TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
753
5.7.13 16:15

@anlendy. nu, my si stavíme sami, takže reklamovat moc nebudeme :)))Akorát, že to pro změnu jde strašně pomalu, hlavně ted když ani nemůžu pomáhat… Ale než se mrně začne stavět mám slíbeno bydlení v novém:) tak snad to tak i bude. ted jsme zatím ve 2kk, tak bude mimčo u nás a Samík bude sám:) Pokojíčky si tak budu moct plánovat až za dlouho:(
Jinak jsme byli na obědě oslavit včerejší promoci a za chvilku do kina na já padouch :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
5.7.13 16:22

@wena8621 jeee, taky cerstve promovana, gratulace! :potlesk:

Ja tu dneska zase padam na cumak, je dusno. Ted prilitly holky, nase Emca s druhou Emcou a jeste jeden fracek od sousedu - to je hrozna breca :lol: Drza, sprosta, rozmazlena. Jsem ji rekla, ze mi nepoleze do loznice, ze se to nedel, bo mi tam skace po posteli, mam tam i pracovnu, tak mi leze k vykresum a mam strach aby mi to nepocmarala, to bych ji zabila :lol: A zase mi tam vlezla, obe Emci sly bonzovat - ty jsou poslusny a vi, ze se tam neleze proste, tak tam jdu a ona uz tuzku v ruce.. Ji rikam, padej odsud, ja jsem snad neco rekla! :cert: A ona mi povida - ja doma muzu chodit do loznice… Tak ji rikam, oukej, tak jdi domu, tady se posloucha a kdyz se neco nedovoli, tak se to respektuje! Fracek jeden podelanej, takovy deti me dokazou vytocit :lol: Asi jsem precitlivela :lol: Ale Emina nam tam proste neleze, anebo mi rekne, ze jde do loznice, sednout do kresla - mam tam houpaci :lol: Nebo si hraje, ale na zemi, max si sedne na postel a kouka do knizek, ale vi, ze jinak se tam nechodi, pac maminka tam ma hodne prace :roll: :nevim:

EDIT: Ted ji i holky vykoply od nas :lol: Ona je tak zla a buzeruje je a vzchlouba se. Emina ji teda strela, pac Valina ji rikala, ze jede k mori do Chorvatska a nase ji rika, hmmm, ja pojedu do Karibiku :nevim: :lol: Druha Emca zabouchla za ni dvere a prilitla a rekla: No konecne je pryc :lol: Tak to asi nejsem jenom ja… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
5.7.13 16:58

@Barčí1411 no vizualizace kvalitní :) a z ikei jsou supr věci náhodou, my máme z ikey skoro celou domácnost a 6 let to vypadá jako nový a to to byly levný věci…takže za mě ikea :palec:
my jsme tu právě přechodně, ani nic do zdi nemůžeme navrtat a ani bychom to tu odkoupit nechtěli - je tu hluk, špatně udělaná ventilace (novostavba z r.2007 a když někdo dělá cibuli, ví to celej barák), v koupelně se olupujou dlaždice, na balkon zatejká, takže se tam odchlipuje dlažba (už to jednou celý vyměnoval a už je to zas vydrobený), navíc kape na zábradlí a jednou se o to někdo opře a poletí z toho 2.patra na zem jak pytel brambor…A taky kdo by to chtěl odkoupit, když je to malý a jeden pokoj navíc tu prostě neuděláš… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
5.7.13 17:00

@Schara co bychom dali za 3+1 :) jenže to bychom si museli na hypo koupit panelák a to nechceme - kdo by kupoval na dluh na 30 let něco, co už je 40 let starý :) to nám to, než to splatíme, spadne na hlavu :nevim: a na novostavbu nemáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
5.7.13 17:12

Teda holky, celej den jsem běhala s chlapem po nákupech, potřeboval nějaké věci ve sportu a tak jsme nejdřív jeli na Zličín do Avionu do Direct Sports, pak do Teska pro potraviny, pak do Ikey na oběd (teda hnus, zlatej čerňák, nacpáno k prasknutí, akční jídla už v 1 vyžraný, dorty rozteklý - aspoň ty kuličky že byly jako obvykle, jinak bych fakt byla naštvaná), pak zpět na chodov, do bati a celia - má toho teda úplně po krk, jsem utahaná jak pes a to jsem jen postávala a čekala až si ten mlj chlap něco vyzkouší, max mu dionesla jiný číslo, teď jen sedím a koukám jak tele, ani se nemůžu hnout. že by to těhotenství mě tak unavovalo? :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
5.7.13 17:28

@stephora ja tam rada nakupuju ruzny doplnky a tak. Nabytek nemam odtamtud zadny :nevim: Mela jsem nabytek z bytu, kde jsem byla pred a vybavila jsem si ho + tenhle nas byl vybaveny, tak spis jen upravuju…natiram, barvim, preskladavam, stehuju, soupu… :lol:
Ty jo, to jsi mela litaci den, takhle kdybych behala ted, tak porodim uz v Tescu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
5.7.13 17:37

@Barčí1411 já málem porodila už v tom chodově, ale to jsem věděla, že už za chvíli jedem dom :) já jsem takhle běhat zvyklá, ale ne těhu a tak mě překvapilo, jak snadno se unavím…bolí mě záda a kyčle, dnes si asi pujdu brzo lehnout…

my máme nábytek náš, postupně co jsme nakoupili (ikea fakt supr, jen sedačku máme starou, nerozkládací a za celejch 6 let jsme nenašli žádnou vhodnou, hezkou, rozkládací a levnou :mrgreen: ), já bych to natírala taky, ale ten můj je děsná konzerva a nedovolí mi :nevim: mě home design děsně baví, furt ležím v nějakejch bydlecích časácích a vymýšlím, co a jak…ale když nemůžeš nic pověsit na zeď, tak mě to nebaví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
5.7.13 17:52

@stephora my jsme to prave meli vybaveny no, ale tak jako chystame se kupovat novej gaucik, ale taky - zadnej nemuzeme najit :lol: Jeee, jako muj tatik, ale kdyz jsme mu natrela starej nabytek v obyvaku (jen jsme osmrdlali a natreli lakem, takze se krasne ozivil a vznikly z toho krasny temer starozitny kousky :lol: ) a steny jsem mu natrela na takovou medenou, usila novy potahy na polstarky a gauc, tak cucel jako puk :lol: Oni maji velkou vilku, ale klasika vesnickou, zadny kostky, zadna moderna. Takovej statek, takze se to tam krasne hodi. Potom chodil a ptal se, jak a co udelat s koupelnou asi :think: :lol: Jinac je to jen moje aktivni zaliba - svagr se ted stehuje, tak mu delam planek do novyho domku :nevim: A sem tam prijde nekdo ze znamych. Min, rok jsem delala kurz, ale jeste bych chtela vyssi pro profiky, kteri se tomu venujou, jenomze to je 70tis. za kurz :poblion:… No, zase jsem dostala nove informace, tak misto kupovani zcela noveho, predelavam to stare :lol: Maximlane si neco dovyrobim, pridelam - treba policky a tak.. Deda ma doma pidi truhlarnicku, tak hobluju, rezu :lol: Ale nebavilo by me to ve velkym, je to desna piplacka :lol: A nakonec - kovarova kobyla… Po roce teprve neco delam v byte… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
5.7.13 18:06

@Barčí1411 tak tom obdivuju, já jsem designer teoretik - spíš vymýšlím, ale už nemám čas, chuť ani prostor to předělat - jedu max na doplňcích…chci si z ikey koupit ten jejich šicí stroj a plánuju se na tom naučit (neumím to vůbec a ten stroj je pro začátečníky za 1700) a přešít tady nějaký povlaky na polštářky a tak - jen nevim, kde se vlastně kupujou látky tady v pze :-D řikám si, že mi ten stroj stačí na to, abych si zkrátila džíny, ušila potah nebo zaentlovala závěs…
my máme jednu starou komodu z masivu v přesdíni, strašně by jí slušela bílá barva (miluju bílej nábytek), ale on mi nedovolí to natřít, že to má od rodičů a že ne…přitom jim to nikdy vracet nebude! takže máme celej byt v bílé a v bříze a v předsíni tenhle hnus z tmavého dřeva :nevim: nenaděláš nic…on je trouba na tohle - než se konečně rozhoupal k tomu, že si pořídí stejnej stolek na PC z ikea jako mám já, tak ho přestali vyrábět :! takže má furt ten hnusnej starej, co má snad u 10 let a opěšt se sem vůbec nehodí… :nevim:
toho jeho stolku a tý hnusný komody se zbavit a máme to fakt vše moderní a na jedničku a sladěný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
5.7.13 18:32

@stephora mam doma sici stroj po babicce (Veritas, zlutej) :lol: :palec: Takze taky nepresivam na nicem extra, budes mit lepsi :palec: Hm, tu komodu asi neosmrdlas na svetlejsi - to by se alepson tolik netlouklo. Ale teda jestli mas klasickej moderni nabytek, tak by se to stejne tlouklo, to chce potom postavit nekam, kde bude stat sama. ja mam starou komodu vyrezavanou a tu teda kdybych natrela na bilo, tak nebude hezka diky tem vyrezum, tak nejspis poleti, nebo ji preneseme do patra do chodbicky mezi decak a koupelnu do rohu :lol: A nebo mu zkus ukazat bilou komodu - nejakej starsi kus nabytku, z netu…si holt neumi predstavit, jak by to vypadalo treba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
5.7.13 18:36

@lucyfree Vítej :mrgreen: já jsem místní brzda co se tu vyskytně jednou za týden :D

holky teda vy mne ale štvete s těma holkama..já jsem furt na tom co řekl dr : vypadá to spíše na kluka ale jistě vám to říci nemohu.. schovává se. :zed: kontrola mě čeká teď 16.7. tak uvidíme zda už se něco potvrdí či vyvrátí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
5.7.13 21:31

@Michaela99 Moc děkuji :hug: Chlapečci jsou tady chudáčci ve značné menšině :D
Teda holky koukám jak jste kreativní, my máme postaveno asi 5 let a jsem ráda, že nic předělávat nemusím, zato moje drahá polovička, jelikož má svoji stavební firmu tak by i v novém pořád něco předělával a nejlíp, kdybych mu dovolila postavit nový dům, to by byl v sedmém nebi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
5.7.13 21:59

@lucyfree :palec: Tveho manzela bychom potrebovaly :lol: nasi manzele nejsou tak akcni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
5.7.13 22:04

@Barčí1411 No ono by jsi ho za chvíli vrátila :D on by sice všechno krásně předělal podle tvého přání, ale za rok už by se mu to zdálo okoukané a chtěl by to měnit :cert: Naši tvrdí, že bychom potřebovali nejmín trojčata, aby se zabavil a nevymýšlel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
5.7.13 22:24

@lucyfree ja predelavam tak 4× do roka :lol: Skoda jen, ze nemuzu i prestavovat byt… :lol: Tak manzelovi Tvemu lehce zavidit, ze muze vymyslet a stavet a realizovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí