi tyden ve ctvrtek nas vezmou - me a Emcu a Rick pujde solo, pac bude po noci
… se tesim, ale zaroven desim, pac jsem nebyla u zubaka rok a potrebuju kontrolu jako prase ![]()
No, damy, ja uz lezim v posteli, jdu si pustit pohadku na dobrou noc. Emca taky cuci - misto aby chrapala, tak cuci v pokojicku na nejakyho cokla - Bolt, pes pro kazdy pripad - se tam rechta jak prastena a slysim, ze si hraje s necim, sem tam neco rekne - nevim jestli mluvi na tu televizi, zvirata, anebo proste jen tak
Ja jeste prudim Ricka, je v praci, tak aby mu nebylo smutno, tak ho otravuju zpravama alespon
Jsem zvedava, jestli to oceni i za 20 let - jestli to se mnou prezije ![]()
@Barčí1411 u vás je zase veselo, koukám ![]()
taky už ležím a píšu si s holkou, co se mnou dělala ve společnosti, prý vyfásla na týden nějakého pilota z Arábie, který s nima málem už třikrát seknul o zem. Letadlo se s nima při vzletu propadá, takže zažívá hororové chvilky. No co to je? ![]()
Jdu do hajan, dokoukat ty včerejší Piráty
bájo ![]()
@anlendy. jooo, veselo i v noci.. Ted madam prisla a mela v hube 3 polstarky a rika - jdu k Tobe, soupni se a solichej
Takze ja jdu otrocit
Papapa
No Vás teda dočíst
Tak my včera byli taky na Velkým ultrazvuku a máme potvrzenou holčičku, ikdyž já to neviděla, ikdyž mi to doktor podrobně ukazaoval, prostě jsem to neviděla, krom hlavy a páteře jsem nepoznala skoro nic
Takže snad vše ok ![]()
@Gabra81 Jeee, vitej v klubu holcicek ![]()
Tak ja mam dnes lezici den, rano jsem opet zakrvacela, toz jsem se nacpala ascorutinem a je to lepsi uz. Kdyby neco, odpo frcim do nem. opet, ale myslim, ze jsem se vcera vic hejbala - hlavne ohybala, takze jsem si tu placentu podrazdila. Nu coz, dneska se z postele ani nehnu. Rick je doma, jde do prace az v patek vecer, mam tu tedy osetrovatele, kuchare, uklizece a chuvu v jednom
Zitra jde Eminka na cele odpoledne do Mirakula s tou nasi znamou a dneska ji Rick nejspis odpo nekam vytahne, aby se nenudila.
Lillianka me pekne od rana okopava - hlavne v podbrisku mi lita jak malej vetrelec, tak jsem rada, ze ji citim a ze je vse v poradku - v ramci moznosti. trochu se obavam toho, ze me Dr. asi moc nestrasila s cisarem, ze nakonec to tak bude - krom toho, ze se dela pri nizko polozene placente, kdy jde o to, jak nizko je, tak se 100% dela pri krvaceni placenty - uz jsem chytra jak radio ![]()
Mam v posteli Emcu, se ke mne vcera vecer nakyblovala a uz tu zustala
Tak se jdu jeste pomazlickovat a polezet, nez vstane - Rick je na ceste z prace domu, prifrci tak za pul hodinky
Hned pomasti pro cerstvou snidani, milacek ![]()
@lilli.c ahojda, ja gratuluju k chlapeckovi
a ze bylo na utz vse ok. nas to ceka v pondeli, uz se tesim ![]()
ten nas mrnousek byl vcera pres den takovej lenosnej, a to jsem lezela u uceni a mela moznost citit to kopani a nic, ani na stouchance nereagoval
zato vecer jsem sla spat a za chvilinku zacal okopkavat a mrskat se
je to milacek
dneska rano taky nez jsem se vykyblovala z pelechu, tak jsem dostala par signalnich kopanecku ![]()
@Barčí1411 tak pekne odpocivej dneska ![]()
@stephora sakra.. to jsem teda prošvihla celkem zajmavá témata ![]()
@Schara Já ti mám pocit, že to malé škvrně u mě v bříšku dělá schválně. Automaticky jak zjistí že potřebuju na malou, jako by vědělo že se mi nechce vztávat a tak mě začne kopat do močáku a že umí dát slušnou ránu ![]()
@Michaela99 me nastesti do mocaku nekope, a nebo to tak necitim zatim, preci jen jsem ve 20.tydnu teprve
ale prijde mi, ze umi delat celkem slusne kotrmelce… takovy prevalovani co obcas citim
![]()
az budu mit po zkousce, tak si taky budu muset vytvorit ten metrik, asi o vikendu, to nastuduju a uvidime co z toh vznikne ![]()
Zdravím Vás děvčata, několik dní jsem tady nebyla a konečně jsem vše dočetla
Koukám, že tady převládají holčičky. No můj přítel už se s holčičkou tak smířil, že pořád hladí bříško a říká, že tu naší princeznu moc miluje… Je to tak roztomilý ![]()
Já bych se měla zvednout z gauče a jít vařit, ale mě se tak nechce… ale malá mě tu okopává tak, že mě to stejně donutí vstát
Hlavně taťka nám dnes přijede brzo a protože má narozeniny, slíbila jsem, že mu uvařím na co má chuť ![]()
@Michaela99 mám stejný pocit s tím okopáváním, když se mi chce na záchod, ale nechci ještě vstávat, pak sotva dobíhám ![]()
Holky, po dlouhé době jsem si udělala okrasný dopoledne - oholit, udělat nechty, vlasy…namalovat se a vyrazit na gyndu
jsem zas kočka ![]()
jen holení na intimních místech je horor, už si tam nevidím a ty chloupky jakoby byly silnější a vůbec mi to strojek nepobíral (žiletkou se neholím, mám vždy pupínky) - to byl horor! pachtila jsem se s tím a stejně to vypadá příšerně, sem strašně ožďochtaná, vůbec ne do hladka jak jsem zvyklá…poslepu je to masakr ![]()
jak to děláte vy???
cvičím před porodem, protože tam bud prej přijdete oholená, nebo vás vemou žiletkou (a mít po porodu nastřihlou hráz a ještě pupínky, díky, to nechci řešit) bez ptaní… ![]()
@stephora volam manzela na pomoc, pack since tame taky nevidim ![]()