TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
865
10.7.13 20:06

@Barčí1411 No ja nebehám. Nejak som sa nenaučila pri tom dýchať. :zed:
Posilka je fajn ale musíš mať hlídanie, to uznám. Keď som chodila na plavečák do posilky tak tam chodili maminy na Vibro plate. Je to na 1/2 hoďku a chodili tam i s autosedačkami a v nich spinkali mimina. Tak myslím že by som to tiež dala. Okrem toho máš pred a po tomto cvičení 1/2 hoďky posilky v cene. Takže dúfam že budem mať tolko síl aby som sa tam dostala aspoň 2-3× týždenne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
10.7.13 20:07

Dámy, brý večír :mavam:

Tak jak pak se máme? :) Já jsem dneska ujela 20km na bruslích a zítra jdi kolo :lol: Orny se brusle zatím líbí, uvidíme, jak se jí bude líbit kolo :lol: taky máte břicho, jako byste měly každým dnem rodit? :lol: se budu divit, když mě příští týden vůbec pustí do letadla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
10.7.13 20:08

@Barčí1411 :lol: ja som abstinent ale o hlte piva som mužovi básnila cez víkend. si ťukal na čelo že po 8 rokoch mám chuť na alko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
10.7.13 20:11

@anlendy. 8o na bruslích 8o ty si blázon! Teda ak to vieš tak asi nie. Ja som to skúšala ale keď som skončila s jednou veeeelkou modrinou cez celý zadok (bola čierna tá modrina) tak som na ne už nešla. Ale chcela by som sa to naučiť na ľade mi to šlo (pred 15 rokmi). Tak snáď raz sa to naučím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
10.7.13 20:16

@lilli.c ja jsem teda koukala na nejaky ty kryolipolyzy, abych mela jeste k tomu behani - ono to totiz bez pohybu stejne nefunguje :lol: A ruzny ty vacushapy :lol: Clovek na to najde permice ve slevach, takze to nejsou potom zadny velky palky. Ja jsem nikdy neprehanela peci o svoje speky, ale ted po 4. tehu si rikam, ze je cas asi… :lol: Jo - jinak ja taky nepiju, to uz musi bejt, ze si dam s Rickem vinko nebo neco jinyho… Ale ted bych si dala studeny pivco - tak mi v sobotu doveze kamaradka nealko ochuceny, ze pry je moc dobry, toz :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
10.7.13 20:18

@anlendy. ja uz se u Tebe nedivim nicemu :lol: Brusle jo, ale teda ja si to davam mimo tehu :lol: Asi jsem nejaka precitlivela ted, ze si tyhle sporty nedavam :lol:
Jinac ja uz rodim asi tak od 11.tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
10.7.13 20:30

@Barčí1411 Ono ja tie moje špeky tiež neriešim. Len teraz sa už necítim moc pohodlne vo svojom tele. To vieš pomaranč je moj menší brácha. Chcela by som ísť na lymfatickú masáž. Vraj to pomože. Ale stojí to nehorázne moc. Aspoň tu v kolíne a okrem toho musíš tam chodiť opakovane aby to malo nejaký zmysel… Tak neviem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
10.7.13 20:31

@lilli.c @Barčí1411 já jsem vždycky byla takový kaskadér :lol: těhotná netěhotná dělám všechno jako dřív :lol:
@lilli.c já brusle miluju! když jsem nebyla těhotná jsem jezdila pořád :lol: Charlottu do kočáru a hezky jedeme do Berouna na dráhu :)
@Barčí1411 já rodím poslední týden :lol: břicho jsem měla jinak mini :lol: teď na těch bruslích jsem si připadala, jak balón na kolečkách :lol: lidi na mě koukali, že jsem se ani zbláznila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
10.7.13 20:35

@lilli.c zkus to pres vouchery - taky jsem chodila…Nejsem magor, abych utracela takovy nehorazny penize za neco, co muzu sehnat na voucher za polovic a je to naprosto same :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
10.7.13 22:42

Tak na brusle bych si asi už netroufla!!! :roll: Jsi dobra, Anlendy!!! Chodila jsem 3 x týdně do fitka až do konce 4. měsíce. Ale s trenérem, který má kurz pro těhotné, sama jsem se bála. Teď chodím na procházky a cvičit začnu až porodím…I když uvidíme, myslím, že budu hubnout tím běhaním kolem mimi, protože je to moje první a bude to pro mě docela „záhul“, protože jsem zvyklá dlouho vyspávat a moc se nenadřu. :mrgreen: Sama jsem na to zvědavá, ale moc se těším. :pankac: Zatím mám nahoře 5 kg, mám 61 kg a nechtěla bych přesáhnout 70 kg, tak snad se mi to podaří. Jsem malinká, 161 cm, takže na mně jde vidět, každé kg, teda podle mě. I když minulý týden jsem byla na prohlídce jednoho bytu a majitelé ani nepoznali, že jsem těhotná… :( A to jsem měla uplé tričko. Spíše si všichni myslí, že jsem trochu přibrala, než že čekám mimi…Hmmmmm :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
10.7.13 23:14

Tak nemůžu usnout-sakra! Deptá mě to :lol: jsem takovej spavec, že usnu všude a je mi jedno v kolik, ale jedna bouřka mi zničí mohe spaníčko :lol: tak jsem Vás za doby mé nespavosti dočetla a koukám, že se tu řešila váha :lol: Vážila jsem se ráno a měla jsem 68,2 kg :lol: jsem fakt bečka! To mám jít za rok makat? Se nevejdu do uniformy a budu dávat 10tisíc, aby mi ji přešili o pár čísel :lol: se začím bát toho, že bude mít Orny pět kilo a já půjdu rodit se 100 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
11.7.13 06:54

Zdravickooo :lol:

Vy, jste tu samy modeliny vychrtly. Diky Bohu za @lilli.c :hug: :lol:
Taky jsem usnula po pulnoci - a nejen ja, ta dama, co spi vedle tam taky jeste kolem pulnoci neco resila, takze ji jdu vzdbudit, aby si princeznicka nemyslela, ze bude vyspavat :cert:
Za chvili se stejne musime chystat do ty podelany Prahy, vubec se mi tam nechce, zase vsude milion smrdlavejch lidi :lol: No, dame si to prochazkovou chuzi s padesati breakam. Musim jeste nekam vyzvednout fotky - se musim podivat, kde sidli. No a „hura“ k tomu zubari taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
11.7.13 07:50

@Barčí1411 a za mě, protože já tu tvoji běžnou váhu (72-74) mám bohužel při 160cm a ne při 175 :D

jinak brý ránko :)

nebudu vás holky dočítat, nakousneme jistě nová témata ;) já se jdu sprchnout, namalovat obličej na xicht a hurá do Podolí na kontrolní ultrazvuk. snad bude vše OK, i když genetiku mám až zítra - tohle čekání je stejně na prd, člověk se stresuje furt :)

včera jsem se vrhla do Teska, od rána měli akci na nějaké kojenecké věci -30%, šla jsem si vysloveně pro dupačky, protože budeme mít zimní miminko a prd, v Edenu ani fň, jen krátký bodýčka. oni vůbec vše na 0-3 měsíce měli vyprodaný, horko těžko jsem tam vyhrabala malou soupravičku (bez slevy) dupačky, čepička, body s krátkým rukávkem a bryndák… NO, asi všechny těhotný tam naběhly hned ráno a vykoupily to, nebo nevím :nevim: %

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
11.7.13 08:02

Ahojda holky, kila nekila, hlavne at mame zdrava mimina ne? kila pak s trochou pevne vule shodime :mrgreen: :lol: jinak jsem ted zbufla 2 rohliky a rybi pomazanku, mnamka :mrgreen:
@anlendy. ty blazinku na bruslich, nebyla jsi jeste nedavno v nemocnici? si na to obcas vzpomen a bud opatrna na sebe. jinak ja taky nemohla vcera zabrat jeste po jedenacte jsem cucela do stropu, navic mel nekdo nehorazne nahlas telku, ze jsem slysela zretelne kazde slovo :?
@kamkakamka no prave ze jsem taky spici typ, tak uvidime jak to zvladnu. muz uz ted si ze me dela legraci, ze me chce videt… kdyz vi jaka jsem jen po ranu kdyz vstavam do prace :mrgreen: :lol: natoz nekolikrat za noc. ale ja si rikam, ze to zmaknu, zvladli to ostatni a ja taky :cert:
@lilli.c tak to prave me tam porad takhle neco taha a picha i kdyz lezim. ale je pravda, ze kdyz mam takovej den, ze poletuju, vic uklizim nebo tak, tak mi i casteji vecer tvrdne to bricho. jinak ja taky varim, skoro denne, nekdy to mam na dva dny. ale muz domu na obedy nechodi a vecer uz neji, drzi dietu, takovou ze neji skoro nic. ale nikdo mu nevysvetli, ze to neni dobre :think: no ale je dospely…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
11.7.13 08:06

@stephora. no prave, ze ted maji vsude letni veci me prijde i na mrnousky, tak ja pockam do toho zari na nakupy novych veci pro radost :) no ale behem srpna bych chtela prebrat ty podedene, co mame u dedy na baraku a hlavne v pulce srpna musime na ten kocarek :mrgreen: kdyz maji dodaci lhutu 7-8tydnu. ale samozrejme muzovi se tenco se libi me nelibi :roll: budu muset asi hodne zapracovat v tom obchode az tam budeme, pokud me neoslovi jiny model :mrgreen: :lol: drzim pesti at utz a vse dopadne ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí