Poradna duly
Jana Čurdová
@lucyfree pokojík pekný ale myslím že zatial zbytočnosť… Tak za rok, dva akože k vianociam…jo to by som si vedela predstaviť. Ale teraz… My máme 2+1. Takže pokojík až s nástupom do školy ak vobec bude dovtedy našetreno na rekonstrukci a pojdeme do patra..
@lucyfree
neter klidne vezmi
Ale jak jsem rekla, ja to nedam dlouho, dost mi tvrdne pupek a mam strach, abych se zase neprecenila a nekrvacela, ten klidovej rezim mam zatim jeste porad
Tak radeji pojedu 3×, nez jednou a zhuntovat se zase
A vsak me tam nepotrebujete na celej den, mne staci sednout, pokecat, projit nejakej kramek, co ma @lilli.c v merku a rict paaa
Ja mam Kolin kousek ![]()
@lucyfree pokojik je moc peknej, ale pro me to je rozhodne zbytecna investice. navic deti bysme chteli dve, nevime v jakem odstupu prijdou (pac to neovlivnime tak uplne) a budou muset mit spolecny pokoj. tudiz by to u nas konkretne byly vyhozene korunky. a hracky se daji uklidit do skrinky i v te pracovnicce co z ni budeme delat jednou ten pokojik. a prebalovak mit nebudeme, jen tu podlozku na postylku, ta bohate staci ![]()
@Schara JJ to naprosto chápu, my bychom taky chtěli dvě děti a máme 2 dětské pokoje, počítali jsme s tím už při stavbě ![]()
@stephora na špatné zprávy je vždycky času dost, ale u tebe bude určitě všechno v pořádku, musí! ![]()
@Barčí1411 já teda můžu říct svědomitě, že se fakt flákám a dneska obzvlášť
… Okna by potřebovala umýt docela akutně, ale nějak nejde to tělo přemluvit
Dneska jsem si po obědě na dvě hoďky klíďo dáchla a čekala až se umyje v myčce nádobí, abych mohla vyměnit za špinavé a a myslíš, že jsem se na to dostala?
Ale za to jsem byla na první těhu cvičení a jsem z toho nadšená, krásně protažené tělíčko a ještě příjmný povídání na předporodní přípravě, jen jsem dojela domů až večer, tak půjdu zalést s knížkou do pelechu ![]()
Dneska je nějakej únavnej den, asi to počasí…jdu si lehnout, očka se mi klíží
Holky, užijte si nakupování v Kolíně - kdybyste jeli repete, tak se někdy možná přidám ![]()
@Barčí1411, @lucyfree, @lilli.c kam v tom Kolíně do bazárku jedete? mě to v diskusi asi nějak uniklo a třeba bych se tam někdy podívala i s přítelem…díky za tip ![]()
Uz jdu spat, ale jeste v rychlosti taky okomentuju ![]()
Pokojicek - nic eztra pro mimino, Emicka ma uz „dospelackej“, holky budou mit pokoj spolecny, alespon po dobu nezbytne nutnou, pak se uvidi. Neumim si predstavit litat od jedny k druhy
Ale jsem pohodlna, rada ma vse na jednom miste dokud to jde ![]()
Nevim, kde nas @lilli.c v Koline bude chtit znasilnit
A je mi fuk, na jakem hristi budeme, anebo detskem koutku
Emina sei vystaci s kouskem fleku, kde muze svobodne litat bez toho, abych na ni jecela - zustan, stuj, sedni ![]()
Ja jsem dneska docela zmozena a nic moc se necitim. Mam nejakej vytok tmavsi, takze hadam, ze mi dnesni pochuzka k zubari moc neprospela, tudiz se vic utvrzuji v navsteve kramku v Koline pristi tyden - proste vic nedam
![]()
Emca sla chrapat pred chvili - statecne jsem precetla tri bajky pro deticky - dneska jsem koupila 2 nove knizky Zlata Edice Bajky 1, 2 (kazda 99,– v NeoLuxoru)- krasna ilustrace a i ty bajky jsou moc hezky - na motivy Fontaine napr., ale pro deticky, Emince se to moc libilo - cetla jsem 3 bajky, potom uz zivacka a byla tuha
Ja mam taky dost, toz jdu… paaaa ![]()
Teda kočky, vy jedete
Barčí, ty se šetři, kočko!!! ať tě nenaženou lehnout někam do špitálu, jinak kdyby jste chtěla některá kombinézu na miminko(holčičku), prodávám F&F na mimibazaru, je oblečená jen párkrát, teda mám tam dvě a prodávám to za pusu, co s tím, když teď je tam teď pinďour
adresu pošlu klidně ve zprávě, právě jsem dovytřela a prďous se mi tam nějak málo dneska hýbe, až jsem z toho nervozní
snad se rozjede, ale asi zase až v noci.
Stephoro, a plodovka dopadla dobře? já nějak nepostřehla, co tvé mimčo trápí
já měla na začátku vysoké NT, ale vše dobře dopadlo…
Tak dobrou
![]()
@Mája B můžu poprosit o adresu s kombinezkou?
Moc přeji ať všechny výsledky dopadnou dobře a Muzes si v klidku užívat pupiku;-)
Jinak všem přeji pěkný večer a dobrou noc;-) ![]()
Bry rano, bry rano, bry raaaano ![]()
Dneska jsem se po dlouhe dobe docela dobre vyspala - nemusela jsem jit stokrat na zachod v noci
A prdelka me uz kolem 7hod. pekne okopeavala, @Mája B vcera jak jsem nic moc neodpociavala jako jindy, tak taky nic moc kopance, toz asi chrnely bobicci, zadnej stres ![]()
Jeste se valim v posteli, nechce se mi vylejzat, pocka az prijde Rick
A potom se vrhnu pomalicku do uklidu, budu na to mit celej den - a bordl je jen v obyvaku, tam to vypada jak po atomovym utoku ![]()
Ahojda ![]()
@Barčí1411 me malej stouchal taky dneska rano, ale v pul 6 a ja misto abych se snazila usnout, jsem si to uzivala
no a pak jsem teda jeste zabrala
a ty moc nikde netrajdej teda, at nemusis jeste znova do te nemocnice
jako vopatrne ![]()
@stephora drzim pesti na ty dnesni vysledky, urco nam sem hodis dobre zpravy ![]()
ja dnes budu delat zase ty vlny a lá vetrnik na plechu a svickovou tatkovi na zitra. mam akcni dopoledne
a odpo bude taky akcni lezing na gauci
a sobe dneska udelam k obedu cocku s uzenym a chlebikem… uz se na ni tesim ![]()
@Mája B ahoj Májo, zrychlený testy na downa a další chromozomální vady byly naštěstí negativní, ale ještě nám musí vyloučit cystickou fibrozu a to se snad stane dneska- mám genetickou poradnu. Včera jsem byla v Podolí na utz a je to furt stejné - máme v srdíčku nějakou tečku (echogenní fokus) a střeva miminka svítí víc, než by měla (zvýšená echogenita střev) - jsou to nějaké dva minor markery, co mohou (ale nemusí) signalizovat postižení… ![]()
jinak klíďo i mě pošli odkaz na kombinézky, když si je nekoupí wena, třeba si je koupím já ![]()
@Barčí1411 taky jsem spala perfektně, ani jednou na wc! jen malá je dnes nějak klidná, snad mě ještě nekopla - asi jak je hnusně - jůůů, teď ztrochu zatepala na podbřišek - ona je většinou otočená tak, že má hlavu vlevo vedle pupíku a směrem dolu k močáku má nohy ![]()
včera jsem byla děsně utahaná, usnula jsem v půl 10 jako špalek a spala až do rána do 7:00 snad bez probuzení!
ten Kolín pořádně vomrkni a pak dej vědět, kde se to nachází (aspoň název nebo ulici) a já tam třeba pak vyrazím s chlapákem svým
holky, užijte si to!
@Schara ![]()
jinak já mám zkrášlovací den, jedem na váíked k rodičům a dlouho mě neviděli, tak aby neřekli, že holka ubírá krásu
takže dopo zkusím stihnout nehty na nohou a rukou, pak musím na tu genetiku, a odpo obočí, vlasy…no já budu kráááásnáááá
oběd zas asi někde chytnu cestou, tenhle týden je akční, kromě středu furt někde jezdím
dneska je ale zima, musím se líp oblíct než včera, to jsem cestou do Podolí mrzla bez bundy ![]()
Bré ránko ![]()
Jeden den mimo provoz a nestíhám číst
tak mně je už dobře-nelítám na záchod každou minutu
jsem si ráno stoupla na váhu a po včerejšku jsem o kilo lehčí
dneska vyrážíme do ČB na manželovu chalupu a odpol jdeme hezky na laňák
já prostě na tý pr*eli neposedim
ve středu razíme domů a v patek na letiště ![]()
Já mám xsich, jak nějaká puberťačka. @Barčí1411 hezkýho zubaře ti zavidim! Já mám starou bábu protivnou
![]()
A ještě jedna zpráva:
Naše Charlottka Lya chodí
včera ke mně přišla s taťkou za ruku, pak jí Den pustil a už ťapkala sama
Šmudlinka moje malinká!
Teď si říkám, jakej to bude záhul až se narodí prdlinka ![]()
@anlendy. no kongratulejšns! tak to bude peklíčko - malé miminko a chodící dítě - to abys měla oči nejen vzadu, ale i po stranách ![]()
tak se moc nenamáhej!
kilo dolu bych brala, ale ne za cenu toho, že budu 2 dny zvracet
to néééé
je dobře, že už je ti líp ![]()