Poradna duly
Jana Čurdová
@Barčí1411 taky chci menší a taky už je mi teď jedno, že jsem slovanská žena
ale řešívala jsem to hodně
já byla navíc vždycky hrozně těžká, když někomu řeknu, kolik vážím (jako kdykoliv, nejen v těhu) tak se diví - ani na tý fotce nevypadám nijak špekatě a přitom mám podle tabulek obezitu - nenaděláš nic, asi fakt těžký kosti ![]()
@stephora Tak to sme asi na tom rovnako. Okolo rohlíku radšej ani nechodiť, hneď priberám..
Tež dúfam že čo teraz naberem nechám v porodnici, ale uvidíme. Min tehu som zo začiatku nenabrala moc a keď som rodila mala som +20kg. A to v porodnici rozhodne nenecháš…
Takže si dávam pozor čo jem. Je teda pravda, že sem tam zákusok, čokoláda, zmrzlinka alebo podobná dobrota musí byť, ale snažím sa to omezovať. Dnes mám k svačine ovocný šalát. Už sa naň teším… čo sa týka pŕs…normálny stav 75D, teraz mám tiež 75H alebo aspoň som mala keď som si vyberala poslednú podprdu, ale už mi nejak nesedí…asi sa zbehla ![]()
@Barčí1411 Torta je boží! Hneď by som si dala! Moj muž má čochvíla narodky, ale ten takéto torty neje. Niežeby sme narodky nejak slavili, ale bude mať kulatiny tak sa bude patriť…ale sníva o tom že mu upečiem medovník…tak uvidíme. Ale asi hej, nech má radosť!
@stephora
Ja to nikdy neresila, jsem na tohle flegmous
Obcas se zkritizuju, ale to asi kazda, rozhodne nejsem na dietach, netravim volny chvile ve fitku a nestojim prd zrcadlem s kritikou
Naucila jsem se ty svoje kila, anebo speky, navic nosit, takze se citim dobre ![]()
@lilli.c my slavime jen Emci narozky, pac je mala a vnima to uz. Jinak svoje a Rickovo ne - to spis mu treba jen udelam dortik, co ma rad - taky studenej, nebo cheesecake s ovocem atd. Jinak tyhle dortiky, co bude mit Emca nejime nikdo, to bude fakt jen na ocko, ze bude hezky vypadat a zrejme ho rozdame
Ja jim spis jen to, co si upecu, anebo par dortiku z cukrarny, ale ted mluvim treba o puncaku nebo spicce - zadny hnusny rolady tad., to bych vrhla
Doma si delam venecky, dortiky s ovocem (zadny kremy), tvarohove, max. pudink ![]()
@Barčí1411 dortík vypada fakt dobre, ja je teda taky nejím, ale miluju marcipan
ted bych mohla po kvantech ![]()
holky co to je za cisla podprsenek? ja jsem presla z 75b na 75c
a je pravda, ze to je poprve co chodim a taky nezatahuju bricho, ale hrde spulim
i kdyz zatim nemam moc co spulit
![]()
@lilli.c tak to mám s těma prsama koukám štěstí já šla jen o číslo nahoru (obvodu u košíčku)
- tos mě vyděsila s těmi +20kg - já se tady konejším statistikama, že co přibereš do půlky, to máš x2 a je to cca to, co přibereš celkově
a taky že na konci druhého a ve třetím trimestru se přibírá do miminka
no, samo si musím dávat pozor na to, co a kolik jím… taky se neubráním mlsání, navíc už třetí den ležím v posteli po amniocentéze, tak se nehýbu, ale taky míň mlsám - prostě jím, když mám hlad a těch chutí zas naštěstí tolik není - nepronásledují mě žádné záchvaty žravosti a když už mám na něco chuť, stačí mi málo a jsem uspokojená ![]()
@Barčí1411 tak my tiež neslávime. sme už velký, nie
ale tie kulatiny… To mu nemožem urobiť. Moje sme slávili na slovači. My dvaja a naši. Urobili sme kotlíkový guláš + grilovali a jak nám bolo. Tortu som mala nanukovú a bolo nám super. Takú nádhernú sme mali len na svadbe aj to len aby bola na fotkách jak krájame. Bola hoci moc dobrá, ale mali sme každý len 1 ks a stačilo. Marcipán je na moje zuby moc sladký!
@stephora Neboj! Ono to zas až také hrozné nebude. Ak nemáš k svačinám chipsy a čokolády tak to bude ok. Ak ležíš, tak je ten výdaj energie naozaj minimálny, tak všetko čo preženieš pojde do špeku! Takže fakt teraz si rozmyšlieť čo zjesť. Ono po porode sa nie každej podarí zhodiť. Mám kamarátku s 11m mimiskom a je o 5kg ťažšia než keď išla rodiť. Ona je to isté čo ja. Ak mám nervy tak priberám. Zo špeku si tiež moc nerobí jak ja. Je teda pravda, že ja sem tam do tej posilky alebo nejaký ten pohyb naviše ráda absolvujem, ale to len za to, že sa už necítim fyzicky dobre. Že mi to vadí… Ale kým ma to neomezuje…tak prečo. ![]()
@Schara to máme kozy jak vozy, co: ![]()
@Barčí já miluju tartalettky (ovocné košíčky) - pokud možno s minimem krému, punčák je jasnej, pak cheescake - ale bez ovoce, jen ten bílý, z klasiky pak drobenkovej koláš, ale kdo by se s tím pekl, když jsme jen dva - půlku toho vždy vyhodím ![]()
já to taky nikdy neřešila tak, že bych se týrala hlady a šíleně cvičila - nba to není čas ani chuť, ale když se někdy dívám do zrcadla, řikám si, že by to chtělo, štve mě, že nejsem taková ta eterická víla, co má 45kg i s postelí ![]()
@stephora no to teda
ale ja jsem s tema svyma spokojena, i predtim s tema „béčkama“ jsem byla
aspon jsem se s tim nemusela tahat
ja cvicit chodila pred tehotenstvim, poctive 1-2× tydne a nalezite jsem se za odmenovala ![]()
@stephora no to mi rika vice prsatejch holek
no zato ted se odmenuju i bez cviceni
a zachvili se budu muset fakt krotit, kdyz jsem doma a neni toho pohybu tolik ![]()
@Schara ja mam marcipanek taky rada, ale staci mi jen kousek, pac je to fakt desne sladky
Emina ho taky miluje, ale ve stejnem mnozstiv jako ja.
@lilli.c ja si delam k narozkam ty ovocne studene dortiky - je to lehky, neni to sladky a zboznujeme je vsichni
Takze vetsinou druhy den uz neni nic ![]()
@stephora tartalettky jsou bajecny, taky miluju. My teda taky nijak extra nepeceme, ale kdyz mame chut, neco si udelame a vetsinou to hned sezereme
Ale jsme fakt jen na ty freshcaky - klasika buchty ne-ee…
Ty jo, ja tu mam teda asi nejvetsi prsa
Normalne mam tak 80D - podle toho, kde kupuju, za normalnich okolnosti jsem si koupila i 85D. Ted mam tak 85-90D/E, opet podle toho, kde podprdu kupuju a bohuzel uz ted vim, ze az se naplni - naplni-li se, budu nekde na 90F
Potom si je necham uriznout, nebo je budu tahat az u kolen
![]()
No, my jdeme na ty Priserky od 17hod., moc se mi nechce, ale co uz, alespon si dam Nachos
Nikam se nepotahnu extra, fakt jen kino a domu, pred tim jsme vzdycky poctive vymetli kazdej kram - Rick je horsi jak zenska
![]()
@Barčí1411 no ja tú nepečenú robím tak normálne jak je chuť. Takže by to nebolo nijak „sviatočné“. Pečiem často a rada, ale ten medovník som teda ešte neskúšala. Mám 2 recepty tak uvidím jak sa to podarí…
@Barčí1411 hodíme ty svoje prsa na váhu a uvidíme
jinak já kupuju podrpdy na www.brastop.com - v čechách na mě moc nemaj a nebo sou děsně drahý…
jinak k obědu Big Mac a kuřecí nugety - maj v meku nový omáčky a mangová je úúúúplně nejlepší MŇAM! sice je to ultra prasáckej oběd, ale za omáčka!
jinak můj milášek dnes chtěl přinést jen a jen pro mě cheescake z Panerie (on cheescaky nejí), ale smůla, neměli ho :-/ tak mám ořechovej koláč a jakhody, co přinesl místo toho, už jsme si dávali po mekáčovým obědě se zmrzkou ![]()