Poradna duly
Jana Čurdová
@Barčí1411 tak já se stavím, až budu chtít Dana zabít(myšleno ze srandy)
tak jsem odvezla manžílka s dcerunkou na letiště a jsou pryč, zase
odpol přijede ségruše, takže tu naštěstí nebudu sama
co se týče těch podprsenek, tak já už normálně nosím kojící
nikam jinam se už nevejdu
vzhledem k tomu, že já podprsenky bytostně nesnáším, tak hodně často, když už tedy musím nosím sportovní ![]()
@Gabra81 po třech letech nepracování mi začínám práce chybět
na hlídání máme chůvu, známé či moje ségry
měla bych to ale udělané podle sebe, jak bych potřebovala, takže je to takhle dobré ![]()
@anlendy.
jen se stav, akorat Te nepohostime jako na zamku, mame pouze skromne sidlo ![]()
Ja do prace takhle brzicko ne-eee. To bych si toho prcka ani neuzila a bylo by to nefer, pac s Emou jsem doma byla a venovala jsem se ji maximalne. Ja su na tohle pipka, no
Moje vsechny deti se musi mit stejne dobre, zadny, ze s Emcou doma a s druhym ne… Akorat on je asi rozdil bejt doma takhle za sebou se dvema - to by me asi taky hrablo. Ja jsem si uzila uz 2 roky prace mezitim, takze ted opet relax na „dovolene“ ![]()
@Barčí1411 To je úžasné - já samosebou se k vám nebudu kýblovat, ale je hezké, že máte náruč otevřenou pro ostatní. My bychom sice chtěli, ale jsme dost s přítelem uzavření, takže k nám nikdo moc nechodí…jenže my ani v tom našem minikucálku nemáme, kam bychom lidi uložili ke spánku a na zemi je to neuctivý. Takový kamarádky, co máš, jsou taky k nezaplacení
Já takové měla v Plzni, kde jsem bydlela let, ale pak jsme se s těhovali za prací do Prahy a tady je to hrozný - tady si i sousedi po 3 letech, co bdlíme v bytovce, zavírají rychle dveře, aby se snad s někým nemusli pozdravit! takže tu známé moc nemáme a jsme dost sami…to je život ![]()
ad kozy mám z Triumphu jednu tělovou podprdu 70G - ale hledali jí asi 2 hodiny ve skladu a stejně stojí za prd ![]()
@Barčí1411 to mi teda vůbec nevadí, zlaté skromné jídlo! ![]()
já to mám však vymyšlené
odpoledne budu doma a jen na noce budu odlítat
týmž pádem budu doma stejně jako se Šarlotou, jen na noce budu pryč
a s Ornellkou budu doma stejně, jako se Charlottkou, jdu tam až za rok
když jsem odcházela, tak jsem si říkala, že budu mít konečně klid a že nic nebudu muset dělat, popravdě mě to začalo nudit ![]()
@stephora to mame podobne s prateli v Plzni… Jinak my taky nemame zamek, ale byt je prostornejsi, nez klasicke panelakove (cca 120m2), takze 1-2 hlavy navic se tu ztrati
haha, jen klidne prijed
Alespon tu nebudu sama ![]()
@anlendy. a kdy budes spat?
No ses blazen, ale chapu - trochu ![]()
@Barčí1411 tak záleží na tom, jaké lety mi přidělí, když dostanu Toronto, tak se vyspím cestou zpět ale když vyfásnu Evropu, tak se nevyspím
samozřejmě, že nebudu makat každej den
dvakrát-třikrát do týdne max. ![]()
Jinak, u nás je volno habaděj
nahoře je celý apartmán, tam nikdo není
rodina-dvě je tu taky ztratí
já si tu za chvilku asi otevřu dětský koutek, páč mi sem přivezli děti na hlídání, prý když jsem doma ![]()
@anlendy. hele, ale to by mohl bejt výbornej kšeft - něco to vydělá a zároveň je to záslužný
a byl by o to zájem, to bys koukala! spousta maminek nemá své děti kam dát, protože státní školky je nevemou a jesle jsou drahý a jen soukromý - já mít prostor, jdu do toho 100%
![]()
@stephora také jsem o tom v dáávnu přemýšlela, pak jsem to zmínila u manžela a ten řekl, že není nějaká chůva
![]()
@stephora je to chlap, ne?
měl co dělat, aby jel sám s malou do Maroka, takže si vzal svhéo bráchu a jeho rodinu
by jinak raději nikam nejel ![]()
Ahojda holky, nez jsem vas docetla, tak me skoro vystydl obed
ja jsem konecne doma, zkouska byla uspesna, tak jsem rada. me ted posledni dva dny boli podbrisek, jako skoro cele tehu a jak tak koukam me snad poskocilo bricho pres noc
ja se ted pokusim naucit na ctvrtecni biochemii, tak pokud to stihnu a dam to, mam do vanoc klid.. no bylo by to pekne, ALE…
@Barčí1411 u nas je to kolikrat taky jak v hotelu, ale nevadi nam to
mame spolecnost radi… ta sprosta slova u Emicky chapu, ze ti vadi, ja bych byla taky nepricetna, doufam, ze az bude mrnous, ze to muz taky zkroti, sice nemluvi bezne sproste, ale kdyz ho neco moc nastve nebo u fotbalu, tak se dokaze rozparadit taky… a me to do p*dele taky obcas ulitne ![]()
@Schara u nás doma se sprostá česká slova nepoužívají, nikdo by jim nerozuměl
ačkoli mě to do prele nebo že se na to vyeru taky občas vypadne ![]()
tak já letím něco nakoupit, než přijede ségra a pak jí musím přichystat postel
tenhle týden to tu bude, jak na hotelu ![]()