Poradna duly
Jana Čurdová
No u nas je ted ten sex taky nejak na bodu mrazu, kvuli me samozrejme i kdyz muz by rad, ale mi se proste nechce a navic me po nem boli bruch akorat, tak se prave treba zabavi na chvili temahle hrama ![]()
@anlendy. hehe, to je tata
… Jooo, jsem si hrala, kdyz byla Emca u sousedu
A nakonec jsem si pekne zadala ne TP podle UTZ, ale podle posledni MS - predhanim vas vsechny
Zrovna brouzdam po netu a koukam po nove gyndrce, sice me ta moje naposledy prkvapila svoji hovornosti, ale stejne ji neverim, tak jsem porad nervni
Potrebovala jsem kultivaci, pac si proste myslim, ze se mi tam neco hemzi dole a ona mi rekla, ze je pozde neco delat - jak to myslela? Muj ex gyndar mi delal kultivaci za tehu s Emou nejmin 2×
A jednou neco bylo, tak jsem mela i Tetraboricum - nevim, jestli to dobre pisu
Proste neco, co se v tehu muze… Tady ta proste nic, ani jednou
No a zubare - do Plzne se proste nepotahnu, tak jsem si nasla nejakyho mladika s milionem certifikatu a praxi docela dobrou
Jsem zvedava, jestli me vezme
Vypadla mi plomba, tak bych to potrebovala opravit, bo uz mi to vadi a nechci, aby mi ty zuby uhnily a vypadaly
U zubare jsem byla vzdycky jako doma, tak mne to ted chybi a jsem nervni ![]()
Uz jsem soupla Emu do pelechu, kouka na pohadku, hraje si v posteli a budu doufat, ze brzo vytuhne. Ricka mam v praci, ale je na netu bo tel., tak ho otravuju, aby se tam nenudil ![]()
Sex? To je neco, co ted prej nesmim, ale kdo rekl, ze manzel musi taky trpet
Ale my jsme stary prasata, kdyz ne sex, tak jiny akcnosti prijdou vhod a nijak to neublizi
Akorat je pravda, ze na to ten pupik docela reaguje, ale v dobrym slova smyslu a nic neboli
![]()
@Barčí1411 No toto, jsem si myslela, že jsem z vás nejvíc prga a ono ne ![]()
ségra teď kojí malou a pak budeme koukat na nějaký filmíček
asi Piráty z Karibiku 4 na tom obě ujíždíme
hlavně má láska Johnny Deep
![]()
o ty prasárničky jsme se pokoušeli včera, ale mé kozy jako vozy to neumožňovaly a navíc extrémně bolely
no a sex? jen velmi málo-1× za 14dní
ani na něj není chuť z mé strany, manžel trpí
jsem nevěřila, jak můžu být na nervy, když mám Šarlotu tak daleko od sebe, vlastně je poprvé bez maminky mimo ČR. Tak jim volám pořád, Dan už je nepříčetnej, že prý už nemám otravovat, že se maj dobře
![]()
Jakej metřík? nic nevidim a nevim kde hledat?
no on muz netrpi (Tvrdim ja
) tak uplne
samozrejme ze to nahrazujeme kapanek jinak, ale on rika ze trpi… no musi to obdobi prekousnout, nastesti je dost tolerantni ![]()
@anlendy. No, mne totiz tady ta dura Dr. vubec nepocitala TP podle MS, dokonce si moji posledni MS vymyslela do prukazky - ji rikam, ale ja nemela posledni ms 30.1., ale 24.1. - a ona prej, ze musi podle toho, co ukazuje UTZ - tak ji rikam jo, proto tu jsou asi ty dve kolonky TP podle MS a podle UTZ…
No, ale ona je Dr., Ja rikam, ze nase Liana bude v rijnu, pac vim, kdy jsme si ji udelali!
![]()
No, ja Ricka nenecham hrabat mi na kozy, to neeee - ani mi to neni prijemny, pac z nich cejtim mliko
Ale zase se nebranim jinejm vecem
A mne ho je lito a nechci, aby trpel moc, tak mu proste ulevim jinak ![]()
Hehe, ja kdyz mam Emcu jenom u nasich, tak votravuju 100× denne, natoz ji mit mimo CR, to bych neprezila
Ja nejsem hysterka, kdyz je doma a dela hovadiny, ale musim na ni videt, jakmile mi zmizi z dohledu, hystercim ![]()
Pirata z Karibiku mam doma
Ale na film bych se mohla podivat, jen ne na tu 4ku - ta je porad ve tme, tam houby vidim
Ja mam nejradsi Piraty z Karibiku Na konci sveta (l) ![]()
@Schara Zapni si nahoře na liště,,Zapnout podpisy''
uvidíš naše metříky ![]()
my si to také vynahrazujeme jinak, kdo ne, jen to není jako předtím
což nadává ![]()
@Barčí1411 co to je za Dr.??
od čeho to tam asi je ne?
miluju tyhle chytrý doktorky, co vědí kulový
mě moje bejvalá Dr. přesvědčovala, že budu rodit Charlottu v říjnu, že mám čas po návratu z AUS a že to bude 100% kluk
říkala, že to má spočítané podle posledního styku, tak jsem se nemohla nezeptat na otázku:,,Vy s námi spíte v posteli, že to tak dobře víte?'' a ejhle, Charlotta se narodila v září, tři dny po návratu a rozhodně není kluk
po tomhle velkém omylu, jsem raději odešla
můj gyndak je můj švagr, zní to sice divně, ale radši, když je to on, než nikdo cizí ![]()
EDIT: jo to Dan má moje kozy rád a mně je to vcelku příjemný
![]()
Já tedy PzK 1-3 moc nemusím,4 je pro mě nej! hlavně se u toho směju, jako blbá ![]()
Ahaaaa
uz to vsechno vidím ![]()
@Barčí1411 to je divna dr. teda, ja mam teda posledni ms napsanou v prukajde, ale nemam z ni delany TP, protoze jsem mela ovulaci az 28DC a presne tak nam to sedelo i s utz. ale rozhodne mi dr. neprepisoval posledni ms. kor jestli ti ji takhle blbe napsala i do tech vyvojovych vad, protoze tam mam dojem ze kdyz se napise posledni MS, tak se to zohlednuje pri vypoctech tech rizik…aspon si to myslim ze to tak je. me to dr. v te zadance proskrtl… me je meho muze taky lito v tomhle smeru a prave proto se mu venuju jinak
a pro jistotu i casto aby nerekl
![]()
@anlendy. @Schara no prave. Ja se ji ptala, jestli to potom nebude mit vliv pri vypocitavani rizika u VV, tak byla chytra no.. urcite to vliv ma, kdyz mi to vyslo tak blbe. Emu mi muj ex Dr. naplanoval na 16.7.2009 a taky 16.7.2009 se vylihla
Vim, kdy jsme si ted Lillu udelali - mam dva terminy, ale prave ten druhej - to bych jeste menstruovala, coz uz neeee, toz
Proste ji neverim a myslim si, ze budu rodit v rijnu, i kdyby 31., tak to bude rijen
I podle UTZ mi to ted sedi na tejden, kterej jsem podle posledni MS
Podle jejiho vymyslu mi to moc nesedi. No, takze hledam novou/novyho Dr. alespon na ten zbytek tydnu.
@anlendy. ja se koneckoncu smeju jak debil u vsech dilu, ale ta 4 je nekde ve tme dlouho, jsem tam skoro nic nevidela
Ale ja prd vidim ![]()
No, Rick by si kozy taky rad vohrabaval, ale ja mam ty bradavky hooodne citlivy ted, az je to neprijemny a boli to - staci mi podprda
Pred tim mi to fuk, to at si hrabal, ale ted ne a navic mi z toho porad tecou sracky a citim mliko, tak je mi to neprijemny. No a taky se venuju, radeji… Aby se mi nespustil ![]()
@Barčí1411 hele mě ty kozy teď taky bolí, jak sv. ň, včera jsem při tom skučela bolestí
musím to taky vydržet, aby mi pak nenadával, že si mě nemůže užít
mi říkala právě ségra, že si Dan stěžoval, že už skoro týden nic nebylo
chudinka můj
tak až přijedou, tak to asi zkusíme.
Jojo je to takové tmavší, ale mně stačí jen ty hlášky a ležím na zemi počůraná smíchy
jak tak koukám na ten film, si říkám, že ta Angelina Jolie je v tom filmu o několik procent hezčí, jak ve skutečnosti
Dennis je z ní vždycky hotovej a to doslova ![]()
@Barčí1411 no takovou dr. bych menila razdva jako, navic kdyz ti nechce udelat ani kultivaci… pokud mas nejaky problem, tak se to ted uz v tehle fazi tehotenstvi prave lecit da, ba naopak mam dojem ze by se to melo prelecovat. na zacatku tehot to pry nevadi.
ja budu mit ted kvetakovy dny
dneska si ho hodlam usmazit a zitra kvetak s vajickm a brambory s tatarkou k tomu a nejaky ten salatek, to bude mnamina ![]()
@Schara vcera jsem si rozeslala mailiky soukromym gyndarum v Praze, kteri fungujou stejne jako muj gyndar z Plzne. Tak uvidim, jestli mi nekdo z nich prijme. Jj, ja vim, ze se to da prelecit ted - mela jsem to, kdyz jsem byla tehotna s Emou - dokonce snad 2× ![]()
Mnaaaam, smazenej kvetacek - ja si delala v sobotu kvetakovou polivcicku
Emina ji zboznuje, pac je husta a ja na ni taky ujizdim
A na kvetaku vubec, na vsechny zpusoby mame radi
Asi dneska taky udelam
Dekuju
![]()
Ahoj všem (@Barčí1411, @anlendy., @Schara a ostatní), teď jsem volala na předběžné výsledky amniocentézy - PCR do Podolí a na chromozomální vady je naše beruška NEGATIVNÍ! tedy na 99,5% nemá downův, edwardsův ani patatuův syndrom
![]()
ještě musíme počkat na výsledky ohl. cystické fibrozy, ty budou až za 14 dní, ale snad to bude OK.
spadl mi ze
obrovský kámen, i když na sebe musím být ještě opatrná a opravdu dodržet mírný režim až do konce července, aby se neobjevily nějaké pozákrokové problémy, ale co bych pro své zlatíčko neudělala!
pokud bych měla sdělit své pocity, tak jsem od pátku 28.6., kdy amc proběhla, byla až nepřirozeně klidná. Bála jsem se sale uvěřit vlastní intuici, že je vše OK, bála jsem se, že si dávám falešné naděje a budu pak o to víc nešťastná… Ale hlava a srdce věděly, že jsme v pořádku ![]()
prosím, držte mi palce, ať i to ostatní dopadne dobře
a děkuju všem za podporu ![]()
@stephora
Bajecne zpravy! Zbyle vysledky budou taky v poradku!!! ![]()