Poradna duly
Jana Čurdová
@anlendy. no gratulka k chodici Charlo ![]()
Jen se nebujte nic, ja se nepredru - Rick prisel rano z prace a uz vysava a uklizi, abych nemusela vsechno
Pry to dela, aby neusnul, protoze pojede s tou Eminou do Prahy za chvili…
Toz ja budu jen prat, zehlit, varit, smazit a pect
A vytrit teda musim… A potom mam taky naordinovany leharo na zbytek dne.
Jinak Lianka taky nic moc extra nekope, ale je hnusny pocasi - tady ted trochu prsi, takze urcite chrni ![]()
@anlendy. teda tak to je maličká šikulka;-) musí to být krásné ji sledovat;-)
všem přeji krásné ráno a pohudkovy den plný dobrých zpráv;-)
Teda společné nákupy Vám závidím, ale ze. Strakonic to mám k Vám nějak daleko:-(
Dneska jedeme na vylet do Prahy, malý má slíbený dinopark, a my se chceme kouknout do Spuntiku na kočárky. znáte to tam některá?;-)
Ty jó váha, tu ja radši doma ani nemám;-) ale je fakt, že jak chodím k doktoru jednou za měsíc, tak se vždycky děsím;-) i kdyz při poslední kontrole v 20 týdnu byly jen tři kila nahoře, tak snad to moc nezrychli;-)
@stephora jejda, tak ať to dobře dneska dopadne, a to určitě bude dobrý, uvidíš, nějak vás prdelka musí potrápit, někteří v bříšku, jiní až na světě
![]()
@anlendy. blahoželám!
Je super že malá chodí, hoci to bude teraz asi velký mazec.
V Kolíne pojdeme do Kačenky a ešte vedla je jeden sekáčik. Ten je lepší ale názov neviem. Kačenka je hoci moc drahá ale je hneď vedla. Asi 5 krokov. Potom mám v pláne že babule vezmem ešte do sekáčku pod ÚP. Smer starý most. Je to tam nové, kupovala som si tam tehu šaty. A vecičky moooc pekné. Ceny neviem. Takže na ten jeden deň si myslím že toho bude určo dosť. Hlavne ak je Barčí1411 takto špatne. Nechcem aby moc trpela a riskovať že sa jej alebo malej niečo stane nechcem. Preto budem brať auto nech sa všade prevezieme…
@lilli.c koukam, ze mas co chvile jinou fotecku, ale jsou moc pekne ![]()
@stephora my taky jedeme za nasima, ale ja se extra kraslit nebudu, az na uterek k svemu dr. jdu na kontrolu
tak aby me to tam seklo, taky si udelam nehtiky, i na nozkach, dokud tam dosahnu
a tak daaaaale ![]()
@anlendy. tak to je pekny ze mala takhle sama tapka
ale asi ti zacne ted peknej zahul co? tak to zmakni a chvilku si taky odpocin, nezapomen, ze po takove strevnosce muze byt telo trosku zeslable ![]()
ja jdu na to odpalovany testo, trosku potrenuju svaly na rukach
![]()
@stephora Vůbec nevím do jakoho bazárku nás chce @lilli.c vzít takže info až po nákupech
Jinak u nás v Kutné Hoře máme taky jeden super bazárek http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… sestra tam kupuje i prodává věci na malou a mají tam jen krásné neoprané věci ![]()
@Mája B mě můžeš taky poslat odkaz ![]()
@anlendy. gratuluji malá je šikulka ![]()
@lilli.c to zná krásně - já si to uložím, kde všude jste byly a pak se tam třeba vydám s příztelem - užijte si to ![]()
@lilli.c to se s Tebou budu mit jako kralovna
![]()
Ty jo, nejak se mi udelalo soufl. Rick s Emcou ted odesli, tak jsem se rozvalila na gauciku a rozdejchavam zrejme blbej tlak
Potrebovala bych neco teplyho k jidlu asi. Rick mi krasne uklidil, ja to jen do vypiplam k moji 100% spokojenosti.
@stephora tfuj tfuj tfuj
![]()
A - zitra se zkraslim trochu - asi se ucesu… ![]()
@Barčí1411 kuju ![]()
jinak mě se taky udělalo těžko, ale pomohly dva krajíčky chleba se salámem
prostě jsem byla hladová ![]()
manikuru, pedikuru už mám hotovou, ale teda už to přestávám s tím břichem pomalu dávat ty své nožky - díky za gymnastickou průpravu z dětství, i když nohu za krk si už léta nedám… ostříhat a odstranit kůžičky ještě jde, ale nalakovat už je fuška
za měsíc už to nepůjde, budu si muset dopřát profi pedi ![]()
@Schara ďakujem. Ono iné než zo svatba nemám. Ešte tak psa a jak niečo na baráku vypadalo pred a po (ak niečo robíme). Ale akú mám kráááne natrenú bránu vás asi nezaujíma…
a to som na nej strávila 3 dni. ![]()
@Barčí1411
Královna! Nie královna. CISÁROVNA!
(Dúfam že budeš mať vrkoč dobre uviazaný…
)(kto nechápe je to z Mrazíka)
@stephora Tak som ti to pozerala na mape. Jeden je na Mostní 77, a tie dva Bezručova 1050.
@lilli.c my mame spolecne fotky taky jen ze svatby a poskromnu z dovolene
no ja az budu u nasich tak reknu mamce a zajdeme se tam podivat, tak tam holky neco nechte
![]()
placky mam hotove a za chvili uhnacat krem karamelovej a slehajdu a bude hotovo… snad se me nejaka ta potvora nezlomi, kokretne ta, co ji chci dat nahoru protoze je nejhezci
ale pri mym stesti a zrucnosti
![]()
@lilli.c jsi nejlepší
myslíš, že tam mají jen oblečky, a nebo i nábytek a doplňky? zjistila jsem totiž, že postýlka od kámošky nebude, měla ji jen pujčenou…
@stephora ja si otevrela bramburky
A hned me taky nakoply, ale musim si udelat neco teplyho.
Hahaaaa, Emina je dneska zrejme velmi „dobre“ vyspinkana. Rick uz mi volal 2×, ze se z ni asi zblazni, ze prudi s babickou a dedou, ze k nim CHCE jet
Ma vzdycky par dni, kdy s tim desne prudi
Tak doufam, ze pri nakupech na to zapomene, bo jinak umi byt doooost neprijemna
Chudak Rick… ![]()
Vy se teda zkraslujete. Ja si na nohy uz nedosahnu, teda jo, ale je to dost neprijemny. Ruce zvladam, ale mam prirodni, takze spis jen udrzuju delku a aby nejak vypadaly - 1× tydne opilovat
Nozky taky davam na pedikuru do salonu - Rick ma benefity card od zamestnavatele, tak to mam zadarmo, jinak bych sla jednou za rok, jsem skudlil ![]()
@Barčí1411 já mám taky přírodní, docela mi to roste, ale nej je to kratší, max 3mm délka na rukou samo, nohy jsou nej úplně nakrátko
já právě už benefity nemám, a jsem taky škudlil (kdo by nebyl, když nemám práci, že?)
a tak si to dopřeju do porodu tak 1-2×, jak bude potřeba - dokud to pujde, udělám si pedi sama, ale ono už to dlouho nepujde, malá roste
zas ať nějdu do porodnice s 3cm nehtama na nohou - nevešla bych se do žádnejch bot ![]()
@stephora Tak v Kačenke majú i postielky. Ale ak budeš chcieť tak viem ešte o jednom krámku. Je to krámek+bazárek. Postielku som tam videla i monitory dechu, kočiarik mám s tade, dokonca tam majú i krosny a židličky http://kocarkykolin.cz/…t/bazarek-2/
Je to cez ulicu ak budeme v tom bazárku u ÚP. Ale aby to na Barčí nebolo zas moc..