Poradna duly
Jana Čurdová
@Barčí1411 pošli pošli
aspoň se při předání případně poznáme osobně
ono se to dá i dohledat tady v diskusi, ale dá to víc práce ![]()
@Barčí1411 Emča mi vadiť rozhodne nebude.
Rada si obzriem ten malý zázrak! Aspoň tak mi pripadá jak tu o nej píšeš.. ![]()
Tak ak si spomenu zajtra tadial pojdem nech máme istotu že tam niekto bude. Už sa mi to stalo že som tam viedla kamarátku a velká cedule DOVOLENÁ. Takmer ma švihlo. ![]()
@lilli.c @Barčí1411 Jééé holky mohla bych se k Vám,,nenápadně" přifařit
já mám taky dost věcí od ségry, ale potřebuji si ještě pár věcí dokoupit, hlavně ty maličké ![]()
Jinak jak Vás tu poslouchám tak jsem asi praštěná protože já si toho chci kupovat na mimi strašně moc a budu kupovat i celý pokojíček, i když v něm malá ještě 3 roky určo nebude ![]()
@lilli.c tak jo, tak mi dej vedet. Klidne hned pristi tyden, to ma Rick od PO denni, takze my budeme cele dny doma samy uplne ![]()
@lucyfree mne to nevadi, akorat nepocitej s dlouhym trajdanim - dam tak jedne dva kramky
… btw - kazdy dle sveho
Toz kup klidne i kosmickou lod pro prcka
Ja se mam rada a vim, ze vic nez nezbytne nutny veci mala neutaha a ani nemame korunky kupovat hafo veci - vicemene pro nas k nicemu… Radeji koupim pleny do zasoby a UM ![]()
@Barčí1411 To by mi v pohodě stačilo a pak můžeme zajít někam na kafčo
. Já nechci kupovat ani moc věciček a když tak taky z bazárku, protože vím, že jako malá to opravdu neutahá, ale hrozně mě lákají ty věcičky okolo, postýlka+ kolébka, videochůvičky, monitory dechu atd.
, plenky nám bude vozit soused ze švédska vyjdou tam mnohem lépe ![]()
Tak jak pozerám naše rady sa rozšírili!
Ok, tak ja si to písnem do mobilu aby som tam zajtra určo šla. Tak 2 krámky…
tak to skúsim niečo vymyslieť aby sme moc netrajdali. Chclap bude mať nočnú tak budem mať auto. Može Emča byť v aute bez sedačky? Ja mám len vajíčko a do toho sa určo nevojde.
@lucyfree jo takhle.. tak monitor a video chuvicky se daji sehnat za par supu - taky budeme mit. Mela i Emca. Jojo ve Svedsku to maji vsechno levnejsi
To se domluvime jeste. Videla bych to na pristi tyden nekdy
Na chvili, prd vydrzim a budu mit s sebou Eminu, takze @lilli.c musi najit neco, kde Emuli muzu „odhodit“, abyste si vychutnaly kafco, ja ho nepiju, anebo mne staci i parcik, svacu nosim u sebe ![]()
@lucyfree vy budete delat uz i pokojicek jo? tak to my ne a mam dost znamych co delali pokojicek pro prvni ditko a stejne ho první rok absolutne nevyuzili. i kdyz to vypada pekne ![]()
se chystáte do kolína jo?
@lucyfree tak postýlku či kolébku by som v bazárku kludne kúpila. Ale chůvičku ani monitor dechu určo nie. Nikdy nevieš kto to mal a jak používal. Či to nieje poškodené zo záplav alebo nevhodným používaním. Ale madrac do postielky by som tiež kúpila novú!
@lilli.c
no, vicemene muze - je vysoka, takze bych ji pripasala jen vzadu
Ale obavam se, ze ja nedam nejaky courani po X kramech - mne bohate staci ty dva, zbytek muzeme prolezt zase jindy, mam strach chodit vic, nez bych mela
Dneska jsem moc nechodila a stejne jsem vyflusnuta a pupek jak sutr ![]()
@lilli.c no coz o to, akorat pristi tyden mi to nevyjde
tak nekdy priste. v koline bydli rodice, takze tam budu mit vic prilezitosti tam zajet
a treba se tam muzem jednou nekdy sejit s miminama ![]()
chuvicky a ten monitor dechu s matraci do postylky chci taky nove, asi i postylku a asi koupime s koleckama a jednu a tech par metru z loznice do obyvaku si muzu prejet ![]()
@Schara veď jasne. Tu sme takmer denne tak sa nejak dohodneme. Ono do porodu je ešte času dosť a potom ešte viac… ![]()
@Barčí1411 Tak já můžu sebou vzít neteř, hlídám jí teď často a holky by se určitě zabavili malé jsou 3 roky a 4 měsíce. Jinak sedačku bych případně mohla vzít, malá má u každého v rodině jednu ![]()
@lilli.c jj postýlku včetně matrace budu mít také novou, monitor od švagrové a ty ostatní věci holt někde seženu.
@Schara jj vím že se určitě ze začátku nevyužije, ale zase si říkám, že budu mít alespoň kam dávat hračky a budu tam mít i přebalovák. Hrozně se mi líbí tenhle http://www.nebenabytek.cz/…zipo-303002/
nechci ho nechat dělat na zakázku, protože je mi jasné, že po cca 10 letech bude chtít něco nového pro velkou slečnu tak mi to pak alespoň nebude líto ![]()
@Barčí1411 jo jasne. Ono asi bude aj tak najlepšie ak si dáme sraz vo Future. Je to od nádražia kúsok, dá sa tam parkovať zadara (3 hoďky) tam si vás naložím a potom by sme vyrazili. No jak zabaviť Emču…hmmm ak by sme šli na džús vo Future je tam detský kútik. Ďalší je i na plavečáku. Ak parčík tak u polikliniky je celkom pekné ihrisko ale aj tak si myslím že by sa najviac vyblbla na ihrisku za plavečákom. Je tam toho hoooodne. Je to oplotené tak by sa nikam nezabehla. Bude záležať na počasí. Tak ja vám dievčence zajtra písnem jak som pochodila, ju? Aby sme sa netešili zbytočne… ![]()