Poradna duly
Jana Čurdová
@stephora tak at utz dopadne dobre. Ja mamv planu se podivat do Tesca dneska, tak jsem zvedava, jak poridim u nas ![]()
Jinak jeste k tem kilum, dneska mi ta mrcha vaha, co si me nevazi ukazala uz 79kg, takze to mame 9.kilo navic od zacatkutehu
pri vysce 173cm. A jako fakt si uz pripadam tluste, bricho bych rekla ze mam tak nejak prumerny… dneska chci jit poprve na tehu cviceni, tak jsem na to zvedava
, protoze uz to telo potrebuje nutne protahnout.
Dobré ránko! Pozerám že nieom jediná čo v noci nespal. O 12 som ešte čučala do stropu a o 3 som UŽ čučala do stropu.
O 4 vstával muž do práce o 5 odchádzal a konečne o 6 som zabrala. O 8 ma už zobudil moj milovaný pes že chce na prechádzku nech vstávam. By som ho zabila…
Ale čo. Teraz tu spí jak drevo a ja mu závidím (ja už nezaspím, možno odpo). ![]()
Do tesca sa idem pozrieť zajtra. Kupovať teda nemám v pláne ale na čumendu pojdem rada.
@Barčí1411, @stephora dievčatá nech vám to dobre dopadne a nech vás tam moc dlho netrápia.
@Deeh ja som na tehu cvičenia chodila minulé tehu. Vždy som po ňom špinila tak som sa na to vyprdla. Neviem na čo pojdeš ja som chodila na Pilates pro těhotné. Pekne si zacvič ale moc to nepreháňaj (ostatne si to tu píšeme dnes a denne)
Dievčatá! Prajem vám krásny deň. Opatrujte sa.
![]()
@stephora já byla také včera v Tescu, oni zlevňovali jen zboží, které potřebovali vyprodat, my na to, co zlevnili, koukali už minulý týden… My koupili jen takový kalhoty, ty byly ve slevě, jinak v tý nejmenší velikosti taky nic neměli… A já se tak těšila jak si udělám radost ![]()
@lilli.c však taky uvidím, jak se budu při cvičení cítit. Mělo by to být cvičení na velkých míčích, tak si říkám, že by mi to mohlo pěkně propružit i páteř
Pilates jsem chtěla taky zkusit, ale bohužel přes léto zrovna není a pak jsem chtěla chodit i na těhu plávání a to přes léto taky není… to jako v létě není nikdo těhotný nebo co? ![]()
Holky, ja jsem si koupila balon na cviceni, ze az budu doma, budu cvicit, mam v knizce cviky pro tehotne a navic jsem kdysi na velke mice chodila
no ale jsem doma tri tydny a jak myslite, ze to dopadlo? dneska jsem uz po 150. utrela z mice prach
ale tak treba se bude jeste hodit.
jinak jsem dneska pekne uklidla, i vytrela, je to tu jako ze skatulky
jenze pak prijde muz z prace v monterkach a bude vse pri starem, takze tu zas budu litat se smetakem
naseho robotaka mam zas na reklamaci ![]()
odpoledne mam nejake litani po meste, ale aspon dnes neni takove teplo a fouka tam takovy chladnejsi vzdousek ![]()
@anlendy. Já brusle taky miluju, je to asi jediný sport, který mě baví, ale teď si prostě netroufám a hlavně moje drahá přecitlivělá polovička by se zbláznila, včera jsem šla na procházku do lesa a přišla s klíštětem, které se naštěstí nestačilo přisát a vynadal mi, že jako těhotná nemám co chodit do lesa
![]()
@lilli.c Jé ty jsi z Kolína? Já z Kutné Hory ![]()
@lucyfree no nebývam priamo v kolíne. Ale okr. Kolín to ešte je. Do Kutnej chodíme radi na boowling a do pizzerky (teraz už len na pizzu ale predtým sme si najprv zahráli) Máme to tam radi. Priznám sa že Kutnú Horu moc nepoznám. Bola som len pozrieť na Barbore, viem kde tam je plavečák a potom už len ten boowling
Nooo som ostuda bývame tu už 8 rokov a ešte som tam poriadne nebola… ![]()
@Deeh
Asi žiadna tehule v lete neprelezie na to cvičenie tak to zrušili
No neviem. U nás som pozerala a majú normálne jak vždy.. Tak možno najdeš niekde inde. V inom štúdiu…
@Schara míč na cvičenie mám doma asi 7 rokov a cvičila som na ňom možno 5×. Proste doma to nieje ono.. A ak mám pravdu povedať ani neplánujem na ňom nejak cvičiť. Proste som na to lenivá. ![]()
Brý poledne ![]()
Zdravím z postele s hadrem na hlavě a kýblem u hlavy
záchod je můj nejlepší přítel
zvracim a na velkou lítám pořad. Tenhle koment píšu asi na popátý
já nevím, co to zas je? ![]()
Pardon, že neodepíšu na to, kde jsem označená, můj stav to neumožňuje ![]()
@anlendy. a jeje. To je nadelení! No lež, spi. Dúfam že ti skoro bude lepšie. ![]()
@anlendy. tak se brzo dej do kupy a nezapomen, hlavne tekutiny
ze by te zmohlo vcerejsi slunicko, nebo nejaka strevnoska? at jsi brzy fit
Ahojda holky, to mě teda klamete, já se taky chystám příští týden do Tesca, sakryš
já nic nového nenakupuju, jedu přes mimibazar nebo kamarádky, to vidím na věcičkách po Vikči, nikdo to nechce ![]()
je mi taky divně, asi z toho přechodu počasí, je tu najednou 18stupňů
![]()
já mám 7kilo navíc, tj. 57kil a jsem jak soudek, nevím, jestli to půjde tak pěkně dolů jako při Vikči ![]()
jinak se cvičením na balonu opatrně, mojí ségře se zkrátil čípek a začaly otvírat cesty někdy před 30.tt, cvičila podle Hanky Kynychové, a v porodce ji seřvaly, že na balon až před porodem, aby to napomohlo otvírání(my ho máme tady na porodních sálech),…
@Mája B ja myslela spis takove to protahnutí na balonu a nebo posileni panevniho svasltva, jak lezis na zemi a mas nohy na balone, proste cviky primo pro tehotne. ale nez ja se k tomu dokopu, budu mit mrnouse v postylce
me tohle pocasi vyhovuje, lezim na gauciku, pod dekou a je mi prijemne ![]()
@Deeh no, ona taky naše prdela má 640g, ještě před dvěma týdny měla 480g, pěkně roste - jen je natočená dolu koncem pánevním, tak doufám, že se do toho 28tt otočí…
jinak ty dva markery, kvůli kterým jsem šla na amc, tam stále jsou, MUDr. mi říkala, že ty střeva se můžou zmírnit i vymizet. Zítra mám ještě genetiku, tak snad se nedovím, že berunka má cystickou fibrosu, to by mě asi odvezli do blázince
uf, nechci ani pomyslet…
@anlendy. odpočívat, ležet, nepsat, spát pokud to jde… drž se, bude líp, vydrrrž ![]()
@Mája B, @Schara - holky, tesko mě děsně nakrklo - inzerovali dupačky s dlouhým rukávem a NIC, ani prd - včera v tom větším tesku v Edenu v Pze byly sice nějaké věci se slevou, ale neměli nic na novorozená miminka, vše až do 3M. V tom tesku, kde jsem byla dneska, neměli žádnou akci a ani žádné dupačky pro novorozené mimi
Takže tu akci bych nebrala moc vážně asi…
budu to muset taky nakoupit až na podzim, teď to prostě na podzimní/zimní miminka nemaj ![]()