Poradna duly
Jana Čurdová
@lilli.c hele v klidu s tou praci! At si neublizis
Ona ta prace nikam neutece (bohuzel, ze?)
Ja teprve varim, Rick je po nocni, takze delam obed az na dyl, aby mel cerstvej, pak zase rychle poleti zpet do prace.
@Petka8 Ja chci, aby sprchlo, je desny dusno a spatne se mi dejcha
Jinak Emina dostane detskej tablet, tzn. ze lec bude dotykovej, tak je to klasicky detsky naucny (delaji se takove i detske notebooky) - uci to deti abecedu, cisla, hodiny (vsechno i v anglictine)… Vygoogli si detsky naucny tablet, ono Te to vyjede. Neni to klasicky tablet - nejsem blazen
Ema bude mit za par dni narozeniny, budou ji 4 roky ![]()
Emina chtela jit na hriste, tak se obula a mezi dverma mi rika: Maminko, jdu ven, budu pred barakem na hristi, potom mi zavolej na jidlo…
![]()
Udelala mi tu brajgl a zdrhla
![]()
@Barčí1411 ahá tk to už vím co myslíš
tak to jsem evědela, že se dělají už i takové tablety, viděla jsem jen notbooky ty dětské, ale tablety ne, tak to je supér tím pádem
a jinak tady je zatáhle, ale pořád nic zase se vyjasnuje
No to je normálka udělají brajgl a jdou pryč
taky se na to už těším..aspoň se doma člověk nenudí ![]()
@Petka8
Ja jsem to nasla „omylem“, hledala jsem na Aukru neco a narazila jsem tam na nej, jeste asi za 149 kacek, takze jsem hned objednala. Ona ma uz ten detskej notebook a desne ji bavi si s nim hrat - hleda pismenka, a tak. Ten tablet dela vicemeno to same, akorat i v anglictine a je to dotykovy - ona si porad hraje s mym telefonem, bavi ji tukat na ten displej a jestli ji to pomuze se neco naucit a za ty kacky, tak proc ne. Alespon bude mit zabavu do vlaku, auta treba
No jo, ja toho mam plny kecky po celym dni, doma se nudim az ted, pac nemuzu nic moc co delat, tak nebo tak si to bude muset uklidit
uz po ni nic neuklizim, je to sikovna holcicka, umi nahazet hracky do krabic a kosiku
Sice drzkuje… ale to asi kazdej ![]()
@Barčí1411, @Petka8, @lilli.c holky, taky na chodově přisámbohu ani kapka - jeli jsme z novodvorský Plazy (Krč) výletem dom na chodov, všude mokro jak blázen a tady prd! ani kapka a už by to chtělo…
já budu vařit zítra - brambory a kuřecí řízek - jinak jsme včera i dnes prasáčkovali, ono je to levnější a jednou za čas supr - Praha je navíc teď o svátcích vylidněná, takže není nikde moc lidí - včera ikea a dnes čína - no, neměla bych to jíst, ale miluju to ![]()
@stephora jak ze bys to nemela jist? je to snad jedovaty?
kazdej rad tyhle prasarny - teda mluvim o normalnich lidech ![]()
Ja vam zavidim to smejdeni po kramech, taky bych se sla podivat, nakoupit… Ale copak muzu
Jsem sla otevrit Emine dvere, takze z a do 4.patra a pupek jak sutr ![]()
@Barčí1411 no, jakože to je tučný a slaný a rozhodně to neprospívá mýmu tělu, natož dítěti
oni do toho hajzlíci stejně musej sypat nějaký návykový přichucovadla, to jinak není možný, že mi to tolik chutná - hambáče, čína… nevim, jak to dělaj
ale ubránit se neumím ![]()
no já když to čtu, jak ti neni dobře, tak jsem z toho celá hotová
, protože já se cítím docela OK, i když na sebe musím být opatrná, po té amc mam mít taky klidový režim, ale nějak to aplikuju hlavně na to, že nikde nic nenosím a hodně spím a nejezdím na dlouhé cesty…
vy to tam bez toho výtahu taky máte kvalitní… ![]()
Teeda devcatka „chvilku“ tady nejsem a vy jste to teda rozjely ve ve velkem
.
Gratuluji k holcickam a k chlapeckum. U nas na velkem utz byl hosik potvrzen, tak se pridavam do mistni mensiny
. Ja jsem byla od zacatku naprosto presvedcena, ze cekame holcicku, vsicni si to mysleli tez, takze pro me bylo zklamani spis to, ze vlastni pocity jsou uplne k nicemu
. Manzel, kdyz se to dozvedel, tak zaril jak slunicko, ale samozrejme nikdy nezapomene dodat, ze za holcicku by byl taky rad
.
Tenhle tyden se uz taky konecne objevily prvni tukanecky, vzhledem k tomu, ze placenta je na predni strane, tak proto si daval nacas a nejsou jeste tak moc silne.
@Deeh blahoželám k chlapčekovi!
Jak tak pozerám na metrík…dnes máš posledný deň 5.mesiaca. Od zajtra už možeš hrde vravieť že už si v 6.
Aj tebe to tak hrozne letí? Ja som mužovi dnes vravela že už si musím spísať čo potrebujem nakúpiť pre seba a mimi do nemocnice (mám nástup najneskor v 34tt) a on vraj veď máme času dosť. Myslím že si neuvedomuje že už sme za 1/2. Ale jemu to docvakne až budem v nemocnici a on doma sám so psom a bude musieť chystať postielku… ![]()
@stephora ach taaak
ja teda nekoukam na to, jestli je takovy nebo makovy, Emina se cpe burgrama taky, da si i colu a jak zdrava
![]()
No, ja si tohle tehu vyziram se vsim vsudy, do pateho tehotenstvi uz nejdu, to bych zrejme neprezila
Jinak aby to nevypadalo, ze jsem hypochondr, tak s Emickou jsem byla naprotsto v cajku, ani jsem nevedela, ze jsem tehotna. Litala jsem ze schodu, do schodu, kos s pradlem byla moje droga - bydlela jsem tenkrat u nasich na vesnici, takze jsem se tahala s vypranym pradlem ven, povesit ho na snury
A pak tu kopu pradla jsem tahala zase domu najednou - prece nepujdu 2×
Prochazky dlouhy, vylety… Proste pohodicka… No, ale loni jak jsem podruhe potratila, tak se mi to vsechno nejak pokaklo a ted je to proste hrozny. Prvni trimestr megaloblasticka anemie, 2.tr. krvaceni…Pane Boze, co me ceka ve 3.tr.??? ![]()
@Deeh
gratulace k chlapeckovi ![]()
Ja vypustila dite ven, vratilo se mi taaaak spinavy - hrabala se s nejakou holcinou na piskovisti - v mokrym pisku
Tak jsem ji hodila do vany - jen ji nasteluju vodu, ona uz se oblsouzi - a za chvili jeci Mamiiiiii, fuuuuj, vypust tu voda, hele jak je cerna
Prasatko moje
Tak jsem ji vydrbala a napotreti byla voda uz cistejsi…pak jsem ji pro jistotu jeste osprchla a uz vypada zase ciste ![]()
Příspěvek upraven 06.07.13 v 19:31
@lilli.c ja se priznam, ze se v tech mesicich nejak ztracim
. Ale leti to uplne neskutecne. Jeste jsem nezacala ani nic nakupovat, ale pomalu se do toho budu muset taky pustit. Nemam teda vubec predstavu, co vsechno bude potreba poridit a jestli tahle druha cast polete taky tak rychle, tak mi to prijde, ze se jeste parkrat vyspim a jedeme rodit
. Proc mas nastup uz tak brzy?
Jinak jak jste se tu bavily o tech nezdravych jidlech, tak muzu rict, ze nikdy jsem nemela vetsi chute na hambace jako posledni mesic-dva
oni do toho musi fakt neco pridavat!
@Barčí1411 ahá tak to joo.. vidíš i to se někdy vyplatii koukat jen tak po netu a najdeš i nějake zajímavé věci co?
noo já se nudím celý den skoro není co dělat, kukáme budď na tv a nebo si hraju se psem
počasi je takov všelijaké takže je to na prd
.. už se taky těším až bude prcek venku ![]()
@stephora tady u nás v Osravě taky ani kapka a na večer se udělalo hezky.. a má být teď pořád hezky, takže supér, aspoň mužeme vyjít ven někde na prochajdu
..
Co máte na večeři holky?.-) já mám furt chuťě na skadké tak sem si udělala krupičku
![]()
@Petka8 ja prave dojedla peknpu prasecinku - cinskou polivku
ale aby se nereklo, tak k tomu nektarinku a jeste tu mam par lusek.