TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
12.7.13 11:12

@lilli.c děkuju :) my právě asi koupíme postýlku z Ikey, to je nejlevnější varianta a máme s ní dobré zkušenosti :) ale za tip díky, máš to perfektně zmapované :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
12.7.13 11:21

@stephora no to aj musím nie?!? Z roboty sme odchádzali postupne čo mesiac 4 slovenky. Takže sme mapovali čo je kde. Každá objavila niečo.. Takže super.
My máme postielku novú i s madračkou a to túto i s týchto stránok:
http://mujandilek.cz/…rirodni.html
dostali sme ju od svokrovcov..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
12.7.13 11:23

@lilli.c tak ta je suprová, moc se mi líbí, ten úložný prostor je fakt fajnový :) no, my od rodičů nic nedostaneme, takže si musíme vystačit sami a to s tím nejlevnějším, ale to nevadí, já se i tak těším na tu postýlku z ikea :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
12.7.13 11:34

Holky, ja mam taky na rukach nehtiky prirodni a kdyz si lakuju, tam bezbarvym lakem :mrgreen: no taky to vidim pred porodem na pedikuru, at tam nejdu jak nejaka taaa :mrgreen: :lol:

@lilli.c postylka je moc pekna, skoda ze nema kolecka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
12.7.13 11:36

@stephora No my sme si tiež mysleli že nič nedostaneme. A nakoniec nám i mužovi i naši niečo málo prispeli. Ono i mužovi i naši moc penez nemajú ale aj tak ušetrili aby vnúčatku niečo dali do začiatku. A my sme za to niečo kúpili a potom im poslali fotečku. Tak toto má malý od vás. (aby vedeli).
Tú postielku z Ikei myslíš za tých 900 Kč? Nevypadá špatne.. Len neviem jak je na tom zo stabilitou… :think: Veď uvidíš. Ono máte ešte čas. Poobzeráte, pojukáte i ty, i maminka a uvidíš. :lol:

No nič dievčatá! Idem spísať zoznam do toho obchodu. Vobec sa mi nechce, ale už musím aby som v Kolíne všetko stihla. Všade pozrieť kam chcem, všetko vybaviť… Jak ja to nemám rada… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
12.7.13 11:37

@Schara Myslím že tam kolečka sú. Ale nemontovali sme ich. Ak by sme mali divocha tak by jazdil po ložnici… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
12.7.13 11:47

@lilli.c obchůdky super, už se těším ;) a postýlka krásná :palec:
@stephora mě se v Ikei také spousta věcí líbí :) hlavně ta úložná sestava s barevnými boxy, hračky tam jen naházíš a je uklizeno :P
Jinak holky můžu se zeptat jaké velikosti oblečků budete na ten první půlrok kupovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
12.7.13 11:57

@lilli.c tak u nás je to složitější - jednak rodiče opravdu nemají peníze, a druhak přítelovo rodiče ani neví, že budou prarodiče - chudák si to asi od tý hnusný zlý matky svý vyslechne tenhle víkend - musí to říct už, přece jen jsem v 6M, že…mě je ho líto, to bude zas, jak si zpackal život, jak nic nemáme, jak ona nám nic hlídat nebude… ale u toho být nechci, strašně bych se rozčílila a to není pro miminko dobré…on to zvládne sám, ale já se s ní taky budu asi muset potkat, jednou…
Jí vbec nedochází, že jsem spolu 7let, z toho 6 let ve společný domácnosti, 6 let v jedný společný práci, prožili jsme dobrý i zlý, jemu je 32, mě 33 a na dítě je opravdu čas nejvyšší…

u ikey možná i nějakou dražší, uvídíme - od kámošky bych měla koupit za 10tis set dětského - kočárky (trojkombinace a golfky), cest. postýlka, vanička+podložka, autosedačka, houpačka, matrace na postýlku…) tak pak budem jen dolaďovat - no, ale postýlka bude muset bejt, to je jasný :)

@lucyfree new born maj č.50, tady je celá tabulka až do puberty. Já plánuju koupit dupačky set v 56 a set v 62 do začátku a pak se to bude řešit dodatečně…
 http://www.tabulkavelikosti.cz/deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
12.7.13 12:18

@stephora Moc děkuji :hug: a nebude velikost 56 do začátku velká? :think: koukala jsme, že se dělá i 54 tak fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
12.7.13 12:19

@stephora poslala som ti SS. nejak to tu rozoberať nechcem…ju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
12.7.13 12:20

@lucyfree robí sa i 50. Ono záleží jak sa mimi narodí velké. 50 je pre čerstvo narodené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
12.7.13 12:53

@lilli.c jsou tam kolecka i v popisku, tak tu ukazu hned manzelovi!!! :) je pekna u ten suplik je fajn a kolecka chci pro to, abych si mohla v mrnousem prejet kam potrebuju. nechci mit dve postylky na par metrech cvrtecnich :)

ja mam vse hotove, i povedene celkem a ted lehnu a ani se nehnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
12.7.13 12:57

Tak jsem psala prispevek asi 4×… vymazala jsem :nevim a pak mi zdechnul PC :pocitac:

@stephora :palec: BenefityCard je dobra vec, jen skoda, ze nelze uplatnit v obchodech pro miminka :lol:.. No a k partnerovym rodicum je skoda se vyjadrovat… Ja tyhle lidi nechapu a nikdy nepochopim :roll:
@lilli.c MRazika zna zpameti - videla jsem minimalne 60× :lol: A to mi 60 neni :lol: Budes muj panskej koci :lol:

Ja jsem mela gelovy nehty vsehovsudy 2× v zivote :lol: Nemam to rada, vadi mi, leze mi za ne bordel, make-up a blbe se mi to vydloubava a nemuzu se dloubat v nose, v usich, neumim si s nima zapnout gatata, utrit zadek… :lol: Ale moc se mi na nekterych holcinach libi - mam rada takovy decentni spis, zadny prep*ceny, jak ja rikam :lol: Ale sama mam jen prirodni - obcas nalakuju barevne, jindy jen pretahnu zpevnovacem - jsou potom leskly :lol: Jinak si delam P-Shine :nevim:

Postylky budeme objednavat z netu - v kramech maji moc drahy :mrgreen: Jednu klasika drevenou do loznice, druhou cestovni dolu do obyvaku - po schodech bohuzel postylku ani s koleckama nedostanu :lol: Jinak pozor na postylku s koleckama pro ty, ktere mate doma nekde koberec - se mi kolecka ulamaly, neznamena, ze draha, znackova postylka je kvalitni - vysla me dost draho, ale pac postylku z masivu mit asi nebudete, tak tam, kde jsou ty kolecka upevneny, tam to rado praska pri castejsim prejizdeni… :nevim:

A u hadriku - jsou i hadriky na predcasne narozeny treba - to je i velikost 46 :srdce: Budu kupovat od vel. 50 (Emca mela 3500 a 51) a 56 byla velika :nevim: Ale ono to vydrzi tak na 2-3 tydny, nejdyl jsme se zasekly na vel. 62 a 68 :)

Ted mi volal Rick, ze jsou v Ikee - hledaji nejaky tacky a kelimky a ubrousky, balonky… A volaji mi, jestli maji koupit princezny, Poniky, Hello Kitty :nevim: Tak rikam Emine - co se Ti libi nejvic? Sahla po Popelce, toz bude mit mejdan ala Popelka :lol: A bylo po problemu :lol: Ja si umyla okna - mame jich malo - stresni nemyju :lol: Konecne pres ne vidim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
12.7.13 13:02

@Barčí1411 tak to chapu ze tobe jsou kolecka na postylce k prdu :mrgreen: my koberce nemame, takze pohodicka :) ame vsude lino, zadny prahy, uplne ideal :) a ta z toho obrazku v te tmave kombinaci mi tady bude i ladit. jeste zpracuju muze, coz asi nebude problem :mrgreen: no gelovky jsem mela taky a ten bordel co tam zustaval me vadil taky a jsou neprakticke i kdyz na jinych je to hezke, ale mnohe damy nesmi ty nehtiky ukazat z druhe strany :mrgreen: :lol:
tak ja jdu na chvili zavrit oko asi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
12.7.13 13:48

@Schara ja jsem mela svetlou - ta by se hodila @sephora :lol: dole s suplickem a na koleckach, polohovaci jak rost, tak potom i posunout matraci nahoru pro ty nejmensi a kdyz uz stoji - tak dat matraci dolu + jedna strana s tema spryclema byla taky posunovaci (nahoru dolu) - vyuzito vsechno maximalne :lol: Ale nasi maji vsude koberce, takze jsem si ji na tom koberci znicila, protoze to tak dobre nejezdi. Na line to bude jezdit krasne :palec: Bez chrnet, ja tu smejdim s hadrem :lol: Ale nijak extra se nepredru, porad sedim :lol:

Ted mi posilal Rick fotku, jak si s Eminou uzivaji nakupy… Toz jedna drzkata i pro vas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí