TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
7.7.13 18:25

@stephora :lol: Tak ja ji napisu at se uklidni :lol: Cuza jedna… Jak to, ze si vsima podppisu jen unekterych? Pekne vsechno stejne, neeee :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.7.13 18:28

@Barčí1411 bohužel :nevim: navíc ten můj blog nikdo nečte (pošlu ti odkaz do SZ, pro zajímavost), a co tam na něm asi můžu propagovat, ale neměří se všem stejně…ale mi pak může jebnout, když tady vidím ty odkazy na Fler, kde se normálně věci prodávaj, a ona mi vyhrožuje, že mi zruší profil kvůli odkazu na BLOG!!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
7.7.13 18:48

@stephora ja Te ho prosmejdila uz :lol: Proto si nemyslim, ze je tam neco spatnyho… :nevim: Ale tady ti admini jsou divni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.7.13 18:50

@Barčí1411 napsala jsem o té amniocentéze deníček tady na emiminu a dolu uvedla odkaz na blog s textem, že na tomto blogu je článek také publikovaný a že nejsem žádná plagiátorka, že to píše jedna a tatáž osoba - tutově mi to ta samá adminka zase shodí nebo vymaže - a bude to bez smyslu :potlesk:
dám vědět, ale to zas uvidím rudě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
7.7.13 18:50

@stephora jeste me napadlo - nevadi ji to, ze ses zminila o nejakym kremiku z nejaky drogerky? Jakoze propagace.. ale to by zase museli bloknout veskery diskuze :lol: Tak ja fakt nevim, proc to dela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.7.13 18:52
@Barčí1411 píše:
@stephora jeste me napadlo - nevadi ji to, ze ses zminila o nejakym kremiku z nejaky drogerky? Jakoze propagace.. ale to by zase museli bloknout veskery diskuze :lol: Tak ja fakt nevim, proc to dela :nevim:

ona mi to nikdy nevysvětlila, co jí vadí, i když jsem jí slušně poprosila už 2×. podle mě se na blog ani nepodívala, prostě je to propagace a basta. Vždyť je to blbost, tady si normálně dáváme všechny odkazy na akce a rlzný krémy a píšeme recenze a radíme se o produktech - to by to tu mohli zavřít z fleku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
7.7.13 19:13

@stephora prave, tak nevim, co ji hrabe :nevim: At se jde smocit, asi ma upal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.7.13 19:29

Si mě vybrala ateď mě terorizuje…prdim na ni :) holt tu odkaz na blog mít nebudu, stejně to nikdo nečte :D se nebudu ve 33 rozčilovatm nebio někoho bonzovat :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
7.7.13 19:35

Na to prd, ho propaguj na FB treba :lol: Tam je vic zvedavcu :lol: tady jsou samy mury murovaty :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.7.13 19:46

@Barčí1411 když já na FB zatím tajím, že jsem těhu :) chlapovi rodiče to ještě neví :nevim: (jeho problém, nestýkáme se), do tý doby ani prd na FB - pak to tam dám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
7.7.13 19:48

@stephora tak ono - co je komu do toho :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
7.7.13 21:08

Jste tu dvě a nakecáte toho, jako by tu bylo několik maminek :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
7.7.13 21:15

.. to rika ta prava… :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
7.7.13 21:19

@anlendy. Břeclav??? Tam jsem bydlela. To je můj kraj!!!:))) Tam je krásně. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
7.7.13 21:23

@stephora S tou váhou to mám úplně stejně…3kg a najednou +2 kg během týdne:)) Takže v klidu, ono je to prý normální…Skáče to pak rychleji… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí