Poradna duly
Jana Čurdová
@anlendy. takže je to mimo prázdniny míň než takhle o prázdninách
aspoň nějaká naděje
ono to v Pze asi je jedno, kam se přestěhuješ, ty letadla jsou asi slyšet všude…
holký, já dnes budu vařit - jsem doma (včera a předevcírem jsem se naběhala dost), budu koukat na film Černá labuť a uvařím si květákový mozeček s bramborem - mňam - to jsem nejedla dloooouho, on ho kolem mě nikdo moc nemá rád ![]()
@Schara jojo, takhle to udělám i já
komodu už máme, jen vyklidím jeden šuplík na mimivěci a koupím za cca 350 kč tu přebalovací podložku s tvrdým dnem, ta se dá položit jak na komodu, tak na postýlku. kamarádka to tak má a nemůže si vynachválit, malou přebaluje vlastně jen na té podložce na postýlce - podložka je omyvatelná, lehká a přenosná, a moc peněz nestojí ![]()
u nás doma stejně není místo na žádnej novej nábytek - i tak hodně vymýšlím, kam dám tu posýlku a kočár - no ten bude asi na balkoně
v tý kočárkárně naší se bojím, aby ho někdo neukradl ![]()
@stephora je cernou labut jsem videla, aspon myslim, jestli to je o te baletce
me se to libilo, manzelovi uz mene. a mozecek jsem mela min tyden, ja ho zboznuju
dneska az pojedu odpoledne zarizovat ty veci mam v planu koupit file a udelat si rybku zitra a pozitri, uz se na ni tesim ![]()
ja jsem si ted zkoukla paty dil ententyky, jsem na to nekoukala a ted mam aspon co sledovat
i kdyz je to trosku slatanina
![]()
prave me ta podlozka prijde jako idealni reseni
my mame nastesti velkou chodbu, kde muzeme mit v klidu zaparkovanej kocar, do kocarkarny bych ho nedala ani u nas… krade se vsude, bohuzel.
Bry dopuledne ![]()
Jsem se ted vratila od Dr., placentu mam porad nizko, ale uz nepresahuje branku, toz ovsem stale klidek, nejlepe v leze ![]()
Posnidala jsem domaci waflicky od Ricka s domaci boruvkovou marmeladkou a boruvkama, co jsem mela zamrazeny
A jeste jsem to zajedla broskvickou ![]()
@stephora mnaaaam, kvetak na mozecek zboznuju
My mame v planu francouzsky bramburky a asi kvetakovou polivku, protoze mi tu zbylo kousek kvetacku ![]()
My zadny nabytek kupovat pro prcinu nebudeme. Mame skrini a komod azaz, spis se jen uskromnime a uklidime
Budeme kupovat postylku drevenou k nam do loznice a jednu cestovni obyc dolu, abychom meli v obyvaku (pokoje mame v patre), anebo muzu vysoupnout na balkon, do predsine, kde je chladek a neni tam tolik svetla. Kocarek budeme mit doma - bud pred vchodem do bytu nebo doma v predsini - mame docela velkou, tak slozenej kocar nebude ani videt - vejde se mi pod schody do patra. V kocarkarne taky nenecham, tam ma pristup kdekdo a neni to tak velky na to, kolik bytu a deticek tu je.
My vidlaci tu mame klidu dosti ![]()
@Schara podložka je prostě nej
jojo černá labuť je to s tou baletkou, chlap říkal, že na to koukat nechce, tak si udělám hezký odpoledne
já totiž pálim za Vincentem Casselem, kterej tam taky hraje - úžasnej francouzskej herec, charisma až na půdu (jinak samo žádnej krasavec), normálně se mi z něj zapalujou lejtka a v noci se mi o něm zdá ( a je to hooodně z hvězdičkou
)…má za manželku Monicu Belluci
chci ho!
sranda je, že Monice Belluci tenhle úžasnej chlap po těch letech, co ho má doma, příjde asi tak stejně obyčejnej, jako nám ty naši miláčkové - milujeme je, ale že bych vlhla pokaždé, když na něj pomyslím, to už je dávno pryč
![]()
@Barčí1411 tak odpočívej, hlavně, že je nejhorší zažehnáno, i když chápu, že to je nuda - já dodržuju odpočinkovej režim po amc a taky mě to moc nebaví, kdykoliv můžu, mizím pryč z bytu ![]()
my si z balkonu dělali komoru
protože tu v podnájmu nemáme sklep ani komoru. takže nejdřív to byl odpočinový balkon s židličkami a stolkem, kde jsme si občas dali romantickou véču. dneska ta, je regál s nápojema a bordelem, přítelovo kolo pod plachtou, lehátka na pláž, sušák na prádlo ještě přibude kočár…ach jo
no, židličky jsou složený v rohu a sedět se tam už moc nedá
chce to novej bejvák ![]()
@stephora ten filmik si stahnu
At mam v noci na co koukat - Rick jde na nocni. Jo, budu odpocivat, jen mi to stve, pac doktori vidi hned vsechno spatny, co se muze stat, i kdyz to treba neni tvuj pripad…Dneska mi rekla, jak snadno muzu vykrvacet
Tak se ji ptam, jestli jsem na tom tak spatne
Tak prej ne, ale proste oni musi myslet na to nejhorsi… Takze me akorat plasi. Nu coz, nebudu delat supertehuli, co zvladne splhat po skalach a holt budu dodrzovat ten klidovej rezim. Odpo sebehnu jen na hriste s Emcou, zastavi se i kamaradka s holkama, tak se vyvalime na deku na travu
Hele - my ted rekonstruujeme balkon, komoru mame doma - plnou bordelu, v tej mame mrdnik
Na balkone nic moc zatim, ale zakopavam tam o flasky od piva a jinyho bordelu ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak jsem přišla právě od doktora. Dělal mi UTZ a nikde nič nečouhá, tak by to mohla být holka, ale ruku do ohně by prý za to nedal. Není to prostě pořádně vidět. 18.7. jdu na ten velký UTZ, tak doufám, že mi to potvrdí. Jinak placentu mám vepředu a trošku níž, ale už se trochu vytáhla, tak snad to bude ok.
Koncem července si nechám udělat DVD na 3D, je to hezká památka na mimi.
A co vy, všechny jste v pořádku??? Doufám, že ano!!! ![]()
@Barčí1411 Barčí, teď jsem černou labuˇ%t dokoukala a určitě si to pust, je to úúúžasné, ještě to rozdejchávám ![]()
tady je moje recenze na ČSFD (Stephora)
http://www.csfd.cz/…/strana-121/
to teda čumím…nedotala za to ta Natalie Portman nějakého oscara??? ![]()
@kamkakamka kamko, držím palec na utz - já jdu zítra na kontrolní po amniocentéze a v pátek mám genetickou poradnu, tak snad bude vše OK…
pokud to bude holčička, tak se fakt snad roděj teď jen holky, klučíků je pomálu ![]()
@stephora uz to taham ![]()
Ja ted prisla z venku. Valela jsem se na dece v trave
Emca jeste zustala na hristi, stavi tam s detma nejakej mega hrad
Ja uz toho mela plny kecky, horko tam je a musela jsem si jit pro studenou vodu - zpatky uz nejdu, to bych lezla nahoru a dolu uz potreti, to mame 6× 72 schodu, pfffff ![]()
@kamkakamka ze by dalsi pipinka?
Tak hlavne, ze je vse v poradku! My 3D nemeli ani neplanujeme. Eminka ma jen obyc, tak max. nechame udelat DVD ve 30.tt taky obyc, aby holky mely stejny ![]()
Ja udelala dortik dnes, tak uz mam na nej chut, ale MUSIM pockat na Emcu az prijde domu
Zitra frcime do ty Prahy k zubari… se mi moc nechce, budeme tam pres poledne, to zdechnu ![]()
Ahoj dievčatá! Jak sa dnes cítite? Mne sa točí hlava jak na kolotoči… Pijem pijem pijem (vodu) ale asi to tým nebude. Ešte že mám navarené zo včera lebo fakt neviem. Celý deň som takmer preležala (to poznám len v prípade že mám 40 horúčky inák kým zvládal loziť 4nožky tak lozím) dnes to ale nejak nezvládam… Tak by ma zaujímalo či som v tom dnes sama alebo je to tlakom. ![]()
@Barčí1411 toho zubára nezávidím, hoci návšteva by mi asi nevadila ale ísť nekam okolo 12 to by ma zabilo… Ešte teraz je vonku na padnutie a to som dnes chcela kosiť…ale to počká. Poprípade to urobí chlap cez víkend hoci jemu som už naplánovala inú prácu (to čo nezvládnem ja kosenie je pohoda). ![]()
@kamkakamka
To je super že ste vpohode. K dievčatku blahoželám hoci škoda že nerozšíriš našú chlapeckú menšinu
. Ale ono sa to ešte može zmeniť. Nám to malý na velkom ULZ ukázal pekne. Sadol si do tureckého sedu a ani sa nehol. Ale aj tak by som nedala za to ruku do ohňa ale dr si bol 100% istý (bol to primár tak snáď tomu rozumie) ![]()
Ozaj dievčatá! Neviete čo znamená keď máte na tom ULZ papieri písané: HORŠÍ PREHLEDNOST? On dr vravel že je všetko špatne vidieť ale čo to znamená? Že mám kalnú plodovku? ![]()
@lilli.c taky jsem mela na prd videt - proste bude je ten prcek blbe natocenej a neni videt vse perfektne nebo je jeste prtavej na to, aby to bylo zretelny - mela jsem oba dva pripady
Na velkym UTZ jsem byla 3×
a potom jeste na kontrolnim + ted chodim kazdy druhy tyden na KO
Jinac mi pripominas takove ty selky, co s pupkem v tech vedrech prehazujou seno na poli - mela bys vic odpocivat
se mi zda, ze se tu obcas predhanime, ktera toho vic dela ci co, chudaci miminkaci
Ja teda dneska valecka, obed jsme delali spolecne s Rickem a ja pak jeste piskotovy dortik s tvarohem a kys. smeatnkou+jahudky, ale to je za 10min. hotovy. Maximalne jsem zapnula pracku a sebrala pradlo suchy. Nic vic nehodlam delat, mam sebe i to maly zvire radsi nez litat jako koza kolem baraku ci v byte. Ale kdyby se nic nestalo, urcite bych na odpocinek taky prdela
toz krom toho, ze je dnes na padnuti, tak se ani nedivim, ze je Ti tak jak Ti je, proste vic odpocivej… Ono nic nikam neutece ![]()
Zubare potrebuju :neivm: A asi nejsem jedina, kdo tam k nemu bude muset jit, takze jsem na navrhovany termin nic nenamitala - se kvuli me asi nikdo nepokakne, ale je pravda, ze rano by to asi nebylo o nic lepsi - dnes jsem jela hned na 8 k Dr. a uz byl parak
Spis mi vadi to cestovani do Prahy ted, i kdyz jedu vlakem, pak par kroku tramvaj a jsem u zubare, ale stejne ![]()
@lilli.c ahojda, ja to mela takhle v to pondeli, bylo me blbe a motala se me kebule a nakonec jsem na tom utz tak tak nezkolabovala… to jsou ty tepla… me to teda vadi, dneska odpo jsme byli na chate a domu jsme jeli celkem brzo, ja tam utikam do stinu a moc ho tam neni… ale muz se pekne okoupal v bazenu a pak mu zalezlo slunko na chvili tak mu byla zima ![]()
@Barčí1411 zubare nezavidim, a uz vubec ne takhle v poledne v tom teple…brrr tak to zitra zmaknete ![]()