Poradna duly
Jana Čurdová
@Barčí1411 Barčí, mám dotázek psala jsi tu, že ráda nosíš v těhu legíny - prosímtě, kde se kupujou těhotenský, nebo nějaký, co se daj dát přes bříško??? já mám z HaM, ale to jsou silonkový leginy, s kratším tričkem se to nedá, je to průhledný a na zadku to má takový ty punčochový dva švy - to je leda pod sukně nebo šaty ![]()
já právě nemůžu nikde sehnat normální černý nebo šedý leginy, který by se daly vytáhnout nahoru na bříško, mám spusta tunik, ale legíny chybí - když je mám pod břichem, tak mi padaj ze zadku a měla bych je za chvíli u kolen…
tak třeba mi poradíš, kde je kupuješ ![]()
@Schara děkuju
my si monitor budeme muset koupit, je to docela drahé, ale za ten klid to stojí…kamarádka, co má 3m holčičku, ho nepoužívala, chtěla ho prodat, ale teď začala a úplně obrátila - prý je klidnější a pořád nechodí zbytečně malou kontrolovat…
@stephora koupila jsem vsechny v Kik
Mam cerny, pac ty jdou ke vsemu. Nejsou to bokovky, takze jsou dost vysoky a kdyz si koupis treba o cislo vetsi, tak jdou krasne pres brisko vytahnout, po porodu zase trochu mensi a tim jak jsou vysoky, tak pro zmenu zase to brisko stahnou - na zadku svy nemaji a jsou „bavlneny“, ne ty leskly smejdy
Toz jsou i pohodlny, nosim moc rada
![]()
@Barčí1411 o víkendu jedu k našim, maj tam Kik, takže tam naběhnu a hned nějaké koupím - vemu o číslo větší a hned budu za krasavici- mám totiž spousty tunik a delších halenek, ale nosim k nim kalhoty, protože legíny nemám přitom tunika, legíny a baleriny je úžasná móda pro těhotné - dík za tip
ty nikdy nezklameš ![]()
@Barčí1411 ty hele, abych tam nenaběhla a neměli prd a ne leginy, aby to nebylo jako s tím teskem
ale je fakt, že když jsem byla náhodou v Kiku na Hájích, tak tam leginy na stojanu měli, jen jsem jim nevěnovala pozornost
![]()
@stephora ony ty leginy totiz nejsou tak zajimavy, kdzy jsou hadrovy a obycejny, ale sedi bajecne - teda pro me jsou super. A i v tom horku jsou fajn - nosim je i v zime
Proste je mam rada a hlavne k nim muzu nosit jakejkoliv vrsek tim, ze nemaji na zadku svy a jsou takovy jaky jsou. No a myslim, ze v Kik je maji snad celorocne - kupovala jsem jedny nekdy v unoru
jen ne vzdy je maji treba ve sleve za stovku ![]()
Moje draha polovicka steluje TV na zed, ted honi kabely, aby nam nebyly tak videt - ale nejak mu to nejde… Emicka tu beh nahata a krade mu ty listicky na kabely a morduje nas tu s nima
Mamiiii, tata mi sem strcil nohy a ja jsem nabourala do policky (" odinstalovana policka ze zdi, kde je ted TV stoji na zemi
)
Opet vesely vecer
Ted mi vrazila travu do oka - mam susenou kytku s tema kousickama travy… rada si s tim hraje ![]()
@stephora monitor jsem měla a nepoužívala
v noci hlídá Den, protože slyší všechno a přes den byla malá s náma i když spinkala
takže jsem ho prodala a kupovat nebudu
ale tak pokud nemáš manžela, kterej slyší t4ávu růst, tak to kupte ![]()
@Barčí1411 jeee Little pony
znám je už zpaměti
koukáme na to se segrou pořad
jsem hrozná hračička i ve 29letech ![]()
@anlendy. my na ne moc nekoukame, ale EMule zboznuje vsechny druhy koniku a poniku, toz
Ty jo, mame stejne " spici" manzeli, ale monitor taky poridim, pac ten muj neni kazdou noc doma ![]()
@Barčí1411 ony jsou totiž legíny a legíny jedny jsou bavlněný s elastanem, ty se sice občas vytáhnou, ale nelesknou se, takový přesně chci, jsou pohodlný - koupim si klidně dvoje, je mi jedno, co budou stát
no a pak jsou takový sračkoidní, co koupíš prívě třeba v HaM a ty, když je dáš na nohy, tak se lesknou - takže i hubený nohy narostou opticky do obřích rozměrů - takový v žádným případě nechci, na ty svoje akorát nožičky, abych je neměla jak špekáčky ![]()
@anlendy. u nás se chlap nevzbudí
a já taky nebudu furt malý za zadkem, takže monitor ano, i když je drahej jak prase… ![]()
@stephora tak prvni variantu maji prave v Kik
Vejdes se asi do 150 kacek ![]()
Dalsi perlicka od naseho smradatka: Namisto THIS ONE, rika THISMAN (jakoze thismaaan) this and thisman
Rick tu ucurava smichy
Uuuu, this…is this winner?
si to slovicko nejak oblibila a cucim, jak si vybavuje vic a vic slovicek a skoro je i dobre pouziva
Sedla si Rickovi na zada a rika, this - jed a mlati ho moji suchou travou ![]()
@Barčí1411 jojo ty,,spí'',jak zabitý
u nás jsem ten spáč já
u mě můžeš dělat všechno ale mě to nevzbudí ![]()
@stephora
Budu muset vymenit za opravdicky kvetiny zivy nebo nas timhle kostetem zapichne ![]()
@anlendy.
i ja chrapu jako zabita - muzou padat bomby a ja spinkam jako zabita
Emicka to same - vysavam v chodbe nahore vedle jejiho pokoje a ona chrape vesele ![]()