Poradna duly
Jana Čurdová
@Barčí1411 taky bych ji taky hnala, ale kvůli Denimu to vydržím a budu svou nenávist k ní dusit v sobě. Chtěla jsem, aby k ní jela Charlotta na víkend, ale už mě ani nehne. Sem si říkala, že bych se s ní chtěla i usmířit a že by to mohla být fajn ženská, na tuhle myšlenku jsem se vykašlala už před pěti lety ![]()
@Barčí1411 no je to mrcha, která myslí jen na sebe! ale co, ať je, já si kvůli ní nebudu kazit život..
Dámy, budete některá kupovat čumákovač? ![]()
@anlendy. čumakovač? co to je
asi jsem trdlo ale fakt nevim ![]()
ja ted objednala ten polstar kojici co s nim hodlam spat a 4 osusky na mimino a do toho muzovi hry na x-box konecne k narozeninam a svatku co mel v zime. si konecne neco vybral
![]()
@Schara trdlo nejsi, říkáme tomu čumákovač a mně nedošlo, že to asi nebudete znát
měla jsem na mysli lehátko s těmi hračkami ![]()
taky manžel řádi na x-boxu? můj muž je do toho úplně zažranej ![]()
@anlendy. no vzhledem k tomu, ze mimino budeme mit mesic pred vanocema, tak si tohle asi nechame treba na vanocni nakup, pac co chces kupovat par tydennimu miminu ![]()
no prave ze zatim moc neradi, ted jsem teprve objednala fifu a nhl a zacne to
jinak zkousel par bojovek, ale to ho zase tolik nebavi… a jinak to zapiname jen kdyz mame mejdan u nas doma a bavime se treba u toho peti boje atletickeho a tak
![]()
@Schara některé maminy do, čumákovače' dávají mimča prakticky po příjezdu z porodky
já jsem to však nikdy nepoužila
malá vždycky ležet v kočáře nebo v autosedačce ![]()
manžel na tom hoodně hraje golf, jak sám říká, tak prý trénuje ![]()
@anlendy. je golf bavi me
ale ja si tam neumim menit ty hulcicky, nejak mi to jde blbe ovladat jen machanim ruky
tak hraju s tim co me daji, pocitam ze mi automaticky davaji ty nejoptimalnejsi
![]()
ja se obavam, ze tomu malemu diteti bude uplne fuk jestli cumi na hracky ne na strop
kor prvnich par tydnu, aspon si to myslim… stejne bude spaaaat
doufam. jinak ja mam tady nekde v pytli od tety kolotoc nad postylku, tak to treba bude stacit ![]()
@Schara to já měnit, také neumím, by musel manžel
u nás tyhle kolotoče a celkově tyhle hračky nikdy moc nejely, mála buď spala a nebo řvala, nic jiného nebylo
![]()
@anlendy. no tak to jo, ono se celkove rika ze ty kolotoce jsou lapace prachu
ale vypada to hezky na te postylce
tohle jsou nastesti jen serepeticky, ktere neni nutne resit ted, ale az aktualne. ono celkem dost veci se da resit aktualne dneska, kdyz muzes koupit vsechno ted hned ![]()
cumakovac kupovat rozhodne nebudeme
Ema mela, ale nikdy jsem nevyuzila… Liluse bude mit deku na zemi a Emu nad ni, to ji bude stacit
Hm, koukam, ze x-box frci u vsech… Jsem rikala zname, co chtela kupovat pro manzela jejiho, ze jestli ma rada sex, tak x-box at nekupuje
Ale meho muze uz to prestava bavit, asi mu neco zacalo chybet…
![]()
@Barčí1411 manžel teda xbox využívá celkem často
tedy, když většinou nejsem doma
u nás byl sex velmi častou záležitostí, jen teď je naprosto minimální
se začínám bát, jestli si někde ten můj chlap nekupuje nějakou d.vku ![]()
@anlendy. to bude tim x-boxem
Ricka uz to prestava bavit, ale byly doby, kdy u toho drepel pomalu nonstop
Ted uz nic moc, ani s televizi si uz nehraje - jindy tam porad neco stoural, instaloval, steloval…
![]()
@Barčí1411 mu to na pár dní zabavím a uvidíme co se stane
volá mi švagrová, že dostala Charlottku na hlídání a Dan prý zmizel na golf
jako bych to neříkala
chudák švagrová ![]()
EDIT: koukám, že máš nový metřík
![]()