TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
865
11.7.13 20:07

@lucyfree pokojík pekný ale myslím že zatial zbytočnosť… Tak za rok, dva akože k vianociam…jo to by som si vedela predstaviť. Ale teraz… My máme 2+1. Takže pokojík až s nástupom do školy ak vobec bude dovtedy našetreno na rekonstrukci a pojdeme do patra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
11.7.13 20:07

@lucyfree :palec: neter klidne vezmi :lol: Ale jak jsem rekla, ja to nedam dlouho, dost mi tvrdne pupek a mam strach, abych se zase neprecenila a nekrvacela, ten klidovej rezim mam zatim jeste porad :roll: Tak radeji pojedu 3×, nez jednou a zhuntovat se zase :lol: A vsak me tam nepotrebujete na celej den, mne staci sednout, pokecat, projit nejakej kramek, co ma @lilli.c v merku a rict paaa :pankac: :lol: Ja mam Kolin kousek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
11.7.13 20:17

@lucyfree pokojik je moc peknej, ale pro me to je rozhodne zbytecna investice. navic deti bysme chteli dve, nevime v jakem odstupu prijdou (pac to neovlivnime tak uplne) a budou muset mit spolecny pokoj. tudiz by to u nas konkretne byly vyhozene korunky. a hracky se daji uklidit do skrinky i v te pracovnicce co z ni budeme delat jednou ten pokojik. a prebalovak mit nebudeme, jen tu podlozku na postylku, ta bohate staci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
11.7.13 20:24

@Schara JJ to naprosto chápu, my bychom taky chtěli dvě děti a máme 2 dětské pokoje, počítali jsme s tím už při stavbě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
11.7.13 21:26

@stephora na špatné zprávy je vždycky času dost, ale u tebe bude určitě všechno v pořádku, musí! :kytka:
@Barčí1411 já teda můžu říct svědomitě, že se fakt flákám a dneska obzvlášť :D… Okna by potřebovala umýt docela akutně, ale nějak nejde to tělo přemluvit :D Dneska jsem si po obědě na dvě hoďky klíďo dáchla a čekala až se umyje v myčce nádobí, abych mohla vyměnit za špinavé a a myslíš, že jsem se na to dostala? :D Ale za to jsem byla na první těhu cvičení a jsem z toho nadšená, krásně protažené tělíčko a ještě příjmný povídání na předporodní přípravě, jen jsem dojela domů až večer, tak půjdu zalést s knížkou do pelechu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
11.7.13 21:42

Dneska je nějakej únavnej den, asi to počasí…jdu si lehnout, očka se mi klíží :) Holky, užijte si nakupování v Kolíně - kdybyste jeli repete, tak se někdy možná přidám ;-)
@Barčí1411, @lucyfree, @lilli.c kam v tom Kolíně do bazárku jedete? mě to v diskusi asi nějak uniklo a třeba bych se tam někdy podívala i s přítelem…díky za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
11.7.13 22:29

Uz jdu spat, ale jeste v rychlosti taky okomentuju :lol:

Pokojicek - nic eztra pro mimino, Emicka ma uz „dospelackej“, holky budou mit pokoj spolecny, alespon po dobu nezbytne nutnou, pak se uvidi. Neumim si predstavit litat od jedny k druhy :lol: Ale jsem pohodlna, rada ma vse na jednom miste dokud to jde :lol:

Nevim, kde nas @lilli.c v Koline bude chtit znasilnit :lol: :nevim: A je mi fuk, na jakem hristi budeme, anebo detskem koutku :lol: Emina sei vystaci s kouskem fleku, kde muze svobodne litat bez toho, abych na ni jecela - zustan, stuj, sedni :lol:

Ja jsem dneska docela zmozena a nic moc se necitim. Mam nejakej vytok tmavsi, takze hadam, ze mi dnesni pochuzka k zubari moc neprospela, tudiz se vic utvrzuji v navsteve kramku v Koline pristi tyden - proste vic nedam :lol: :nevim:

Emca sla chrapat pred chvili - statecne jsem precetla tri bajky pro deticky - dneska jsem koupila 2 nove knizky Zlata Edice Bajky 1, 2 (kazda 99,– v NeoLuxoru)- krasna ilustrace a i ty bajky jsou moc hezky - na motivy Fontaine napr., ale pro deticky, Emince se to moc libilo - cetla jsem 3 bajky, potom uz zivacka a byla tuha :lol: Ja mam taky dost, toz jdu… paaaa :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
11.7.13 22:40

Teda kočky, vy jedete :D Barčí, ty se šetři, kočko!!! ať tě nenaženou lehnout někam do špitálu, jinak kdyby jste chtěla některá kombinézu na miminko(holčičku), prodávám F&F na mimibazaru, je oblečená jen párkrát, teda mám tam dvě a prodávám to za pusu, co s tím, když teď je tam teď pinďour :D adresu pošlu klidně ve zprávě, právě jsem dovytřela a prďous se mi tam nějak málo dneska hýbe, až jsem z toho nervozní :roll: :roll: :roll: snad se rozjede, ale asi zase až v noci.

Stephoro, a plodovka dopadla dobře? já nějak nepostřehla, co tvé mimčo trápí :oops: já měla na začátku vysoké NT, ale vše dobře dopadlo…

Tak dobrou :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
11.7.13 23:37

@Mája B můžu poprosit o adresu s kombinezkou?
Moc přeji ať všechny výsledky dopadnou dobře a Muzes si v klidku užívat pupiku;-)
Jinak všem přeji pěkný večer a dobrou noc;-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
12.7.13 07:58

Bry rano, bry rano, bry raaaano :lol:

Dneska jsem se po dlouhe dobe docela dobre vyspala - nemusela jsem jit stokrat na zachod v noci :lol: A prdelka me uz kolem 7hod. pekne okopeavala, @Mája B vcera jak jsem nic moc neodpociavala jako jindy, tak taky nic moc kopance, toz asi chrnely bobicci, zadnej stres ;)

Jeste se valim v posteli, nechce se mi vylejzat, pocka az prijde Rick :lol: A potom se vrhnu pomalicku do uklidu, budu na to mit celej den - a bordl je jen v obyvaku, tam to vypada jak po atomovym utoku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
12.7.13 08:14

Ahojda :D

@Barčí1411 me malej stouchal taky dneska rano, ale v pul 6 a ja misto abych se snazila usnout, jsem si to uzivala :mrgreen: no a pak jsem teda jeste zabrala :) a ty moc nikde netrajdej teda, at nemusis jeste znova do te nemocnice :cert: jako vopatrne :mrgreen:

@stephora drzim pesti na ty dnesni vysledky, urco nam sem hodis dobre zpravy :hug:

ja dnes budu delat zase ty vlny a lá vetrnik na plechu a svickovou tatkovi na zitra. mam akcni dopoledne :) a odpo bude taky akcni lezing na gauci :lol: a sobe dneska udelam k obedu cocku s uzenym a chlebikem… uz se na ni tesim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
12.7.13 08:22

@Mája B ahoj Májo, zrychlený testy na downa a další chromozomální vady byly naštěstí negativní, ale ještě nám musí vyloučit cystickou fibrozu a to se snad stane dneska- mám genetickou poradnu. Včera jsem byla v Podolí na utz a je to furt stejné - máme v srdíčku nějakou tečku (echogenní fokus) a střeva miminka svítí víc, než by měla (zvýšená echogenita střev) - jsou to nějaké dva minor markery, co mohou (ale nemusí) signalizovat postižení… :nevim:

jinak klíďo i mě pošli odkaz na kombinézky, když si je nekoupí wena, třeba si je koupím já ;-)

@Barčí1411 taky jsem spala perfektně, ani jednou na wc! jen malá je dnes nějak klidná, snad mě ještě nekopla - asi jak je hnusně - jůůů, teď ztrochu zatepala na podbřišek - ona je většinou otočená tak, že má hlavu vlevo vedle pupíku a směrem dolu k močáku má nohy :-O
včera jsem byla děsně utahaná, usnula jsem v půl 10 jako špalek a spala až do rána do 7:00 snad bez probuzení!

ten Kolín pořádně vomrkni a pak dej vědět, kde se to nachází (aspoň název nebo ulici) a já tam třeba pak vyrazím s chlapákem svým :) holky, užijte si to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
12.7.13 08:25

@Schara :hug:
jinak já mám zkrášlovací den, jedem na váíked k rodičům a dlouho mě neviděli, tak aby neřekli, že holka ubírá krásu :mrgreen: takže dopo zkusím stihnout nehty na nohou a rukou, pak musím na tu genetiku, a odpo obočí, vlasy…no já budu kráááásnáááá :) oběd zas asi někde chytnu cestou, tenhle týden je akční, kromě středu furt někde jezdím :) dneska je ale zima, musím se líp oblíct než včera, to jsem cestou do Podolí mrzla bez bundy :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
12.7.13 08:32

Bré ránko :mavam:

Jeden den mimo provoz a nestíhám číst :lol: tak mně je už dobře-nelítám na záchod každou minutu :lol: jsem si ráno stoupla na váhu a po včerejšku jsem o kilo lehčí :lol: dneska vyrážíme do ČB na manželovu chalupu a odpol jdeme hezky na laňák :lol: já prostě na tý pr*eli neposedim :cert: ve středu razíme domů a v patek na letiště :lol:
Já mám xsich, jak nějaká puberťačka. @Barčí1411 hezkýho zubaře ti zavidim! Já mám starou bábu protivnou :cert: :lol:
A ještě jedna zpráva:

Naše Charlottka Lya chodí :srdce: :srdce: včera ke mně přišla s taťkou za ruku, pak jí Den pustil a už ťapkala sama :srdce: Šmudlinka moje malinká!

Teď si říkám, jakej to bude záhul až se narodí prdlinka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
12.7.13 08:58

@anlendy. no kongratulejšns! tak to bude peklíčko - malé miminko a chodící dítě - to abys měla oči nejen vzadu, ale i po stranách :)

tak se moc nenamáhej! :) kilo dolu bych brala, ale ne za cenu toho, že budu 2 dny zvracet :) to néééé ;) je dobře, že už je ti líp :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí