Poradna duly
Jana Čurdová
@Barčí1411 já nevím Barčí, kde ty kila nosíš, když koukám na tu tvoji fotku, tak teda žádný navrch nemáš ![]()
ta svatba je lákavá, přesně takovou bych chtěla, pohodovou, bez velkejch příprav ![]()
Zdravím ![]()
@stephora jedna ségra bydlí v Chrášťanech a druhá bydlí v Chýni, já bydlím v Hostivici, to budeme mít kousek, na prochajdy
bydlíme v domečku a ideál
taky jsem nebyla nějak moc velký nadšenec velkých rodinných domů a vidíš sama, nakonec v něm bydlím
ale neměnila bych! Kdo říká, že musíte mít zahradu jako kráva a barák taky, jen vím, jaká je to pohoda, mimčo dáš spinkat na zahradu, no paráda ![]()
Tak u nás je vedro, co u Vás? Taťka se rachtá s holčinama v bazénu a já půjdu taky
večer je grilovačka, takže jsme nakládaly maso a cukety
mňam, mňam!
@anlendy. koukám, že jsem si udělala skoro stejnej metřík jako ty
tak to já si udelám jinéééj, abych se neopičila ![]()
nám se tedy jedná o bytík v Chrášťanech v novostavbách u nádražíčka - tak kočárek můžu dát tak leda na balkon, ale proč ne…Ani moc hluk z té D5 tam není, když nemáš okna přímo na tu stranu…docela se mi tam líbilo, víc než někde na jih od Preahy a na prochajdy by to bylo bezva, měla bych tam nějaký kamarádky
a ten Zličín je fakt blizoučko a tech krámů je tam tuny!
@stephora to se Ti fakt jen zda
Navic fotka je asi rok stara. Jinak ja jsem se naucila ty speky schovavat - mistr schovavac spekacku ![]()
My si dnes nakoupili tolik jidla, ze asi prasknu… Chodim do lednice a porad neco ujidam
Jinac baracek by byl taky fajn, ale zatim si vystacime s bytem, kocarek nebo nejakou prenosnou postylku frkneme na balkon a bude to skoro to samy jako zahradka. Ale samozrejme domecek je domecek ![]()
Co jste, holky delaly? My meli dnes pohodicku odpo. Emca byla s Emcou a jejimi rodici v hospudce na cele odpo, tak jsme se s Rickem vyvalili na balkon a povidali si
Potom jsme sli na chvili na hriste, kdyz holky pritahly, aby si jeste uzily den venku a my alespon vratili sousedum odpoledni hlidani oplatkou hlidanim na hristi alespon na chvili. Teplicko tu bylo a je stale, ale takovy to prijemny. Vecer se natahneme na gaucik, vyvalime speky a budeme cucet na Fast & Furious 6 - ja asi vytuhnu teda ![]()
Ahojík dievčatá! Dlho som sa neozvala za čo sa ospravedlňujem ale bohužial mala som prácu okolo baráčku. Čítala som tu niečo o bývaní v domečku a v bytečku. Barák je barák je to hodne radosti ale i starostí a jak vraví moja sestra, ktorá býva v byte: Starosti mi končia rohožkou u dverí. Nám bohužial či bohudík nie. Neviem si predstaviť letné ráno bez kávičky na zahrade. Neviem si predstaviť nemať možnosť vyliesť na zahradu a len tak sa prejsť bosky po čerstvo pokosenej tráve… Ale! Tých starostí okolo. Cez volno sme malovali bránu, garázové vrata (ešte niesú 100%) dveře do sklepa i uhlárni… Čaká nás toho ešte hodne a každý rok ten baráček žere hodne penez a času ale ak nechceme aby nám spadol na hlavu tak je to potreba. Nesťažujeme sa, nejak sa na každú takúto „akciu“ tešíme. Aspoň nemáme čas na blbosti a ak mám pravdu povedať za tých necelých 9 rokov sme sa chytili len 1× aj to na našej svatbe.
Ale to sem nepatrí. Za mňa baráčik. Vždy som ho chcela a máme ho! Ale výhody bytu sú večšie to uznávam.
@Barčí1411 Prosím ťa, jak si si dala na profil niekolko metríkov. Mne to furt nejde. Buď tam mám jeden alebo druhý ale oba nie. Dala si medzi odkazi medzeru alebo nejaký znak? ďakujem
Okrem iného ti blahoželám k super dcérke.
Dúfam že výchovu a vzťah s drobcom zvládnem presne tako. Bolo by to podla mojich predstáv, ale bohvie jak to nakoniec dopadne…
@Barčí1411 já jsem taky mistr v maskování špekáčků, ale tak dobře jako ty nevypadáááám, já chci taky! ![]()
dneska jsem byla na pracáku, pak jsem zajela na Háje do jednoho sekáče, kde byla akce kus za 90,– tak mám dvě HaM košile, do kterých zapnu těhupupík a svetr GAP novej nenosenej s véčkem
pak nakoupit pečivo a domu - strašně mě bolelo podbříško, no děsný větry zaražený - prdím kudy chodím, ale uiž to tolik nebolí ![]()
btw - mě byt s balkonem bohatě stačí, když je kam jít se s kočárkem projít, nemusím mít nutně zahradu a barák, já se stejně děsím, kdo by to uklízel a kdo by se staral o zahradu - já tomu nerozumím a mj chlap je od nevidim do nevidim v práci ![]()
ale přítel je z baráku an chtěl by ho..no, a já to nechápu, protože jsem v baráku nidky nebydlela - zešílela bych hrůzou, že mi mže někdo vlízt dovnitř několika vchody a ne jen tim jedním ![]()
@lilli.c davam mezery mezitim a mam tam nekde v nastaveni zaskrtnuto, aby mi to nezkracovalo podpisy.
Jinak moje „super“ dcerka je taky pekny smrade vztekly, ale maminka je zla, nevaha - skoci a hned dostane po prd*li ![]()
@stephora to se Ti fakt zda, aktualni foto radeji ani nemam - jak jsem doma, tak se ani pomalu necesu
Kdyz nejsem zrovna tehotna, tak kvuli Rickovi se snazim - aby mi neutekl za jinou, ale fakt jsem se spis naucila maskovat speky a obcas se i ucesat a kdyz nasadim bryle, nemusim se ani licit
… Jen si poprd
To je u me normalni, dneska jsem tim Ricka skoro zabila ![]()
Neni nad zahradkou u domecku, ale… A zase kdyz vidim jak nasi drou, tak si rikam - zlatej byt
Vzdycky se jim smeju, ze kdyz snezi, musi hrabat snih, nebo prsi a maji na dvorku blato
Ale treba nafouknout bazenek pro Emcu a hodit ho na zaradku by bylo fajn.. Nu coz, vystacime si s balkonem ![]()
@stephora my máme náš,,hotel'' na konci Hostivice, takže hluk ze silnic naprosto žádný
jen sousedi Ruské národnosti jsou poněkud hlučnější-zabít! Opravdu ty pravidelně v jednu ráno pouští muziku volume 100% a začínají krmit kluka, který je stejně starý jako Charlotta
No sousedy si nevybereme
jinak na ty prochajdy se můžeme domluvit, coz?
teda pokud se nebudeme stěhovat i my. Dan pořád kecá to, že by se nejraději odstěhoval za mým tátou do Austrálie
má nahnáno chlapec tady v Čr
kolegy mu pomalu zavíraj do basy, tak ať hlavně není mezi nimi
Jinak, lokalitu máte super! Prahu-Západ já miluju!
a Zličín jakbysmet ![]()
Tak tu mám už manžela, je opálenej, nohu má sešitou a je mu fajne, hraje si s holkama
včera večer mi poslal sms typu, že by chtěl aby dneska v noci něco bylo
tak se mu asi podřídím, snad nebudu krvácet
by si chudinka neužil ![]()
@Barčí1411 Dan taky přijel s narvaným autem žrádla
taky vždycky příjdu do kuchyně a někdo stojí u lednice a užírá ![]()
@anlendy. hele, dneska přišel dom a prohlídla nic, musím na něj zatlačit, ať to dohodne přes tu hypoporadkyni, co mu to zpracovává - já bych docela ráda viděla ten bytík
a když mám přímo od tebe tip, že jde o dobrou lokalitu, tak proč ne…připomenu mu to… Ale v Austrálii může být taky blaze ![]()
jo a rusáky nesnáším! jspu hluční, nafoukaní a myslí si, že si za peníze všechno a všechny koupí…strašně mi lezou na nervy jenže maj prachy a tak jim každej leze…víš kam! já bych je deportovala zpět do Ruska ![]()
@Barčí1411 já se taky snažím kvůli chlapovi, ale tuhle mi sám řekl že mu nevadí, že se nemaluju, kdy nikam ten den nejdu, protože mu to přijde zbytečný, když jsem celej den doma…no, tak mu to aspoň neva
Ty slunečbrejle ti závidím, já sluneční nemůžu, nosím dioptrický docela silný a tak chodím v nich, dopřávat si modní sluneční a zakrýt tak půlku xichtu nemůžu
a tak, abych nepůsobila vyblitě, se musím líčit oči. nenaděláš nic, každej máme něco…
kua, zas to tlačí, to bude zase odfu©k - poo čem jsem tak děsně naprděná???
@Barčí1411 Vďaka. Stále mi to neukazuje, ale asi som niečo blbo skopčila. Zajtra si vytvorím nový a bude to!
No práce na baráku je fakt hodne. Ale aj tak si myslím že to za to stojí. Aspoň nám hej. Tiež keď toho máme plné zuby tak vravíme že druhýkrát by sme do toho nešli. A potom príde zas kopec krásnych dní a sme zaň radi..
@stephora přesně tak, děs! Rusáků je všude hrozně! nevychovaný, rozmazlený, vyžraný prasata!
Jsme byli v zimě na Maledivách a tam samozřejmě Rusáků, jak nas. áno
no já myslela, že mě klepne. Ty jejich děti ani jedno neumí plavat všechny maj rukávky a ještě jim ty jejich matky řeknou, že nemaj chodit do bazénu a že mají být brouzdališti, takže tam se ti prochází patnáctiletý děcko v rukávkách a brouzdališti
a největší fór je v tom, že tohle pískle ti naféroku řekne, že oni můžou všechno, že na to mají peníze
naštěstí má stará ruština ještě ze základky, takže má reakce, že jsou rozmazlený parchanti co neumí plavat je taky neminula ![]()
Jinak k té lokalitě, je tu fakt super! navíc my milujeme letadla, takže se chodíme dívat na začátek runwaye a máme to vždycky na celý den
se mi pak nikam nechce
a stěhovat se nebudu, mě nehne ![]()
Kouknu na zprávy a Bartošová zase všude? no co to je? nic proti její osobě ale ta by se měla léčit a ne trajdat si po Itálii a upozorňovat na sebe za každou cenu
![]()
@Barčí1411 to víš a taky malá začala být aktivní ve dne a v noci mě nechá spnikat
![]()
@anlendy. si rikam jestli neni lepsi mit v ty lednici jen neco, hrabnu po tom, co tam je a necumim tam jak to vykladni skrine - co si dam asi za prasarnu
![]()
@stephora doma se sotva ucesu
Ale kdyz nekam jdeme, tak to se alespon nalicim, abych Rickovi nedelala ostudu
On si na tom nepotrpi, ale taky na druhou stranu se mu to, jako i jinym, libi ![]()
@lilli.c tak to nevim tedy
Ja s tim poprve taky bojovala, ale taky se mi ten metrik hned na foru neukaze - vetsinou musim odhlasit, prihlasit. Vidim tu u Tebe jeden
tak pod nim mezeru a zkopcit dalsi vytvorenej ![]()
@anlendy. snad za to dostava zaplaceno, aby se takhle ukazovala. Ja bejt Bartosovou, tak se nekam zahrabu a nevylezu uz nikdy. Vzdycky, kdyz ji nekde vidim, tak to musim prepnout, se za ni stydim tak, ze na to ani koukat nemuzu ![]()
@magda82 v noci je Lillianka taky spinkaci, ale treba jeste po 10te vecer kopne, potom chrni a rano zacne okopavat az tak kolem 8hod., potom chrni a zacne az kolem 11hod… potom cele odpoledne chrni az tak kolem 16-17hod. se zacne vrtet
Uz mam vychytano, abych neplasila, ze mi to odpoledne chrape a nic nedela
Kez by takhle spinkala i potom ![]()
Mam k snidani langose
![]()
Ahojda holky ![]()
tak ja se hlasim po vcerejsim utz. bylo to moc pekny, jen nemam fotku
ale to uz jsem nedala, oni to maji po strechou a tam byl takovy vzduch, ze v kombinaci s tim, jak me bylo blbe vcera, jezdeni po brise a ten hic mi tam nepridal a delalo se mi porad spatne na omdleni, ale jako fest, ze fotku uz jsem nedala. ale mame pekne dvd a z toho to prej jde vytahnout a vytisknout
jinak ten nas drobecek je v poradku
jinak za tyden me ceka kontrola u meho dr. i s velkym utz, tohle jsem chtela navic kvuli tomu 3D a dvd a fotce, kterou nemam ![]()
dneska jsem mela jit ke kadernici, ale mam auto v servisu a takovou streku pesky nejdu ani nahodou, kor v jednu v tom nejvetsim hice
se radeji preobjednam
jeste to vydrzi, stejne nikam nechodim. maximalne do obchodu naprosti a to hodim do culiku, na ksicht slunecni bryle a je… @stephora taky jsem slepec a nosim bryle, ale co jsem si zvykla na cocky, nedam na ne dopustit
a co se tyce tech vetru, to mam ted skoro porad
manzel to neustale komentuje a dela si ze me legraci, a to prave nic nadymaveho nejim. ani ten espumisan mi nepomaha, nekdy mi je po nem jeste hur ![]()
@lilli.c ja mam ty metriky dva a mam kazdy na novem radku zkopirovany ![]()