Poradna duly
Jana Čurdová
@lilli.c děkuju
my právě asi koupíme postýlku z Ikey, to je nejlevnější varianta a máme s ní dobré zkušenosti
ale za tip díky, máš to perfektně zmapované ![]()
@stephora no to aj musím nie?!? Z roboty sme odchádzali postupne čo mesiac 4 slovenky. Takže sme mapovali čo je kde. Každá objavila niečo.. Takže super.
My máme postielku novú i s madračkou a to túto i s týchto stránok:
http://mujandilek.cz/…rirodni.html
dostali sme ju od svokrovcov..
@lilli.c tak ta je suprová, moc se mi líbí, ten úložný prostor je fakt fajnový
no, my od rodičů nic nedostaneme, takže si musíme vystačit sami a to s tím nejlevnějším, ale to nevadí, já se i tak těším na tu postýlku z ikea ![]()
Holky, ja mam taky na rukach nehtiky prirodni a kdyz si lakuju, tam bezbarvym lakem
no taky to vidim pred porodem na pedikuru, at tam nejdu jak nejaka taaa
![]()
@lilli.c postylka je moc pekna, skoda ze nema kolecka ![]()
@stephora No my sme si tiež mysleli že nič nedostaneme. A nakoniec nám i mužovi i naši niečo málo prispeli. Ono i mužovi i naši moc penez nemajú ale aj tak ušetrili aby vnúčatku niečo dali do začiatku. A my sme za to niečo kúpili a potom im poslali fotečku. Tak toto má malý od vás. (aby vedeli).
Tú postielku z Ikei myslíš za tých 900 Kč? Nevypadá špatne.. Len neviem jak je na tom zo stabilitou…
Veď uvidíš. Ono máte ešte čas. Poobzeráte, pojukáte i ty, i maminka a uvidíš. ![]()
No nič dievčatá! Idem spísať zoznam do toho obchodu. Vobec sa mi nechce, ale už musím aby som v Kolíne všetko stihla. Všade pozrieť kam chcem, všetko vybaviť… Jak ja to nemám rada… ![]()
@Schara Myslím že tam kolečka sú. Ale nemontovali sme ich. Ak by sme mali divocha tak by jazdil po ložnici… ![]()
@lilli.c obchůdky super, už se těším
a postýlka krásná ![]()
@stephora mě se v Ikei také spousta věcí líbí
hlavně ta úložná sestava s barevnými boxy, hračky tam jen naházíš a je uklizeno ![]()
Jinak holky můžu se zeptat jaké velikosti oblečků budete na ten první půlrok kupovat?
@lilli.c tak u nás je to složitější - jednak rodiče opravdu nemají peníze, a druhak přítelovo rodiče ani neví, že budou prarodiče - chudák si to asi od tý hnusný zlý matky svý vyslechne tenhle víkend - musí to říct už, přece jen jsem v 6M, že…mě je ho líto, to bude zas, jak si zpackal život, jak nic nemáme, jak ona nám nic hlídat nebude… ale u toho být nechci, strašně bych se rozčílila a to není pro miminko dobré…on to zvládne sám, ale já se s ní taky budu asi muset potkat, jednou…
Jí vbec nedochází, že jsem spolu 7let, z toho 6 let ve společný domácnosti, 6 let v jedný společný práci, prožili jsme dobrý i zlý, jemu je 32, mě 33 a na dítě je opravdu čas nejvyšší…
u ikey možná i nějakou dražší, uvídíme - od kámošky bych měla koupit za 10tis set dětského - kočárky (trojkombinace a golfky), cest. postýlka, vanička+podložka, autosedačka, houpačka, matrace na postýlku…) tak pak budem jen dolaďovat - no, ale postýlka bude muset bejt, to je jasný ![]()
@lucyfree new born maj č.50, tady je celá tabulka až do puberty. Já plánuju koupit dupačky set v 56 a set v 62 do začátku a pak se to bude řešit dodatečně…
http://www.tabulkavelikosti.cz/deti
@stephora Moc děkuji
a nebude velikost 56 do začátku velká?
koukala jsme, že se dělá i 54 tak fakt nevím ![]()
@stephora poslala som ti SS. nejak to tu rozoberať nechcem…ju
@lucyfree robí sa i 50. Ono záleží jak sa mimi narodí velké. 50 je pre čerstvo narodené
@lilli.c jsou tam kolecka i v popisku, tak tu ukazu hned manzelovi!!!
je pekna u ten suplik je fajn a kolecka chci pro to, abych si mohla v mrnousem prejet kam potrebuju. nechci mit dve postylky na par metrech cvrtecnich ![]()
ja mam vse hotove, i povedene celkem a ted lehnu a ani se nehnu ![]()
Tak jsem psala prispevek asi 4×… vymazala jsem :nevim a pak mi zdechnul PC ![]()
@stephora
BenefityCard je dobra vec, jen skoda, ze nelze uplatnit v obchodech pro miminka
.. No a k partnerovym rodicum je skoda se vyjadrovat… Ja tyhle lidi nechapu a nikdy nepochopim ![]()
@lilli.c MRazika zna zpameti - videla jsem minimalne 60×
A to mi 60 neni
Budes muj panskej koci ![]()
Ja jsem mela gelovy nehty vsehovsudy 2× v zivote
Nemam to rada, vadi mi, leze mi za ne bordel, make-up a blbe se mi to vydloubava a nemuzu se dloubat v nose, v usich, neumim si s nima zapnout gatata, utrit zadek…
Ale moc se mi na nekterych holcinach libi - mam rada takovy decentni spis, zadny prep*ceny, jak ja rikam
Ale sama mam jen prirodni - obcas nalakuju barevne, jindy jen pretahnu zpevnovacem - jsou potom leskly
Jinak si delam P-Shine ![]()
Postylky budeme objednavat z netu - v kramech maji moc drahy
Jednu klasika drevenou do loznice, druhou cestovni dolu do obyvaku - po schodech bohuzel postylku ani s koleckama nedostanu
Jinak pozor na postylku s koleckama pro ty, ktere mate doma nekde koberec - se mi kolecka ulamaly, neznamena, ze draha, znackova postylka je kvalitni - vysla me dost draho, ale pac postylku z masivu mit asi nebudete, tak tam, kde jsou ty kolecka upevneny, tam to rado praska pri castejsim prejizdeni… ![]()
A u hadriku - jsou i hadriky na predcasne narozeny treba - to je i velikost 46
Budu kupovat od vel. 50 (Emca mela 3500 a 51) a 56 byla velika
Ale ono to vydrzi tak na 2-3 tydny, nejdyl jsme se zasekly na vel. 62 a 68 ![]()
Ted mi volal Rick, ze jsou v Ikee - hledaji nejaky tacky a kelimky a ubrousky, balonky… A volaji mi, jestli maji koupit princezny, Poniky, Hello Kitty
Tak rikam Emine - co se Ti libi nejvic? Sahla po Popelce, toz bude mit mejdan ala Popelka
A bylo po problemu
Ja si umyla okna - mame jich malo - stresni nemyju
Konecne pres ne vidim ![]()
@Barčí1411 tak to chapu ze tobe jsou kolecka na postylce k prdu
my koberce nemame, takze pohodicka
ame vsude lino, zadny prahy, uplne ideal
a ta z toho obrazku v te tmave kombinaci mi tady bude i ladit. jeste zpracuju muze, coz asi nebude problem
no gelovky jsem mela taky a ten bordel co tam zustaval me vadil taky a jsou neprakticke i kdyz na jinych je to hezke, ale mnohe damy nesmi ty nehtiky ukazat z druhe strany
![]()
tak ja jdu na chvili zavrit oko asi ![]()
@Schara ja jsem mela svetlou - ta by se hodila @sephora
dole s suplickem a na koleckach, polohovaci jak rost, tak potom i posunout matraci nahoru pro ty nejmensi a kdyz uz stoji - tak dat matraci dolu + jedna strana s tema spryclema byla taky posunovaci (nahoru dolu) - vyuzito vsechno maximalne
Ale nasi maji vsude koberce, takze jsem si ji na tom koberci znicila, protoze to tak dobre nejezdi. Na line to bude jezdit krasne
Bez chrnet, ja tu smejdim s hadrem
Ale nijak extra se nepredru, porad sedim ![]()
Ted mi posilal Rick fotku, jak si s Eminou uzivaji nakupy… Toz jedna drzkata i pro vas ![]()