TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
1.7.13 18:46

@anlendy. ja bych ji hnala, carodejnici jednu plesnivou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
1.7.13 18:54

@Barčí1411 taky bych ji taky hnala, ale kvůli Denimu to vydržím a budu svou nenávist k ní dusit v sobě. Chtěla jsem, aby k ní jela Charlotta na víkend, ale už mě ani nehne. Sem si říkala, že bych se s ní chtěla i usmířit a že by to mohla být fajn ženská, na tuhle myšlenku jsem se vykašlala už před pěti lety :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
1.7.13 19:07

@anlendy. :lol: asi bys musela bejt fakt :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
1.7.13 19:10

@Barčí1411 no je to mrcha, která myslí jen na sebe! ale co, ať je, já si kvůli ní nebudu kazit život..

Dámy, budete některá kupovat čumákovač? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
1.7.13 19:23

@anlendy. čumakovač? co to je :mrgreen: asi jsem trdlo ale fakt nevim :D

ja ted objednala ten polstar kojici co s nim hodlam spat a 4 osusky na mimino a do toho muzovi hry na x-box konecne k narozeninam a svatku co mel v zime. si konecne neco vybral :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
1.7.13 19:28

@Schara trdlo nejsi, říkáme tomu čumákovač a mně nedošlo, že to asi nebudete znát :lol: měla jsem na mysli lehátko s těmi hračkami :lol:
taky manžel řádi na x-boxu? můj muž je do toho úplně zažranej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
1.7.13 19:35

@anlendy. no vzhledem k tomu, ze mimino budeme mit mesic pred vanocema, tak si tohle asi nechame treba na vanocni nakup, pac co chces kupovat par tydennimu miminu :mrgreen:
no prave ze zatim moc neradi, ted jsem teprve objednala fifu a nhl a zacne to :mrgreen: jinak zkousel par bojovek, ale to ho zase tolik nebavi… a jinak to zapiname jen kdyz mame mejdan u nas doma a bavime se treba u toho peti boje atletickeho a tak :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
1.7.13 19:43

@Schara některé maminy do, čumákovače' dávají mimča prakticky po příjezdu z porodky :mrgreen: já jsem to však nikdy nepoužila :lol: malá vždycky ležet v kočáře nebo v autosedačce :)
manžel na tom hoodně hraje golf, jak sám říká, tak prý trénuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
1.7.13 19:49

@anlendy. je golf bavi me :mrgreen: ale ja si tam neumim menit ty hulcicky, nejak mi to jde blbe ovladat jen machanim ruky :mrgreen: tak hraju s tim co me daji, pocitam ze mi automaticky davaji ty nejoptimalnejsi :mrgreen: :lol:
ja se obavam, ze tomu malemu diteti bude uplne fuk jestli cumi na hracky ne na strop :mrgreen: kor prvnich par tydnu, aspon si to myslim… stejne bude spaaaat :mrgreen: doufam. jinak ja mam tady nekde v pytli od tety kolotoc nad postylku, tak to treba bude stacit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
1.7.13 19:52

@Schara to já měnit, také neumím, by musel manžel :lol: u nás tyhle kolotoče a celkově tyhle hračky nikdy moc nejely, mála buď spala a nebo řvala, nic jiného nebylo :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
1.7.13 20:00

@anlendy. no tak to jo, ono se celkove rika ze ty kolotoce jsou lapace prachu :mrgreen: ale vypada to hezky na te postylce :lol: :mrgreen: tohle jsou nastesti jen serepeticky, ktere neni nutne resit ted, ale az aktualne. ono celkem dost veci se da resit aktualne dneska, kdyz muzes koupit vsechno ted hned :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
1.7.13 20:00

:lol: cumakovac kupovat rozhodne nebudeme :lol: Ema mela, ale nikdy jsem nevyuzila… Liluse bude mit deku na zemi a Emu nad ni, to ji bude stacit :lol: Hm, koukam, ze x-box frci u vsech… Jsem rikala zname, co chtela kupovat pro manzela jejiho, ze jestli ma rada sex, tak x-box at nekupuje :lol: :lol: :lol: Ale meho muze uz to prestava bavit, asi mu neco zacalo chybet… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
1.7.13 20:08

@Barčí1411 manžel teda xbox využívá celkem často :lol: tedy, když většinou nejsem doma :lol: u nás byl sex velmi častou záležitostí, jen teď je naprosto minimální :lol: se začínám bát, jestli si někde ten můj chlap nekupuje nějakou d.vku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
1.7.13 20:11

@anlendy. to bude tim x-boxem :lol: Ricka uz to prestava bavit, ale byly doby, kdy u toho drepel pomalu nonstop :lol: Ted uz nic moc, ani s televizi si uz nehraje - jindy tam porad neco stoural, instaloval, steloval… :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
1.7.13 20:16

@Barčí1411 mu to na pár dní zabavím a uvidíme co se stane :lol: volá mi švagrová, že dostala Charlottku na hlídání a Dan prý zmizel na golf :lol: jako bych to neříkala :lol: chudák švagrová :lol:
EDIT: koukám, že máš nový metřík :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital