TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
6.7.13 14:23

@lilli.c hele v klidu s tou praci! At si neublizis :roll: Ona ta prace nikam neutece (bohuzel, ze?) :lol: Ja teprve varim, Rick je po nocni, takze delam obed az na dyl, aby mel cerstvej, pak zase rychle poleti zpet do prace.

@Petka8 Ja chci, aby sprchlo, je desny dusno a spatne se mi dejcha :lol: Jinak Emina dostane detskej tablet, tzn. ze lec bude dotykovej, tak je to klasicky detsky naucny (delaji se takove i detske notebooky) - uci to deti abecedu, cisla, hodiny (vsechno i v anglictine)… Vygoogli si detsky naucny tablet, ono Te to vyjede. Neni to klasicky tablet - nejsem blazen :lol: Ema bude mit za par dni narozeniny, budou ji 4 roky ;)

Emina chtela jit na hriste, tak se obula a mezi dverma mi rika: Maminko, jdu ven, budu pred barakem na hristi, potom mi zavolej na jidlo… :nevim: :lol:
Udelala mi tu brajgl a zdrhla :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.7.13 15:06

@Barčí1411 ahá tk to už vím co myslíš :-) tak to jsem evědela, že se dělají už i takové tablety, viděla jsem jen notbooky ty dětské, ale tablety ne, tak to je supér tím pádem :-) a jinak tady je zatáhle, ale pořád nic zase se vyjasnuje :-) No to je normálka udělají brajgl a jdou pryč :DDD taky se na to už těším..aspoň se doma člověk nenudí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.7.13 15:15

@Petka8 :lol: Ja jsem to nasla „omylem“, hledala jsem na Aukru neco a narazila jsem tam na nej, jeste asi za 149 kacek, takze jsem hned objednala. Ona ma uz ten detskej notebook a desne ji bavi si s nim hrat - hleda pismenka, a tak. Ten tablet dela vicemeno to same, akorat i v anglictine a je to dotykovy - ona si porad hraje s mym telefonem, bavi ji tukat na ten displej a jestli ji to pomuze se neco naucit a za ty kacky, tak proc ne. Alespon bude mit zabavu do vlaku, auta treba :nevim: :lol: No jo, ja toho mam plny kecky po celym dni, doma se nudim az ted, pac nemuzu nic moc co delat, tak nebo tak si to bude muset uklidit :nevim: uz po ni nic neuklizim, je to sikovna holcicka, umi nahazet hracky do krabic a kosiku :nevim: Sice drzkuje… ale to asi kazdej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.7.13 16:26

@Barčí1411, @Petka8, @lilli.c holky, taky na chodově přisámbohu ani kapka - jeli jsme z novodvorský Plazy (Krč) výletem dom na chodov, všude mokro jak blázen a tady prd! ani kapka a už by to chtělo…
já budu vařit zítra - brambory a kuřecí řízek - jinak jsme včera i dnes prasáčkovali, ono je to levnější a jednou za čas supr - Praha je navíc teď o svátcích vylidněná, takže není nikde moc lidí - včera ikea a dnes čína - no, neměla bych to jíst, ale miluju to :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.7.13 16:33

@stephora jak ze bys to nemela jist? je to snad jedovaty? :lol: kazdej rad tyhle prasarny - teda mluvim o normalnich lidech :lol:
Ja vam zavidim to smejdeni po kramech, taky bych se sla podivat, nakoupit… Ale copak muzu :roll: Jsem sla otevrit Emine dvere, takze z a do 4.patra a pupek jak sutr :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.7.13 18:42

@Barčí1411 no, jakože to je tučný a slaný a rozhodně to neprospívá mýmu tělu, natož dítěti :mrgreen: oni do toho hajzlíci stejně musej sypat nějaký návykový přichucovadla, to jinak není možný, že mi to tolik chutná - hambáče, čína… nevim, jak to dělaj :nevim: ale ubránit se neumím ;)

no já když to čtu, jak ti neni dobře, tak jsem z toho celá hotová :think:, protože já se cítím docela OK, i když na sebe musím být opatrná, po té amc mam mít taky klidový režim, ale nějak to aplikuju hlavně na to, že nikde nic nenosím a hodně spím a nejezdím na dlouhé cesty…

vy to tam bez toho výtahu taky máte kvalitní… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
6.7.13 18:56

Teeda devcatka „chvilku“ tady nejsem a vy jste to teda rozjely ve ve velkem :cert:.
Gratuluji k holcickam a k chlapeckum. U nas na velkem utz byl hosik potvrzen, tak se pridavam do mistni mensiny :D. Ja jsem byla od zacatku naprosto presvedcena, ze cekame holcicku, vsicni si to mysleli tez, takze pro me bylo zklamani spis to, ze vlastni pocity jsou uplne k nicemu :-). Manzel, kdyz se to dozvedel, tak zaril jak slunicko, ale samozrejme nikdy nezapomene dodat, ze za holcicku by byl taky rad :-).
Tenhle tyden se uz taky konecne objevily prvni tukanecky, vzhledem k tomu, ze placenta je na predni strane, tak proto si daval nacas a nejsou jeste tak moc silne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
6.7.13 19:08

@Deeh blahoželám k chlapčekovi! :kytka: Jak tak pozerám na metrík…dnes máš posledný deň 5.mesiaca. Od zajtra už možeš hrde vravieť že už si v 6. :lol: Aj tebe to tak hrozne letí? Ja som mužovi dnes vravela že už si musím spísať čo potrebujem nakúpiť pre seba a mimi do nemocnice (mám nástup najneskor v 34tt) a on vraj veď máme času dosť. Myslím že si neuvedomuje že už sme za 1/2. Ale jemu to docvakne až budem v nemocnici a on doma sám so psom a bude musieť chystať postielku… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.7.13 19:29

@stephora ach taaak :lol: ja teda nekoukam na to, jestli je takovy nebo makovy, Emina se cpe burgrama taky, da si i colu a jak zdrava :dance: :srdce:

No, ja si tohle tehu vyziram se vsim vsudy, do pateho tehotenstvi uz nejdu, to bych zrejme neprezila :lol: Jinak aby to nevypadalo, ze jsem hypochondr, tak s Emickou jsem byla naprotsto v cajku, ani jsem nevedela, ze jsem tehotna. Litala jsem ze schodu, do schodu, kos s pradlem byla moje droga - bydlela jsem tenkrat u nasich na vesnici, takze jsem se tahala s vypranym pradlem ven, povesit ho na snury :lol: A pak tu kopu pradla jsem tahala zase domu najednou - prece nepujdu 2× :nevim: Prochazky dlouhy, vylety… Proste pohodicka… No, ale loni jak jsem podruhe potratila, tak se mi to vsechno nejak pokaklo a ted je to proste hrozny. Prvni trimestr megaloblasticka anemie, 2.tr. krvaceni…Pane Boze, co me ceka ve 3.tr.??? :lol:

@Deeh :potlesk: gratulace k chlapeckovi :kytka:

Ja vypustila dite ven, vratilo se mi taaaak spinavy - hrabala se s nejakou holcinou na piskovisti - v mokrym pisku :lol: Tak jsem ji hodila do vany - jen ji nasteluju vodu, ona uz se oblsouzi - a za chvili jeci Mamiiiiii, fuuuuj, vypust tu voda, hele jak je cerna :lol: Prasatko moje :srdce: Tak jsem ji vydrbala a napotreti byla voda uz cistejsi…pak jsem ji pro jistotu jeste osprchla a uz vypada zase ciste :lol:

Příspěvek upraven 06.07.13 v 19:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
6.7.13 19:30

@lilli.c ja se priznam, ze se v tech mesicich nejak ztracim :-). Ale leti to uplne neskutecne. Jeste jsem nezacala ani nic nakupovat, ale pomalu se do toho budu muset taky pustit. Nemam teda vubec predstavu, co vsechno bude potreba poridit a jestli tahle druha cast polete taky tak rychle, tak mi to prijde, ze se jeste parkrat vyspim a jedeme rodit :roll:. Proc mas nastup uz tak brzy?

Jinak jak jste se tu bavily o tech nezdravych jidlech, tak muzu rict, ze nikdy jsem nemela vetsi chute na hambace jako posledni mesic-dva :cert: oni do toho musi fakt neco pridavat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.7.13 19:39

@Barčí1411 ahá tak to joo.. vidíš i to se někdy vyplatii koukat jen tak po netu a najdeš i nějake zajímavé věci co? :-) noo já se nudím celý den skoro není co dělat, kukáme budď na tv a nebo si hraju se psem :-) počasi je takov všelijaké takže je to na prd :).. už se taky těším až bude prcek venku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.7.13 19:41

@stephora tady u nás v Osravě taky ani kapka a na večer se udělalo hezky.. a má být teď pořád hezky, takže supér, aspoň mužeme vyjít ven někde na prochajdu ;)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.7.13 19:43

Co máte na večeři holky?.-) já mám furt chuťě na skadké tak sem si udělala krupičku :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
6.7.13 19:49

@Petka8 ja prave dojedla peknpu prasecinku - cinskou polivku :-) ale aby se nereklo, tak k tomu nektarinku a jeste tu mam par lusek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.7.13 19:52

@Deeh taky dobrý :-D nektarinku bych si taky dala :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie