TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
12.7.13 09:10

@anlendy. no gratulka k chodici Charlo :lol:

Jen se nebujte nic, ja se nepredru - Rick prisel rano z prace a uz vysava a uklizi, abych nemusela vsechno :lol: Pry to dela, aby neusnul, protoze pojede s tou Eminou do Prahy za chvili… :nevim: Toz ja budu jen prat, zehlit, varit, smazit a pect :lol: A vytrit teda musim… A potom mam taky naordinovany leharo na zbytek dne.
Jinak Lianka taky nic moc extra nekope, ale je hnusny pocasi - tady ted trochu prsi, takze urcite chrni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
12.7.13 09:13

@anlendy. teda tak to je maličká šikulka;-) musí to být krásné ji sledovat;-)
všem přeji krásné ráno a pohudkovy den plný dobrých zpráv;-)
Teda společné nákupy Vám závidím, ale ze. Strakonic to mám k Vám nějak daleko:-(
Dneska jedeme na vylet do Prahy, malý má slíbený dinopark, a my se chceme kouknout do Spuntiku na kočárky. znáte to tam některá?;-)

Ty jó váha, tu ja radši doma ani nemám;-) ale je fakt, že jak chodím k doktoru jednou za měsíc, tak se vždycky děsím;-) i kdyz při poslední kontrole v 20 týdnu byly jen tři kila nahoře, tak snad to moc nezrychli;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
12.7.13 09:15

@stephora jejda, tak ať to dobře dneska dopadne, a to určitě bude dobrý, uvidíš, nějak vás prdelka musí potrápit, někteří v bříšku, jiní až na světě :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
12.7.13 09:39

@anlendy. blahoželám! :kytka: Je super že malá chodí, hoci to bude teraz asi velký mazec.

V Kolíne pojdeme do Kačenky a ešte vedla je jeden sekáčik. Ten je lepší ale názov neviem. Kačenka je hoci moc drahá ale je hneď vedla. Asi 5 krokov. Potom mám v pláne že babule vezmem ešte do sekáčku pod ÚP. Smer starý most. Je to tam nové, kupovala som si tam tehu šaty. A vecičky moooc pekné. Ceny neviem. Takže na ten jeden deň si myslím že toho bude určo dosť. Hlavne ak je Barčí1411 takto špatne. Nechcem aby moc trpela a riskovať že sa jej alebo malej niečo stane nechcem. Preto budem brať auto nech sa všade prevezieme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
12.7.13 09:51

@lilli.c koukam, ze mas co chvile jinou fotecku, ale jsou moc pekne :)

@stephora my taky jedeme za nasima, ale ja se extra kraslit nebudu, az na uterek k svemu dr. jdu na kontrolu :mrgreen: tak aby me to tam seklo, taky si udelam nehtiky, i na nozkach, dokud tam dosahnu :mrgreen: a tak daaaaale :)

@anlendy. tak to je pekny ze mala takhle sama tapka :) ale asi ti zacne ted peknej zahul co? tak to zmakni a chvilku si taky odpocin, nezapomen, ze po takove strevnosce muze byt telo trosku zeslable ;)

ja jdu na to odpalovany testo, trosku potrenuju svaly na rukach :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
12.7.13 09:57

@stephora Vůbec nevím do jakoho bazárku nás chce @lilli.c vzít takže info až po nákupech ;) Jinak u nás v Kutné Hoře máme taky jeden super bazárek http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… sestra tam kupuje i prodává věci na malou a mají tam jen krásné neoprané věci ;)
@Mája B mě můžeš taky poslat odkaz :)
@anlendy. gratuluji malá je šikulka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
12.7.13 10:16

@lilli.c to zná krásně - já si to uložím, kde všude jste byly a pak se tam třeba vydám s příztelem - užijte si to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
12.7.13 10:24

@lilli.c to se s Tebou budu mit jako kralovna :srdce: :lol:

Ty jo, nejak se mi udelalo soufl. Rick s Emcou ted odesli, tak jsem se rozvalila na gauciku a rozdejchavam zrejme blbej tlak :nevim: Potrebovala bych neco teplyho k jidlu asi. Rick mi krasne uklidil, ja to jen do vypiplam k moji 100% spokojenosti.

@stephora tfuj tfuj tfuj :kytka: :hug:

A - zitra se zkraslim trochu - asi se ucesu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
12.7.13 10:29

@Barčí1411 kuju :hug:
jinak mě se taky udělalo těžko, ale pomohly dva krajíčky chleba se salámem :) prostě jsem byla hladová :)

manikuru, pedikuru už mám hotovou, ale teda už to přestávám s tím břichem pomalu dávat ty své nožky - díky za gymnastickou průpravu z dětství, i když nohu za krk si už léta nedám… ostříhat a odstranit kůžičky ještě jde, ale nalakovat už je fuška :) za měsíc už to nepůjde, budu si muset dopřát profi pedi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
12.7.13 10:47

@Schara ďakujem. Ono iné než zo svatba nemám. Ešte tak psa a jak niečo na baráku vypadalo pred a po (ak niečo robíme). Ale akú mám kráááne natrenú bránu vás asi nezaujíma… :lol: a to som na nej strávila 3 dni. :lol:

@Barčí1411 :lol: Královna! Nie královna. CISÁROVNA! :lol: (Dúfam že budeš mať vrkoč dobre uviazaný… :lol: )(kto nechápe je to z Mrazíka)

@stephora Tak som ti to pozerala na mape. Jeden je na Mostní 77, a tie dva Bezručova 1050.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
12.7.13 10:51

@lilli.c my mame spolecne fotky taky jen ze svatby a poskromnu z dovolene :mrgreen: no ja az budu u nasich tak reknu mamce a zajdeme se tam podivat, tak tam holky neco nechte :mrgreen: :lol:

placky mam hotove a za chvili uhnacat krem karamelovej a slehajdu a bude hotovo… snad se me nejaka ta potvora nezlomi, kokretne ta, co ji chci dat nahoru protoze je nejhezci :mrgreen: ale pri mym stesti a zrucnosti :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
12.7.13 10:52

@lilli.c jsi nejlepší :* myslíš, že tam mají jen oblečky, a nebo i nábytek a doplňky? zjistila jsem totiž, že postýlka od kámošky nebude, měla ji jen pujčenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
12.7.13 10:58

@stephora ja si otevrela bramburky :roll: :lol: A hned me taky nakoply, ale musim si udelat neco teplyho.

Hahaaaa, Emina je dneska zrejme velmi „dobre“ vyspinkana. Rick uz mi volal 2×, ze se z ni asi zblazni, ze prudi s babickou a dedou, ze k nim CHCE jet :lol: Ma vzdycky par dni, kdy s tim desne prudi :cert: Tak doufam, ze pri nakupech na to zapomene, bo jinak umi byt doooost neprijemna :lol: Chudak Rick… :lol:

Vy se teda zkraslujete. Ja si na nohy uz nedosahnu, teda jo, ale je to dost neprijemny. Ruce zvladam, ale mam prirodni, takze spis jen udrzuju delku a aby nejak vypadaly - 1× tydne opilovat :lol: Nozky taky davam na pedikuru do salonu - Rick ma benefity card od zamestnavatele, tak to mam zadarmo, jinak bych sla jednou za rok, jsem skudlil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
12.7.13 11:04

@Barčí1411 já mám taky přírodní, docela mi to roste, ale nej je to kratší, max 3mm délka na rukou samo, nohy jsou nej úplně nakrátko :) já právě už benefity nemám, a jsem taky škudlil (kdo by nebyl, když nemám práci, že?) :) a tak si to dopřeju do porodu tak 1-2×, jak bude potřeba - dokud to pujde, udělám si pedi sama, ale ono už to dlouho nepujde, malá roste :) zas ať nějdu do porodnice s 3cm nehtama na nohou - nevešla bych se do žádnejch bot :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
12.7.13 11:06

@stephora Tak v Kačenke majú i postielky. Ale ak budeš chcieť tak viem ešte o jednom krámku. Je to krámek+bazárek. Postielku som tam videla i monitory dechu, kočiarik mám s tade, dokonca tam majú i krosny a židličky http://kocarkykolin.cz/…t/bazarek-2/
Je to cez ulicu ak budeme v tom bazárku u ÚP. Ale aby to na Barčí nebolo zas moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí